وجود درایو بلو-ری در XBOX 720 تایید شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
سایت خبری VG 247 ادعا میکند به جزئیات جدیدی از کنسول نسل بعد مایکروسافت پی برده است

12-Xbox-720-logo.jpg

به گفته این سایت نسل بعد کنسول XBOX بر خلاف شایعات اخیر از درایو Blu-ray استفاده میکند

همچنین منابع خبری امروز صبح تایید کرده اند که این کنسول از دو GPU استفاده میکند و به گفته یکی از آنها " این کنسول همانند دو PC است که با هم در ارتباط اند "

همه ی ما برای تایید نهایی جزئیات رسمی از سوی مایکروسافت منتظریم اما پیش بینی میشود این کنسول از کارت گرافیکی شرکت AMD از سری GPU 7000 استفاده کند

این کارت گرافیک قادر خواهد بود کار طراحی را به صورت مجزا و همزمان به صورت مستقل انجام دهد

کنسول نسل بعد مایکروسافت "چهار" یا "شش" هسته ای خواهد بود که یکی از آنها برای کینکت یک هسته ی دیگر برای سیستم عامل کنسول خواهد بود

همچنین گفته میشود که نسل بعد کینکت به صورت استاندار داخل خود کنسول میباشد

انتظار می رود که تا سال آینده یعنی 2013 مایکروسافت چیزی در مورد کنسول نسل بعد خود اعلام نکند

بسیاری از سازندگان برای ساخت بازی نسل بعد آگهی استخدام داده اند که Bethseda و Lionhead تازه ترین آنها میباشند

آخرین ویرایش:
S0HÉIL@

سهیل جان به غیر از چندتا بازی بقیه بازی هایی که اسم بردی همشون روی یه دیسک اومدن که بعدا دیسک دوم رو حاوی محتویات DLC دادن بیرون. اینو نمیتونین قاطی بازی بکنین. باز هم بخوایم حالا اینارم حساب کنیم واقعا کل اینا چند درصد بازی های این نسل رو تشکیل میده؟!!

حالا اینا به کار. خواهشا صحبت های مسخره گند خوردن به FF و انحصاری های PS3 رو وست نکشید چون وقعا حرف پوچیه.
حالا بحث FFXIII و اكثر انحصاری های PS3 و همينطور گند خوردن به FFXIII-2 و كلا ساخته نشدن بازی های با CG های درست و حسابی و طولانی در اين نسل (حتی تو نسل PS1 هم چنين بازی های ساخته می شدن ولی اين نسل زياد نديديم) كه همه به لطف كمبود حجم دی وی دی بود بماند.
چطور شد تو زمان PS1 می تونستن سی جی بزنن رو چند تا سی دی بدن اما الان اینجا شد ایراد؟! چطور شد تونستن روی سی دی قالب کنن روی دی وی دی 9 نه؟ گندخوردن به FF ها هم ربطی به 360 نداره. سازنده نمیتونه بازیشو بسازه نندازین گردن کنسول چون خنده داره. کسی جلوی محدودیت اینا رو نگرفته بود. همونطور که لاست اودیسه 4 دیسک بود اینم میتونست بزنه پس حرف بیجاییه. هیچ مدلی تو کت من نمیره که چطور میشه اسکایریم با اون عظمت و گرافیک و تکستچر و .... میشه 4 گیگ بعد اینیکی بازی ها تو 25 گیگ جا نمیشن و 45 گیگ بودنشون رو به رخ می کشن (بعد هم به هیچ جایی نمیرسن البته).
نمی دونم تا چه حد از برنامه نویسی خبر دارید. رشته من برنامه نویسی بود حداقل تا اینجای کار میتونم با اطمینان حرف بزنم که بعضی از مواردی که باعث میشه بازی ها بیش از چند DVD بشن، فقط و فقط برمیگرده به موتور بازی و سازنده اون. چون موتورش ذاتا حجمش بالاست و این یه عیبه. (نمیخوام وارد بحث تخصصی تر بشم به زبان ساده میگم)

