وجود درایو بلو-ری در XBOX 720 تایید شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
سایت خبری VG 247 ادعا میکند به جزئیات جدیدی از کنسول نسل بعد مایکروسافت پی برده است

12-Xbox-720-logo.jpg

به گفته این سایت نسل بعد کنسول XBOX بر خلاف شایعات اخیر از درایو Blu-ray استفاده میکند

همچنین منابع خبری امروز صبح تایید کرده اند که این کنسول از دو GPU استفاده میکند و به گفته یکی از آنها " این کنسول همانند دو PC است که با هم در ارتباط اند "

همه ی ما برای تایید نهایی جزئیات رسمی از سوی مایکروسافت منتظریم اما پیش بینی میشود این کنسول از کارت گرافیکی شرکت AMD از سری GPU 7000 استفاده کند

این کارت گرافیک قادر خواهد بود کار طراحی را به صورت مجزا و همزمان به صورت مستقل انجام دهد

کنسول نسل بعد مایکروسافت "چهار" یا "شش" هسته ای خواهد بود که یکی از آنها برای کینکت یک هسته ی دیگر برای سیستم عامل کنسول خواهد بود

همچنین گفته میشود که نسل بعد کینکت به صورت استاندار داخل خود کنسول میباشد

انتظار می رود که تا سال آینده یعنی 2013 مایکروسافت چیزی در مورد کنسول نسل بعد خود اعلام نکند

بسیاری از سازندگان برای ساخت بازی نسل بعد آگهی استخدام داده اند که Bethseda و Lionhead تازه ترین آنها میباشند

آخرین ویرایش:
تاریخچه سونی رو تغییر دادید با این نقل قول هاتون.

یک نکته هست که بعضی ها یا نمی فهمن یا نمی خوان بفهمن:

وقتی یک شرکتی تکنولوژی ای ارائه می کنه همه از اون استفاده می کنن.

عموما تکنولوژی ها کار چند شرکت هست نه یک شرکت تک.

بلوری هم از این دو قاعده بالا جدا نیست.

حالا هی بزنید توی سر و کله هم دیگه ببینید چی می شه.

@ Rover

سپاس بابت مطلبتون اما نکته ای در اشاره به این موضوع که لیسانس بلو-ری تنها در انحصار سه کمپانی سونی و فیلیپس و پاناسونیک هست در مطلبتون به چشم نمی خوره .

کی گفته XIII-2 سی جی نداشت؟ فکر کردی کسی اینجا بازی نکرده هر خالی خواستی میتونی ببندی؟:-/ :دی XIII-2 چهار یا پنج تا CG داشت که اتفاقا یکی دو تاش طولانی تر از خود XIII هم بودن. خود XIII هم تقریبا همین قدر CG داشت.

اصولا FF همیشه بیش از حد پرحجم بوده، و این که روی فرمت نسل خودش جا نمیشه دقیقا مشکل خودشه. FF VII هم روی PS1 دو یا سه تا CD بود، پس با این منطق CD برای PS1 کم بوده>:d
من FF XIII-2 رو بازی نكردم شنيده بودم اصلا در مقايسه با FF های ديگه CG نداره اصل FF اينه كه بالای 20-30 تا CG داشته باشه نه 4-5 تا.
FF XIII هم چهار پنچ تا نداشت و بيش تر از 10 تا بود. ضمنا شما بايد دموهای اين انجينش رو هم لحاظ كنی كه بعيد می دونم شماره 2 دموهایی دراين سطح داشته باشه.
در مورد مشكل حجم FF های هم تو اون نسل سازنده ها جسور بودن و شاهد بيشترين جهش گرافيكی بوديم، بازی های زيادی هم غير از FF های PS1 بودن كه روی چند ديسك برای PS1 عرضه شدند.
البته از اون طرف هم اونا مشکل ram توی PS3 رو داشتن : دی.
كدوم AC ؟
پس چرا گرافيك AC II نسخه PS3 از 360 بهتر شد؟

