وجود درایو بلو-ری در XBOX 720 تایید شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
سایت خبری VG 247 ادعا میکند به جزئیات جدیدی از کنسول نسل بعد مایکروسافت پی برده است

12-Xbox-720-logo.jpg

به گفته این سایت نسل بعد کنسول XBOX بر خلاف شایعات اخیر از درایو Blu-ray استفاده میکند

همچنین منابع خبری امروز صبح تایید کرده اند که این کنسول از دو GPU استفاده میکند و به گفته یکی از آنها " این کنسول همانند دو PC است که با هم در ارتباط اند "

همه ی ما برای تایید نهایی جزئیات رسمی از سوی مایکروسافت منتظریم اما پیش بینی میشود این کنسول از کارت گرافیکی شرکت AMD از سری GPU 7000 استفاده کند

این کارت گرافیک قادر خواهد بود کار طراحی را به صورت مجزا و همزمان به صورت مستقل انجام دهد

کنسول نسل بعد مایکروسافت "چهار" یا "شش" هسته ای خواهد بود که یکی از آنها برای کینکت یک هسته ی دیگر برای سیستم عامل کنسول خواهد بود

همچنین گفته میشود که نسل بعد کینکت به صورت استاندار داخل خود کنسول میباشد

انتظار می رود که تا سال آینده یعنی 2013 مایکروسافت چیزی در مورد کنسول نسل بعد خود اعلام نکند

بسیاری از سازندگان برای ساخت بازی نسل بعد آگهی استخدام داده اند که Bethseda و Lionhead تازه ترین آنها میباشند

آخرین ویرایش:
هر کنسولی واسه خودش ایراداتی داره. سونی کنسولش کامل بود. همه چی توی داخل کنسول پیدا میشد. تا حدی هزینه‌های جانبی رو کم میکرد. کنسولش به این زودی‌ها هک نشد. بازیسازان فضای خوبی برای بازی سازی در اختیار داشتند. کنسولش به این زودی از کار نمی‌افتاد و خبری از 3 چراغه شدن نبود. و ... اما که چی؟ آخرم اکثرا توی ساختن بازی باهاش مشکل داشتن :دی سونی خیلی صادقانه اومد این نسل. اما برای برخی برخی از مسائل برنامه‌ریزی نکرده بود. مایکروسافت تقرییا با دست خالی اومد ولی سیاست کاریش باعث شد روز به روز بهتر عمل کنه. همینا باعث شد ضعف در طراحی این کنسول رفته رفته با باد فراموشی سپرده بشه. هرچند معتقدم که اگه مایکروسافت هم به اندازه‌ی سونی به کنسولش قبل عرضه شدن بها میداد این نسل از اینی که هم هست بهتر میشد؛ اما مایکروسافت توی این نسل فقط به خلاءهای نسل قبلش پرداخت. نتیجش هم شد این ... کنسولی به مراتب‌ ساده تر فروشش بیشتر از PS3 شد.
الان هم درایوهای هر کنسول در چنین حالتی هستند. سونی اومد مثلا آینده نگری کرد. مایکروسافت اومد با آینده‌نگری بهتر و استفاده از DVD-Rom هزینه‌ی کنسولش رو کاهش داد. بازیسازان هم حجم پایین دیسک رو به پیچیدگی PS3 ترجیح دادند و این گونه بود که یک کنسول ارزان‌تر تونست برتری خودش رو به یک کنسول پرکاربرد نشون بده. خلاصه اینکه مایکروسافت واقعا سیاست‌های خوبی به خرج داد.

آخرین ویرایش:
@Rover

درود

شما درباره سود فروش محتواها صحبت می کنید که خب یک بحث پیچیده ای هم هست و مد نظر من هم نبود اما دونستنش هم خالی از لطف نیست و بحث من درباره حق لایسنس کردن محتواهای بلو-ری هست که ایا این مهم بر عهده BDA ـست یا همین سه شرکت سونی ، فیلیپس و پاناسونیک

در همین وبسایت در بخش newsletters این جمله نوشته شده :

Panasonic, Philips and Sony to establish One Stop Shop Product License for Blu-ray Disc

و در بخش General Info درباره اهداف bda اینگونه نوشته شده :

The aim of the BDA is to :
-Develop Blu-ray Disc specifications
- Ensure Blu-ray Disc products are implemented by licensees according to the intent of the specifications
- Promote wide adoption of Blu-ray Disc formats

Provide useful information to those who are interested in supporting Blu-ray Disc formats
که گفته دو دوست قبلی رو تایید می کنه و وظیفه لایسنس بر عهده این سه کمپانی هست .

اما در مورد سود فروش که یه بحث پیچیده هست و اطلاعات چندانی هم وجود نداره من همون نوشته شما رو مبنی بر سود سونی سرچ کردم که ببینم منبعی چیزی بدست میاد یا نه که یکی از منابع این pdf هست اما اینکه کدوم یک از این کمپانی ها سود بیشتری داره به جیب میزنه رو باید تحقیق کرد . یکی از دوستان اشاره به این داشت که سود پاناسونیک بیشتر از سونی هست

ویرایش :

مطلبی الان دیدم که در سایت سونی هست به تاریخ سال 2003 که سونی نوشته 9 کمپانی پایه گذار بلو-ری لایسنس کردن بلو-ری رو اغاز کردند

آخرین ویرایش:
ای حال میکنم 4 روز دیگه سونی یه تکنولوژی جدید بده :))
هر چی دارن از سونی و PS دارن :-j
سونی که خوبه , دوتا کمپانی نام ببر همچین چیزهایی داشته باشه !
بحث کنسوله خان بزرگ :d !

