وچود 4 ساعت Cutscene در Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Resident Evil 6 داری 4 ساعت Cutscene می باشد.

re6-1013-610.jpg

با توجه به لیست جدیدی که توسط یکی از انجمن های انگلیسی طبق بندی فیلم منتشر شده است, ششمین عنوان از فرانچیز معروف کپکام یعنی Resident Evil 6
بیش از 4 ساعت Cutscene دارد.

بر اساس لیست منتشر شده این بازی با 255 دقیقه (4 ساعت و 25 دقیقه) Cutscene از این حیث بهتر از دو شماره قبلی عمل کرده است. شماره 5 و 4 به ترتیب
65 و 127 دقیقه Cutscene داشتن.

منبع

آخرین ویرایش:
حال میکنم بازی بیاد امتیازات خوبی بگیره این عشاق هیتر نما از سر این اظهار فضل های پیاپی و تکراری دست بردارند !
فعلا کوبیدن رو بورسه ، جدیشون نگیر !
یارو یجوری اومده میگه بازی فلانطوره ، من گفتم پلاتش کرده !
دمو رو زدیم ، خعلی هم چسبید .
والا ما هم حال میکنیم بازی خوبی از آب در بیاد، نمره های خوبی هم بگیره. یه بازی خوب به نفع ما. ولی خب آخه نمیشه!
اینی که من دیدم هیچ کدوم از استاندارد هاش در حد بازی های روز نیست. اگر 2008، 2009 یا حتی 2010 میومد امید بود ولی الان نه!
وقتی طرف هوش مصنوعی نکرومورف ها رو دیده نمیاد به این بازی که زامبی هاش تو یه راهیابی ساده هم کلی باگ و مشکل دارن نمره ی بالا بده.
وقتی طرف قطع عضو شدن به اون خوبی رو تو DS دیده نمیاد به این که یه اثرپذیری ساده هم نسبت به گلوله نداره نمره ی بالا بده.
وقتی طرف GeOW رو دیده حتی به خاطر اکشن این هم نمیاد یه نمره ی قابل قبول بهش بده.
وقتی طرف گرافیک در حد TLOU و GOW : A و آنچارتد 3 و کرایسیس دیده به گرافیک این هم نمیتونه نمره ی بالا بده.
تنها امیدی که هست به داستانشه که اون هم فکر نمیکنم کسی انتظار داشته باشه یه چیزی در حد MGS3 ببینه!
همه ی اینا رو که بذاری کنار هم یه نتیجه بیشتر نمیشه گرفت؛ نهایتش یه بازی "نسبتا خوب" در بیاد که بیارزه براش همون 2-3 تومن رو پول بدی و وقتت رو بذاری پاش.

پ.ن: من مشکل خاصی با اینکه رزیدنت اویل از حالت کلاسیکش در اومده ندارم. RE4 هم خیلی دوست داشتم و دارم. به این بازی هم وقتی معرفی شد امید داشتم. ولی وقتی اون همه گیم پلی ازش دیدم دیگه ندارم.
پ.ن2: کیوان امیدوارم وقتی بازی اومد هم باز همینو بگی :دی نیای بگی خعلی هم مزخرف بود :دی
پ.ن3: کسانی که میگن بازی نمره ی بالا میگیره همین الان اندازه ی "بالا" رو مشخص کنن :دی فردا بازی نیاد میانگین 75 بگیره بعد بگن خب 75 هم خوبه دیگه. کجاش بده؟ :دی

دمو رو بازی کردم ( فقط بخش لئون رو ) و میتونم بگم "خوب" بود، همین نه بیشتر نه کمتر !

جو بازی مثل نسخه های اصلی تاریک بود ، یه ذره تونسته بودن حس ترس رو منتقل کنند ( خیلی کم ) ، کم بود مهمات هم خوب بود ( بهتر میشد اگه لئون هنرهای رزمی بلد نبود و اونجا Sweet Chin Music نمیزد به زامبی ها ) ، کنترل بازی خیلی ضعیفه ، Hud جالب نیست ، گرافیک بازی هنوز خیلی جای کار داره و نکته آخر هم باگ های بیش از اندازه بازی که واقعا روی اعصاب آدم میرفت

حرفهای بهنام هم تایید میشه

نهایتش یه بازی "نسبتا خوب" در بیاد که بیارزه براش همون 2-3 تومن رو پول بدی و وقتت رو بذاری پاش.

