هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

احسان یه بازی هست واسه ps2 که رو psp هم بود به اسم Brave Story بازی کردی ؟

آره نسخه PS2 بازی کرده بودم اتفاقا قدیم نقدش هم کرده بودم باید بگردم ببینم تو کامپیوترم هست یا نه پاک شده

برعکس! عمری که PS2 کرد هیچ کنسول دیگه ای نداشت! نقطه اوج PS2 و عظمتش عمر بالاش بود! از سال 2000 تا 2013 براش بازی اومد! یعنی نوزادی که تو سال 2000 به دنیا اومد، می تونست تو سال 2010 بشینه و با PS2 بازی های سه بعدی و به روز انجام بده! :d
همین الآن زیرپام یک عدد PS2 خوابیده! :x

آره درسته 13 سال کنسولش تولید شد و الان تو سال 2014 هنوز داره براش بازی میاد خود سونی هم خبر تولد 15 سالگی PS2 داده

همین عمر بالاش که در اثر محبوبیت PS2 بود که باعث شد کلی بازی مطرح و با عظمت براش بیاد

فدا همه PS2 بازا :x

منم که از بس PS2 دوست دارم حتی رفتم آکبندشو خریدم و خیلی از بچه ها این تاپیک PS2 خریدن

چند وقتی نبودی ؟

من که اینقد حساسم حالا میخوام ps2 کارکرده بخرم تو عکسا میبینم یارو سیم دسترو پیچیده دورش پشیمون میشم. حیف اگه مثلا آکبندش 250 اینا بود میخریدم. یکی نیس بگه آخه باباااااااااااااااااااا این چه وضعه دستگاه نگه داشتنه. اینطوری میشه سیم دسته قطعی پیدا میکنه میره رو اعصاب :d احسان یادته تو یکی ازین کتاب رمز های ps2 صفحات اولش طرز درست جمع کردن دسته ps2 رو توضیح میداد؟:))

بیارم از رو کتابه یه عکس بگیرم بذارم اینجا ببینید =))

داداش نمیدونم کجا زندگی میکنی اما تهران تو پشت شهرداری تو پاساژ لباف بازیا ps2 شرکتی از 1000 تا 1500 تومن هست من خودم چند بار برای دوستان رفتم بازی ps2 بخرم چنتا بازی فارسی مثل فوتبال و ..... داشتن

این تاپیک ببین

هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

پست 115 بخون ( از این بازی شرکتی ها خریدم و لوازم جانبی و قیمتشونو ببین )

اینا که تو عکس میبینی 1500 تومن خریدم برای دوستان امروز برای آیدی jafar_jakson هم 25 تا بازی خریدم هم ps2 آکبند و لوازم جانبی

راستش من تهران نیستم ولی هرازگاهی گذارم میفته اونورا. هر دفعه هم که میام یه سر میرم توپخونه و همین پاساژ لباف. دفعه قبل که چند ماه پیش بود چند تا بازی 360 خریدم. حالا این دفعه احتمالا میرم سراغ بازی های PS2 که ندارمشون. خیلی ممنون.

پ.ن: اون لوازم جانبی رو هم دیدم. قیمت هاش خوب بود.

من که اینقد حساسم حالا میخوام ps2 کارکرده بخرم تو عکسا میبینم یارو سیم دسترو پیچیده دورش پشیمون میشم. حیف اگه مثلا آکبندش 250 اینا بود میخریدم. یکی نیس بگه آخه باباااااااااااااااااااا این چه وضعه دستگاه نگه داشتنه. اینطوری میشه سیم دسته قطعی پیدا میکنه میره رو اعصاب :d احسان یادته تو یکی ازین کتاب رمز های ps2 صفحات اولش طرز درست جمع کردن دسته ps2 رو توضیح میداد؟:))

بیارم از رو کتابه یه عکس بگیرم بذارم اینجا ببینید =))

:))

آره یادمه :d

این تاپیک ببین

http://forum.bazicenter.com/thread92389/page9/

پست 133 بخون راه های مفیدی برای نگهداری از play station2 خودم گذاشتم :d

راستش من تهران نیستم ولی هرازگاهی گذارم میفته اونورا. هر دفعه هم که میام یه سر میرم توپخونه و همین پاساژ لباف. دفعه قبل که چند ماه پیش بود چند تا بازی 360 خریدم. حالا این دفعه احتمالا میرم سراغ بازی های PS2 که ندارمشون. خیلی ممنون.

