وجود درایو بلو-ری در XBOX 720 تایید شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
سایت خبری VG 247 ادعا میکند به جزئیات جدیدی از کنسول نسل بعد مایکروسافت پی برده است

12-Xbox-720-logo.jpg

به گفته این سایت نسل بعد کنسول XBOX بر خلاف شایعات اخیر از درایو Blu-ray استفاده میکند

همچنین منابع خبری امروز صبح تایید کرده اند که این کنسول از دو GPU استفاده میکند و به گفته یکی از آنها " این کنسول همانند دو PC است که با هم در ارتباط اند "

همه ی ما برای تایید نهایی جزئیات رسمی از سوی مایکروسافت منتظریم اما پیش بینی میشود این کنسول از کارت گرافیکی شرکت AMD از سری GPU 7000 استفاده کند

این کارت گرافیک قادر خواهد بود کار طراحی را به صورت مجزا و همزمان به صورت مستقل انجام دهد

کنسول نسل بعد مایکروسافت "چهار" یا "شش" هسته ای خواهد بود که یکی از آنها برای کینکت یک هسته ی دیگر برای سیستم عامل کنسول خواهد بود

همچنین گفته میشود که نسل بعد کینکت به صورت استاندار داخل خود کنسول میباشد

انتظار می رود که تا سال آینده یعنی 2013 مایکروسافت چیزی در مورد کنسول نسل بعد خود اعلام نکند

بسیاری از سازندگان برای ساخت بازی نسل بعد آگهی استخدام داده اند که Bethseda و Lionhead تازه ترین آنها میباشند

آخرین ویرایش:
وقتی بیش از 99درصد از بازار بازیهای کامپیوتری تمام نیازهاشون با همون مقدار حجم و حتی به سهولت به تمام نیازهاشون رسیدن پس نتیجه امارا همونی میشه که من گفتم.

والا نمیدونم کاشکی این سونی چند تا از مهندسای طراحش رو میفرستاد ایران علوم کامپیوتر بخونن شاید بفهمیدن چطوری حجم بازی بالای 25گیگ رو بچپونن داخل 8.5گیگ فضا.
داش حسین ژاپن خودش تخم صنعت دنیاست .
تو زمینه الکترونیک و طراحی سخت افزاری سونی جزو انگشت شمارهاست تو رده بالا .

حتما اون تیم نفهمی که نشسته این کنسول رو طراحی کرده نمیفهمیده چیزی به نام فشرده سازی اطلاعات هم وجود داره شما و دوستان به بزرگی خودتون ببخشیدشون.

همتون دکترین خداییش!:d
سونی از غالب کردن بلوری به فرمت روز دنیا داره از فروش هر BDپلیر و BDرایتر و حتی هر دیسک BD کلی پول پارو میکنه اونوقت اساتید بازی سنتر به این نتیجه رسیدن که این نسل نیازی به BD پلیر تو کنسول سونی نبوده!
اون دوگوله رو اگه به کار بندازین متوجه میشین قرار دادن این فرمت بر روی این کنسول قسمتی از نقشه کلی سونی برای گرفتن بازار توسط بلوری بوده نه برای این که بیان برای من و شما تو فضای اضافیه دیسک پشت صحنه HD بزارن!

حالا تو نسل جدید که از فروش هر 1 دونه دیسک بازی رو ایکس باکس یه پورسانتی رفت تو جیب سونی میفهمین داستان چی بوده!:d

سوال امتحانی: یه بازی مولتی پلتفرم نام ببرید که روی 360 قیچی شده بود و روی PS3 نه.

سوالت غلطه!
باید اینجوری میپرسیدی:
یه بازی مولتی پلتفرم نام ببرید که به دلیل فرمت DVD مجبور شدن سر و تهش رو بزن تا رو 360 هم بیاد!؟
جواب FF XIII-2 !:d

جواب شما هم دوست عزیز تو اون متن بالا هست....

