وچود 4 ساعت Cutscene در Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Resident Evil 6 داری 4 ساعت Cutscene می باشد.

re6-1013-610.jpg

با توجه به لیست جدیدی که توسط یکی از انجمن های انگلیسی طبق بندی فیلم منتشر شده است, ششمین عنوان از فرانچیز معروف کپکام یعنی Resident Evil 6
بیش از 4 ساعت Cutscene دارد.

بر اساس لیست منتشر شده این بازی با 255 دقیقه (4 ساعت و 25 دقیقه) Cutscene از این حیث بهتر از دو شماره قبلی عمل کرده است. شماره 5 و 4 به ترتیب
65 و 127 دقیقه Cutscene داشتن.

منبع

آخرین ویرایش:
حال میکنم بازی بیاد امتیازات خوبی بگیره این عشاق هیتر نما از سر این اظهار فضل های پیاپی و تکراری دست بردارند !
یعنی منی که از Re کلاسیک بیشتر از سری جدیدش خوشم میاد، عاشق هیتر نما هستم و حرفهایی که میزنم اظهار فضل های پیاپی و تکراری ه؟
و امتیاز خوبی که بازی خواهد گرفت مشت محکمی خواهد بود بر دهان من هیتر؟
مگه میزان علاقه را امتیاز تعیین میکنه؟
یعنی من باید برم و تمام بازیهایی که متای بالای 8.8 داره را بپرستم؟

خیل جالبه، بعضی وقتها که نظرات را میخونم نمیدونم چیکار باید بکنم ... کلاسیک دوست داشته باشی بهت میگن هیتر ... بهت میگن کسی که ادعای Old School بودنش میشه
بعد هم جمله معروف و مقدس Hater gonna Hate . یعنی دیگه آقا کسی صحبت نکنه ...

رزیدنت اویل دو دسته طرفدار داره، طرفدار کلاسیک و طرفدارهای شوترش
هر دو طرف هم حق دارن از سیستم مورد علاقشون دفاع کنن !!!

من به عنوان کسی که کلاسیک دوست دارم، حداقل توی سنارویوی لیان دوست ندارم زامبی با چوب بیش بال بهم حمله کنه، همون زامبی احمق را بیشتر دوست دارم میشم هیتر !!!

یه سوال میکنم، مردونه جواب بده ...
بازی مورد علاقت 10 سال دیگه سبکش فرق میکنه ( به خاطر اقتضای زمان ) و شما هر جا میشینی میگی فلان بازی خیلی بهتر بود از این سیتم جدیدی که گذاشتن !!! شما میشی هیتر؟

آخرین ویرایش:
گفتم که ، کاملا وضعیت بازی مشخصه ، و 100 البته تا زمان عرضه بهتر هم می شه ... هنوز کپکام موزمار رو نشناختی ! :دی
از همین الآن هم میگم بازی یقینا نامزد دریافت بهترین اکشن ادونچر سال میشه .
میانگینش هم اون قدری میشه که دهن هیتر جماعت رو ببنده .

گرفتی مارو؟

من به عنوان کسی که کلاسیک دوست دارم، حداقل توی سنارویوی لیان دوست ندارم زامبی با چوب بیش بال بهم حمله کنه، همون زامبی احمق را بیشتر دوست دارم میشم هیتر !!!
خدا رو شکر یه فن کلاسیک سرو کلش پیدا شد و گفت چی دوس داره :دی ! چقدر هم خوب که گفتی زامبی "احمق" دوس داری ! الان من می ترسیدوم توی پست قبلیم نوشتم زامبی احمق یکی بگه : "چییییییییییییی؟ به زامبی RE کلاسیک میگی احمق ؟"
آقا هست ، پُره از این زامبی احمقا ! n تا زامبی با هوش مصنوعی در حد کرفس تو محیط هست ؛ عین RE ـهای قبل از 4 ، حالشو ببر :دی !
گرفتی مارو؟
نه !
===
من خودم طرفدار RE4 ـم پس این بحث هیتر میتر رو بذار رو کنار!
گفتم که ، هیتر واسه کسایی بکار میره که از وضعیت رامون سیتی سو استفاده میکنن و می توپن به RE4 ، کسی که به هر دلیلی RE4 رو ترول کنه چیزی جز هیتر نمیشه گفت بهش .
===
RE5 آشغال بود، RE6 آشغالتر از اون.
RE5 میانگین GRـش 87ـه ، متاش هم 86 ـه ، اگر به این میگی آشغال ، پس این RE6 که یحتمل متای 81 82 اینا بگیره میشه Afterbirth دیگه ! :دی

آخرین ویرایش:
من خیلی به بازی امید داشتم وقتی تایید شد اما بعده این تریلر های اخیر رسما با خاک یکسان شدم! نمیدونم، ولی تک تک نکات بازی نچسب بود از همه بدتر اون حرکات های لیان بودش.
RE5 واسه من ناامید کننده ترین بازی این نسل بود و یه بازی ضعیف و یه RE فاجعه ( واسه من فرقی نداره اگه همه میگن داستانش خوب بود پس RE خوبی هم بود ). RE6 هم بیشتر از همه منتظرش بودم اما کلا این فرنچایزی هست که باید نابود شه چون هیچ وقت درست نمیشه دیگه.

