پرده‌برداری قریب الوقوع از Assassin's Creed III

The Hoss

کاربر سایت
98701262482621911182.jpg

کارگردان هنری سری Assassin's Creed، محمد گمبو (Mohamed Gambouz) به یک رسانه‌ی آلمانی ابلاغ کرده است که جزئیات بیشتر از نسخه‌ی بعدی این سری در "اندک ماه‌های آینده" منتشر خواهد شد.
طی نمایشگاهی هنری حول نسخه‌های Assassin's Creed که در شهر مونیخ برگزار می‌شد، از گمبو درباره‌ی وضعیت و وقوع نسخه‌ی بعدی بازی پرسیده شد، وی در جواب گفت:
"من به شخصه دوست دارم کار کاملاً جدیدی انجام دهم. شاید محیطی در آسیا یا امریکای جنوبی، حداقل چیزی که تا به حال بر رویش کار نکرده‌ایم. اما تصمیم نهایی با من نیست.
اما می توانید مطمئن باشید که ما نظرات و عکس‌العمل‌های طرفداران را در انجمن‌ها، وبلاگ‌ها، فیس‌بوک و توئیتر با دقت تمام و مو به مو مطالعه کرده‌ایم و انتقادات و پیشنهادات کاربران را شنیده‌ایم. در اندک ماه‌های آتی قطعاً اطلاعات بیشتری را خواهید دید."
با جمع و جور کردن سخنان کارگردان هنری و همچنین اینکه یوبی سافت اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد که در ماه مه جزئیات بیشتری را به نمایش در خواهد آورد؛ می‌توان انتظار رونمایی از Assassin's Creed III را در آینده‌ای نزدیک داشت.
برای اطمینان از بازی جدید در سال مالی 2011-2012 تماسی انجام گرفت و گیلمات (Guillemot) در جواب گفت: "چیزی پیرامون Assassin's وجود خواهد داشت، این تنها چیزی است که می‌توانیم بگوییم."
منبع خبر

آخرین ویرایش:
یه بار که حال ما رو با اون لهجه تو شماره اول بهم زدن، دیگه کجای آسیا جز شرق مناسبه به نظرت ؟! :|
هند؟:|
یا قرقیزستان ؟

همین ایران خودمون مگه چشه؟ مثلا یکی از این شهر هایی که زمان قدیم پایتخت ایران بوده مثل قزوین:d تو کوه های الموت با اون تیزیه دستش دنبال مردم میکنه:d:d آخرشم به جای request peace میگه بای بای ببم جان;)

من که بشخصه با Brothehood و نسخه 2 حال نکردم،تم شماره یک خیلی عالی بود. اونو بیشتر دوست داشتم
من یکش رو نزدم رضا ولی دو و برادرهود به نظرم عالی بودن ! بخصوص اینکه ایتالیایی بودن :دی

به نظر من تو همون اروپا باشه خیلی بهتره ! بره نبرد با فرنچ ها :دی

خدا کنه جو بازی برگرده به AC1.
AC2 و BH با اینکه بازیهای عالی بودن ولی هیچوقت اون جو و خفنی AC1 رو نداشتن.حداقل من یکی که راضی نشدم :دی

اگر به غقب بردن که من شدید حال میکنم :d کلا دست به دعا میبرم زمان نیاد جلو! (که متاسفانه میاد :d )
AC I که شدید خفن بود، ولی این AC : BH هم با اون ماموریت های جانبی که برای 100% کردن ماموریت داشت خیلی به مخفی کاری کمک میکرد :d کلا ایده ی جالبی بود خوشمان آمد :d

دست به دعا میبرم که اون عکس FAKE بوده باشه! حالا میخواد بره فرانسه اشکالی نداره! ولی اگر قرار باشه تیپ و قیافه شخصیت اصلی اینجوری باشه ... :((

آقا ما بالاخره قرار هست با دزموند بازی کنیم یا نه؟! شاید هم نه!!
ولی به هر حال اگه بخوان باز spin off بدن من ترجیع میدم حال و هواش تو اروپا نباشه دیگه ... دیگه از رنسانس زده شدیم :d تو زمان اوج قدرت ژاپن و سامورایی ها اگه باشه OK میشه. شخصیت اولش هم مثل الطائر خفن و کم حرف باشه.

وااایی چه عالی ... AC:BH واقعا بی نظیر بود مخصوصا با قدرت هایی که بهش اضافه شده بود واقعا میشد حس یک اسیسن
واقعی رو داشت :x ... تو شماره های قبلی دستو بالت بسته بود ....
به نظر من چون این بازی یک بازی کاملا شیطان پرستانه میباشد باید داستان یه جورایی اون به اون سمت بره ... یعنی میشه حدس زد تقریبا :d

من که بشخصه با Brothehood و نسخه 2 حال نکردم،تم شماره یک خیلی عالی بود. اونو بیشتر دوست داشتم
منم جو AC رو با وجود ایرادایی که داشت بیشتر از AC II دوست داشتم. البته من این BH رو بازی نکردم هنوز!

به نظر من که امسال هم یه spin off مثل BH عرضه میشه. AC دقیقا نقش COD رو برای یوبی سافت داره. AC III که باید تو سال 2012 باشه و همون سال هم عرضه بشه :دی

• Like
Reactions: Kainé
Combat ac i بسیار خسته کننده بود . داستان ac b هم خیلی سریع گذشت . در کل 1-2 نفر بیشتر نبودن که بکشی . اما ac ii داستانش خیلی طولانی بود + اینکه حدود 20 نفرو باید میکشتی تا به رودریگو میرسیدی .

اما combat ac b بهتر بود .

ولی جدی خدا کنه یک شخصیت کم حرف(و بدون زن یا GF :biggrin1:)شخصیت بعدی باشه که ما کم تر جلو خانواده ضایع بشیم:|
اتفاقا اصل حال بازیش به دختراشه ، توی دو هر چی بودن مردن تهش

آخرین ویرایش:
ها؟:|چیچی پرستانس؟یکم بیشتر شرح میدی روشن شیم!

جو شیطان پرستی موج میزنه ... مگه علایم اینا رو توجه نمیکنی تو بازی ... :d

قسمت اخر بازی که عینا دیگه نشون میدادن که ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or