H.K.Z05
کاربر سایت
داداش کیلزون بازی میکنی suffering رو هم بازی کن پشیمون نمیشی من دمو سافرینگ رو بازی کردماها حله
داداش کیلزون بازی میکنی suffering رو هم بازی کن پشیمون نمیشی من دمو سافرینگ رو بازی کردماها حله
Second sight چطور؟بازی شده رفته پی کارش
اخ اخ. اقا من lament of innocence رو 2015 بازیش کردم و به شدت ساندترک های محشر و گیم پلی روونی داشتدو عنوان زیبا ..Castlevania: Lament of Innocence -
Castlevania: Curse of Darkness:
حتما curse of darkness رو امتحان کن بازی خوبیهاخ اخ. اقا من lament of innocence رو 2015 بازیش کردم و به شدت ساندترک های محشر و گیم پلی روونی داشت
ولی اون یکی رو هنوز تست نکردم
باید بازی بشه. هنوز تست نزدم ولی 100 درصد میزنم ش بر بدن. شما grim grimoireرو بازی کردی؟ اگه نه برو که امروز زودتر از فرداس!! یاد پنج سال پیش بخیر... چقد تو اون سالا با پلی 2 بازی میزدیم. چون من 2013 دوباره پلی 2 خریدم تا بازیاشو بازی کنمSecond sight چطور؟
والا من روی opl اجرا میکنم از دوستان بپرسید البته خودم یادم رفته قبلا 30 تا گیم رایت زده بودمسلام من میخوام یه بازی پلی استیشن ۱ رو تو سی دی رایت کنم فایل فرمت بین و سی ای یو هم دارم باید چیکار کنم خواهشا به صورت تصویری برام توضیح بدین
خیلی کمک میخوام
blood omen 2 یکی از چرت ترین بازی هایی بوده که تو عمرم انجام دادم خیلی بود نسخه اولش و سول رور 2 خیلی عالی کار شده بود...البته قتل ها توی بلاد اومن 2 خیلی خوب کار شده بود