@ Metropolise
بنده رو با پدر محترموتون اشتباه گرفتید انگار. دفعه بدی بخواید کسی رو با "دکتر/مهندس/پرفسور/انیشتن" خطاب کنید گزارش مستقیم داده میشه به [h=1]Darkfie1d[/h] و [h=1]Navid[/h] .
همین DLC ها اول بار به خاطر نبود جا در دیسک های 360 شکل گرفت شرکتهای مولتی ساز هم به خاطر اینکه بین هر دو کنسول اختلاف نندازن مجبورن به چوپ 360 بسوزند..
DLC زمانی به وجود میاد که سازنده قصد داشته باشه محتوای بیشتری برای مالتی‌پلیر عرضه کنه یا فروش ضعیف بازی رو با این چیزها جبران کنه. ربطی به حجم نداره/
در ضمن این خبر نشون میده که ماکرو اشتباه کرده و داره اشتباهش رو جبران میکنه..
ماکروسافت این نسل رو تموم کرد با همین DVD. ابتدا هم گفت که DVD کافیه. اشتباهش دقیقا کجاست؟ مثلا چندتا بازی چون حجم بالا نیاز دارن انحصاری شدن واسه ps3؟ بگید لطفا ما هم به این اشتباه ماکروسافت پی ببریم..

DLC زمانی به وجود میاد که سازنده قصد داشته باشه محتوای بیشتری برای مالتی‌پلیر عرضه کنه یا فروش ضعیف بازی رو با این چیزها جبران کنه. ربطی به حجم نداره/

نخیر حجم کم می اوردن
نمونش Gears of War2 که یک مرحله 2 ساعتی بازی رو خیلی خوشگل به خاطر همین کمبود حجم بریدن و بعدا به صورت DLC دادن بیرون..

ماکروسافت این نسل رو تموم کرد با همین DVD. ابتدا هم گفت که DVD کافیه. اشتباهش دقیقا کجاست؟ مثلا چندتا بازی چون حجم بالا نیاز دارن انحصاری شدن واسه ps3؟ بگید لطفا ما هم به این اشتباه ماکروسافت پی ببریم..

این نسل رو با هزارتا محدودیت تمام کرد.. مثلا من با دوچرخه از تهران برم تا شیراز شاید مسیر رو به پایان رسیده باشم اما قطعا نسبت به کسی که با اتومبیل این مسیر رو رفته هزارتا محدودیت به جون خریدم..
این قضیه در مورد حافظه داخلی 360 هم صدق میکنه..

نخیر حجم کم می اوردن
نمونش Gears of War2 که یک مرحله 2 ساعتی بازی رو خیلی خوشگل به خاطر همین کمبود حجم بریدن و بعدا به صورت DLC دادن بیرون..
این نسل رو با هزارتا محدودیت تمام کرد.. مثلا من با دوچرخه از تهران برم تا شیراز شاید مسیر رو به پایان رسیده باشم اما قطعا نسبت به کسی که با اتومبیل این مسیر رو رفته هزارتا محدودیت به جون خریدم..
این قضیه در مورد حافظه داخلی 360 هم صدق میکنه..
تمام قضیه DLC "کسب درامد" هست و بس. لیست DLC های Batman: Arkham City:

فن های دو آتیشه بازی 2800 پوینت خرج میکنن اینها رو میخرن. 2800 پوینتی که بخشی از ضرر ناشی از بازیهای کرایه‌ی رو برای وارنر جبران میکنه. 100 تا بازی مثل این داریم از Mass Effect بگیر تا RDR.
DLC = کسب درامد (Fact).ـ DLC = حجم کم DVD (بوکمارک برای ملت + Facepalm).
سرعت کم درایو ps3 باعث شد تا سازندها از هارد کنسول به عنوان یه ابزار شخصی استفاده کنن. اکثر بازیهای ps3 نیازه تا حداقل 4 گیگ از دیتا روی HDD کپی ش برای اجرای بهتر.
درایو ps3 باعث شد قیمت لانچ این کنسول سر به فلک بکشه.
درایو ps3 ضرر های شدیدی به سونی زد.
درایو ps3 باعث نشد هیچ بازی به علت حجم بالا برای ps3 انحصاری بشه.

