هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

اینم اولین سریع ps1 به اسم ps1 debug ..که اینم مال خود کمپانی فقط برای تست بازی.

View attachment 116452View attachment 116449View attachment 116451View attachment 116450
این همونیه که ازش ps1 های اصلیو ساختن قبلش نسخه ای بود که با نینتندو ساخته بودن کارتریج سوپر نینتندو میخورد 200 تاش فروخته شد بعد سونی دیگه ازش نساخت

این همونیه که ازش ps1 های اصلیو ساختن قبلش نسخه ای بود که با نینتندو ساخته بودن کارتریج سوپر نینتندو میخورد 200 تاش فروخته شد بعد سونی دیگه ازش نساخت

خیر اون نیست این ps1 اصلی که فقط این سریع مخصوص تست بازی برای کمپانی ها بوده..

• Like
Reactions: H.K.Z05
Image result for Gungrave ps2 games

VR این بازی بر روی ps4 عرضه شده
واااااای. یادش بخیر! آقا اگه یه شوتر سوم شخص میخوای که فقط با ضربه زدن الکی دکمه ها پیش بره اینو بازی کن. هر چند برای من بعد از یه مدت تکراری شد و شما هم احتمالا دلزده میشی

Image result for Psychonauts ps2 games

این کاور گویای همه چیزه! اگه باهاش تجربه کار دارید بگید تا منم دانلود کنم
داداش مگه اصلا حرفی باقی می مونه. این بازی بی نظیره. یه پلتفرمر سه بعدی بی نظیییییر که به جرات تا الان شبیه ش رو ندیدم. دانلود کن که قراره صفا کنی

• Love
Reactions: H.K.Z05
داداش مگه اصلا حرفی باقی می مونه. این بازی بی نظیره. یه پلتفرمر سه بعدی بی نظیییییر که به جرات تا الان شبیه ش رو ندیدم. دانلود کن که قراره صفا کنی
حتما الان دارم تورنت تایم اسپلیترز فیوچر پرفکت رو دانلود میکنم 55 درصدش رفته بعدش حتما دانلودش میکنم ببینم چجوریه!

حتما الان دارم تورنت تایم اسپلیترز فیوچر پرفکت رو دانلود میکنم 55 درصدش رفته بعدش حتما دانلودش میکنم ببینم چجوریه!
من اینو هم با پلی 2 زدم و هم با اکس باکس، و از اونجایی که بازیای شوتر تو xbox classic با صفا تره و نشونه گیری راحت تره (بماند که افت فریمی هم در کار نیست اصن تو این کنسول قدرتمند) تو xbox تموم کردنش یه صفای دیگه ای داشت. یکی از بهترین شوترای دنیاس از نظرم

من اینو هم با پلی 2 زدم و هم با اکس باکس، و از اونجایی که بازیای شوتر تو xbox classic با صفا تره و نشونه گیری راحت تره (بماند که افت فریمی هم در کار نیست اصن تو این کنسول قدرتمند) تو xbox تموم کردنش یه صفای دیگه ای داشت. یکی از بهترین شوترای دنیاس از نظرم
ظاهرا سری 2ش هم قراره بیاد!

• Like
Reactions: EVIL4baz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or