آخرین ویرایش:
والا نمیدونم کاشکی این سونی چند تا از مهندسای طراحش رو میفرستاد ایران علوم کامپیوتر بخونن شاید بفهمیدن چطوری حجم بازی بالای 25گیگ رو بچپونن داخل 8.5گیگ فضا.
داش حسین ژاپن خودش تخم صنعت دنیاست .
تو زمینه الکترونیک و طراحی سخت افزاری سونی جزو انگشت شمارهاست تو رده بالا .

حتما اون تیم نفهمی که نشسته این کنسول رو طراحی کرده نمیفهمیده چیزی به نام فشرده سازی اطلاعات هم وجود داره شما و دوستان به بزرگی خودتون ببخشیدشون.

ببین عزیزم بهتره ایرانی بازی در نیاری و منطقی بحث کنی.من دارم با آمار و حقیقت عینی باهات بحث میکنم شما میزنی به صحرای کربلا....
بنده هم یه زمانی مثل شماها فکر میکردم.اما بابک(
Dreadlord)به درستی بهم فهموند که اشتباه میکنم.به قول بابک،تو این نسل عنوانی مثل red dead redemption بوده.با 50 ساعت گیم پلی و کلی کات سین و کوفت و زهر مار.به راحتی هم روی یک دیسک 9 جا شد.
خود دانی..

بله.حرفت درسته.سونی از این بابت سود کرد و برنده جنگ فرمتها شد.اما بحث من سر بازیسازی بود.نه بحث سود مالی.

آخرین ویرایش:
یه بازی مولتی پلتفرم نام ببرید که به دلیل فرمت زاغارت DVD مجبور شدن سر و تهش رو بزن تا رو 360 هم بیاد!؟
همون FFXIII رو 3 تا دیسک اومد، اینو هم اگه SE میخواست راحت روی 2 یا 3 تا دیسک میزد :دی

پ.ن: الان دوستان نیان فرمول بنویسن که عرضه بازی روی دیسک های بیشتر هزینه بیشتری میبره، منظورم یه چیز دیگه بود :دی

حالا اون ویدئو ها و آرتورک ها ضرری میزنه به شما ؟ مثلا کنسولت رو خراب میکنه ؟ یا باعث کوتاهی طول عمر میشه ؟
یعنی ناراحت میشی اینا تو دیسک باشه ؟ یا مثلا تعداد زبون های بیشتری داشته باشه ؟
تنها ضررش اینکه خیلی های فکر میکنن اگر BD توی این نسل نبود اتفاقات خیلی مهمی میافتاد. وقتی یه بازی Endless World مثل Skyrim حجمش به 4 گیگ نمیرسه پس DVD کفایت میکنه. هیچ بازنده‌ی ندارم (سازنده/ناشر/گیمر).
وقتی فرق نگارش ps3ـه the Darkness; چند تا ویدئوی بیشتر واسه TV هست نسبت به 360، پس DVD کفایت میکنه.
بلوری هم مثل واژه "ابر کامپیوتر" فقط برای گرم کردن کنفرانسها و روحه دادن به فن ها استفاده میشد. تاثیری نداره. طول این نسل بازی نداشتیم که فقط بخاطر حجم بیشتر واسه ps3 انحصاری بشه یا کیفیتش بیشتر باشه یا محتوای زیاد و .... داشته باشه.

پ.ن. دوره اخر زمون شده!. بلوری واسه Next Xbox و DirectX روی PS4 :دی.

همتون دکترین خداییش!:d
سونی از غالب کردن بلوری به فرمت روز دنیا داره از فروش هر BDپلیر و BDرایتر و حتی هر دیسک BD کلی پول پارو میکنه اونوقت اساتید بازی سنتر به این نتیجه رسیدن که این نسل نیازی به BD پلیر تو کنسول سونی نبوده!!!:))
اون دوگوله رو اگه به کار بندازین متوجه میشین قرار دادن این فرمت بر روی این کنسول قسمتی از نقشه کلی سونی برای گرفتن بازار توسط بلوری بوده نه برای این که بیان برای من و شما تو فضای اضافیه دیسک پشت صحنه HD بزارن!