پ.ن: اون لوازم جانبی رو هم دیدم. قیمت هاش خوب بود.

فدات عزیز

آره داداش واقعا لوازم ps2 مفته

بررسی Mortal Kombat: Armageddon

10691289549435221262.jpg

Developer: Midway Games

Publisher: Midway Games

Designer: Ed Boon and John Vogel

Series: Mortal Kombat

Engine: RenderWare

Release date: October 11, 2006

Genre: Fighting

باز هم شرکت Midway سراغ معروفترین و پرطرفدارترین بازی سبک فایتینگ یعنی Mortal Kombat رفته است. این شرکت همواره سعی می‌کند یاد این بازی را در خاطره‌ها نگاه دارد و هر سری با نوآوری تازه تر آنرا عرضه می‌کند که هر چند هر دفعه دارای نکات مثبت و منفی خاصی می‌باشند ولی همواره مورد توجه مخاطبانش قرار می‌گیرد. نسخه هفتم از سری بازی‌های Mortal Kombat با عنوان Armageddon می‌باشد. اینبار تمام ۶۰ مبارز قدیمی‌به علاوه مبارزان جدیدی برای نبرد تا سر حد مرگ وارد داستان می‌شوند.در مورد تاریخچه بازی به هیچ وجه نمی‌توان توضیح کوتاهی ارائه کرد اما ما بررسی را از نسل جدید بازی که با Deadly Alliance شروع شد، شروع می‌کنیم.

در دهمین سالگرد ساخت بازی سازندگان بعد از مدتی سکوت (آخرین بازی عرضه شده از این سری Special Forces بود که فاجعه ای بیش نبود) با یک گروه تغییر یافته نسبت به گذشته بطوری که تقریبا نیمی‌از اعضا گروه در MKهای قبلی همکاری نداشتند پروژه جدید بازی را آغاز کردند و بار دیگر اخطار بزرگی به دیگر Fighting ساز‌ها داده اند. کل گیم پلی بازی از پایه تغییر کرده بود و از همه مهمتر داستان بازی بود که با اتحاد QuanChi و Shang Tsung و قتل Liu Kang بدست این دو شروع می‌شد و مقدمه ای بود بر آینده بازی. در این نسخه برای روایت ماجراهای بازی بخش جدیدی با عنوان Konquest به بازی اضافه شده بود که در آن با هرکدام از شخصیت‌ها بازیی با حالت داستانی انجام می‌دادیم و فنون جدید بازی را هم یاد می‌گرفتیم.

mortal-kombat-armageddon-image763304.jpg

در نوع مبارزات هم تغییرات زیادی صورت گرفته بود از جمله قرار دادن دو حالت مبارزه دستی و یک حالت مبارزه با سلاح برای هر شخصیت. کار تازه شروع شده بود دو سال بعد قسمت بعدی بازی با نام Deception عرضه شد که با اضافه کردن ضربات Breaker و دو بخش به عنوان Chess و lezzPu توانست بعنوان بهترین بازی مبارزه ای سال توسط اکثر سایت‌های معتبر بازی انتخاب شود. اینبار داستان بازی وسعت بیشتری پیدا کرده بود و از طرفی در طول بخش Konquest اطلاعات بیشتری از پیش زمینه زندگی شخصیت‌های محبوب و قدیمی‌به دست می‌آوردیم و همچنین با روابط بین آنها آشنایی کاملی پیدا می‌کردیم. در این نسخه در ابتدا بطور غیر مستقیم به ما گفته می‌شد که تمام مبارزان جناح خوب توسط Deadly Alliance نابود شده اند و فقط Raiden خدای محافظ زمین باقی مانده ولی او هم نابود می‌شود ولی این پیروزی DD هم دوام ندارد چون QuanChi هم Shang Tsung را نابود می‌کند اما اینبار قویترین و بدترین دشمن همه وارد می‌شود و این سه نفر را نابود می‌کند و حالا Dragon King به عنوان دشمن همه وارد ماجرا می‌شود و هر کسی را که در سر راهش باشند نابود می‌کند.