آخرین ویرایش:
من FF XIII-2 رو بازی نكردم ولی اصل FF اينه كه بالای 20-30 تا CG داشته باشه نه 4-5 تا.
FF XIII هم چهار پنچ تا نداشت و بيش تر از 10 تا بود.
خُب پس اول بازی کنید بعد انقدر قاطع نظر بدید:دی من همین هفته پیش تمومش کردم و کلی CG دیدم، خصوصا آخریه که فکر کنم یه 5 دقیقه ای شد!
FFXIII هم 10 تا نبود:دی فیلم هاش تو یوتیوب پره. دو سه تا بیشتر از XIII-2 بود که اونم چند تاش خیلی خیلی کوتاه بود (در حد 30-40 ثانیه). کلا روی هم رفته FFXIII دو سه دقیقه بیشتر از XIII-2 سی جی داشت که فکر نمیکنم دو سه دقیقه CG به اندازه دو تا DVD9 جا لازم داشته باشه!
در مورد مشكل حجم FF های هم تو اون نسل سازنده ها جسور بودن و شاهد بيشترين جهش گرافيكی بوديم، بازی های زيادی هم غير از FF های PS1 بودن كه روی چند ديسك برای PS1 عرضه شدند.
تموم شد رفت>:d< خودت جواب خودتو دادی:دی وقتی اکثر سازنده ها دارن روی همین DVD9 بازیهایی میسازند که فرسنگ ها از نسل قبل قوی تر و بهتره، پس مشخصه که این نسل نیاز مبرم به بلوری نبوده و نیست. با چند تا بازی نمیشه درباره کل نسل قضاوت کرد، وگرنه اینطوری میشه همون CD های PS1 هم زیر سوال برد، چون خیلی بازیها هم اون زمان بیشتر از یک CD بودند. وقتی بالای 95% بازیهای درست حسابی راحت روی یک DVD9 عرضه میشن و امتیازات فوق العاده ای میگیرن، یعنی اینکه نیاز خاصی نبوده. هروقت جامعه آماری چند دیسکه ها رفت بالای 40-50 درصد اونوقت میتونی بگی DVD کم بوده. Skyrim فقط 3.8 گیگه، دقت کن فقط 3.8 گیگ:دی همین برای خاتمه بحث کافیه...
FF XIII با احتساب CG قبل از شروع بازی 23 تا CG داره به ترتیب توی چپتر ها : (همشون الان توی کامپیوتر جلومه
لول:دی اونا CG نیست همش. بیشترشون کات سینه که با موتور بازی ساخته شده. CG اونایی هستند که گرافیکشون فضاییه، مثل همون اُپنینگ بازی...
تمامش CG هست ! بعضی هاش مثلاً یک دقیقه ای ممکنه باشه که خب حساب نکردیشون !
شما یا احتمالا معنی CG رو نمیدونید چیه، یا معنی کات سین رو. اینا CGـه:

x0m9x4oppn7rniuqxk7l.jpg

mnrcpnuney42tzcnt7.jpg
و اینا کات سینه که با موتور بازی ساخته شدن:
fzzi8mrqlln6nuzbqjj.jpg

txho4qh3czprsc3qiip.jpg
من همه اینا رو بازی کردم، رو هوا حرف نمیزنم. فرق CG و کات سین مثل روز روشنه. اون همه رو که نام بردی نصف بیشترش از همین کات سین هاست.
رفتی دو تا دونه فاینال زدی هر کسی از فاینال حرف زد بگی دهن ها رو ببندین منم زدم ؟
biggrin1.gif
من برای یه همچین چیز مسخره ای نمیرم وقتمو بگذارم ده ها ساعت FF بازی کنم. ضمنا اونایی که گذاشتی جداگونه نبودن، هر 4-5 تاشون توی یه ویدیو بوده (اونی که دانلود کردی تیکه تیکه کرده احتمالا:دی). در نهایت هم باز 2-3 دقیقه از CG های FFXIII-2 بیشترن که میشه همون چیزی که اول گفتم.
از نظر تو مسخره ـس ! تو که انقدر باهاش مشکل داری چرا میخوای در موردش نظر بدی ؟
biggrin1.gif
خود ویدئو ها جدا هست روی بازی دقت کنی بعضی هاشون بینش وقفه هم می افته ! XIII-2 رو که اصلاً حرفشم نزن که کلی سانسور و حذفیات داشته ! اونن چیزی که می خواستم رو گفتم دیگه حرفی ندارم
هیچ سانسوری از لحاظ CG نداشته:دی جفتشون در یه حد CG داشتن.