حالا تو نسل جدید که از فروش هر 1 دونه دیسک بازی رو ایکس باکس یه پورسانتی رفت تو جیب سونی میفهمین داستان چی بوده!:d

سوالت غلطه!
باید اینجوری میپرسیدی:
یه بازی مولتی پلتفرم نام ببرید که به دلیل فرمت زاغارت DVD مجبور شدن سر و تهش رو بزن تا رو 360 هم بیاد!؟

البته gta iv هم هست من خودم يه جا خوندم كارگردان بازي گفته بود اين بازي داراي بيشترين جزئيات بوده اينقدر جزئياتش زياد بوده كه توي هيچ بازي اي همچين جزئياتي وجود نداشت ولي بخاطر اجبار كردن مايكرو كه الا بلا بايد يه ديسك باشه خيلي از جزئيات بازي رو كم كرديم كه روي يه ديسك جا بشه

البته gta iv هم هست من خودم يه جا خوندم كارگردان بازي گفته بود اين بازي داراي بيشترين جزئيات بوده اينقدر جزئياتش زياد بوده كه توي هيچ بازي اي همچين جزئياتي وجود نداشت ولي بخاطر اجبار كردن مايكرو كه الا بلا بايد يه ديسك باشه خيلي از جزئيات بازي رو كم كرديم كه روي يه ديسك جا بشه

اجبار مایکرو ؟! لینک منبع ؟

آخرین ویرایش:
ببین عزیزم بهتره ایرانی بازی در نیاری و منطقی بحث کنی.من دارم با آمار و حقیقت عینی باهات بحث میکنم شما میزنی به صحرای کربلا....
خود دانی..
مشکل ایرانی جماعت اینه که باید تو همه زمینه ها عقل کل بازی در بیاره.
اخه اون مهندسی که عمرش رو گذاشته رو طراحی برنامه نویسی داره بیشتر میفهمه یا من و تویی که اینجا نشستیم داریم پست میدیم؟

حتما دلیلی وجود داشته .مگه ادم مرض داره الکی برای خودش سال 2007 خرج اضافی بسازه و با فرمت رایج کار نکنه که خیلی قطعاتش ارزونتر در میاد؟

سال 2007کار به جایی کشید که گفتن اقا دیود اپتیک بلو ری به اندازه کافی تولید نمیشه وکار مونتاژ کنسول سخت شد.اخه مگه یه شرکت ازار داره الکی سنگ بندازه جلوی پای خودش.

خوب حتما ضروری بوده .

منبع پلیز.
حالا دنیا به آخر رسید یک عدد FFXIII اینجوری شد. بازم مثال بزنید. دیگه نمی خوام تکرار و مکررات کنم. بچه ها هم گفتن وقتی بازی ای مثل اسکایریم به 4 گیگ هم نمیرسه، حالا نمیدونم چطور میشه که قبله هالم MGS4 تو 25 گیگ جا نمیشه و ابر بازی تمام دوران میشه.

کلا دیگه نمیخوام بحث کنم چون سابقه نشون داده اینجور تاپیک ها به لطف فن های سینه چاک و غمه بر سر زن سونی به گند کشیده میشه و بحث از راه علمی خارج شده و به سمت کنسول من بلوری داره مال تو دی وی دی مزخرفه سوق پیدا میکنه. رسما الان کسی بیاد این دو صفحه آخر رو بخونه میفهمه چقدر بچه داریم تو بازی سنتر که هنوز سنشون به اون حدی نرسیده که مثل چندتا آدم بالغ بشینن بحث علمی بکنن و از همدیگه چیز یاد بگیرن.

