ویژگی خارق العاده BF3 در نسخه X360

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
bf321.jpg

آقای John Andersson، مهندس رندرینگ از شرکت دایس در اطلاعاتی در مورد نسخه 360 بازی داد. ایشون اعلام کردند که نسخه 360 بازی BF3 دارای قابلیتی "خارق العاده" خواهد بود.

او در جواب سوالی که یکی از طرفداران در مورد نسخه 360 بازی پرسیده بودند، اعلام کرد:

"ما یک راه مخصوص برای نور پردازی در نسخه 360 بازی داریم که تا کنون در مورد آن صحبت نکرده ایم، این قابلیت بسیار خارق العاده است."

متاسفانه جزئیات بیشتری در مورد نحوه نور پردازی و یا اینکه چه زمان شاهد نمایش نسخه 360 بازی خواهیم بود داده نشد.

منبع

• Like
Reactions: Fratos
پس داشتن بیشتر روی نسخه ی 360 کار میکردن که نسخه ی مخصوص باشه !
خیلی ها فکر میکردن حتما نسخه 360 مشکل داره که PS3 شو نمایش دادن !
با این حساب منتظر میمونیم!
لول ! چقدر خندیدیم تو این مدت!:d

خارج از این بحث اتفاقا یه خبری هم چندین روز پیش اومد که برنامه نویس ها یه تکنیک جدید از FSAA طرح کردن که نتیجه خارق العاده ای داشته !
گفته میشه این تکنیک ممکنه تو BF3 نسخه 360 به کار برده بشه و حتی در بازیهای اینده 360 !
در واقعا 2XFSAA حتی نتیجه بهتری از 4XMSAA داره ! و جالبتر اینکه این تکنیک جدید اصلا باعث بلوری شدن و تار شدن تکسچرها نمیشه ! و بسیار مناسب برای پوشش های گیاهی است. برعکس تکنیک MLAA که کمی باعث تار شدن تکسچر ها میشه .
زمان اجرا کردنش هم بسیار سریع هست 1.2 میلی ثانیه که البته میگن حتی تا 1 میلی ثانیه هم رسوندن .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
جاتون خالي داشتم اون 12 دقسقه گيم پليشو ميديدم.يه يه ساعتي گذشته ولي هنوز فكم در جاي خودش مستقر نشده.
دمش گرم كه رو xbox قراره خارق العاده تر بشه

مگه BF:BC2 تو گرافیک و نورپردازی مشکل داشت و ضعف داشت که این داشته باشه.;)
خارج از این بحث اتفاقا یه خبری هم چندین روز پیش اومد که برنامه نویس ها یه تکنیک جدید از FSAA طرح کردن که نتیجه خارق العاده ای داشته !
گفته میشه این تکنیک ممکنه تو BF3 نسخه 360 به کار برده بشه و حتی در بازیهای اینده 360 !
در واقعا 2XFSAA حتی نتیجه بهتری از 4XMSAA داره ! و جالبتر اینکه این تکنیک جدید اصلا باعث بلوری شدن و تار شدن تکسچرها نمیشه ! و بسیار مناسب برای پوشش های گیاهی است. برعکس تکنیک MLAA که کمی باعث تار شدن تکسچر ها میشه .
زمان اجرا کردنش هم بسیار سریع هست 1.2 میلی ثانیه که البته میگن حتی تا 1 میلی ثانیه هم رسوندن .
خارق العاده است....ببین ماکرو چه ساخته کی بعد از 6 سال قابلیت های جدید و تکنیک های جدید تو پردازنده 6 سال پیشش کشف میکنن.....:x
این بازی بدون شک رو هر سه پلتفرم میترکونه...:x

فکر کردم الانم باز اومدن بگن رزولوشنش رو باز اوردیم پایین و از نسخه PC خیلی ضعیف تره بجاش یه pack ّرای مپ های قدیم انحصاری :دی

باز خوبه یه خبر امید وار کننده دادن:p

بین دو نسخه کنسولی مسلما نسخه 360 اهمیت بیشتری داره چون سود بیشتر رو 360 هست .این خبر هم فن های 360 رو از جمله خودم خیلی خوشحال کرد.360 همیشه در نورپردازی برتری هایی نسبت به ps3 داشته...

Gartall حرفت فقط شایعست یا واقعیته>میشه لینکشو بدی تا منم بخونم؟

من نمیفهمم این سونی که میخواد کنسولشو درست کنه !
ای بابا !!!
یه بار خواستیم یه بازی رو تو PS3 بازی کنیم !! با اون دستش !!
What؟ این الان چه ربطی به حرفی که دایس زده داره؟ :دی
عالیه من هر سه نسخه رو بازی میکنم خوشحالم xbox شم عالی شد دمea گرم
بازی رو Dice میسازه EA انتشار میکنه بعد دم EA گرم؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or