در گذشته هم بازیی با عنوان Shaolin Monks عرضه شد که با سبک Adventure/Action و Fighting ماجراها را تقریبا از انتهای نسخه اول تا پایان نسخه دوم توضیح می‌داد و ما را با پیش زمینه بیشتری از شخصیت‌ها آشنا می‌کرد اما جز سری اصلی، بدلیل نوع جدید سبکش به حساب نمی‌آمد ولی برای کسانی که از روی کنسول‌های نسل حاضر با این سری آشنا شدند برای فهم پایه‌های داستان تا حدودی کمک رسان بود ولی خود بازی هم بازی بسیار خوبی در این سبک بود و با اینکه امتیاز‌های خیلی خوبی از سایت‌های معتبر نگرفت توانست به خوبی مورد توجه قرار گیرد! داستان بازی در این دو شماره اخیر کاملا محور اصلی ماجرا شده بود و حالا ادامه داستان بازی یک مقداری سخت تر می‌شود چرا که باید سازندگان دلیل قانع کننده ای برای مردگانی که باز می‌گردند داشته باشند و البته مثل همیشه انتظار می‌رود که دلایل سازندگان قانع کننده باشد. در این نسخه از بازی با مبارزه نهایی روبرو خواهیم شد شاید دلیل انتخاب اسم Armageddon هم اشاره به نبرد آخر الزمان دارد ولی این حرف‌ها در مورد مبارزه پایانی در حقیقت استعاره از این است که سری MK روی نسل حاضر کنسول‌ها و با این نوع مکانیک گیم پلی در این بازی به پایان می‌رسد.

منوی اصلی بازی به دو بخش کلی تقسیم می‌شود: در ابتدا Kombat Mode که در آن می‌توانید طبق روال گذشته به مبارزات تک نفره پرداخته و دموی پایانی )Ending( هر کدام از شخیت‌ها را باز کنید. و بخش دوم که Multiplayer Mode نام دارد و در آن به مبارزه با دوستان خود می‌پردازید. البته بخش تمرینی )Training Mode( هم در این قسمت قرار دارد. بخش بعدی مربوط به ساخت شخصیت یا Kreate A Character است که تقریبا برای اولین بار در تاریخ بازی‌ها با این وسعت در ابزار طراحی شخصیت روبرو خواهیم شد.

mortal-kombat-armageddon-image249219.jpg

جدايي از بازي هاي شاخ و مشهور اين كنسول نميدونم شما هم اين دو تا بازي رو انجام داديد يا نه :
Rule of rose
اين بازي معركه بود و جزو شاهكار ها .ترسي كه توي اين بازي به ادم القا ميشد و داستان بازي اصلا يه چيز خاصي بود.متاسفانه زماني كه ps2 داشتم زياد از faq و walkthrough بازي ها سر در نمياوردم براي همين فرصت نشد اين بازي روتموم كنم و هنوز در حسرتش ام.
Haunting ground
اين بازي هم عالي بود.شركت capcom هم بازي رو ساخته.خيلي خيلي عالي بود.وقتي اون غوله بي شاخ و دم ميفتاد دنبال ادم اصلا هول ميشدي ميترسيدي نميدونستي بايد چي كار كني.اين رو هم فرصت نكردم تموم كنم.هم ترسناك بود و هم فكري.و تاحدود زيادي +18
تونستيد اين دو تا بازي رو تست كنيد خيلي خيلي توپ هستن و شاهكار به حساب ميان.