آخرین ویرایش:
FF XIII با احتساب CG قبل از شروع بازی 24 تا CG داره به ترتیب توی چپتر ها : (همشون الان توی کامپیوتر جلومه :دی)

1-1
1-2
2-1
2-2
3-1
3-2
3-3
4-1
5-1
7-1
7-2
8-1
8-2
9-1
9-2
9-3
9-4
9-5
10-1
11-1
11-2
12-1
13-1
Main Screen
سمت چپ شماره ی چپتر سمت راست هم CG ها :دی
ادامه بدید ...
لول:biggrin1: اونا CG نیست همش. بیشترشون کات سینه که با موتور بازی ساخته شده. CG اونایی هستند که گرافیکشون فضاییه، مثل همون اُپنینگ بازی...
تمامش CG هست ! بعضی هاش مثلاً یک دقیقه ای ممکنه باشه که خب حساب نکردیشون ! اونایی که با موتور بازی هست که بحث ـش جداس ! یعنی من بعد از یه عمر فاینال زدن نمی تونم CG رو تشخیص بدم ؟ :|
شما یا احتمالا معنی CG رو نمیدونید چیه، یا معنی کات سین رو. اینا CGـه:
.
.
.
wait a minute
---------------------------------------------------
دوستان اگه من چشمام اشتباه میبینه تصحیح کنید :
1-1

1-2

2-1

2-2

3-1

3-2

3-3

4-1

5-1

7-1

7-2

8-1

8-2

9-1

9-2

9-3

9-4

9-5

10-1

11-1

11-2

12-1

13-1

لول :دی نه ؟ من نیستم که تعریف CG رو بلد نیستم این شمایی که 4-5 تا CG پشت سر هم میبینی 1 دونه حساب میکنی ! رفتی دو تا دونه فاینال زدی هر کسی از فاینال حرف زد بگی دهن ها رو ببندین منم زدم ؟ :دی CG های فاینال 7 هم خواستی تقدیم کنم ؟!
خودت شروع کردی بابک !
من برای یه همچین چیز مسخره ای نمیرم وقتمو بگذارم ده ها ساعت FF بازی کنم. ضمنا اونایی که گذاشتی جداگونه نبودن، هر 4-5 تاشون توی یه ویدیو بوده (اونی که دانلود کردی تیکه تیکه کرده احتمالا:biggrin1:). در نهایت هم باز 2-3 دقیقه از CG های FFXIII-2 بیشترن که میشه همون چیزی که اول گفتم.
از نظر تو مسخره ـس ! تو که انقدر باهاش مشکل داری چرا میخوای در موردش نظر بدی ؟ :دی خود ویدئو ها جدا هست روی بازی دقت کنی بعضی هاشون بینش وقفه هم می افته ! XIII-2 رو که اصلاً حرفشم نزن که کلی سانسور و حذفیات داشته ! اونن چیزی که می خواستم رو گفتم دیگه حرفی ندارم :دی
هیچ سانسوری از لحاظ CG نداشته
biggrin1.gif
جفتشون در یه حد CG داشتن.
مگه دیدی اینا چه چیزی رو سانسور کردن ؟ :دی اینا خودشون گفتن از سر و ته بازی زدن این می تونه هر چیزی باشه که قطعاً داستان به عنوان رکن اصلی همچین بازی ای هم شاملش میشه و از طرفی فاینال = داستان = CG :دی
(خوبه گفتم حرفی ندارم :دی انقدر حرف نکش :دی)

آخرین ویرایش:

=))

یعنی اطلاعتت رو عشقه.

hd-dvd :))

درایو های xbox360 هیچ کدومشون hd-dvd نمی خوندن عزیز.