همین DLC ها اول بار به خاطر نبود جا در دیسک های 360 شکل گرفت شرکتهای مولتی ساز هم به خاطر اینکه بین هر دو کنسول اختلاف نندازن مجبورن به چوپ 360 بسوزند..

در ضمن این خبر نشون میده که ماکرو اشتباه کرده و داره اشتباهش رو جبران میکنه..
فکر میکنی پست میدی یا همینجوری یه چیزی تایپ میکنی؟ اشتباه چیرو جبران میکنه؟ چرا حرف خنده دار میزنی؟ یعنی انتظار داشتی نسل بعد هم روی دی وی دی بازی بدن؟ بعد از شکست HD-DVD، فرمت رایج بازار شد بلوری. الان به غیر از این فرمت چی هست مثلا؟! اصلا میتونم تفهیم کنم حرفامو؟ کلا من چرا دارم با تو بحث میکنم؟ اصلا ارزش نداره باهات حرف بزنم و تبادل اطلاعات کنم. تا دیروز به خاطر مایکرو و گیرز و ... خود کشی میکردی تو سایت حالا واسه ما وکیل وسیع و بازار یاب سونی شدی. کلا اشخاص جالبی پیدا میشن.

آخرین ویرایش:
همین DLC ها اول بار به خاطر نبود جا در دیسک های 360 شکل گرفت شرکتهای مولتی ساز هم به خاطر اینکه بین هر دو کنسول اختلاف نندازن مجبورن به چوپ 360 بسوزند..

در ضمن این خبر نشون میده که ماکرو اشتباه کرده و داره اشتباهش رو جبران میکنه..

وقتی بیش از 99درصد از بازار بازیهای کامپیوتری تمام نیازهاشون با همون مقدار حجم و حتی به سهولت به تمام نیازهاشون رسیدن پس نتیجه امارا همونی میشه که من گفتم.

چیزی به اسم محدودیت وجود داره و یه چیزه دیگه به اسم سازش با محدودیت شما از کجا میدونی محدود نشدن خودت ازشون برسیدی.
اگر محدودیتی نبود که اصلا نسل بعدی وجود نداشت اینکه چرا از تمام حجم استفاده نشده معنیش این نیست
که محتوایی برای عرضه نبوده بلکه سخت افزارهای هر بلتفرم دست استدیوها رو بسته بودن فکر میکنی بدشون میومده مثلا
برای فلان کارکتر میلیون تا polygon استفاده کنن.
ولی حالا که 580 میتونه میلیاردها poly رو اجرا کنه و این جور که از شواهد برمیاد gpu هر دو کنسول قدرتی
بسیار بیشتر از gpu های نسل فعلی دارن محدودیت تقریبا بی معنا میشه و تازه ظرفیت های bluray خودش رو نشون میده.
این همه هزینه ثبت و اختراع bluray نکردن که ازش 7 یا 8 سال استفاده کنن.
(bluray برای تمام فصول)

ببخشید اما این اعضاء که شما نام بردی سازنده های این فرمت نیستن بلکه پشتیبان های این فرمت هستن بیشترشون سازنده این فرمت 3 شرکت بودن نه 180 تا بعدشم یک پولی از ساخت هر یک عدد BD R و BD DISC به حساب این 3 شرکت اصلی میره .

نخست و در سال 2002 نه کمپانی که به نام Blu-ray Disc Founders شناخته می شدند در تولید و حمایت از تکنولوژی بلو-ری نقش داشتند :

The companies are

اما در راستای هدف سهیم شدن تعداد کمپانی های بیشتر در این مجمع ، در سال 2004 گروه به Blu-ray Disc Association تغییر نام داد که اعضا نیز به 19 کمپانی افزایش پیدا کرد .