آخرین ویرایش:
اپل از سامسونگ شکایت میکنه از طرفی سامسونگ تامین کننده قطعات اپله و خیلی شرکتهای دیگه که از این دست همکاریها با هم دارن

فقط فن ها هستن که در همه ضمینه ها با هم دشمنن

@Rover

درود

شما درباره سود فروش محتواها صحبت می کنید که خب یک بحث پیچیده ای هم هست و مد نظر من هم نبود اما دونستنش هم خالی از لطف نیست و بحث من درباره حق لایسنس کردن محتواهای بلو-ری هست که ایا این مهم بر عهده BDA ـست یا همین سه شرکت سونی ، فیلیپس و پاناسونیک

در همین وبسایت در بخش newsletters این جمله نوشته شده :

Panasonic, Philips and Sony to establish One Stop Shop Product License for Blu-ray Disc

و در بخش General Info درباره اهداف bda اینگونه نوشته شده :

The aim of the BDA is to :
-Develop Blu-ray Disc specifications
- Ensure Blu-ray Disc products are implemented by licensees according to the intent of the specifications
- Promote wide adoption of Blu-ray Disc formats

Provide useful information to those who are interested in supporting Blu-ray Disc formats
که گفته دو دوست قبلی رو تایید می کنه و وظیفه لایسنس بر عهده این سه کمپانی هست .

اما در مورد سود فروش که یه بحث پیچیده هست و اطلاعات چندانی هم وجود نداره من همون نوشته شما رو مبنی بر سود سونی سرچ کردم که ببینم منبعی چیزی بدست میاد یا نه که یکی از منابع این pdf هست اما اینکه کدوم یک از این کمپانی ها سود بیشتری داره به جیب میزنه رو باید تحقیق کرد . یکی از دوستان اشاره به این داشت که سود پاناسونیک بیشتر از سونی هست
در اینکه این سه تا شرکت از بقیه سود بیشتری میبرند شکی نیست.به نظر میرسه که 99% حق لایسنس BD دست این سه شرکت باشه.البته اینکه کدوم برند از BD سود بیشتری میبره یه بحث جداست.مثلا ممکنه یه شرکت چینی بتونه با فروش زیاد حتی از شرکت صاحب تکنولوژی بیشتر شود کنه که البته معمولا این اتفاق نمی افته و صاحب تکنولوژی تا مدت زیادی بدون ریسک و هزینه کردن به سودی سرشار و بی زحمت دست پیدا میکنه.من اون PDF رو هم مطالعه کردم.ممکنه پاناسونیک با فروش محصولات مربط با تکنولوژی به سود بیشتری دست پیدا کنه اما قاعدتا با توجه به اینکه سونی شروع کننده اصلی هست به نظر میرسه که از سهم لایسنس بیشتری برخوردار باشه.
ویرایش:
تاپیک فرمت وار رو که جستجو کردم متوجه شدم که از اشکان(Wakashizuma) که فوق العاده در این زمینه حرفه ای به نظر میرسد همین سوال پرسیده شده بود:
حالا كه سوني موفق شد.سودي كه از blu-rayبه دست مياره چجورييه مثلا شركتايي كه ميخانbd-player بزنن ميان به سوني پول ميدن
يا سوني درصد ميگيره رو playerياbd-r
از royalty که از فروش دیسک به دست بیاد. به طور مثال سونی توی DVD زیاد patent و IP نداشت برای همین زیاد royalty گیرش نیومد و سهم زیادیش به توشیبا میرسید که patent های زیادی توی DVD داشت. همچنین patent های سونی توی سیدی هم سال 2008 تموم و expire شد (مدت هر patent بیست سال هست).
با موفقیت بلوری سونی میتونه سود عظیمی از royalty ها به دست بیاره. بعد از سونی هم فکر کنم پاناسونیک بیشترین patent رو توی بلوری داره. اینی که البته گفتم حدسه.
پ.ن1:با عرض پوزش مدت حق امتیاز رو اشتباها به جای 20 سال، 25 سال ذکر کرده بودم.
پ.ن2: سال 2008 هم شایعه شده بود که سونی و فیلیپس روی هر بلوری پلیر 30 دلار میگره.
Sony Corp. and Royal Philips Electronics – demand $30 fee of every drive capable of reading Blu-ray
البته نمیشه این اطلاعات رو تائید کرد.معمولا همچین اطلاعاتی به سخت جایی درز میکنه و جزئیات قراردادهای مالی مخفی میمونه.

آخرین ویرایش:
فکر کنم نسل بعد باید بازی رو دیگه اورجینال بخریم .هم بلوری شدن هم وصل بودن دائم به نت از طرفی هم فکر نکنم دیگه نسل بعد به این راحتی کپی خور بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or