داستان hd-dvd بر می گرده به یک درایو external که به xbox360 می شد وصلش کرد و باهاش مدیا های روی دیسک های hd-dvd رو دید، همین :)

اون درایو قابلیت اجرای بازی نداشت.

همین می شه تاپیک کشیده صفحه 7 دیگه.

سرعت کم درایو ps3 باعث شد تا سازندها از هارد کنسول به عنوان یه ابزار شخصی استفاده کنن. اکثر بازیهای ps3 نیازه تا حداقل 4 گیگ از دیتا روی HDD کپی ش برای اجرای بهتر.
درایو ps3 باعث شد قیمت لانچ این کنسول سر به فلک بکشه.
درایو ps3 ضرر های شدیدی به سونی زد.
درایو ps3 باعث نشد هیچ بازی به علت حجم بالا برای ps3 انحصاری بشه.

پ.ن. کار من با این ترد تمام شد. اونها که مغزشون تک بُعدی کار نمیکنه متوجه منظور شدن. اونهای ام که از سره تعصب سرشون رو کردن زیربرف، همون جا بمونن. بوکمارک ندید دست مردم.
اين پست رو نديده بودم، نمی دونم يعنی واقعا كسایی هستن كه بازی 360 رو از روی درايو اجرا كنن و لودينگ های طولانی و كلی مشكل گرافيكی نظير مدت زمان طولانی لود شدن تكسچر ها و فريزهای متوالی رو تحمل كنن؟ اصلا چنين كاری در دراز مدت شدنيه؟ تو 70 درصد موارد بعد 10 دقيقه الی يه ربع ديسك خشی و غيرقابل خوندن می شه حالا اينكه پدر صاحب درايو در مياد و صدای موتور آپولو13 می ده بماند. در مورد بقيه موارد هم:
-دليلش درايو نبود كلا سخت افزار PS3 شامل هارد-پردازنده و تراشه گرافيكی بود كه در زمان خودشون اين قطعات قيمت بالایی داشتند.
-منبع؟
-مگه درايو 360 باعث شد؟ اصلا چه ربطی به درايو داره؟ هر شركتی يه سری شركت فرست پارتی زير دستش داره كه براش بازی انحصاری می سازن، نمی دونم چيزای Fact و معلوم كجاش به تعصب ربط داره؟:-/
اين يه چيز كاملا مشخصيه كه بازی های 360 رو بايد روی هارد نصب كرد! بقيه اش هم كه توضيح دادم...

@ Rover

سپاس بابت مطلبتون اما نکته ای در اشاره به این موضوع که لیسانس بلو-ری تنها در انحصار سه کمپانی سونی و فیلیپس و پاناسونیک هست در مطلبتون به چشم نمی خوره .
دوست عزیز فکر میکنم این قسمت از ویکی پدیای بلوری کفایت میکرد که:
Origins
Sony started two projects in collaboration with Philips applying the new diodes: UDO (Ultra Density Optical) and DVR Blue together with Pioneer
حق با شماست.اما اصولا این جزئیات مالی که مد نظر شماست رو به سختی میشه پیدا کرد.یه بار نت رو زیر رو کردم تا ببینم سامسونگ چقدر بابت هر صحفه AMOLED از نوکیا میگره..ودر صورتی که واضح و مشخصه که این تکنولوژی مرتبط با سامسونگه.در مورد CD هم همینطور.مثلا واضح و مشخصه سونی و فیلیپس بیشترین سهم رو از CD داشتند.ولی اینکه چقدر و چند درصد رو به سختی میشه پیدا کرد که قابل اعتماد نیست.میشه به آمار و اخبار استناد کرد.مثلا چند وقت پیش گفته شد که سونی دیگه نمیتونه بابت CD درآمدی داشته باشه چون حق مالکیت تو آمریکا تا 25 سال پابرجا میمونه.
همچنین:
Instead of having to approach Blu-ray, DVD and CD holders individually and paying them separate royalties, the single licence should cut down the total cost of royalty payments by 40 percent, according to Sony.
The fees for the new licenses will be $9.50 for a Blu-ray player, and $14 for a Blu-ray recorder. Making Blu-ray Disc will cost 11 cents for read-only, 12 cents for recordable discs, and 15 cents for rewritable discs
.
همچنین: Sony is proposing a royalty fee of 1.5% of the net selling price or 3 US cents per BD-ROM disc(whichever is the greatest) and 1.5% of the net selling price or 6 US cents per BD-R/RE disc. It’s a confusing business
ولی لزوما همون قسمت اول که با فونت درشت نوشم و به منشا بلوی ری اشاره میکنه کفایت میکنه.فکر نمیکنم

