حتما خیلی دوست داشته بازی روبله همین جور.چرت..چند سال پیش dvd اورجینال شو داشتم ..یه مشتری داشت مثل کنه همیشه میگفت میفروشیش .نمیدونم با این dvd چیکار داشت..نصیب اون شد..فکر کنم الان افتخار میکن
برای بازیش.. که کمیاب..
شما بین این بازی و Gran turismo 3 کدومو انتخاب میکنید؟؟؟
یعنی ماشین هاش کمترن؟نسبت به گرن توریسمو 3 اصلیاین نسخه gran turismo یه نسخه فرعی شماره سوم ..بیشتر جنبه تبلیقاتی داره..
دیسک اورجینال شو موجود دارم..دمو اولش خیلی زیباست..
یعنی ماشین هاش کمترن؟نسبت به گرن توریسمو 3 اصلی
آخه عکسی که گذاشتم توی کول رام هستش حجمش بیشتر از 2 گیگ هست و کانسپت 2002 هستش در صورتی که گرن توریسمو 3 سال 2001 عرضه شده.شاید شما نسخه قبلی سال 2000 یا 2001 رو میگیبازیش سیدی dvd نیست ..بیشتر یه تریال ..قبل از عرضه شدن گرن توریسمو 3 تو توکیو عرضه شد..ولی گرافیک بازی عالی.
باندلش رو ir retro shop میفروش پارسال 700 بود الان فک کنم بین 1 تا 1200 باشه. پی اس 2 30 هزار با نتورک آداپتور تمام سفید
آخه عکسی که گذاشتم توی کول رام هستش حجمش بیشتر از 2 گیگ هست و کانسپت 2002 هستش در صورتی که گرن توریسمو 3 سال 2001 عرضه شده.شاید شما نسخه قبلی سال 2000 یا 2001 رو میگی
کلاه سرم رفت دیگه اون موقع با این مدلا آشنا نبودم هدفم 50 هزار رفتم 10 هزار گرفتم. اگه 50 هزار داشتم قطعا یه هارد 500 مینداختم روشPs2 فت میخای بگیری فقط 50000 رو به بالا بگیر عالی مصرف برقش کمتر ..کلأ کنسول بی صدا هست ..ولی سریع های 30000 . روشن میکنی انگار استارت هلی کپتر میزنی..صداش فراوان ..
کلاه سرم رفت دیگه اون موقع با این مدلا آشنا نبودم هدفم 50 هزار رفتم 10 هزار گرفتم. اگه 50 هزار داشتم قطعا یه هارد 500 مینداختم روش
این ps2 منه یه سوال داشتم به این اصن میشه نتورک زد؟خاصتی نتوورک ps2 فت برای فروش موجود دارم تبدیل sata خورشم دارم تا 2 ترابایت هارد ساپورت میکن