@ کیوان
چرا انقدر از " هیتر " استفاده میکنی :دی؟ واقعا مفهوم نفرت از یه بازی دقیقا چیه؟

گفتم RE5 هم بازی خوبی بود یا نه ؟ این تو یه سطحی در حد همون قرار می گیره کمی هم بالاتر . حالا اگه با این حال نمی کنین و خودتون رو از سوپرفن های Resident Evil از اذل می دونین مشکل من نیست
RE5 از نظر من یه آشغال بود.بدون نوآوری،بدون المانهای ترس و تبدیل شده بود به یک شوتر محض.
! چیزی که مشخصه ، من Biohazard 6 رو بیش از این که یه بازی خوب ببینم ، یه تلاش همه جانبه و به شدت ارزشمند از کپکام میبینم
چیزی که کاملا مشخصه اینه که کپکام فقط به فروش بیشتر بازی فکر میکنه و اینکه بازی به شدت به یک شوتر محض تبدیل شده،گواهه این ادعاست.حالا در این میان،برای اینکه صدای 4 تا از فنهای قدیمی بازی رو خفه کنه،چهارتا زامبی خنگ،2 تا محیط تاریک هم چپونده تو بازی تا بگه،به جون شما ما وفادار هستیم به المانهای کلاسیک!!!!!!
اونا میدونن که بازی تو سال 2012 با دوربین کلاسیک جواب نمیده ، اگه کسی اون دوربین رو دوس داره به درک ! دوبار بشینه همونا رو بازی کنه . این یه Fact ـه که دوربین بازی باس این مدلی باشه که هست
من نمیفهمم این چه مشکلیه که تا صحبت از اصالته RE میشه،همه پای دوربین رو وسط میکشن:|هرکی که فکر میکنه سری کلاسیک بخاطر دوربینش،دوست داشتنی بود،سخت در اشتباهه.هیچ ربطی به دوربین نداره.آخه دوربین بازی چه ربطی به المانهای horror داره؟؟؟؟دوربین بازی باید عوض میشد و استاد میکامی به شکل استثنایی اینکارو در شماره 4 انجام داد.اما با رفتن میکامی و ساخت شماره 5،به تمام اصالتهای RE خیانت شد.بازی اومد تو روز،یه پارتنر هم کنارت انداختن،با 2جین اسلحه و زامبی موتوری!!!!!

آخرین ویرایش:
اما کلا این فرنچایزی هست که باید نابود شه چون هیچ وقت درست نمیشه دیگه.
آقا من قبول ندارم حرفت را
کپکام میتونه دو طرف را راضی نگه داره !!!
Resident Evil: Revelations خودش اثباتی برای حرفمه

Revelations is a successful blend of old-school Resident Evil horror and new-school action.

من تا قبل از اینکه بفهمم این بازی قراره از regeneration health استفاده کنه ، به شدت پیگیر اخبارش بودم و ازش دفاع میکردم ولی الان و بعد این خبر فقط همینجوری موندم.
05111162086422312555.png

آخه Horror و regeneration health ؟؟
کیوون این resident evil هرچی میکشه از دست باکتریهایی مثل توهه که فن این سری شدن:d.