این مجمع به سه سطح عضویت تقسیم بندی میشه :

the Board of Directors ( هیات مدیره ) ( 19 عضو )

Contributors

General Members

در حال حاضر هیات مدیره این مجمع این کمپانی ها هستند :

در وبسایت The Blu-ray Disc Association در رابطه با نقش هیات مدیره بیان شده که :

"[
Companies participating in the Board of Directors are active participants of the format creation and key BDA activities. They are selected from the Contributors by election. The board sets an overall strategy and approves key issues. A board member can participate in all activities and attend all meetings. The Blu-ray Disc Founder companies will make up the initial Board of Directors. Annual fee: $ 50,000[]"

حق عضویت هم که می بینید . سالانه 50 هزار دلار باید پرداخت کنند این 19 کمپانی

--------------

در در اخر هم:

سه شرکت Sony, Panasonic و Philips دارای لاینسس دیسکت بلو-ری هستن که تو سال 2009 تو یک عقد قرار دادی ما بین این سه شرکت قرار شد هر کسی میخواد این فن اوری استفاده کنه باید

he fees for the new licences will be $9.50 (£6.70) for a Blu-ray player and $14 for a Blu-ray recorder. Making Blu-ray Disc will cost 11 cents for read-only, 12 cents for recordable discs and 15 cents for rewritable discs

طبق مطلبی که بالا عرض کردم گفته شما درست نیست و لایسنس این فرمت فقط در اختیار سه شرکتی که نام بردید نیست . منبع رو مطالعه کنید مطالب جالبی رو در اختیارتون میزاره

منبع مطلبی که بیان می کنید رو خواهشا قرار بدید

ویرایش :

مطلبی که اشاره کردید باعث شد برم دنبالش که ببینم قضیه چی بوده . وبسایت zdnet.co.uk به جزئیات اشاره کرده و مطلبی که شما بیانش کردید مبنی بر حق لایسنسنگ تنها نزد سونی ، پاناسونیک و فیلیپس ، درش به چشم نمی خوره بلکه بر همون موضوع حق لایسنس the Board of Directors اشاره کرده

The idea for a one-stop shop for Blu-ray has been floating around since a 2007 meeting of the 18 companies that hold Blu-ray patents. Licensing fees can be extremely lucrative for disc-format patent holders.

آخرین ویرایش:
کمپرس کنن دیتا رو بهتره تا اینکه بخوان حجم اضافه بلوری رو با Artwork و ویدئوهای 1080p با زبانهای مختلف پُر کنن.

انیشتین مهم اینه که حجم دیتای اصلی یه بازی به فرض 9 گیگ و 1 مگابایت هم که باشه باز تو یه دیسک 25 , 50 گیگی براحتی بدونه کمپرس کردن و گرفتن بار اضافی از CPU برا خوندن دیتا جاشده... حالا شما اصل کاری رو ول کردید چسبیدید به ویدئو و عکس و ... مگر اینکه دنلودر بازی های PS3 باشی که با حجم مشکل داری....

Xbox 360 Game Install Size List
Mass Effect 2 : Disc 1 - 6.4 GB
Disc 2 - 6.0 GB

Mass Effect 3 : Disc 1 - 7.6 GB
Disc 2 - 7.0 GB

Lost Odyssey : Disc 1 - 5.4 GB
Disc 2 - 4.6 GB
Disc 3 - 5.8 GB
Disc 4 - 5.9 GB

L.A. Noire: The Complete Edition : Disc 1 - 6.6 GB (PAL)
Disc 2 - 6.5 GB (PAL)
Disc 3 - 6.5 GB (PAL)
Disc 4 - 6.4 GB (PAL)