پ.ن. کار من با این ترد تمام شد. اونها که مغزشون تک بُعدی کار نمیکنه متوجه منظور شدن. اونهای ام که از سره تعصب سرشون رو کردن زیربرف، همون جا بمونن. بوکمارک ندید دست مردم.

آخرین ویرایش:
سایت خبری VG 247 ادعا میکند به جزئیات جدیدی از کنسول نسل بعد مایکروسافت پی برده است
شش صفحه بحث برای اطلاعاتی که سایت VG 257 داده.

واقعا برای سایت بازیسنتر متاسفم. أسفِ سایت.

جمله ی باحال خبر:

“It’s like two PCs taped together.”

دوتا GPU؟ یا دوتا Core؟ یا دوتا Thread؟ کسی که حرف میزده از سخت افزار چیزی حالیش نبوده.

به این نمیگن خبر به این میگن Abortion و نمیدونم چرا 6 صفحه سرش بحش شده.

سرعت کم درایو ps3 باعث شد تا سازندها از هارد کنسول به عنوان یه ابزار شخصی استفاده کنن. اکثر بازیهای ps3 نیازه تا حداقل 4 گیگ از دیتا روی HDD کپی ش برای اجرای بهتر.
همچین چیزی وجود نداره. تعداد انگشت شماری بازی هست که حجم اینستالش بیشتر از 2-3 گیگ باشه. حتی خیلی از بازی های گرافیک بالا نصبشون فقط چندصد کیلوبایت هست. نمونش سری آنچارتد. یه تعداد از بازی ها هم که کلا احتیاج به نصب ندارن.

البته مایکروسافت یه ذره در مورد درایو کم کاری کرد. ولی خوبیش این بود که سازنده‌ها رو مجبور کرد توی اون فضای محدود بازی رو بسازن. ولی در نهایت این یک کم‌کاری محسوب میشه چون نتونستن تمام بازی‌ها رو پوشش بدن. این لیستی هم که سهیل داد نشون میده که فقط 3-4 تا بازی نبوده.

@ Metropolise
بنده رو با پدر محترموتون اشتباه گرفتید انگار. دفعه بدی بخواید کسی رو با "دکتر/مهندس/پرفسور/انیشتن" خطاب کنید گزارش مستقیم داده میشه به Darkfie1d

و Navid

ناراحت شدی؟:d
مدیر و ناظم خودشون پست هارو میخونن تشخیص میدن خوب و بدو مخبر نمیخوان...

نخست و در سال 2002 نه کمپانی که به نام Blu-ray Disc Founders شناخته می شدند در تولید و حمایت از تکنولوژی بلو-ری نقش داشتند :

اما در راستای هدف سهیم شدن تعداد کمپانی های بیشتر در این مجمع ، در سال 2004 گروه به Blu-ray Disc Association تغییر نام داد که اعضا نیز به 19 کمپانی افزایش پیدا کرد .

این مجمع به سه سطح عضویت تقسیم بندی میشه :

the Board of Directors ( هیات مدیره ) ( 19 عضو )

Contributors

General Members

در حال حاضر هیات مدیره این مجمع این کمپانی ها هستند :

در وبسایت The Blu-ray Disc Association در رابطه با نقش هیات مدیره بیان شده که :

"[

حق عضویت هم که می بینید . سالانه 50 هزار دلار باید پرداخت کنند این 19 کمپانی

--------------

طبق مطلبی که بالا عرض کردم گفته شما درست نیست و لایسنس این فرمت فقط در اختیار سه شرکتی که نام بردید نیست . منبع رو مطالعه کنید مطالب جالبی رو در اختیارتون میزاره

منبع مطلبی که بیان می کنید رو خواهشا قرار بدید

ویرایش :