اين تاپيك رو كه ديدم به نظرمي رسه كه خيلي از بازي هاي خوب و زيباي ps2 رو بازي نكردم و فقط شاهكارهاش رو بازي كردم.
نمونه اش همين متال گير سوليد اسنيك ايتر بود.زماني بود يادمه عصر پنج شنبه بود و بازي درست حسابي دناشتم و يا همش رو تموم كرده بودم.يه سر رفتم مغازه سر كوچه ببينم چيا داره.هيچ بازي قابل قبولي توي بازي هاش نبود.منم همين طوري متال گير رو كشيدم بيرون و اومد خونه.يكم بازي كردم و چيزي نفهميدم.دوربينش خاص بود و تا به حال از اين زاويه بازي نكرده بودم.
بعد از دو سه روز رفتم سراغش و نشستم پاش.مگه ميشد ولش كني.تا تمومش نكردم دست از سرش بر نداشتم.خيلي جاهاش هم گير كردم.مثلا اونجا كه خوابه و اصلا فكر ميكني يه بازي ديگه ست يا وقتي توي رودخونه بايد مسيري بري و توهم زده يا توي زندان كه بايد خودت رو بزني به مردن تا نگهبان بياد و در رو باز كنه.
خيلي خاطراتم با اين تاپيك زنده شد و فكر ميكنم بايد يه دور ديگه ps2 رو بگيرم و اين بازي ها رو بازي كنم.

• Like
Reactions: che-jaleb
جدايي از بازي هاي شاخ و مشهور اين كنسول نميدونم شما هم اين دو تا بازي رو انجام داديد يا نه :
Rule of rose
اين بازي معركه بود و جزو شاهكار ها .ترسي كه توي اين بازي به ادم القا ميشد و داستان بازي اصلا يه چيز خاصي بود.متاسفانه زماني كه ps2 داشتم زياد از faq و walkthrough بازي ها سر در نمياوردم براي همين فرصت نشد اين بازي روتموم كنم و هنوز در حسرتش ام.
Haunting ground
اين بازي هم عالي بود.شركت capcom هم بازي رو ساخته.خيلي خيلي عالي بود.وقتي اون غوله بي شاخ و دم ميفتاد دنبال ادم اصلا هول ميشدي ميترسيدي نميدونستي بايد چي كار كني.اين رو هم فرصت نكردم تموم كنم.هم ترسناك بود و هم فكري.و تاحدود زيادي +18

ممنون از معرفی بازی ها داداش من این 2 تا بازی اصلا ندیده بودم

دمت گرم که معرفی کردی برم تو کارشون :x

آخرین ویرایش:
Rule of rose
Haunting ground

اين تاپيك رو كه ديدم به نظرمي رسه كه خيلي از بازي هاي خوب و زيباي ps2 رو بازي نكردم و فقط شاهكارهاش رو بازي كردم.
نمونه اش همين متال گير سوليد اسنيك ايتر بود.زماني بود يادمه عصر پنج شنبه بود و بازي درست حسابي دناشتم و يا همش رو تموم كرده بودم.يه سر رفتم مغازه سر كوچه ببينم چيا داره.هيچ بازي قابل قبولي توي بازي هاش نبود.منم همين طوري متال گير رو كشيدم بيرون و اومد خونه.يكم بازي كردم و چيزي نفهميدم.دوربينش خاص بود و تا به حال از اين زاويه بازي نكرده بودم.
بعد از دو سه روز رفتم سراغش و نشستم پاش.مگه ميشد ولش كني.تا تمومش نكردم دست از سرش بر نداشتم.خيلي جاهاش هم گير كردم.مثلا اونجا كه خوابه و اصلا فكر ميكني يه بازي ديگه ست يا وقتي توي رودخونه بايد مسيري بري و توهم زده يا توي زندان كه بايد خودت رو بزني به مردن تا نگهبان بياد و در رو باز كنه.
خيلي خاطراتم با اين تاپيك زنده شد و فكر ميكنم بايد يه دور ديگه ps2 رو بگيرم و اين بازي ها رو بازي كنم.