Infinite Undiscovery : Disc 1 - 5.9 GB
Disc 2 - 6.4 GB

Forza Motorsport 3 : Disc 1 - 6.8 GB
Disc 2 - 1.9 GB

Forza Motorsport 4 : Disc 1 - 7.6 GB
Disc 2 - 2.8 GB

Final Fantasy XIII : Disc 1 - 5.9 GB
Disc 2 - 5.8 GB
Disc 3 - 6.6 GB

Fallout 3: Game Of The Year Edition : Disc 1 - 5.5 GB
Disc 2 - 2.2 GB

Dragon Age Origins: Ultimate Edition : Disc 1 - 6.5 GB
Disc 2 - 4.1 GB

Dead Space 2 : Disc 1 - 6.3 GB
Disc 2 - 6.5 GB

Castlevania: Lords of Shadow : Disc 1 - 6.6 GB
Disc 2 - 6.2 GB

Blue Dragon : Disc 1 - 6.2 GB
Disc 2 - 6.3 GB
Disc 3 - 6.7 GB

Battle field 3 : Disc 1 - 7.3 GB
Disc 2 - 6.7 GB

Metal Gear Solid HD Collection : Disc 1 - 7.5 GB
Disc 2 - 4.1 GB

Rage : Disc 1 - 7.8 GB
Disc 2 - 7.5 GB
Disc 3 - 6.8 GB

Star Ocean: The Last Hope : Disc 1 - 5.8 GB
Disc 2 - 6.0 GB
Disc 3 - 5.3 GB

Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition : Disc 1 - 6.7 GB
Disc 2 - 5.5 GB

The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition : Disc 1 - 5.9 GB
Disc 2 - 1.1 GB

و خيلی از بازی های ديگه كه اكثرشون نسخه ويژه هستن كه Bunas، dlc و... اضافی داشتن به علت كمبود حجم دی وی دی روی بيشتر از يه ديسك عرضه شدن. (نظير نسخه پلاتينوم مس افكت1)
به غیر از زبان هوسایی و سواحیلی همه زبونا رو چپونده بودن توش باز دیسکه پر نشده بود!
با همه اينا و بدون احتساب زبون ها حجم MGS4 بيشتر از دو دی وی دی می‌ شد باز.
ضمنا شما بازی های JRPG رو چی می گی كه اكثرشون حجمشون از دو تا دی وی دی هم بيشتر بود تو اين نسل؟
ديگه اينو نمی تونی انكار كنی كه FFXIII نسخه PS3 چهل گيگ حجم داشت و كيفيتشم به مراتب بهتر از نسخه 360 بود.
وقتی یه بازی Endless World مثل Skyrim حجمش به 4 گیگ نمیرسه پس DVD کفایت میکنه. هیچ بازنده‌ی ندارم (سازنده/ناشر/گیمر).
وقتی فرق نگارش ps3ـه the Darkness; چند تا ویدئوی بیشتر واسه TV هست نسبت به 360، پس DVD کفایت میکنه.
بلوری هم مثل واژه "ابر کامپیوتر" فقط برای گرم کردن کنفرانسها و روحه دادن به فن ها استفاده میشد. تاثیری نداره. طول این نسل بازی نداشتیم که فقط بخاطر حجم بیشتر واسه ps3 انحصاری بشه یا کیفیتش بیشتر باشه یا محتوای زیاد و .... داشته باشه.

پ.ن. دوره اخر زمون شده!. بلوری واسه Next Xbox و DirectX روی PS4
biggrin1.gif
.
با اين منظق منم می تونم بگم بازی های آتاری هم هيچ وقت تموم نمی شن ولی حجمشون چند كيلوبايته يا فلان JRPG سوپرنينتندو دنياش تمومی نداره.
The Darkness رو من بلوری ارجينالش رو بازی كردم و برام شد يكی از بهترين بازی هایی كه اين نسل ديدم. در صورتیكه مطمئنا اگه نسخه 360 ـش رو بازی می كردم خيلی كمتر بدلم می نشست (بخاطر اينكه اون شوهای راك اند رول تلويزيون رو نداشت)
حالا بحث FFXIII و اكثر انحصاری های PS3 و همينطور گند خوردن به FFXIII-2 و كلا ساخته نشدن بازی های با CG های درست و حسابی و طولانی در اين نسل (حتی تو نسل PS1 هم چنين بازی های ساخته می شدن ولی اين نسل زياد نديديم) كه همه به لطف كمبود حجم دی وی دی بود بماند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or