اين پست رو نديده بودم، نمی دونم يعنی واقعا كسایی هستن كه بازی 360 رو از روی درايو اجرا كنن و لودينگ های طولانی و كلی مشكل گرافيكی نظير مدت زمان طولانی لود شدن تكسچر ها و فريزهای متوالی رو تحمل كنن؟ اصلا چنين كاری در دراز مدت شدنيه؟ تو 70 درصد موارد بعد 10 دقيقه الی يه ربع ديسك خشی و غيرقابل خوندن می شه حالا اينكه پدر صاحب درايو در مياد و صدای موتور آپولو13 می ده بماند.
اين يه چيز كاملا مشخصيه كه بازی های 360 رو بايد روی هارد نصب كرد! بقيه اش هم كه توضيح دادم...

یا ابولفض :دی سهیل چی داری میگی؟!!! سهیل خدایی روی 360 بازی کردی؟ :دی
مگر اون زمان که اصلا قابلیت نصب نبود چی میشد؟! قابلیت نصب بازی بعد از حدود 2-3 سال از اومدن 360 فعال شد با داشبورد NXE. مدت زمان لود ها هم در بیشترین حالت 5 ثانیه کم میشد ازشون. مشکل لود شدن گرافیک هم توی دو سه تا بازی بود که GTA IV سردمدارشون بود اونم وقتی با سرعت با ماشین یه منطقه رو تعویض میکردی. فریز متوالی هم نداشتیم و نداریم. همین الان هم گاها من اصلا روی هارد نصب نمیکنم بازی رو و از روی دیسک اجرا می کنم هیچ مشکلی هم ندارم. سهیل بخدا داری سفسطه میکنی دیگه. یعنی چی در 70% موارد دیسک خشی میشه؟!!! هرکی ببینه این پست رو میخنده بخدا. درایوت خرابه بده چک کنن درایوت رو. صدای چرخش دیسک رو قبول دارم اما بعد از عرضه 360 اسلیم حتی صداش از کل PS3 (که وقتی بازی ای مثل آنچارتد بازی میکنی صدای فنش بلند میشه) هم کمتر شده.

کلا تاپیک داره به سمت جالبی میره. داریم بر میگردیم به سال 2006 که فن های 360 میپریدن به PS3 باز ها که بازی هاتون 5-6 گیگ نصب اجباری داره و اونور هم فن های PS3 میپرن به 360 باز ها که درایو شما صدای آپولو میده. ایشالا هممون خوب میشیم مشکلی نیست :دی

و
[/SPOILER]

من برای یه همچین چیز مسخره ای نمیرم وقتمو بگذارم ده ها ساعت FF بازی کنم. ضمنا اونایی که گذاشتی جداگونه نبودن، هر 4-5 تاشون توی یه ویدیو بوده (اونی که دانلود کردی تیکه تیکه کرده احتمالا:دی). در نهایت هم باز 2-3 دقیقه از CG های FFXIII-2 بیشترن که میشه همون چیزی که اول گفتم.

.

