هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

سلام دوستان من بازی time splitters future perfect رو دانلود کردم وقتی برای انتخاب کرکتر میره گیر میکنه مشکل چیه؟
پ.ن: به قرآن خسته شدم هر چی بازی دان میکنم یه گیری داره لطفا کمک کنید

بازیها هیچ مشکلی ندارند از هر سایتی میخای دانلود کن اجرا بشه تمام ...اگه اطمینان به ایمیج بازی نداری .اون رو با شبیعه ساز ps2 pc تست کن ..اگه اجرا شد حل . ..مشکل شاید از opl باشه یا.به احتمال زیاد شاید فقط با هارد داخلی کنسول فقط اجرا بشه..با نتوورک..

سلام من میخوام یه بازی پلی استیشن ۱ رو تو سی دی رایت کنم فایل فرمت بین و سی ای یو هم دارم باید چیکار کنم خواهشا به صورت تصویری برام توضیح بدین

خیلی کمک میخوام

با برنامه img burn رایت کن گیم ps1.به این صورت عمل کن .img یا bin c رو انتخاب کن طبق تصاویر زیر برای رایت .فقط توجه کن سرعت رو روی سرعت کم قرار بده 3x یا 4x قرار بده..حل
00sx_untitled_1.jpg
nmsj_untitled.jpg

150130-Arthur_and_the_Invisibles_-_The_Game_(USA)_(En,Fr,Es)-1.jpg

63cf18b08ad76fc97866256366eed397.jpg

آخرین ویرایش:
با برنامه img burn رایت کن گیم ps1.به این صورت عمل کن .img یا bin c رو انتخاب کن طبق تصاویر زیر برای رایت .فقط توجه کن سرعت رو روی سرعت کم قرار بده 3x یا 4x قرار بده..حل
View attachment 116592
View attachment 116591
البته پیشنهاد میشه روی کمترین سرعت رایت کنید نه بالاترین!

سلام دوستان من بازی time splitters future perfect رو دانلود کردم وقتی برای انتخاب کرکتر میره گیر میکنه مشکل چیه؟
پ.ن: به قرآن خسته شدم هر چی بازی دان میکنم یه گیری داره لطفا کمک کنید
داداش با ورژن های مختلف opl تست کن و همیشه هم یه بازی رو روی فلش بریز، این جوری حداقل مطمئن تره. بارها شده که مثلا سه بازی ریختم رو فلش، اما بعدش دیدم بازی سوم کلا اجرا نشد. شما ورژن های مختلف opl رو تست کن

داداش با ورژن های مختلف opl تست کن و همیشه هم یه بازی رو روی فلش بریز، این جوری حداقل مطمئن تره. بارها شده که مثلا سه بازی ریختم رو فلش، اما بعدش دیدم بازی سوم کلا اجرا نشد. شما ورژن های مختلف opl رو تست کن
با ورژن 0.9.3 و 2019 تست کردم ارور fragment میداد

خوب این ارور برطرف میشه که
ببین:
برو تو setting
بعدش check usb game fragmentation رو off کن
نه این کار رو کردم سیو 100 درصد رو لود کرد همین تا رفت تو انتخاب کرکتر موند. خیلی از گیم هام اینجوری شدن. مثلا گرن توریسمو 4 توی رفتن به هوم گیر میکنه...منم 4 تا مموری 8مگ رو فول سیو 100 درصد کردم

این بازی زباله بود قشنگ اصلا خاطره خوبی ازش ندارم مخصوصا اونجاهاش که باید ماشن میروندی:-&
موافقم باهات ولی ی کودک باش بازی کنه مشکلی نداره (4 تا 8 سال) البته الان از سر چشم و هم چشمی بچه 3 ساله ps4 داره :))

نه این کار رو کردم سیو 100 درصد رو لود کرد همین تا رفت تو انتخاب کرکتر موند. خیلی از گیم هام اینجوری شدن. مثلا گرن توریسمو 4 توی رفتن به هوم گیر میکنه...منم 4 تا مموری 8مگ رو فول سیو 100 درصد کردم
داداش هیچ راهی جز این به ذهنم نمی رسه: از ورژن های مختلف OPL استفاده کن
من مثلا دیدم با 1585 کیلزون 1 بعضی جاهاش گیر می کرد کلا بازی، اما با ورژن 1485 کلا همه چیز اوکی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or