وچود 4 ساعت Cutscene در Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Resident Evil 6 داری 4 ساعت Cutscene می باشد.

re6-1013-610.jpg

با توجه به لیست جدیدی که توسط یکی از انجمن های انگلیسی طبق بندی فیلم منتشر شده است, ششمین عنوان از فرانچیز معروف کپکام یعنی Resident Evil 6
بیش از 4 ساعت Cutscene دارد.

بر اساس لیست منتشر شده این بازی با 255 دقیقه (4 ساعت و 25 دقیقه) Cutscene از این حیث بهتر از دو شماره قبلی عمل کرده است. شماره 5 و 4 به ترتیب
65 و 127 دقیقه Cutscene داشتن.

منبع

آخرین ویرایش:
نميشه بهشون پيام داد بازي رو ول كنن فقط همون كات سين رو بدن بيرون؟اينا كه مي خوان انيميشن بسازن جاش همين 4 ساعت رو بچپونن تو پاچه ملت:)

4 ساعت برای سه سناریو متفاوت زمان مناسبیه !

حال میکنم بازی بیاد امتیازات خوبی بگیره این عشاق هیتر نما از سر این اظهار فضل های پیاپی و تکراری دست بردارند !

مهم بازیه.کات سین زیاد که فایده نداره.اون معما ها حل کردن فایل جمع کردن کلید برای درا پیدا کردن و..... کجا کات سین کجا!!
دیروز داشتم با امولتور اویل 3 میزدم.هنوزم حال میده.خدایی ته بازی بود.اینقدر مشتاقشون شدم که باید یه پلی یک بخرم.
اینم من اصلا نتونستم هضمش کنم عین اویل 5.با 4 تونستم رابطه برقرار کنم اما اینو بعید بدونم.

همون تریلراشو از یوتیوب ببینیم کافیه چون بازی کردن سناریو های جیک و کریس تو RE6 مساوی با گردن درد، سردرد، حالت تهوع و انواع بیماریا که به خاطر دوربین شاهکار بازی و کیفیت فوق العاده بالاش نصیب آدم میشه

برعکس مطمئنم بازی هم فروش خیلی خوبی میکنه
هم امتیازات خوبی میگیره
هم سالی 1 دونه ازش میدن بیرون
میزنه رو دست CoD
یهو دیدی Acti هم میاد تو Cod تو بخش Single از این زامبی مامبی ها میزاره ..

4 ساعت برای سه سناریو متفاوت زمان مناسبیه !

حال میکنم بازی بیاد امتیازات خوبی بگیره این عشاق هیتر نما از سر این اظهار فضل های پیاپی و تکراری دست بردارند !
رضا خب ملت حق دارن:d
یعنی به نظرت،با توجه به نمایشهایی که بازی تا الان داشته و با توجه به مسیری که کپکام انتخاب کرده،RE6 عنوانی از آب در میاد که بتونه فنهای قدیمی رو راضی کنه؟؟آیا حتی اپسیلونی هم میتونه حس ترس و سری کلاسیک رو منتقل کنه؟؟

ولی بنظر من کپکام م ن گ ل نیستش که این همه افتضاح رو دوباره تکرار کنه این همه خودشون خرج می کنند برای ساختن یه بازی حتما سعی می کنند این گند کاری هاشونو جبران کنم

چون توی سایت های با این موضوع هم این مطالب رو می گند و قطعا خود کپکام می دونه

پس بیایید خوش بین باشیم:d

آخه امید جان خیلی ها با رزیدنت اویل خاطره دارند و می دونند سابقه ی این بازی چیه ؟

من که از بچگی این بازی رو دوست داشتم

به خدا منم RE از شماره اول تا پنج بازی کردم
بهترینش همون رزیدنت 4 بود المان های ترس به شیوه ی رزیدنت های قبلی مضحکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or