احساس:ناراحتي
عكس العمل:يه بار ديگه امتحان ميكنم
((شكست))
احساس:تنفر از بازي
عكس العمل:دنبال كد هاش ميگردم
((شكست))
احساس:تنفر از همه چيز
عكس العمل:سي دي رو از پنجره پرت ميكنم بيرون....
من وقتی تو یه بازی میسوزم از اول شروع میکنم و اینکارو اینقدر تکرار میکنم تا برنده بشم
تا حالا نشده که تو هیچ بازیی کد تقلب بزنم و اینکارو مثل گناه کبیره میدونم ولی اگه خیلی گیر کنم راهنماشو از سایت GameFAQs میگیرم و میخونم
تا حالا نشده تو بازی گیر کنم و هر بازی که شروع کردم حتما به پایان رسوندم البته عشق من بیشتر بازی ادونچره ولی همه جور بازی هم میکنم و فرقی نداره:cheesygri
راجب احساس بعد از شکست راستش من به خودم میگم که بیشتر دقت کن تو میتونی و یه جور احساس انتقام از اونایی که منو سوزوندن دارم
من چند سال پیش بازی ((زندگی جدید امپراطور)) (که از روی یه کارتون ساختنش!:blushing: )رو برای پی اس 1 میکردم که یهو حواسم نبود سیو هام رو پاک کردم......بد جوری از کوره در رفتم و نتیجه این شد که چند دقیقه بعد سی دی در حالی که من با مهارت تمام با چاقو(!)روش طرح زده بودم در آرامگاه ابدی اش(سطل آشغال!)گریه میکرد....
من یه روش دیگه ام هم اینه که احتیاط رو میزارم کنار و هجوم میبرم وسط دشمن و همینطور به همه جا تیر میزنم......و معمولا وقتی بیخود و بیجهت همه ی تیر هام رفته میبینم مرحله رو رد کردم و یه ساعت فکر میکنم که سیو کنم یا نه..!!