هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

Image result for Primal ps2 games

ظاهرا بازی خوبیه

بله همین جور.چرت..چند سال پیش dvd اورجینال شو داشتم ..یه مشتری داشت مثل کنه همیشه میگفت میفروشیش :D.نمیدونم با این dvd چیکار داشت..نصیب اون شد..فکر کنم الان افتخار میکن
برای بازیش..:Cheesygrin: که کمیاب..
حتما خیلی دوست داشته بازی رو =))

• Like
Reactions: silent ops
بازیش سیدی dvd نیست ..بیشتر یه تریال ..قبل از عرضه شدن گرن توریسمو 3 تو توکیو عرضه شد..ولی گرافیک بازی عالی.
آخه عکسی که گذاشتم توی کول رام هستش حجمش بیشتر از 2 گیگ هست و کانسپت 2002 هستش در صورتی که گرن توریسمو 3 سال 2001 عرضه شده.شاید شما نسخه قبلی سال 2000 یا 2001 رو میگی

باندلش رو ir retro shop میفروش پارسال 700 بود الان فک کنم بین 1 تا 1200 باشه. پی اس 2 30 هزار با نتورک آداپتور تمام سفید

Ps2 فت میخای بگیری فقط 50000 رو به بالا بگیر عالی مصرف برقش کمتر ..کلأ کنسول بی صدا هست ..ولی سریع های 30000 . روشن میکنی انگار استارت هلی کپتر میزنی..صداش فراوان ..

• Smile
Reactions: H.K.Z05
آخه عکسی که گذاشتم توی کول رام هستش حجمش بیشتر از 2 گیگ هست و کانسپت 2002 هستش در صورتی که گرن توریسمو 3 سال 2001 عرضه شده.شاید شما نسخه قبلی سال 2000 یا 2001 رو میگی

نمیدونم شاید dvd باشه بازیش دولبه هست پشت رو رایت شده..

• Like
Ps2 فت میخای بگیری فقط 50000 رو به بالا بگیر عالی مصرف برقش کمتر ..کلأ کنسول بی صدا هست ..ولی سریع های 30000 . روشن میکنی انگار استارت هلی کپتر میزنی..صداش فراوان ..
کلاه سرم رفت دیگه اون موقع با این مدلا آشنا نبودم هدفم 50 هزار رفتم 10 هزار گرفتم. اگه 50 هزار داشتم قطعا یه هارد 500 مینداختم روش

کلاه سرم رفت دیگه اون موقع با این مدلا آشنا نبودم هدفم 50 هزار رفتم 10 هزار گرفتم. اگه 50 هزار داشتم قطعا یه هارد 500 مینداختم روش

خاصتی نتوورک ps2 فت برای فروش موجود دارم تبدیل sata خورشم دارم تا 2 ترابایت هارد ساپورت میکن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or