Rule Of Rose رو من جوری تا ته رفتم یعنی مو رو از ماست کشیدم. بعدشم واسه دوم میخوای بری یه کلید بهت میده میری لباس جدید میده. فول آلبوم آهنگاشم گرفتم. Hunting Ground هم 2 3 بار رفتم. یعنی بازی نمونده بود ما نرفته باشیم البته بازی درست حسابیا. بسی خاطراتمون زنده شد :d

Rule Of Rose رو من جوری تا ته رفتم یعنی مو رو از ماست کشیدم. بعدشم واسه دوم میخوای بری یه کلید بهت میده میری لباس جدید میده. فول آلبوم آهنگاشم گرفتم. Hunting Ground هم 2 3 بار رفتم. یعنی بازی نمونده بود ما نرفته باشیم البته بازی درست حسابیا. بسی خاطراتمون زنده شد :d

Rule of rose وقتي تاريك ميشد و يان جونور ريزهها ميومدن من اصلا دسته رو مينداختم بي خيال ميشدم خخخخ

بايد برم و گيم پلي كامل هر دوش رو از يوتيوب دانلود كنم و ببينم.بدجور رفتم تو كف ببينم اين اخرشون چي ميشه.

Sent from my iPad using Tapatalk

اگه بخوام با یک مثال بگم که ps2 چقدر خوب بود اینطوری میشه:
ps2 فیلم پدرخوانده ی 1 بود و هر کنسوله دیگه ای جز ps2 مثل فیلم "خدمتکاره منهتن با بازی جنیفز لاپز" هست.
:d
واقعا این تاپیک فوق العاده هست.دمتون گرم.بهترین دورانه زندگی من گره خورده به زمانی که ps2 داشتم و بازی هاش رو انجام میدادم.

اگه بخوام با یک مثال بگم که ps2 چقدر خوب بود اینطوری میشه:
ps2 فیلم پدرخوانده ی 1 بود و هر کنسوله دیگه ای جز ps2 مثل فیلم "خدمتکاره منهتن با بازی جنیفز لاپز" هست.
:d
واقعا این تاپیک فوق العاده هست.دمتون گرم.بهترین دورانه زندگی من گره خورده به زمانی که ps2 داشتم و بازی هاش رو انجام میدادم.

پس فیلم ها کلاسیک بین هم هستی :d مثال جالب و به جایی بود :bighug:

فدات داداش این تاپیک با حضور همه فن ها ps2 جوون میگیره پر بار میشه مستحکم میشه و محیطی صمیمی برای همه عاشقا ps2 شکل میده

برای ما هنوز گره باز نشده هنوز که هنوزه با ps2 بازی میکنیم و لذت میبریم :x

بهترین بازی های عمرم رو توی این کنسول کردم.مرسی یکی از بهترین تاپیک هاست خاطرتام زنده شد مخصوصا اگه میرفتی خونه فامیلی که پسر داشتو میشستی باش یک دست فوتبال میزدی همیشه هم دعوا بود سر این که کی دسته اصلی رو بگیره :D
-_-

• Like
Reactions: che-jaleb
بهترین بازی های عمرم رو توی این کنسول کردم.مرسی یکی از بهترین تاپیک هاست خاطرتام زنده شد مخصوصا اگه میرفتی خونه فامیلی که پسر داشتو میشستی باش یک دست فوتبال میزدی همیشه هم دعوا بود سر این که کی دسته اصلی رو بگیره :D
-_-

فدات داداش لطف داری

ممنون که اومدی و حرف دلتو و تجربیاتتو تو این تاپیک گفتی به جمع ما خوش اومدی :x

آره پا ثابت همیشه اول فوتبال بعد چیزا دیگه بود دسته اول که نگو همیشه سرش دعوا بود :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or