No need to continue in this session !
SONY Fans 1st ! تو بگو ، من جوابت رو میدم .
من به یه بازی با متای 80 تا 85 میگم نسبتا خوب و خوب، به یه بازی با متای 85 تا 90 میگم خیلی خوب، بالای 90 عالی و فوق العاده.
سفسطه کاریه که تو داری می کنم ، نه من ! اول میای می گی بازی 3 هزار تومن هم ارزش نداره ، بعد میگی فروش به تنهایی مهم نیست !
شده حکایت اونایی که که میگن کالاو دیوتی بازی خوبی نیست ، فروشش هم الکیه ، فقط بتلفیلد ، چار تا علامت قلب و فرشته مهربون و اینا هم دور سرشون می چرخه ... !
3 تومن برا مایی که تو ایران زندگی میکنیم ارزش نداره نه برا اونی که حداقل 5000 دلار حقوقشه!
بازم داری سفسطه میکنی. میدونی فرق حرف من با اونی که کالاو رو میکوبه چیه؟ اینه که حداقل کالاو 25 میلیون میفروشه، اویل 6 شاید یک سومش. کالاو یه میانگین 88 میگیره حداقل، 4تا سایت درحضور گیرز و کرایسیس و بتلفیلد و کیلزون بهترین شوتر اعلامش میکنن، مولتی پلیرش بیشترین آمار بازی شدن رو داره و... اویل 6 تو کدوم مورد به کالاو حتی نزدیک میشه؟
خب ، الآن دمو رو بازی کردی ؟ نظرت چیه ؟
خیر بازی نکردم. بازی هم نمیکنم چون 1 ساعت و نیم گیم پلی ازش دیدم. همونا کافیه. الان ناگهان تو دمو TLOU گذاشتن؟
میگم هیتر ، می دونی چرا ؟ چون اینا همونایین که بهترین Resident Evil تاریخ رو هم انکار میکنن .
چرا حرف میذاری تو حلقوم من ؟ من عاشق روزی ام که بازی فقط 7 8 10 تا باس داشته باشه و یه دوجین معما ! من فقط یدونه سوال پرسیدم ، کسی جواب نداد و همه رفتن علی چپ . گفتم RE5 هم بازی خوبی بود یا نه ؟ این تو یه سطحی در حد همون قرار می گیره کمی هم بالاتر . حالا اگه با این حال نمی کنین و خودتون رو از سوپرفن های Resident Evil از اذل می دونین مشکل من نیست ! چیزی که مشخصه ، من Biohazard 6 رو بیش از این که یه بازی خوب ببینم ، یه تلاش همه جانبه و به شدت ارزشمند از کپکام میبینم . اونا میدونن که بازی تو سال 2012 با دوربین کلاسیک جواب نمیده ، اگه کسی اون دوربین رو دوس داره به درک ! دوبار بشینه همونا رو بازی کنه . این یه Fact ـه که دوربین بازی باس این مدلی باشه که هست . این از این ... میمونه باقی چیزاش . تلاش کپکام بیشتر به اون سمت و سو رفته که همه (حتی اونایی که از اتمسفر و جو شماره 5 ناراضی بودن) هم راضی باشن . لوکیشن های تاریک ، زامبی های احمق به سبک Resident Evil 3 و 1 ، صدایی هم که ازشون شنیده می شه ، همون ناله های RE3ـیی آشناست اگر با دقت گوش کنین . چیزی که یکم من رو نگران می کنه فقط و فقط اکشن بالای بازی به همراه سکانسهای سینمایی زیاد و سه storyline مجزا بودنشه . بعید می دونم داستان خیلی تراز بالایی رو شاهد باشیم اما ، همه چیز بازی ، "تلاش شده" همه رو راضی کنه . این تلاش ارزش منده . اگر معما هم داشته باشیم (که گفتن داریم به اندازه کافی.) دیگه این جمله "بازیش خوبه ، فقط RE نیست."میره قاطی "خزعبلات" .
بعنوان حسن ختام به گفتن یک جمله بسنده می کنم که یک Resident Evil خوب و مدرن مناسب سال 2012 ، نیازی به شاخ و دم نداره .
اگه منظورت از بهترین رزیدنت اویل تاریخ RE4 هست باید بگم
من اونو بهترین رزیدنت نمیدونم ولی جزو
بهترین بازی هایی بود که نسل قبل بازی کردم. تا اینجا درست؟
حالا میریم سراغ اویل 5. اون هم
نسبت به 2009 بازی خوبی بود. حداقل گرافیکش
نسبت به اون موقع خیلی خوب بود، شوتینگش
نسبت به اون زمان خیلی خوب بود
ولی باز هم رزیدنت اویل مزخرفی بود.
همون 3 تا خط داستانی مجزا ممکنه گند بزنه به بازی و تبدیلش کنه به یه بازی خسته کننده و طولانی که فقط خدا خدا کنی زودتر تموم شه از شرش خلاص شی.
همه چیز هم در اویل 6 تلاش شده یه کلاه گشاد سر گیمر ها بذاره که تا کمرشون بیاد پایین. که شما بهش میگی تلاش ستودنی.
در ضمن من نمیگم "بازیش خوبه ، فقط RE نیست." بلکه میگم بازی خوبی هم نیست، چه برسه بخواد رزیدنت اویل خوبی باشه.
پ.ن: تا یکی از یه بازی انتقاد میکنه انقد هیتر هیتر به ریشش نبندید. اگر ما هیتریم شما هم سوپر فن افراطی هستی.
RE5 میانگین GRـش 87ـه ، متاش هم 86 ـه
در ضمن اویل 5 نسخه ی 360ـش که بیشترین تعداد نقد رو داره میانگینش تو متا 83 هست. متای نسخه ی 360 با 90 تا نقد رو ول میکنی مال PC با 30 تا نقد رو میذاری فک میکنی هیچکس نمیفهمه؟