vendor
کاربر سایت
استاد جواب نمی دید
من منظور شما رو دقیقا متوجه نشدم
استاد جواب نمی دید
دوستان میخوام یه دسته بخرم برای ps2 که برادر کوچیکم باهاش بازی کنه سرگرم باشه
اصل که دیگه متاسفانه اصلا نیست
یه بیسیم هم خریدم فقط هی خراب میشه درست هم میکنی مجدد خراب میشه
بنظرتون چی بگیرم
بیشتر از 50 نمیرزه درستنمیدونم
چقدر گرون شده بیشتر از ۵۰ نمی ارزه آخرش
یا خود خدا! اینا مگه همین دسته فیک ها نیستن؟ من یادمه پنج سال پیش می خریدم 20 اینا تو بقالی هم پیدا میشد دسته PS2.
بیشتر از 50 نمیرزه درست
ولی متاسفانه این قیمت مرد
یا خود خدا! اینا مگه همین دسته فیک ها نیستن؟ من یادمه پنج سال پیش می خریدم 20 اینا تو بقالی هم پیدا میشد دسته PS2.
ایکاش یکی ازینا گیر من میومددر هر صورت ۱۵۰ برا فیک زپرتی نمی ارزه اصلا ، حالا ارز حتی اگر ۴۰ هزار تومن باشه
گرون میخریدی من خودم سال ۹۷ دسته تمام شیشه ای رنگی با کیفیت . که حتی سیم دسته هم شیشه ای رنگ بود میفروختم ۸ هزار تومن
البته دسته های ps2 بلوتوث نیستن و بیسیم هستند (البته میتونی دانل بلوتوث بگیری و دسته های ps4 و ps3 رو وصل کنی به ps2 از طریق opl)دوستان کسی تجربه با این دسته بلوتوثی ها رو داره بهترین مدل که قطعی نداشته باشه کدومه برای با تشکر ps2
تشکر از شما بزرگوارالبته دسته های ps2 بلوتوث نیستن و بیسیم هستند (البته میتونی دانل بلوتوث بگیری و دسته های ps4 و ps3 رو وصل کنی به ps2 از طریق opl)
یکی دوسال پیش یه مدل دسته خریدم به اسم Product که به گفته نوشته روی جعبش سه در یک بود (کامپیوتر، ps2، ps3) ولی به هیچ وجه دسته ی بدرد بخوری نبود بعد یکی دوهفته استفاده آنالوگ سمت چپش خراب شد که گیر میکرد
بردم درست کردم بعد یه هفته دوباره خراب شد خلاصه سه چهار بار درست کردم که بازم خراب شد، از خیرش گذشتم دیگه
بنظر من اصلا دسته بیسیم برای ps2 نگیر
کیفیت خوبی ندارن بعضا
دوستان چندوقت پیش رفتم دسته PS2 خریدم
یه دسته دست دوم خوب گرفتم 150 -__-
روی Ps2 دسته بخوبی کار میکنه ولی براش تبدیل برای کامپیوتر خریدم، متاسفانه نمیدونم چرا روی کامپیوتر با تبدیل نمیاد نظری ندارید در این باره
سه بار هم عوض کردم دسته اصل ها نمیومد ولی دسته های متفرقه میومد