مطلبی که اشاره کردید باعث شد برم دنبالش که ببینم قضیه چی بوده . وبسایت zdnet.co.uk به جزئیات اشاره کرده و مطلبی که شما بیانش کردید مبنی بر حق لایسنسنگ تنها نزد سونی ، پاناسونیک و فیلیپس ، درش به چشم نمی خوره بلکه بر همون موضوع حق لایسنس the Board of Directors اشاره کرده
اینجاست که باید گفت سلام!!!! صبح بخیر!!! لابد CD و DVD هم ساخته 20 30 شرکت عضو انجمن بود.هر شرکتی یه تیکه آزمایشگاه سازنده رو اجاره کرده بود وهمه دور هم میساختند اختراع میکردند و کلا خوش بودند و حالشو میبردند.مثل سنگ حجرالاسود هرکسی یه تیکه کار رو گرفته بود.
پست سابق رو نقل قول میکنم.باشد که...
سابقه سونی تو این زمینه به خیلی قبلتر برمیگرده شاید بشه گفت از سال 1981 زمانی که سونی Modern HD رو با HDVS شروع کرد.سال 90 هم TV های Full HD رو به بازار داد و...
اگر حال حوصله خوندن اون تاپیک رو نداری و Format War که 2 سال تمام سونی و توشیبا میلیونها دلار هزینه کردند در راه خدا هزینه کردند.حتی در راه خدا اختراع کردند.....
سال 2000 که اولین BD Player بوجود اومد انجمن خیریه!!! BDA کجا بود؟خوب BDA که 2004 بوجود اومد و قبل از اون که عضوهای اون خیلی خیلی کمتر بودند BDF بود.اما BDF هم که سال 2002 بوجود اومده بود.پس قبل از اون چه کسایی از BD حمایت میکردند..همینطور که ادامه بدی میرسی به مالک اصلی Blu-Ray:
توی تاریخچه و منشا بلوری توی ویکی پدیا میخونیم که:
Origins
Sony started two projects in collaboration with Philips applying the new diodes: UDO (Ultra Density Optical) and DVR Blue together with Pioneer
البته خوب در راه خدااا!!
.BDA انجمنیه که استانداردها بلوری رو تدوین میکنه و به شرکت های دیگه اجازه میده تا نتایج تحقیقاتشون رو ارائه کنن و بعنوان استاندارد توی محصولات این شرکت ها استفاده بشه.در اصل حامیان این فرمت هستند.شما وقتی فرمت جدیدی ارائه میکنی نیاز به حمایت سازنده ها و شرکت های سازنده فیلم دارید.برای همین سونی و توشیبا میلیون ها دلار سر حمایت وارنر و یونیورسال و پارامونت خرج کردند.حتی اگر درست یادم باشه(مقدار) قراردادهای 500 میلیون دلاری برای استفاده اختصاصی از فرمت خودشون می ببستند.اون موقع فروش فیلمهای BD و HD-DVD رو گزارش میکردند.(مثل همین جا که فروش بازی و کنسول گذاشته میشه) حتی سهم شرکت ها توی BDA متفاوت هست و سونی یکی از لیدرها و مهمترین حامی این فرمت هست.
Sony was one of the leading developers and remains one of the strongest proponents of the Blu-ray Disc optical disc format
قاعدتا به جز سونی دیگر اعضای BDF سابق سهم بیشتری نسبت به عضوهای BDA دارند که به نظر میرسه سهم پاناسونیک از همه بیشتر باشه.زیاد دیدم که بعد از تکامل BD و جلب حمایت اولیه توسط سونی معرفی کننده های BD رو به این صورت مینویسند:

Sony has introduced these standards ...Blu-ray Disc with Panasonic and others(BDF
اعضای دیگر BDF به غیر از سونی و پاناسونیک 12 عضو از اولین حامیان BD هستند مثل فاکس (قرن 21) که سهم خیلی خیلی کمتری نسبت به سونی دارند.
اینها رو هم بخونی بد نیست:
The first DVR Blue prototypes were unveiled at the CEATEC exhibition in October 2000 by Sony A trademark for the "Blue Disc" logo was filed February 9, 2001 On February 19, 2002, the project was officially announced as Blu-ray Disc, and Blu-ray Disc Founders was founded by the nine initial members.The first consumer device arrived in stores on April 10, 2003: the Sony BDZ-S77, a $3,800(US) BD-RE recorder that was made available only in Japan. But there was no standard for prerecorded video, and no movies were released for this player

Microsoft has since entered into talks with Sony regarding Blu-ray,[SUP][73][/SUP] although Windows Vista has supported basic filesystem
همچنین:

The first mass-market Blu-ray Disc rewritable drive for the PC was the BWU-100A, released by Sony on July 18, 2006​
همچنین:

Since the Blu-ray Disc data layer is closer to the surface of the disc compared to the DVD standard, it was at first more vulnerable to scratches.[SUP][64][/SUP] The first discs were housed in cartridges for protection, resembling Professional Discs introduced by Sony in 2003

On January 1, 2010, Sony, in association with Panasonic, announced plans to increase the storage capacity on their Blu-ray Discs from 25GB to 33.4 GB via a technology called i-MLSE (Maximum likelihood Sequence Estimation)

On July 20, 2010, the research team of Sony and Japanese Tohoku University announced the joint development of a blue-violet laser,[SUP][161][/SUP] which will help in creating Blu-ray discs with a capacity of 1 TB (dual layer).
.
سونی فرمت های ویدئویی و تکنولوژی های زیادی دیگری رو معرفی کرد که از حوصله تاپیک خارج هست.

هیچ کدوم از شرکت های فوق به اندازه سونی از این فرمت سود نخواهند برد.واسه همین تا سرحد مرگ روی فرمت وار هزینه کردند.به نظر من حتی PS3 فدای BD شد.

S0HÉIL@

سهیل جان به غیر از چندتا بازی بقیه بازی هایی که اسم بردی همشون روی یه دیسک اومدن که بعدا دیسک دوم رو حاوی محتویات DLC دادن بیرون. اینو نمیتونین قاطی بازی بکنین. باز هم بخوایم حالا اینارم حساب کنیم واقعا کل اینا چند درصد بازی های این نسل رو تشکیل میده؟!!

حالا اینا به کار. خواهشا صحبت های مسخره گند خوردن به FF و انحصاری های PS3 رو وست نکشید چون وقعا حرف پوچیه.

چطور شد تو زمان PS1 می تونستن سی جی بزنن رو چند تا سی دی بدن اما الان اینجا شد ایراد؟! چطور شد تونستن روی سی دی قالب کنن روی دی وی دی 9 نه؟ گندخوردن به FF ها هم ربطی به 360 نداره. سازنده نمیتونه بازیشو بسازه نندازین گردن کنسول چون خنده داره. کسی جلوی محدودیت اینا رو نگرفته بود. همونطور که لاست اودیسه 4 دیسک بود اینم میتونست بزنه پس حرف بیجاییه. هیچ مدلی تو کت من نمیره که چطور میشه اسکایریم با اون عظمت و گرافیک و تکستچر و .... میشه 4 گیگ بعد اینیکی بازی ها تو 25 گیگ جا نمیشن و 45 گیگ بودنشون رو به رخ می کشن (بعد هم به هیچ جایی نمیرسن البته).
نمی دونم تا چه حد از برنامه نویسی خبر دارید. رشته من برنامه نویسی بود حداقل تا اینجای کار میتونم با اطمینان حرف بزنم که بعضی از مواردی که باعث میشه بازی ها بیش از چند DVD بشن، فقط و فقط برمیگرده به موتور بازی و سازنده اون. چون موتورش ذاتا حجمش بالاست و این یه عیبه. (نمیخوام وارد بحث تخصصی تر بشم به زبان ساده میگم)
بله ولی من دوست دارم ويديوها، dlc ها و ... همه روی يه ديسك باشن. تو همين نسخه پلاتينوم مس افكت1 خيلی دوست داشتم قبل اينكه بازی رو شروع كنم ويديوهاش رو ببينم ولی بخاطر اينكه تو ديسك دوم بود نديدم. در صورتی كه ويديوهای GOW Origins Collection رو چون همه روی بلوری بازی بود همون اول ديدم.
در مورد PS1 اتفاقا بدترين خاطرات من از همين FF های چند ديسك هست. مطمئنا اكثر FF بازها هم خاطره بدی دارن چرا كه تو اكثر موارد بازی كه می خريديم يكی از ديسكاش مشكل داشت، از فريز بگير تا گليچ و مشكلات ديگه. چون اولا نگه داری از چند تا ديسك سخته ثانيا ريختن بازی تو چند تا ديسك مشكلاتی رو ممكنه ايجاد كنه.
خراب شدن JRPG تو اين نسل هم اتفاقا ربط مستقيم به اين موضوع داره. سازنده های مربوطه چون تو اين نسل بازياشون رو مولتی می ساختن مجبور بودن از دموهای CG به واسطه دی وی دی استفاده نكنن و به طبعش تو اكثر بازی های JRPG دموی CG نديديم.
اصلا JRPG يعنی CG. چرا FF XIII-2 نبايد CG داشته باشه؟ از نظر من يه بازیم يه بازیه تازه وقتی اون بازی يكی از بهترين فرانچايزهای تاريخ يعنی FF باشه بحث خيلی جدی تر می شه.
در مورد موتور هم موافقم ولی بازم سر اينكه برای مولتی پلير، موارد Bunas و امثالشون جا كم مياد يه نقطه ضعفه.