دوست عزیز چرا بازی رو مسخره میکنی.؟؟ عمری فاینال زدیم بعد ...خب از شما بعیده این حرف...حرمت بازی رو حداقل شما که ناظمی نگه دار...

بعد همه اون مورادی که دوستمون Chuji گفتن درسته تمامی اونها CG هستن

اما بعد از عرضه 360 اسلیم حتی صداش از کل PS3 (که وقتی بازی ای مثل آنچارتد بازی میکنی صدای فنش بلند میشه) هم کمتر شده.

دوست عزیز شما هر حرفی زدید اخرش میگید اما درست شد اما درست شد....
خب نمیشه که اون کنسول 360 موقع سال اولاش بود فک کنم ورودی HDMI نداشت اونم اما درست شد.....نسل تموم شده اینا تازه اما درست کردن ....
سونی یه کنسول داد اما تغییری هم نداشت تا الان هم همونه که هست اسلیمش هم همونه.....اما اسلیم 360 همش اما اگر داره که خودتون اشاره کردید.

الان خبر کنترل های جدید 360 اومده که بخش دی پد رو تغییر دادن از فردا هم می خواهید بگید که اما اون موضوع دی پدهاش هم درست شد رفع شد..
نمیشه که...

دوست عزیز چرا بازی رو مسخره میکنی.؟؟ عمری فاینال زدیم بعد ...خب از شما بعیده این حرف...حرمت بازی رو حداقل شما که ناظمی نگه دار...

بعد همه اون مورادی که دوستمون Chuji گفتن درسته تمامی اونها CG هستن

دوست عزیز شما هر حرفی زدید اخرش میگید اما درست شد اما درست شد....
خب نمیشه که اون کنسول 360 موقع سال اولاش بود فک کنم ورودی HDMI نداشت اونم اما درست شد.....نسل تموم شده اینا تازه اما درست کردن ....
سونی یه کنسول داد اما تغییری هم نداشت تا الان هم همونه که هست اسلیمش هم همونه.....اما اسلیم 360 همش اما اگر داره که خودتون اشاره کردید.

الان خبر کنترل های جدید 360 اومده که بخش دی پد رو تغییر دادن از فردا هم می خواهید بگید که اما اون موضوع دی پدهاش هم درست شد رفع شد..
نمیشه که...
کسی منکر این شده که سخت افزار 360 اوایل ایراد داشت؟! هیچ کس نمیتونه منکرش بشه. حتی خود بیل گیتش هم که جلوی خبرنگارا 360 دیسک بازی رو ترکوند هم نمیتونه منکر بشه. ما چرا اینم در نظر نگیریم که کار اصلی سونی سخت افزاره و چندین و چند ساله که توی این کار شهرت جهانی داره. اما مایکروسافت کارش نرم افزاریه و باید حق داد که با مشکلاتی مواجه میشه تو این راه. حالا عجله کردن برای 1 سال عرضه زودتر هم دلیل دیگه است. اما من حرفم اینه که اگه بخوایم بشینیم همش ایراد بگیریم منم میتونم طومار درست کنم از ایرادات نرم افزاری و ... PS3 که کسی هم نتونه منکر بشه.
کلا هر کنسولی ایرادات خاص خودش رو داره که به مرور برطرف میشن اما دلیل نمیشه که یکی رو از اونیکی برتر بدونیم و بگیم که آره این قبله عالمه. میشه دقیقا جریان آپل و سامسونگ که آپل شکایت کرده بود که طراحی پدش رو از ما دزدیده. حالا کسی نیست بگه بابا خوب مگه تبلت چند مدل داریم که بخوایم اونم طراحیشو عوض کنیم؟ تبلت کلا صفحه لمسی بدون دکمه است دیگه. این دیگه طرح داره آخه؟

