وجود درایو بلو-ری در XBOX 720 تایید شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
سایت خبری VG 247 ادعا میکند به جزئیات جدیدی از کنسول نسل بعد مایکروسافت پی برده است

12-Xbox-720-logo.jpg

به گفته این سایت نسل بعد کنسول XBOX بر خلاف شایعات اخیر از درایو Blu-ray استفاده میکند

همچنین منابع خبری امروز صبح تایید کرده اند که این کنسول از دو GPU استفاده میکند و به گفته یکی از آنها " این کنسول همانند دو PC است که با هم در ارتباط اند "

همه ی ما برای تایید نهایی جزئیات رسمی از سوی مایکروسافت منتظریم اما پیش بینی میشود این کنسول از کارت گرافیکی شرکت AMD از سری GPU 7000 استفاده کند

این کارت گرافیک قادر خواهد بود کار طراحی را به صورت مجزا و همزمان به صورت مستقل انجام دهد

کنسول نسل بعد مایکروسافت "چهار" یا "شش" هسته ای خواهد بود که یکی از آنها برای کینکت یک هسته ی دیگر برای سیستم عامل کنسول خواهد بود

همچنین گفته میشود که نسل بعد کینکت به صورت استاندار داخل خود کنسول میباشد

انتظار می رود که تا سال آینده یعنی 2013 مایکروسافت چیزی در مورد کنسول نسل بعد خود اعلام نکند

بسیاری از سازندگان برای ساخت بازی نسل بعد آگهی استخدام داده اند که Bethseda و Lionhead تازه ترین آنها میباشند

آخرین ویرایش:
بحث بی نتیجه نکنید بهتره.خودتونم میدونید که این نسل نیازی به دیسکهای با ظرفیت 25گیگ نبود و مایکرو در عرضه کنسولش با دیسکهای 8گیگی تصمیم درستی رو اتخاذ کرد.

اول خواستم بنویسم "همون 6 سالی که ماکرو مجبور با قیچی بازیهاش رو نصف کنه که بره تو دیسک های 6 گیگی" بعد یک هو تیتر عوض شد..

در کل اگر ماکرو کم نمی اورد که نمیرفت به هزار بدبختی یک گیگ به دیسکهاش اضافه کنه..
از همین جمله آخرت معلومه چقدر اطلاعاتت کامله. اضافه کردن 1 گیگ؟!!! Really ؟ این یه گیگ کجا بود و چطور اضافه شد میشه توضیح بدی؟ بعد کودوم بازی رو قیچی کرد؟ سوال امتحانی: یه بازی مولتی پلتفرم نام ببرید که روی 360 قیچی شده بود و روی PS3 نه.
به جاش یه سه بعدی واقعی و با کیفیت که میتونه ارائه بده ؟ نه ؟
بهنام جان واقعیت اینه که توی این نسل کلا بازی 3 بعدی درست و حسابی نداریم. 3 بعدی کیلزون 3 که کلا تعطیل بود. توی این نسل فعلا من شخصا 3 تا بازی رو دیدم که سه بعدی واقعی و زیبا داشتن. اگه بخوام رتبه بندی کنم اینطوری میشه. 1. آنچارتد 3 | 2. گیرز 3 | 3. کرایسیس 2

کلا سه بعدی بودن بازی، اونجوری هام که فکر میکنید حجم رو بالا نمیبره. این فیلم و .... است که حجم فایلش میره بالا روی حالت سه بعدی.

بحث بی نتیجه نکنید بهتره.خودتونم میدونید که این نسل نیازی به دیسکهای با ظرفیت 25گیگ نبود و مایکرو در عرضه کنسولش با دیسکهای 8گیگی تصمیم درستی رو اتخاذ کرد.
كلا هميشه ماكرو هر كار كنه درسته و سوني اشتباه
نعوذ بلله خدا هم بياد پايين بگه درست نيست باز يه عده ميگن نه درسته
لامصب بازيه 2 تومني چكارا كه نميكنه:d

از همین جمله آخرت معلومه چقدر اطلاعاتت کامله. اضافه کردن 1 گیگ؟!!! Really ؟ این یه گیگ کجا بود و چطور اضافه شد میشه توضیح بدی؟ بعد کودوم بازی رو قیچی کرد؟ سوال امتحانی: یه بازی مولتی پلتفرم نام ببرید که روی 360 قیچی شده بود و روی PS3 نه.

بهنام جان واقعیت اینه که توی این نسل کلا بازی 3 بعدی درست و حسابی نداریم. 3 بعدی کیلزون 3 که کلا تعطیل بود. توی این نسل فعلا من شخصا 3 تا بازی رو دیدم که سه بعدی واقعی و زیبا داشتن. اگه بخوام رتبه بندی کنم اینطوری میشه. 1. آنچارتد 3 | 2. گیرز 3 | 3. کرایسیس 2

کلا سه بعدی بودن بازی، اونجوری هام که فکر میکنید حجم رو بالا نمیبره. این فیلم و .... است که حجم فایلش میره بالا روی حالت سه بعدی.
فردین نمی خوام بگم کی خوبه کی بد ولی فاینال این نسل بنا به دلایلی کلاً از سر و ته قیچی شد رفت :دی

کلا چند درصد از بازی های عرضه شده واسه 360 بیشتر از یک دیسک بودن؟ جون من چند درصد؟ :دی البته مسلما بلوری خیلی بهتره، ولی به نظر من تو این نسل همون DVD هم تقریبا راحت جواب داد واسه مایکروسافت :دی

بهتر بود میگفتی چند درصد از کمپانی های بازی سازی به خاطر حجم کم DVD پدرشون در اومد تا هر جوریه کمپرس کنند دیتا های بازی رو تا یه جوری تو دیسک جا بدنش:d تا پدر CPU هم سر اِنکُد کردن دیتا ها از فشردگی دربیاد... کلا BD فرمت پر حجم و با رام کم سر و صداییه ... فقط باید سرعت انتقال حجمش رو افزایش بدن...