آخرین ویرایش:
با اجازه همه مطالب رو از اول خوندم امدم رسیدم به اینجا.....
..
خب این حرف که این نسل به بلوری احتیاج نداشت یک حرف کاملا پوچی هستش ...هر چی باشه هر چی باشه سونی عشقش کشید رو بلوری بده بیرون....
+
با این حرف هم مخالفم که داره به 6 سال پیش بر میگرده باید گفت که یاد گرفته از تکلونوژی روزی که 6 سال پیش معرفی شد الان بهره میبره
+
تو Mass Effect 3 مخصوصا ابتدای بازی انقدر دیسک عوض کردم که کفری شدم و داد زدم خدایا کاش پول تو دست و بالم میبود اورجینال Ps3 میخریدم با خیال راحت مینداختم تو کنسول تا تهش میرفتم..
فک کنم بالای 15 بار هی دیسک عوض کردم...
یادش بخیر دیسک های Forza 4 برای نسب اون پکهاش 10 باز باید دیسک عوض کنی ...اینا همه تکلونوژی هستش ..تکلونوژی روی کنسول 360....که چند سال پیش متوجه شد که نیازی به استفاده از بلو ری نیستش...

اصلا JRPG يعنی CG. چرا FF XIII-2 نبايد CG داشته باشه؟
کی گفته XIII-2 سی جی نداشت؟ فکر کردی کسی اینجا بازی نکرده هر خالی خواستی میتونی ببندی؟:-/ :دی XIII-2 چهار یا پنج تا CG داشت که اتفاقا یکی دو تاش طولانی تر از خود XIII هم بودن. خود XIII هم تقریبا همین قدر CG داشت.

اصولا FF همیشه بیش از حد پرحجم بوده، و این که روی فرمت نسل خودش جا نمیشه دقیقا مشکل خودشه. FF VII هم روی PS1 دو یا سه تا CD بود، پس با این منطق CD برای PS1 کم بوده>:d<

من فقط یه نکته رو بگم.

ما هیچ وقت نفهمیدیم که Gears Of War با 25 گیگ حجم چه طوری میشه.
هیچ وقت نمیفهمیم GTA IV با 25 گیگ حجم چه طوری میشه.
ما هیچ وقت متوجه نمیشیم FF XIII-2 اگر برای X360 نمیومد چی میشد.
چون ما مجبور بودیم بازی رو روی 9 گیگ تجربه کنیم.

این که بازی های این نسل به دلیل حجم کم مشکل داشتند رو نمیتونید با این تفاصیر که بازی فلان اینجوری بوده از بین ببرید. Uncharted ها همشون از بهترین موشن کپچر ممکنه بهره میبردن که شخصیت اصلی داستان برای هر حرکتش چند حالت داشت، مثل پائین اومدن یا بالا رفتن از پله ها، لباساش در هر لحظه بسته به شرایط رنگش تیره یا روشن میشد یا چین و چروکاش عوض میشه که اینها همه نیازمند حکم هستند.

بعد اینو بیارید با یه بازی مثل گیرز مقایسه کنید که شخصیت بازی کلن پنج تا حرکت داره که تو کل بازی اونها تکرار میشند! شما یه بار یه حرکت جدید نمیبینید . . .
قبول کنید کمبود حجم کم ضربه نزد.

