silent ops
کاربر سایت
منم همینطورنه دوست عزیز من فقط بعضی از بازی های خاطره انگیز PS2 رو روی PS4 نصب میکنم نه همه بازی های PS2 رو در ضمن این همه بازی های خوب خود PS4 رو میشه نادیده گرفت اصلا
حرف راست رو زدی الان ps2 کمتر از 300 تومنه اونوقت آدم بره 10 میلیون pc بخره؟اگر مثلا یکی کنسولی برا بازی همون کنسول خریده ، بازی میکنه حال میکنه
در کنارش میبینه شبیه ساز کنسول ها قبلی هم براش اومده خوب چی از این بهتر
( بازم بنظرم اشتباهه چون مثلا دسته ps4 خراب کنی که به فرض ۶۰۰ هزار تومن پولشه برا بازی میکرو و سگا و پلی ۱ و پلی ۲ کردن )
ولی اگر کسی بخواد کنسول گرونی بخره که بتونه بازیا قدیمی بازی کنه
این دیگه بدتر
یادمن یکی از دوستان تو همین فروم ویتا خریده بود ۸۵۰ هزار آکبند + هزینه رم و محافط صفحه و.... جدا
بعد روش بازیا میکرو بازی میکرد ، میگفتن داداش کنسول به این خوبی و زیبایی و قدرتمندی چرا بخاطر بازیا میکرو مستهلکش میکنی برو میکرو چینی آک بخر ۲۰ هزار تومن
یا یکی میگفت چرا دنبال ps2 هستید یه pc بخرید ۱۰ میلیون تومن ، بازیا ps2 روش با شبیه ساز 4k بازی کنید
،،،،، بهش گفتم کنسول ۳۰۰ هزاری نخریم بریم ۱۰ میلیون بدیم بازیایی که برا زمان کابل ۳ فیشن رو 4k ساخته نشدن رو 4k بازی کنیم
همه اینا بنظرم اشتباهه
من خودم pc دارم راحت میتونه بازیا ps2 شبیه سازی کنه بدون مشکل
اما ۱ ساله جمع کردم pc رو
اما ترجیه میدم رو tv بازی کنم
بزارم زیر میز تلویزیون ۲ دسته یا ۴ دسته بخوره منو داداشم و حتی فامیلا بازی کنیم باهم
این ویژگی برتر کنسول هاست که از اول هدفش همین بوده
میگم playstation classic دنبالشی ، یه جا پیداکردم ۳۸۰ هزار قیمت زده
اگر تهرانی ، بهم پیام بده باهم بریم
آیدی تلگرامم
playstationclassicfan
خیلی ممنون میشم سوال کنید آخه فقط از روی cd اجرا میکنه . اینم بگم ps2 من متاسفانه کپی خور نیست که بشه از دیسک باهاش بازی کرد فقط سی دی موزیک پخش میکنه از اون ور من میخوام از ps2م بعنوان دستگاه پخش کننده هم استفاده کنم و 12 گیگ آهنگ از spotify هم دارم.ای بابا...
نمی دونم والا
باید ببینیم که کسی از دوستان اطلاعی داره یا نه
آخ آخ... آخ آخ... این فوق العادس. نسخه سوم ش شدیییییییییدا توصیه میشه. یادمه ایمیج این کالکشن رو از isozone گرفتم!
بله همین طور دقیقأ خودم الان با شبیعه ساز pc تمام بازیهای ps2 dremcast و غیره رو اجرا میکنم ...بدون دردسر ..ps4 بخری باهاش بازیهای nes و segaو غیره رو اجرا کنی ..واقعأ جای تأسف داره..
آخ آخ... آخ آخ... این فوق العادس. نسخه سوم ش شدیییییییییدا توصیه میشه. یادمه ایمیج این کالکشن رو از isozone گرفتم!