ویژگی خارق العاده BF3 در نسخه X360

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
bf321.jpg

آقای John Andersson، مهندس رندرینگ از شرکت دایس در اطلاعاتی در مورد نسخه 360 بازی داد. ایشون اعلام کردند که نسخه 360 بازی BF3 دارای قابلیتی "خارق العاده" خواهد بود.

او در جواب سوالی که یکی از طرفداران در مورد نسخه 360 بازی پرسیده بودند، اعلام کرد:

"ما یک راه مخصوص برای نور پردازی در نسخه 360 بازی داریم که تا کنون در مورد آن صحبت نکرده ایم، این قابلیت بسیار خارق العاده است."

متاسفانه جزئیات بیشتری در مورد نحوه نور پردازی و یا اینکه چه زمان شاهد نمایش نسخه 360 بازی خواهیم بود داده نشد.

منبع

• Like
Reactions: Fratos
پرچم بالاست... ولی فکر نکنم نسخه 360 در مجمع از PS3 بهتر بشه چون هم پلت بازی PS3 هست همه قبلا گفتن بهترین نسخه کنسولی PS3 هست..

آقای John Andersson، مهندس رندرینگ از شرکت دایس در اطلاعاتی در مورد نسخه 360 بازی داد. ایشون اعلام کردند که نسخه 360 بازی BF3 دارای قابلیتی "خارق العاده" خواهد بود.

منبع
خوب اگه رو 360 خارق العاده هست ببین رو pcچی میشه :d

پرچم بالاست... ولی فکر نکنم نسخه 360 در مجمع از PS3 بهتر بشه چون هم پلت بازی PS3 هست همه قبلا گفتن بهترین نسخه کنسولی PS3 هست..
هیچی معلوم نیست.......باید تا زمان انتشار صبر کرد.......ییهو دیدی نسخه Xbox بهتر شد...........من که از این همه تعریف میترسم......خیلی از بازی ها قبل از انتشارشون ازشون تعریف شد..........

به خاطر برخورداری 360 از پردازنده گرافیکی بهتر ،مطمعنا بازی روی 360 بهتر و با جزییات بیشتری اجرا خواهد شد :x.
نمونش کرایسیس 2

میشه منبع حرفاتون رو بدید؟ کی و کجا گفته شده که لید پلتفرم و بهترین نسخه PS3 است؟!

بین دو نسخه کنسولی مسلما نسخه 360 اهمیت بیشتری داره چون سود بیشتر رو 360 هست .این خبر هم فن های 360 رو از جمله خودم خیلی خوشحال کرد.360 همیشه در نورپردازی برتری هایی نسبت به ps3 داشته...

Gartall حرفت فقط شایعست یا واقعیته>میشه لینکشو بدی تا منم بخونم؟

این بازی روی pcگرافیک بهتری نسبت به کنسول ها داره بعدps3و360 نسخه دوم این بازی هم روی ps3بهتر از360بود

بازی رو Dice میسازه EA انتشار میکنه بعد دم EA گرم؟!
بابا بیخیال همین که اسم EA روشه ما گفتیم EA حالا چون شما ناراحت نشی دم دایس گرم

چرا اینقدر خودتونو ناراحت میکنین حالا کی گفته نسخه PS3 بده که اینقدر ناراحت میشید

این بازی روی pcگرافیک بهتری نسبت به کنسول ها داره بعدps3و360 نسخه دوم این بازی هم روی ps3بهتر از360بود
میتونم بپرسم کجا گفته شده نسخه ps3 از 360 بهتر خواهد بود؟؟
با توجه به این خبر و حرف دوستمون Gartall بنظر میاد نسخه 360 برتری هایی از نظر گرافیک نسبت به نسخه PS3 داره

گفتن نسخه های کنسولی رو 30 فرم اجرا میشه PC رو 60 دیگه چجوری میخواد بهتر بشه از 60 هم میخواد بیشتر شه ! :))=))
تا اونجایی که ما میدونیم فریم رو PC معنی نداره ! هرکس به اندازه سیستم و تنظیماتش فریم میگیره
میتونم بپرسم کجا گفته شده نسخه ps3 از 360 بهتر خواهد بود؟؟
با توجه به این خبر و حرف دوستمون Gartall بنظر میاد نسخه 360 برتری هایی از نظر گرافیک نسبت به نسخه PS3 داره

اون چیزی که فرخ گفته هنوز معلوم نیست کی و کجا ازش استفاده میشه
از روی حرف John Andersson هم که هنوز چیزی معلوم نیست که میگی برتری داره ! بهتره صبر کنی تا یه تریلری چیزی از 360 بدن بیرون

• Like
Reactions: Polaris
این نمایشی که روی PS3 داشتن با اینکه باز هم روی هوش مصنوعی بازی تاکید دارم که خیلی بده و کاملا توی اون نمایش معلوم بود که کاورگیری و... خیلی مسخره بود ولی درباره گرافیک بازی مطمئن شدم.

هیچ فرقی بین PS3 و X360 نخواهد بود و اگرم باشه خیلی کمه، لید پلتفورم بازی فکر نکنم PS3 باشه. به احتمال زیاد PC هست چون از اولین نمایش ها بازی روی PC اجرا شد.

منم دقیقا با این نظر موافقم از نظر گرافیکی کامپیوتر حرف اولو میزنه
تو کنسولا هم به نظر من xbox 360 بهتر هست مثل خیلی از بازی های مولتی که رو 360 بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or