بهنام جان درسته ما از نظر اقتصادی توانایی خرید بازی اورجینال رو نداریم ولی "نهایتش 3-2 تومن و وقتت بزاری پاش؟!" نمیشه کنار بیایم 10 تومن؟!:d به هرحال کلی آدم دارن زحمت میکشن "دیگه داریم نامردی میکنیم یکم هم منطق داشته باشیم ( منظور سنگ پا و اینا بود:d)"

پ.ن: قبلا هم گفتم که وقتی تعداد کسایی که دوست دارن بازی اکشن تر باشه بیشتر از کسایی که بازی رو به سبک قدیم میخوان،اینها مجبورن این کار رو بکنن

بهنام جان درسته ما از نظر اقتصادی توانایی خرید بازی اورجینال رو نداریم ولی "نهایتش 3-2 تومن و وقتت بزاری پاش؟!" نمیشه کنار بیایم 10 تومن؟!:d به هرحال کلی آدم دارن زحمت میکشن "دیگه داریم نامردی میکنیم یکم هم منطق داشته باشیم ( منظور سنگ پا و اینا بود:d)"

پ.ن: قبلا هم گفتم که وقتی تعداد کسایی که دوست دارن بازی اکشن تر باشه بیشتر از کسایی که بازی رو به سبک قدیم میخوان،اینها مجبورن این کار رو بکنن
اصلا بحث سر این نیست که بازی اکشن تر شده یا نه چون دیگه همه قبول کردن که RE6 یه اکشن خالصه و چیزی به اسم ترس تو بازی وجود نداره بحث سر اینکه خود بازی فاجعست خوب نسخه ی پنجمم یه اکشن خالص بود اما ایرادای خیلی بزرگ و فنی نداشت حداقل کنترلر خیلی خوبی داشت، گرافیک عالی، طراحی مراحل خوب و..... اما تو RE6 اصلا اینطور نیست مثلا دوربین بازی و نحوه ی قرار گرفتنش کاملا ایراد داره یعنی جایی که دوربین قرار گرفته خیلی بده و نمیذاره محیط رو ببینی و یا حتی کاراکتر بازیرو درست کنترل کنی نمونش صحنه ای که تو گیم پلی لیون تو همین دمویی که اومده اون قسمتی که میخواستیم از آسانسور بیرون بیایم و زامبیا حمله کردن واقعا نمیتونی جلوتو ببینی. تو همین دمویی که بازی کردیم باگاش خیلی زیادن انیمیشنا خیلی ضعیفه گرافیک از نسخه ی پنجمم ضعیف تره تو سناریوی کریس و جیک با اینکه دشمنامون آدمن اما اصلا نمیتونن هدف گیری کنن یا حتی راه درست رو تشخیص بدن و به هم گیر میکنن ، نشونه گیری اسلحه ها واقعا بده یعنی اصلا نمیتونی درست نشونه گیری کنی من که تا الان تو هیچ بازی یه چنین نشونه گیری اسلحه ای ندیدم در حالی که نشونه گیری اسلحه تو RE4,5 خیلی خوب بود، اسلحه های بازی مثل اسلحه پلاستیکین وزن ندارن و صداشونم خیلی کارتونیه کلا بازی خیلی ایراد داره و از نظر کیفی اصلا در حد یه بازی خوبم نیست چه برسه به اسم RE
هرکسی که دموی قابل بازیه بازیرو که برای XBOX اومد بازی کرده باشه اونم با منطق و به دور از تعصب تایید میکنه که ایرادای بازی بیش از حده و این ربطی به ترسناک بودن یا نبودن و یا اینکه کسی با بازی لجه یا از روی مثلا حرفه ای نشون دادن خودش داره از بازی ایراد میگیره نداره

پ.ن2: کیوان امیدوارم وقتی بازی اومد هم باز همینو بگی :biggrin1: نیای بگی خعلی هم مزخرف بود :biggrin1:
پ.ن3: کسانی که میگن بازی نمره ی بالا میگیره همین الان اندازه ی "بالا" رو مشخص کنن :biggrin1: فردا بازی نیاد میانگین 75 بگیره بعد بگن خب 75 هم خوبه دیگه. کجاش بده؟ :biggrin1:

