پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Microsoft

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

44881963803178384072.jpg

درود.

خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم.

با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.

دقت کردید Black Tusk موتورجدیدش رو روی Xone نمایش داد؟
البته همین قیمت صدا درآورده 500 دلار

BF4 رو که با اون گرافیک تر و تمیز و فریم بالا دیدم، خیالم از بابت این نسل راحت شد.
بی‌نظیر بود کنفرانس، کُلی تریلر باید دنلود کنیم.

به عنوان یه سونی فن میگم کنفرانس عالی ببود:d

آقا چرا اینا gears of war معرفی نمیکنند ؟؟؟؟؟ کف کردیم باو !!

به نظر من قیمت خیلی بالاس

چرا یهو نگفتن 500 دلار گفتن 499 دلار؟؟؟/

کنفرانس واقعا فوق العاده بود، زارت و زورت انحصاری معرفی کرد. هی انحصاری اینور، انحصاری اونور، بابا بسه دیگه چتونه؟:دی
واقعا دهن خیلی ها رو بست مایکروسافت.

من موندم Team Fable واسه چی رفته لس آنجلس؟ الکی هایپ شدیم واسه Fable IV :|
==
انصافا کنفرانس جذابی بود، همون جور که گفته بودن فقط بازی نشون دادن هیچی دیگه نداشت، فقط بازی :دی Fable IV و Dance Central 4 رو هم گذاشتن واسه GC.

خیلی خوب بود. ولی اینام دیگه زیادی سریع بازیارو معرفی کردم. یه لحظه تصویر قطع میشد و میومد داشتن بازی بعدی رو نشون میدادن!

من دد رایزینگ 3 موخوام .... :d

خداوکیلی این تایتان فال وقتی یارو جت پک میزد و رو دیواره میپرید و راه میرفت من عجیب ذوق زده شدم.

بتل 4 هم روی عرشه کشتی این لیز خودن جت ها و له کردن هرکی سر راهش بود خیلی سینمایی بود. یا اصلا فراسینمایی بود.

خوب بود. من که ندیدم. اما همین اخبار رو خوندم خوب بود.
کنفرانس واقعا فوق العاده بود، زارت و زورت انحصاری معرفی کرد. هی انحصاری اینور، انحصاری اونور، بابا بسه دیگه چتونه؟:دی
واقعا دهن خیلی ها رو بست مایکروسافت.
بسته بودن دهن خیلی بهتر از افتادن فک روی میزه. کنفرانس سونی نزدیکه.

بقول اريا از مايكرو بعيد بود همچين قيمتي بذاره
البته كينكت روشه قيمتش بالا رفته
PS4 كينكت نداره قيمتش پايين تر بايد باشه خداكنه سوني قيمتو كمتر بذاره

بزرگترین سورپرایز کنفرانس ساخته شدن یه عنوان انحصاری توسط Insomniac بود. یعنی هیچکس تصور اینو نداشت اصلا :دی

خوب تبریک میگم به فن های مایکرو:d تا حالا انقدر انحصاری تو یه مراسم ندیده بودم:d منفجر شدم با این کنفرانس.........

آقایون نشستین نگا کردین فکر ماهای بدبخت هم بکنید که تازه از سر کار اومدیم ندیدیم یه لینک درست حسابی بدین ماهم ببینیم این کنفرانس رو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or