آقا اینو یه جایی بگو که کسی اسلیم نداشته باشه.کاری به هیچ برند و هیچ کنسولی ندارم،ولی رسما صدای ارّه برقی میده وقتی بازی ـی رو از رو دیسک اجرا میکنم.
شما هم به کسی بگو که اسلیم ندیده باشه نه که صبح تا شب تو مغازه روزانه با ده ها 360 سرو کله بزنه. شما ببر دستگاهتو ببین وقتی که کپی خور کردن لاستیک درایوش رو گذاشتن سر جاش یا درایو داره سر خود تکون میخوره تو خود دستگاه :دی

کلا حرفای خنده داری شنیده میشه تو این تاپیک. یارو میکروفون رو جسبونده بود توی دستگاه اون زمان که اسلیم معرفی شد بعد حتی میکروفون خبرنگاری هم نمیتونست صدای دستگاه رو بشنوه بعد متخصصان بازی سنتر به این نتیجه میرسن که دستگاه صدای اره برقی میده :))

آخرین ویرایش:
بعد از عرضه 360 اسلیم حتی صداش از کل PS3 (که وقتی بازی ای مثل آنچارتد بازی میکنی صدای فنش بلند میشه) هم کمتر شده.

آقا اینو یه جایی بگو که کسی اسلیم نداشته باشه.کاری به هیچ برند و هیچ کنسولی ندارم،ولی رسما صدای ارّه برقی میده وقتی بازی ـی رو از رو دیسک اجرا میکنم.:دی

منم اسلیم دارم ولی خدایی دیگه صدای اره برقی نمیده
yahoo_4.gif
شاید دستگاه شما 2 منظوره باشه
yahoo_4.gif

در مورد اینکه میگن اگه بازیو رو هارد نصب نکنی بعد از ربع ساعت دی وی دی پر از خش میشه والله دستگاه من اینجوری نیست. اگه تو درایوت رنده هم باشه اینجوری نمیشه.حالا نمیدونم شاید دستگاه من اختصاصی واسه ملکه انگلیس ساخته شده بوده اشتباهی رسیده دست من
yahoo_4.gif

حالا اره برقی که یکم اغراقه :دی،ولی اینکه بگیم صدا نمیده نه اصلا اینطوری نیست خیلی هم صدا میده.ولی خش دیگه رو دیسک نمیندازه.

آخرین ویرایش:
یا ابولفض :دی سهیل چی داری میگی؟!!! سهیل خدایی روی 360 بازی کردی؟ :دی
مگر اون زمان که اصلا قابلیت نصب نبود چی میشد؟! قابلیت نصب بازی بعد از حدود 2-3 سال از اومدن 360 فعال شد با داشبورد NXE. مدت زمان لود ها هم در بیشترین حالت 5 ثانیه کم میشد ازشون. مشکل لود شدن گرافیک هم توی دو سه تا بازی بود که GTA IV سردمدارشون بود اونم وقتی با سرعت با ماشین یه منطقه رو تعویض میکردی. فریز متوالی هم نداشتیم و نداریم. همین الان هم گاها من اصلا روی هارد نصب نمیکنم بازی رو و از روی دیسک اجرا می کنم هیچ مشکلی هم ندارم. سهیل بخدا داری سفسطه میکنی دیگه. یعنی چی در 70% موارد دیسک خشی میشه؟!!! هرکی ببینه این پست رو میخنده بخدا. درایوت خرابه بده چک کنن درایوت رو. صدای چرخش دیسک رو قبول دارم اما بعد از عرضه 360 اسلیم حتی صداش از کل PS3 (که وقتی بازی ای مثل آنچارتد بازی میکنی صدای فنش بلند میشه) هم کمتر شده.