No need to continue in this session !
SONY Fans 1st ! تو بگو ، من جوابت رو میدم .
من به یه بازی با متای 80 تا 85 میگم نسبتا خوب و خوب، به یه بازی با متای 85 تا 90 میگم خیلی خوب، بالای 90 عالی و فوق العاده.
سفسطه کاریه که تو داری می کنم ، نه من ! اول میای می گی بازی 3 هزار تومن هم ارزش نداره ، بعد میگی فروش به تنهایی مهم نیست !
شده حکایت اونایی که که میگن کالاو دیوتی بازی خوبی نیست ، فروشش هم الکیه ، فقط بتلفیلد ، چار تا علامت قلب و فرشته مهربون و اینا هم دور سرشون می چرخه ... !
3 تومن برا مایی که تو ایران زندگی میکنیم ارزش نداره نه برا اونی که حداقل 5000 دلار حقوقشه!
بازم داری سفسطه میکنی. میدونی فرق حرف من با اونی که کالاو رو میکوبه چیه؟ اینه که حداقل کالاو 25 میلیون میفروشه، اویل 6 شاید یک سومش. کالاو یه میانگین 88 میگیره حداقل، 4تا سایت درحضور گیرز و کرایسیس و بتلفیلد و کیلزون بهترین شوتر اعلامش میکنن، مولتی پلیرش بیشترین آمار بازی شدن رو داره و... اویل 6 تو کدوم مورد به کالاو حتی نزدیک میشه؟
خب ، الآن دمو رو بازی کردی ؟ نظرت چیه ؟
خیر بازی نکردم. بازی هم نمیکنم چون 1 ساعت و نیم گیم پلی ازش دیدم. همونا کافیه. الان ناگهان تو دمو TLOU گذاشتن؟
میگم هیتر ، می دونی چرا ؟ چون اینا همونایین که بهترین Resident Evil تاریخ رو هم انکار میکنن .
چرا حرف میذاری تو حلقوم من ؟ من عاشق روزی ام که بازی فقط 7 8 10 تا باس داشته باشه و یه دوجین معما ! من فقط یدونه سوال پرسیدم ، کسی جواب نداد و همه رفتن علی چپ . گفتم RE5 هم بازی خوبی بود یا نه ؟ این تو یه سطحی در حد همون قرار می گیره کمی هم بالاتر . حالا اگه با این حال نمی کنین و خودتون رو از سوپرفن های Resident Evil از اذل می دونین مشکل من نیست ! چیزی که مشخصه ، من Biohazard 6 رو بیش از این که یه بازی خوب ببینم ، یه تلاش همه جانبه و به شدت ارزشمند از کپکام میبینم . اونا میدونن که بازی تو سال 2012 با دوربین کلاسیک جواب نمیده ، اگه کسی اون دوربین رو دوس داره به درک ! دوبار بشینه همونا رو بازی کنه . این یه Fact ـه که دوربین بازی باس این مدلی باشه که هست . این از این ... میمونه باقی چیزاش . تلاش کپکام بیشتر به اون سمت و سو رفته که همه (حتی اونایی که از اتمسفر و جو شماره 5 ناراضی بودن) هم راضی باشن . لوکیشن های تاریک ، زامبی های احمق به سبک Resident Evil 3 و 1 ، صدایی هم که ازشون شنیده می شه ، همون ناله های RE3ـیی آشناست اگر با دقت گوش کنین . چیزی که یکم من رو نگران می کنه فقط و فقط اکشن بالای بازی به همراه سکانسهای سینمایی زیاد و سه storyline مجزا بودنشه . بعید می دونم داستان خیلی تراز بالایی رو شاهد باشیم اما ، همه چیز بازی ، "تلاش شده" همه رو راضی کنه . این تلاش ارزش منده . اگر معما هم داشته باشیم (که گفتن داریم به اندازه کافی.) دیگه این جمله "بازیش خوبه ، فقط RE نیست."میره قاطی "خزعبلات" .
بعنوان حسن ختام به گفتن یک جمله بسنده می کنم که یک Resident Evil خوب و مدرن مناسب سال 2012 ، نیازی به شاخ و دم نداره .
اگه منظورت از بهترین رزیدنت اویل تاریخ RE4 هست باید بگم من اونو بهترین رزیدنت نمیدونم ولی جزو بهترین بازی هایی بود که نسل قبل بازی کردم. تا اینجا درست؟
حالا میریم سراغ اویل 5. اون هم نسبت به 2009 بازی خوبی بود. حداقل گرافیکش نسبت به اون موقع خیلی خوب بود، شوتینگش نسبت به اون زمان خیلی خوب بود ولی باز هم رزیدنت اویل مزخرفی بود.
همون 3 تا خط داستانی مجزا ممکنه گند بزنه به بازی و تبدیلش کنه به یه بازی خسته کننده و طولانی که فقط خدا خدا کنی زودتر تموم شه از شرش خلاص شی.
همه چیز هم در اویل 6 تلاش شده یه کلاه گشاد سر گیمر ها بذاره که تا کمرشون بیاد پایین. که شما بهش میگی تلاش ستودنی.
در ضمن من نمیگم "بازیش خوبه ، فقط RE نیست." بلکه میگم بازی خوبی هم نیست، چه برسه بخواد رزیدنت اویل خوبی باشه.

