H.K.Z05
کاربر سایت
انجام وظیفه بود.داش دمت گرم
من نسخه ps2 مد نظرم عه که انگار امکان پیدا شدنش وجود نداره
احتمالش 3 درصده
انجام وظیفه بود.داش دمت گرم
من نسخه ps2 مد نظرم عه که انگار امکان پیدا شدنش وجود نداره
داش یه چیزو یادم رفت. یعنی نمی دونم چرا یادم رفت!!!! اگه دنبال یه بازی خاص، بی رقیب و شاخ میگردی برو همین الان rez رو دانلود کن برا ps2. البته اگر مثل من عاشق شوترای ریلی هستی. برای تجربه ش هم مثل خیلی از بازیای اون دوران نیازی به تفنگ نوری نداری و با دسته میشه بازیش کرد و البته لزومی هم نداره به شوترای ریلی علاقه داشتی باشی. یادمه وقتی پنج سال پیش اینو با ps2 بازی کردم، چهره م دیدنی بود!
rez رو هم روی ps2 دارم هم روی ps4 رو جفتشون تمومش کردمداش یه چیزو یادم رفت. یعنی نمی دونم چرا یادم رفت!!!! اگه دنبال یه بازی خاص، بی رقیب و شاخ میگردی برو همین الان rez رو دانلود کن برا ps2. البته اگر مثل من عاشق شوترای ریلی هستی. برای تجربه ش هم مثل خیلی از بازیای اون دوران نیازی به تفنگ نوری نداری و با دسته میشه بازیش کرد و البته لزومی هم نداره به شوترای ریلی علاقه داشتی باشی. یادمه وقتی پنج سال پیش اینو با ps2 بازی کردم، چهره م دیدنی بود!
درواقع نسخه ps2 رو تبدیل کردم برای ps4 انگار داری روی lcd 720 بازی میکنی.خیلی ممنونیکی از بهترین بازیهای زندگیم عه رسما. دم شما گرم که نسخه ps4 هم بازیش کردی که اصل حاله رسما
یادش به خیر این بازی رو اون زمان خودش خیلی دوست داشتم باید برم تو کار تبدیلش واسه PS4 .
PS2 Classics Emulator Compatibility List - PS4 Developer wikiیادش به خیر این بازی رو اون زمان خودش خیلی دوست داشتم باید برم تو کار تبدیلش واسه PS4 .
[APP] PS2 MP3 Player - PS2-HOME.com - PS2 Homebrew and Toolsدوستان MP3 پلیر با فرمت elf برای ps2 قدیمی سراغ دارید؟
تست کردم ارور عجیبی داد