کلا تاپیک داره به سمت جالبی میره. داریم بر میگردیم به سال 2006 که فن های 360 میپریدن به PS3 باز ها که بازی هاتون 5-6 گیگ نصب اجباری داره و اونور هم فن های PS3 میپرن به 360 باز ها که درایو شما صدای آپولو میده. ایشالا هممون خوب میشیم مشکلی نیست :دی
من اغلب اوقات كه پست می‌ دم 360 روشنه و مانيتور رو سوئيچ می كنم ميام رو PC :دی
آره می دونم نبود ولی بازی های همون موقع رو در نظر بگير! اونموقع گرافيك يه كم عقب تر از الان بود...اگه گرافيك پيشرفت نمی كرد ديگه نيازی به اضافه شدن اجرا از روی هارد نبود. با آپديت شدن انريل انجين3 و موتورای ديگه كم كم نياز به نصب هم پيدا شد.
نه درايو من چيزيش نيست ولی تو بازی های سنگين كه از رو درايو اجرا می كنم تو بعضیاشون ارور Disk Unreadable می ده بعد چندين دقيقه. تاخير لود شدن تكسچرها هم تو بازی هست (در صورت اجرا از روی درايو و بدون نصب) ولی در صورتيكه از روی هارد نصب شه اصلا هيچ مشكلی نيست. حتی بهتر از PS3 !
در كل نصب كردن روی هارد خيلی بهتره و برای بازی های جديد و سنگين می شه گفت واجبه!
نه من در صورت نصب نكردن بازی رو گفتم، با نصب كه صدای مورچه هم در نمياد از 360:دی
كلا قبول كن اصل حرفی كه اين فريدون زد اشتباه بود، عرضه PS3 با هارد به هيچ وجه اشتباه نبود، اينم كه سونی درايو بلوری گذاشت ضرر چندانی بهش نزد و بلوری هم بعد يه مدت شد فرمت برتر و اين وسط سونی به هيچ وجه بازنده نشد.
منم در كل می خواستم همين دو خط بالا رو بگم به علاوه اينكه اجرای بازی از روی هارد خيلی بهتره:دی
اينم بگم كه درايو بلوری PS3 بخاطر سرعت پايين اينكه نياز به نصب بازی ها باشه چيز طبيعيه و خب PS3 هم همه مدلاش هارد داره و پس نكته منفی محسوب نمی شه چند دقيقه نصب شدن بازی.
منم اسلیم دارم ولی خدایی دیگه صدای اره برقی نمیده
yahoo_4.gif
شاید دستگاه شما 2 منظوره باشه
yahoo_4.gif

در مورد اینکه میگن اگه بازیو رو هارد نصب نکنی بعد از ربع ساعت دی وی دی پر از خش میشه والله دستگاه من اینجوری نیست. اگه تو درایوت رنده هم باشه اینجوری نمیشه.حالا نمیدونم شاید دستگاه من اختصاصی واسه ملکه انگلیس ساخته شده بوده اشتباهی رسیده دست من
yahoo_4.gif
360 با 360 فرق می كنه، منم فت دارم نه اسليم.
ولی در مورد خش شدن فقط مس افكت1 و اونم تو DLC ـش (Bring down the sky) برای من اينطوری شد اونم تو جاهای خيلی سنگين و موقعی كه از روی ديسك اجرا می شد.
نمی دونم شايد ايراد از مرغوب نبودن جنس ديسك بوده:دی (از ايرادات پايرت خوری:دی)
حالا من يا ماكرو هم زور نكرديم برای استفاده از هارد، هر كی دوست داره از اجرا روی درايو مستفيض شه>:d

آخرین ویرایش:
آقا اینو یه جایی بگو که کسی اسلیم نداشته باشه.کاری به هیچ برند و هیچ کنسولی ندارم،ولی رسما صدای ارّه برقی میده وقتی بازی ـی رو از رو دیسک اجرا میکنم.:دی
منم اسلیم دارم ولی خدایی دیگه صدای اره برقی نمیده:d شاید دستگاه شما 2 منظوره باشه:d
در مورد اینکه میگن اگه بازیو رو هارد نصب نکنی بعد از ربع ساعت دی وی دی پر از خش میشه والله دستگاه من اینجوری نیست. اگه تو درایوت رنده هم باشه اینجوری نمیشه.حالا نمیدونم شاید دستگاه من اختصاصی واسه ملکه انگلیس ساخته شده بوده اشتباهی رسیده دست من:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or