پ.ن: تا یکی از یه بازی انتقاد میکنه انقد هیتر هیتر به ریشش نبندید. اگر ما هیتریم شما هم سوپر فن افراطی هستی.
RE5 میانگین GRـش 87ـه ، متاش هم 86 ـه
در ضمن اویل 5 نسخه ی 360ـش که بیشترین تعداد نقد رو داره میانگینش تو متا 83 هست. متای نسخه ی 360 با 90 تا نقد رو ول میکنی مال PC با 30 تا نقد رو میذاری فک میکنی هیچکس نمیفهمه؟

آخرین ویرایش:
یعنی منی که از Re کلاسیک بیشتر از سری جدیدش خوشم میاد، عاشق هیتر نما هستم و حرفهایی که میزنم اظهار فضل های پیاپی و تکراری ه؟
و امتیاز خوبی که بازی خواهد گرفت مشت محکمی خواهد بود بر دهان من هیتر؟
مگه میزان علاقه را امتیاز تعیین میکنه؟
یعنی من باید برم و تمام بازیهایی که متای بالای 8.8 داره را بپرستم؟

خیل جالبه، بعضی وقتها که نظرات را میخونم نمیدونم چیکار باید بکنم ... کلاسیک دوست داشته باشی بهت میگن هیتر ... بهت میگن کسی که ادعای Old School بودنش میشه
بعد هم جمله معروف و مقدس Hater gonna Hate . یعنی دیگه آقا کسی صحبت نکنه ...

رزیدنت اویل دو دسته طرفدار داره، طرفدار کلاسیک و طرفدارهای شوترش
هر دو طرف هم حق دارن از سیستم مورد علاقشون دفاع کنن !!!

یه سوال میکنم، مردونه جواب بده ...
بازی مورد علاقت 10 سال دیگه سبکش فرق میکنه ( به خاطر اقتضای زمان ) و شما هر جا میشینی میگی فلان بازی خیلی بهتر بود از این سیتم جدیدی که گذاشتن !!! شما میشی هیتر؟
منظور من اصلاً این حرفها نبود :دی !
خودم جزو اولین کسایی بودم که بعد از رونمایی از RE6 گفتم انتظار برگشت به ریشه های کلاسیک (به اصطلاح) رزیدنت ایول رو در نسخه ی ششم داشتم، یک چیزی تو مایه های RE: Remake, پس اصلاً موضوع این نیست کسی که از سری کلاسیک بیشتر خوشش میاد ادعای اولداسکول بودنش میشه ! بحث اینجا سر دریل های پیاپی هست، بطوری که انگار به یک عده وحی شده شما باید به هر نحوی که شده سوژه فلان رو ترول کنید . مثل همون جریان تاپیکی که به اشتباه زده بود "ویدئو جدید از گیم پلی RE6 اکشن خالص را نشان میدهد" و یک عده فقط ار روی تیتر مطلب و ندیده همون جمله رو با اظهار مخالفت عنوان میکردن، ویدئویی که ذره ای اکشن درش دیده نمیشد (حداقل از دید من).

Resident Evil با نسخه چهارم پاش رو در حیطه ای گذاشت که خواه ناخواه باید باهاش کنار اومد . RE4 فوق العاده بود، نسخه پنجم زیادی به اکشن پرداخته بود و از حس ترس سری دور شده بود که خُب عکس العمل های منفی هم در پی داشت اما حالا با توجه به غیر ممکن بودن بازگشت RE به سبک و سیاق قدیم من ِ فن ِ کلاسیک به نسخه پنجم که نگاه میکنم خیلی به RE6 امیدوار میشم چرا ؟ چون اون گوشه موشه ها بخش هایی رو میبینم که حداقل یاداور سری کلاسیک هست .

پ.ن: از لفظ امتیاز استفاده کردم چون این دوره کل حیثیت یک بازی رو با امتیاز هاش میسنجن (اونم چجوری; بازی زیر متوسط 90 یعنی Fail !!!) . خیلی هایی که الآن RE6 رو میکوبن با عملکرد مثبت بازی توی امتیاز هاش و بازخورد منتقدین نظرشون برمیگرده, مطمئن باش .

آخرین ویرایش:
دوستان و آشنایان در جریان Comic Con به صورت رسمی از فیلم Resident Evil: Damnation پرده برداری شد.

این فیلم به صورت 3d ساخته شده, Makoto Kamiya کارگردان و Hiroyuki Kobayashi تهیه کننده فیلم هستند.

ناگفته نماند کپکام debuted the trailer این فیلم رو در Comic Con به نمایش گذاشته.

منبع: ستاد مبارزه با ایجاد تاپیک جدید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or