اگه کسی ارتباط آوردن اسامی متال گیر 3 ، گاو : عروج ، آخرین بازمانده ما ، و کلا انحصاری های سونی ، و ازون طرف گیرز رو با این تاپیک که اسمش مشخصه چیه دونست به من هم بگه .
گفتم که ، کاملا وضعیت بازی مشخصه ، و 100 البته تا زمان عرضه بهتر هم می شه ... هنوز کپکام موزمار رو نشناختی ! :دی
از همین الآن هم میگم بازی یقینا نامزد دریافت بهترین اکشن ادونچر سال میشه .
میانگینش هم اون قدری میشه که دهن هیتر جماعت رو ببنده .
نهایتش یه بازی "نسبتا خوب" در بیاد که بیارزه براش همون 2-3 تومن رو پول بدی و وقتت رو بذاری پاش.
حالا وقتی همین بازی نسبتا خوب شما ، از 90 درصد بازیهای سال فرش بهتری کرد اون موقع بهت می گم چطوری 2 3 تومن ارزش داره ! مشکل تو اینه که آخرین بک گراند ذهنیت از RE ، این عملیات راکون سیتیه (اونم خوب فروخت تازه :) ) ! که کاش هرگز نمی اومد تا شاهد همچین پستهای شادابی نباشیم .

وقتی تونستن دوباره یه همچین Cutscene رو دوباره خلق کنن اونوقت بیان. چه 4 ساعت چه 10 ساعت...
تازه عمو فرهاد این cut scene تو ریمیک خوفش بیشتره وقتی آخر بازی میرسی میفهی چه چیزه خوفی بوده و چه حمله خوفی کرده بود...!!!(نمیگم که spoil نشه شرمنده)

گفتم که ، کاملا وضعیت بازی مشخصه ، و 100 البته تا زمان عرضه بهتر هم می شه ... هنوز کپکام موزمار رو نشناختی ! :دی

حالا وقتی همین بازی نسبتا خوب شما ، از 90 درصد بازیهای سال فرش بهتری کرد اون موقع بهت می گم چطوری 2 3 تومن ارزش داره ! مشکل تو اینه که آخرین بک گراند ذهنیت از RE ، این عملیات راکون سیتیه (اونم خوب فروخت تازه :) ) ! که کاش هرگز نمی اومد تا شاهد همچین پستهای شادابی نباشیم .
کیوان خب مشکل همینه که بازی تبدیل شده به یک شوتر سوم شخص.حالا تو میگی نامزد میشه؟اون چه که مشخصه،بازی قطعا از لحاظ شوتینگ در سطح بالایی قرار داره(اونم به لطف میکامی)اما این بازی دیگه هیچ ربطی به RE نداره.مشکل ما هم همینه.حالا تو حال میکنی که RE بیشتر شوتر باشه،اون دیگه بحث سلیقس.اما انقدر به همه نگو هیتر.

اگه کسی ارتباط آوردن اسامی متال گیر 3 ، گاو : عروج ، آخرین بازمانده ما ، و کلا انحصاری های سونی ، و ازون طرف گیرز رو با این تاپیک که اسمش مشخصه چیه دونست به من هم بگه .
دست وردار کیوان :دی قصدت اینه که با اسم آوردن از اون بازی هایی که تو پست قبلیم گفتن ذهن ملت رو منحرف کنی به سمت من و سونی فن بودنم :دی
روش خلاقانه ای برای سفسطه ـست اما حیف که خیلی وقته قدیمی شده :دی
باید برای هر قسمت از حرفم یه مثال میزدم و چه مثال هایی بهتر از بهترین ها ؟
وضعیت مشخصه و انقدر ایراد ریز و درشت داره که بعید میدونم تا زمان عرضه هم درست بشه.
خب خسته نباشه! میخواستی کاندید هم نشه؟ کلا هر سال مگه چند تا اکشن ادونچر اسم و رسم دار میاد؟ تقریبا همشونم کاندید میکنن دیگه.
"اون قدر" دقیقا چقدره؟ 90 ؟ 85 ؟ 80 ؟ باور کن از روزی میترسم که بخوای میانگین زیر 80ـش رو تو سر هیتر ها بزنی :دی
فروش به تنهایی کوچکترین اهمیتی نداره!
وقتی خریدار ها افرادی باشن که میرن عملیات راکون سیتی میخرن کلا باید از این قسمت قطع امید کرد...
در ضمن من نه کاری به عملیات راکون سیتی دارم، نه کاری به اسم رزیدنت اویل و کلاسیک و غیر کلاسیک دارم، نه کاری به بودن یا نبودن حس ترس. فقط کیفیت خود بازی برام مهمه.

