این ps2 منه یه سوال داشتم به این اصن میشه نتورک زد؟
یعنی اصلا بهش نمیخوره.یه چیزی 40 گیگه بزرگ هم هست اسمشو نمیدونم اون بهش میخوره؟ یادم رفت اصن تو ایران نیست ازشاین سریع اولین سریع ps2 بود که اومد از اینم قدیمی تر هستم که یه ورودی تصویر خاردار پشتش هست که سه فیش میخوره..
پشت این ps2 جای اسلت ..pcmcia card slot ..اگه اون دگمه پشت فشار بدی در میاد فقط کاربرد آنلاین بازی کردن داره ..که ورودی lan میشه به پشتش وصل کرد ..در کل بی خاصیت ..سریع 30000 به بعد ورودی نتوورک آدابتور داخلش جایگزین کردند.که هارد میخوره..
یکی داشتم از این سریع ..که فروخته شد 7 ماه پیش..
View attachment 116435
View attachment 116436
View attachment 116439
پس باید نا امید بشم؟ یعنی نتورک بهش نمیخوره؟این سریع اولین سریع ps2 بود که اومد از اینم قدیمی تر هستم که یه ورودی تصویر خاردار پشتش هست که سه فیش میخوره..
پشت این ps2 جای اسلت ..pcmcia card slot ..اگه اون دگمه پشت فشار بدی در میاد فقط کاربرد آنلاین بازی کردن داره البته هارد هم میخوره که یک قطعهٔ جانبی میخاد به صورت اکسترنال به پشت وصل میشه که بیخیال کمیاب....که ورودی lan میشه به پشتش وصل کرد ..در کل بی خاصیت ..سریع 30000 به بعد ورودی نتوورک آدابتور داخلش جایگزین کردند.که هارد میخوره..
یکی داشتم از این سریع ..که فروخته شد 7 ماه پیش..
View attachment 116435
View attachment 116436
View attachment 116439
پس باید نا امید بشم؟ یعنی نتورک بهش نمیخوره؟
آخه من شنیده بودم سری 10 تا 18 هزار از اینا میخورن
پورتش همون بالای نتورک هستشنداشتم امتحان کنم ولی 100 درصد رو سریع 30000 به بعد میخوره
لوازم جانبی مخصوص پلی استیشن 2
این سایت موجود داشت الان نگاه کردم تموم کرده بهتره ایسام رو چک کنی
نه این شکلی نیست فک کنم تنها راهش این باشه که هارد رو برد نصب بشهباید ورودیش شبیه این باش هارد بخوره..
View attachment 116448