Bijanlll
کاربر سایت
آخه شکل پارالل رو ببین تقریبا شبیه کابل vga هست چطوری به مموری میخوره؟گوگل کن پیدا میکنی
آره میدونم باورش سخته
پدرم در آمد برای لینوکس روی ps4 ولی پیدا نشد تو گوگل
آخه شکل پارالل رو ببین تقریبا شبیه کابل vga هست چطوری به مموری میخوره؟گوگل کن پیدا میکنی
آره میدونم باورش سخته
وای خدا چه شاهکاری بود یادمه تا صبح بازی میکردیم با رفیقم اینو واقعا گذشته ها خیلی بهتر بود لعنت به زمان زود گذر
وای خدا چه شاهکاری بود یادمه تا صبح بازی میکردیم با رفیقم اینو واقعا گذشته ها خیلی بهتر بود لعنت به زمان زود گذر
دیگه برادر، هر کی میره سمت زندگیش و خب کم کم دور میشن آدما از همدیگه الان رفیق مثل رفیقا سابق نیست
رفیق من بعد لز ۱۷ سال هتوز دلیل دارم برای ps2کنسول به این میگن، بعد هفت سال که دارمش بازم دلیل دارم که بیام سمتش
رفیق در مورد ست کردن فری بوت اطلاع دارئ کمکم کنی ؟دوستان گویا فن ها بازم دارن رو گیم های جدید کار می کنن!
r/Homebrews - Hermes for PlayStation 2 / Homebrew Game
چی هست؟! نمی دونم والا، همین جا بپرس ببینم من و دوستان این تاپیک چه می توانیم بکنیمرفیق در مورد ست کردن فری بوت اطلاع دارئ کمکم کنی ؟
فقط قبل ترش اتاری ۲۶۰۰ شد چنین ساپورتری ps2دوم هستهساپورتی که این کنسول می شده توی نسل خودش حیرت انگیزه، یه دنیا گیم داره که کنسول های بعدی سونی صد سال به پاش نرسیدن.
کنسول که زیاد بوده کلی بخوایم حساب کنیم، ولی توی بین کنسول های خونگی ای که قابلیت اجرای بازی سه بعدی داشتن، این کنسول تک تک عه! شاید بعدش فقط wii خیلی زیاد بازی داشت.فقط قبل ترش اتاری ۲۶۰۰ شد چنین ساپورتری ps2دوم هسته
Just ps2کنسول که زیاد بوده کلی بخوایم حساب کنیم، ولی توی بین کنسول های خونگی ای که قابلیت اجرای بازی سه بعدی داشتن، این کنسول تک تک عه! شاید بعدش فقط wii خیلی زیاد بازی داشت.
استاد جواب نمی دید