باید برای هر قسمت از حرفم یه مثال میزدم و چه مثال هایی بهتر از بهترین ها ؟
No need to continue in this session !
"اون قدر" دقیقا چقدره؟ 90 ؟ 85 ؟ 80 ؟ باور کن از روزی میترسم که بخوای میانگین زیر 80ـش رو تو سر هیتر ها بزنی :biggrin1:
SONY Fans 1st ! تو بگو ، من جوابت رو میدم .
فروش به تنهایی کوچکترین اهمیتی نداره!
سفسطه کاریه که تو داری می کنم ، نه من ! اول میای می گی بازی 3 هزار تومن هم ارزش نداره ، بعد میگی فروش به تنهایی مهم نیست !
شده حکایت اونایی که که میگن کالاو دیوتی بازی خوبی نیست ، فروشش هم الکیه ، فقط بتلفیلد ، چار تا علامت قلب و فرشته مهربون و اینا هم دور سرشون می چرخه ... !
فقط کیفیت خود بازی برام مهمه.
خب ، الآن دمو رو بازی کردی ؟ نظرت چیه ؟
===
حالا تو حال میکنی که RE بیشتر شوتر باشه،اون دیگه بحث سلیقس.اما انقدر به همه نگو هیتر.
میگم هیتر ، می دونی چرا ؟ چون اینا همونایین که بهترین Resident Evil تاریخ رو هم انکار میکنن .
چرا حرف میذاری تو حلقوم من ؟ من عاشق روزی ام که بازی فقط 7 8 10 تا باس داشته باشه و یه دوجین معما ! من فقط یدونه سوال پرسیدم ، کسی جواب نداد و همه رفتن علی چپ . گفتم RE5 هم بازی خوبی بود یا نه ؟ این تو یه سطحی در حد همون قرار می گیره کمی هم بالاتر . حالا اگه با این حال نمی کنین و خودتون رو از سوپرفن های Resident Evil از اذل می دونین مشکل من نیست ! چیزی که مشخصه ، من Biohazard 6 رو بیش از این که یه بازی خوب ببینم ، یه تلاش همه جانبه و به شدت ارزشمند از کپکام میبینم . اونا میدونن که بازی تو سال 2012 با دوربین کلاسیک جواب نمیده ، اگه کسی اون دوربین رو دوس داره به درک ! دوبار بشینه همونا رو بازی کنه . این یه Fact ـه که دوربین بازی باس این مدلی باشه که هست . این از این ... میمونه باقی چیزاش . تلاش کپکام بیشتر به اون سمت و سو رفته که همه (حتی اونایی که از اتمسفر و جو شماره 5 ناراضی بودن) هم راضی باشن . لوکیشن های تاریک ، زامبی های احمق به سبک Resident Evil 3 و 1 ، صدایی هم که ازشون شنیده می شه ، همون ناله های RE3ـیی آشناست اگر با دقت گوش کنین . چیزی که یکم من رو نگران می کنه فقط و فقط اکشن بالای بازی به همراه سکانسهای سینمایی زیاد و سه storyline مجزا بودنشه . بعید می دونم داستان خیلی تراز بالایی رو شاهد باشیم اما ، همه چیز بازی ، "تلاش شده" همه رو راضی کنه . این تلاش ارزش منده . اگر معما هم داشته باشیم (که گفتن داریم به اندازه کافی.) دیگه این جمله "بازیش خوبه ، فقط RE نیست."میره قاطی "خزعبلات" .
بعنوان حسن ختام به گفتن یک جمله بسنده می کنم که یک Resident Evil خوب و مدرن مناسب سال 2012 ، نیازی به شاخ و دم نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or