Bijanlll
کاربر سایت
خب آخه الان چشمش خرابه تو آموزش دیدم باید سیدی گذاشت بعد ریخت توی کارت حافظه!نرم افزاری همه میشن
یعنی باید پول چشم هم بدم!!!
پشت ps2 کابل lan وجود داره میشه از اینترنت بازی کرد؟
خب آخه الان چشمش خرابه تو آموزش دیدم باید سیدی گذاشت بعد ریخت توی کارت حافظه!نرم افزاری همه میشن
خب آخه الان چشمش خرابه تو آموزش دیدم باید سیدی گذاشت بعد ریخت توی کارت حافظه!
یعنی باید پول چشم هم بدم!!!
پشت ps2 کابل lan وجود داره میشه از اینترنت بازی کرد؟
آا خب اون فایل که توی سیدی میریزیم 13 مگه ولی ظرفیت مموری که 8 مگه!!!میتونی بایه دستگاه دیگه که لنزش سالمه انجام بدی. پورت lan پشت دستگاه برای وصل شدن به اینترنت و بازی آنلاین هستش ولی دیگه به درد نمیخوره چون ماله نسل 6 هستش و امسال نسل 9 میاد.
آا خب اون فایل که توی سیدی میریزیم 13 مگه ولی ظرفیت مموری که 8 مگه!!!
خب دیگه پس چطوری روی 8 مگ جا میشه!چه ربطی داره؟ مگه قراره همه محتویات دیسک کپی بشه رو مموری کارت؟ تازه نسخه جدید 1.5 گیگه حجمه ایمیج.
خب دیگه پس چطوری روی 8 مگ جا میشه!
خب راهی نیست که مموری رو با کامپیوتر وصل کرد چون چشم ps2 خرابهگفتم که قرار نیست کل محتویات دیسک رو مموری کارت کپی بشه.
خب راهی نیست که مموری رو با کامپیوتر وصل کرد چون چشم ps2 خرابه
خیلی بده که توی ایران نیستیه دستگاهی هست مثل رم ریدر هستش و واسه همین کار ساخته شده و تا جایی که من میدونم تو ایران نیست.
خیلی بده که توی ایران نیست
خب روشی نیست که حافظه مموری رو زیاد کرد؟
یا از فلش به عنوان مموری استفاده کرد؟
سیو ها زود پر میکنن حافظش روواسه چی میخوای؟
سیو ها زود پر میکنن حافظش رو
این چیزیه که سن متاسفانه سر همه میارهآره قبلا نقد و بررسی بازیا خیلی از کنسولا مینوشتم
از ps1 . Ps2 . Wii . Ds . Sega genesis و ......
قدیما با نشریاتی همکاری داشتم مثل بازی کام . پردازش و .....
مثلا بازی هایی مثل زنوبیل کنسول wii تنها نقد و بررسی به زبان فارسی من نوشتم
و .....
ولی خیلی وقته دیگه از گیم فاصله گرفتم ، الان هیچ کنسولی ندارم
و سال هاست افسردگی دارم
دیگه دل کاریو ندارم
هیجان ندارم
یک و نیم گیگ بودن اون به دلیل اون فایل خالی ولی با حجم بالاست که داخل دیسک میزارن تا بشه روی dvd رایتش کردچه ربطی داره؟ مگه قراره همه محتویات دیسک کپی بشه رو مموری کارت؟ تازه نسخه جدید 1.5 گیگه حجمه ایمیج.
داداش ما هم چون آدم نوستالژی ای هستی دوستت داریم شاید همسن هم باشیم توی این دنیای زودگذر و خشن سعی کن شادی رو واسه خودت ایجاد کنی با فکر کردن به چیزایی که میتونه واستون شادی آفرین باشه ( حالا هر چیزی که باشه ) کار راحتی نیست و شدنیه و میتونه روحیه رو عوض کنه .البته من سنم بالاست تو دهه سوم زندگی ام
خیلی اتفاقات و دلایل باعث این حال میشه
و الان اصلا هیچ هیجان و ... نیست
باید راهی پیدا کرد که برا لحظه ای شاد شد حداقل
من کلا آدم نوستالژی هم هستم