وچود 4 ساعت Cutscene در Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Resident Evil 6 داری 4 ساعت Cutscene می باشد.

re6-1013-610.jpg

با توجه به لیست جدیدی که توسط یکی از انجمن های انگلیسی طبق بندی فیلم منتشر شده است, ششمین عنوان از فرانچیز معروف کپکام یعنی Resident Evil 6
بیش از 4 ساعت Cutscene دارد.

بر اساس لیست منتشر شده این بازی با 255 دقیقه (4 ساعت و 25 دقیقه) Cutscene از این حیث بهتر از دو شماره قبلی عمل کرده است. شماره 5 و 4 به ترتیب
65 و 127 دقیقه Cutscene داشتن.

منبع

آخرین ویرایش:
کلا کات سین ها رو عرضه کنن بشینیم فیلمش رو ببینیم فکر میکنم بهتر باشه. اونایی که موافقا لایک ،مخالفا کامنت بزارن:))

کات سین هاش زوری ـه. اما چه گیم پلی پیدا کرده. ران اند گان و لئون هم بسیار جالب من که با دموش حال کردم بازی کردم.امیدوارم در سبک ترسناک که نه ، رد پای ترسناک موفق باشن اویل خان.

جالب که درجه سنی 18+ رو هم بهش داده همون هیئت رده بندی سنی فیلم های (بازیها) بریتانیا The British Board of Film Classification (BBFC) در صورتی که بازی اونقدر ترسناک نیست! اگه این مرحله ها و این موجودات تو سینگ هم باشن خیلی خوبه! که حتما هم هستن!

65684722958880524193.jpg

یه حسی بهم میگه این بازی بد خراب میکنه :-s ... دیگه وقتی تو بازی ترسناک کاور گیری بزارن و کریس هم با یه لشکر بیوفته به جون زامبی ها و لئون هم وسط زامبی ها حرکات ژانگولر انجام بده ، این بازی سبکش از ترسناک به اکشن سوم شخص تغییر میکنه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or