یادمه سازنده AC خیلی جدی گفت ما مجبور شدیم قسمتی از بازی رو حذف کنیم چون با کمبود حجم مواجه بودیم و نمیخواستیم بازی به دو قسمت تبدیل بشه. البته از اون طرف هم اونا مشکل ram توی PS3 رو داشتن : دی.

با اجازه همه مطالب رو از اول خوندم امدم رسیدم به اینجا.....
..
خب این حرف که این نسل به بلوری احتیاج نداشت یک حرف کاملا پوچی هستش ...هر چی باشه هر چی باشه سونی عشقش کشید رو بلوری بده بیرون....
+
با این حرف هم مخالفم که داره به 6 سال پیش بر میگرده باید گفت که یاد گرفته از تکلونوژی روزی که 6 سال پیش معرفی شد الان بهره میبره
+
تو Mass Effect 3 مخصوصا ابتدای بازی انقدر دیسک عوض کردم که کفری شدم و داد زدم خدایا کاش پول تو دست و بالم میبود اورجینال Ps3 میخریدم با خیال راحت مینداختم تو کنسول تا تهش میرفتم..
فک کنم بالای 15 بار هی دیسک عوض کردم...
یادش بخیر دیسک های Forza 4 برای نسب اون پکهاش 10 باز باید دیسک عوض کنی ...اینا همه تکلونوژی هستش ..تکلونوژی روی کنسول 360....که چند سال پیش متوجه شد که نیازی به استفاده از بلو ری نیستش...
چطوری و برای چه دلیلی شما واسه فورتزا 10 بار دیسک عوض کردید؟ یک بار دیسک 2 که حاوی محتویات اضافی هست رو تصب میکنید رو دستگاه و تمام. باقی مراحل تماما با دیسک 1 انجام میشه و اصلا دیسک 2 دیگه نیازی نیست.
من فقط یه نکته رو بگم.

ما هیچ وقت نفهمیدیم که Gears Of War با 25 گیگ حجم چه طوری میشه.
هیچ وقت نمیفهمیم GTA IV با 25 گیگ حجم چه طوری میشه.
ما هیچ وقت متوجه نمیشیم FF XIII-2 اگر برای X360 نمیومد چی میشد.
چون ما مجبور بودیم بازی رو روی 9 گیگ تجربه کنیم.

این که بازی های این نسل به دلیل حجم کم مشکل داشتند رو نمیتونید با این تفاصیر که بازی فلان اینجوری بوده از بین ببرید. Uncharted ها همشون از بهترین موشن کپچر ممکنه بهره میبردن که شخصیت اصلی داستان برای هر حرکتش چند حالت داشت، مثل پائین اومدن یا بالا رفتن از پله ها، لباساش در هر لحظه بسته به شرایط رنگش تیره یا روشن میشد یا چین و چروکاش عوض میشه که اینها همه نیازمند حکم هستند.

بعد اینو بیارید با یه بازی مثل گیرز مقایسه کنید که شخصیت بازی کلن پنج تا حرکت داره که تو کل بازی اونها تکرار میشند! شما یه بار یه حرکت جدید نمیبینید . . .
قبول کنید کمبود حجم کم ضربه نزد.

یادمه سازنده AC خیلی جدی گفت ما مجبور شدیم قسمتی از بازی رو حذف کنیم چون با کمبود حجم مواجه بودیم و نمیخواستیم بازی به دو قسمت تبدیل بشه. البته از اون طرف هم اونا مشکل ram توی PS3 رو داشتن : دی.

میثم اون بازی هایی که مثال زدی اگه 100 گیگ هم میشدن هیچ فرقی نمیکرد. با افضایش حجم هیچ فرقی نخواهد کرد. مثل اینکه محدودیت های سخت افزاری رو فراموش کردید؟ اون حرکاتی هم که برای آنچارتد مثال زدی هیچ کودوم حجم اضافی اونطور که فکر میکنی اشغال نمیکنه. بخدا اگه یکم از برنامه نویسی سررشته داشتید میدونستید چی میگم (نمیخوام من خفنم و ... چون درسش رو خوندم میدونم و الا در مقابل اساتید هیچی نیستیم) مثلا همین اساسین فکر کنم انیمشینش بیشتر از آنچارتد باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or