كلا هميشه ماكرو هر كار كنه درسته و سوني اشتباه
نعوذ بلله خدا هم بياد پايين بگه درست نيست باز يه عده ميگن نه درسته
لامصب بازيه 2 تومني چكارا كه نميكنه:d

عزیزم من کنسولم اورجیناله.مایکرو اشتباهات زیادی هم داشته که جاش اینجا نیست بگم.شما هم یه کم سنت بره بالاتر از این پستهای بی محتوا نمیدی

بهتر بود میگفتی چند درصد از کمپانی های بازی سازی به خاطر حجم کم DVD پدرشون در اومد تا هر جوریه کمپرس کنند دیتا های بازی رو تا یه جوری تو دیسک جا بدنش:d تا پدر CPU هم سر اِنکُد کردن دیتا ها از فشردگی دربیاد... کلا BD فرمت پر حجم و با رام کم سر و صداییه ... فقط باید سرعت انتقال حجمش رو افزایش بدن...
الان حجم دیتای Skyrim فکر کنم 3.5 گیگ باشه کلا، دیگه اینو که مجبور نکردن اینقدر بازی رو فشرده کنه :دی منظورم از این حرف اینه که این فشرده سازی به نظرم خیلی مشکل حادی نیست، مگر تو بازی هایی که مجبور شدن از محتوای اصلی بازی کم کنن که تعدادشون از انگشت های یه دست هم کمتره فکر کنم :دی

اگر ما mgs 4 رو یکی از سرامدان نسل فعلی بدونیم میبینیم که حتی bluray 50G هم براش کافی نبود و محدودیت زبانی بیدا کرد بس در نسل بعد
با توجه به افزایش کیفی محسوس 25 گیگ حداقله.

اگر ما mgs 4 رو یکی از سرامدان نسل فعلی بدونیم میبینیم که حتی bluray 50G هم براش کافی نبود و محدودیت زبانی بیدا کرد بس در نسل بعد

هر دم از این باغ بری میرسد
نرود میخ آهنین در متعصبان
پستهای صفحات قبل رو بخونید تا تکرار مکررات نشه
هیچ نیازی به بلوری در این نسل نبود

کمپرس کنن دیتا رو بهتره تا اینکه بخوان حجم اضافه بلوری رو با Artwork و ویدئوهای 1080p با زبانهای مختلف پُر کنن.

هر دم از این باغ بری میرسد
نرود میخ آهنین در متعصبان
پستهای صفحات قبل رو بخونید تا تکرار مکررات نشه
هیچ نیازی به بلوری در این نسل نبود
کاربرای عزیز بازی سنتر توجه داشته باشن وقتی برادر بزرگتر یعنی حسین جان میگن احتیاجی نبود یعنی نبوده دیگه!!!!!!!

حالا شما بیا تا فردا صبح بحث کن: اقا انچارتد3 از 3dگرفته تا خیلی از فایلهای اضافی رو حذف کنیم حداقل 32گیگ لازمه تا این لامسب حداقل اجرا بشه.

وقتی حسین میگه میشه بکنیش تو یه dvd9پس میشه دیگه این دیگه بحث کردن نداره!!!!!!!!!!

به غیر از زبان هوسایی و سواحیلی همه زبونا رو چپونده بودن توش باز دیسکه پر نشده بود!

والا من TV سه بعدی ندارم ولی تو نقد هایی که دنبال میکردم گفته شده بود 3 بعدی همین کرایسیس 2 روی PS3 وضوح بیشتری داره. اتفاقا تو همون نقد هم اشاره شده بود که کیفیت 3 بعدیش به کیلزون 3 نمی رسه. (ظاهرا تا اون موقه کیلزون 3 بهترین 3D رو داشته.)
گیرز هم که کلا تکنیک 3Dـش با انحصاری های سونی فرق میکرد (همون نصف شدن رزولوشن و...) و تا اونجایی که من اطلاع دارم کیفیت این تکنیک نمیتونه با 3D واقعی برابری کنه ولی من خودم تست نکردم.
در مورد جمله ی Bold شده هم منظورم همون بود دقیقا.

کاربرای عزیز بازی سنتر توجه داشته باشن وقتی برادر بزرگتر یعنی حسین جان میگن احتیاجی نبود یعنی نبوده دیگه!!!!!!!

حالا شما بیا تا فردا صبح بحث کن: اقا انچارتد3 از 3dگرفته تا خیلی از فایلهای اضافی رو حذف کنیم حداقل 32گیگ لازمه تا این لامسب حداقل اجرا بشه.

وقتی حسین میگه میشه بکنیش تو یه dvd9پس میشه دیگه این دیگه بحث کردن نداره!!!!!!!!!!
وقتی بیش از 99درصد از بازار بازیهای کامپیوتری تمام نیازهاشون با همون مقدار حجم و حتی به سهولت به تمام نیازهاشون رسیدن پس نتیجه امارا همونی میشه که من گفتم.

کمپرس کنن دیتا رو بهتره تا اینکه بخوان حجم اضافه بلوری رو با Artwork و ویدئوهای 1080p با زبانهای مختلف پُر کنن.
حالا اون ویدئو ها و آرتورک ها ضرری میزنه به شما ؟ مثلا کنسولت رو خراب میکنه ؟ یا باعث کوتاهی طول عمر میشه ؟
یعنی ناراحت میشی اینا تو دیسک باشه ؟ یا مثلا تعداد زبون های بیشتری داشته باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or