هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

بنده نسخه PAL بازی the godfather واسه PS2 رو میخوامستم . منظورم نسخه ای که مربوط به امریکا نیستش . چون که من نسخه امریکایی رو واسه PS4 تبدیل کردم یه مقدار با ایراد اجرا میشه . ممنون میشم لطف کنید .

بنده نسخه PAL بازی the godfather واسه PS2 رو میخوامستم . منظورم نسخه ای که مربوط به امریکا نیستش . چون که من نسخه امریکایی رو واسه PS4 تبدیل کردم یه مقدار با ایراد اجرا میشه . ممنون میشم لطف کنید .
توی سایت coolrom سرچ کنید

51uRB66yHHL.jpg

Ps4 داشته باشی برای اجرا بازی ps2 یا ps1 ..به نظر خودم ارزش نداره فقط بازیهای خودش عالی این همه پول بدی ps4 بخری برا چند تا املاتور بازی ps2 اجرا کنی .رو pc هم میتونی تمامشون اجرا کنی..

Ps4 داشته باشی برای اجرا بازی ps2 یا ps1 ..به نظر خودم ارزش نداره فقط بازیهای خودش عالی این همه پول بدی ps4 بخری برا چند تا املاتور بازی ps2 اجرا کنی .رو pc هم میتونی تمامشون اجرا کنی..
دقیقا با یه کامپیوتر قدیمی و حتی ضعیف تمامی شبیه سازهای سیستمهای قبلی قابل اجرا هستند که امکانات به مراتب بالاتری هم ارایه میکنند. فقط نسل ps2 به بعد جهت شبیه سازی شدن روی کامپیوتر نیاز به سیستمی بالاتر دارند.

آخرین ویرایش:
دقیقا با یه کامپیوتر قدیمی و حتی ضعیف تمامی شبیه سازهای سیستمهای قبلی قابل اجرا هستند که امکانات به مراتب بالاتری هم ارایه میکنند. فقط نسل ps2 به بعد جهت شبیه سازی شدن روی کامپیوتر نیاز به سیستمی بالاتر دارند.

بله همین طور دقیقأ خودم الان با شبیعه ساز pc تمام بازیهای ps2 dremcast و غیره رو اجرا میکنم ...بدون دردسر ..ps4 بخری باهاش بازیهای nes و segaو غیره رو اجرا کنی ..واقعأ جای تأسف داره..

بله همین طور دقیقأ خودم الان با شبیعه ساز pc تمام بازیهای ps2 dremcast و غیره رو اجرا میکنم ...بدون دردسر ..ps4 بخری باهاش بازیهای nes و segaو غیره رو اجرا کنی ..واقعأ جای تأسف داره..
نه دوست عزیز من فقط بعضی از بازی های خاطره انگیز PS2 رو روی PS4 نصب میکنم نه همه بازی های PS2 رو در ضمن این همه بازی های خوب خود PS4 رو میشه نادیده گرفت اصلا ;)

اگر مثلا یکی کنسولی برا بازی همون کنسول خریده ، بازی میکنه حال میکنه
در کنارش میبینه شبیه ساز کنسول ها قبلی هم براش اومده خوب چی از این بهتر
( بازم بنظرم اشتباهه چون مثلا دسته ps4 خراب کنی که به فرض ۶۰۰ هزار تومن پولشه برا بازی میکرو و سگا و پلی ۱ و پلی ۲ کردن )

ولی اگر کسی بخواد کنسول گرونی بخره که بتونه بازیا قدیمی بازی کنه
این دیگه بدتر
یادمن یکی از دوستان تو همین فروم ویتا خریده بود ۸۵۰ هزار آکبند + هزینه رم و محافط صفحه و‌.... جدا
بعد روش بازیا میکرو بازی میکرد ، میگفتن داداش کنسول به این خوبی و زیبایی و قدرتمندی چرا بخاطر بازیا میکرو مستهلکش میکنی برو میکرو چینی آک بخر ۲۰ هزار تومن

یا یکی میگفت چرا دنبال ps2 هستید یه pc بخرید ۱۰ میلیون تومن ، بازیا ps2 روش با شبیه ساز 4k بازی کنید
،،،،، بهش گفتم کنسول ۳۰۰ هزاری نخریم بریم ۱۰ میلیون بدیم بازیایی که برا زمان کابل ۳ فیشن رو 4k ساخته نشدن رو 4k بازی کنیم

همه اینا بنظرم اشتباهه

من خودم pc دارم راحت میتونه بازیا ps2 شبیه سازی کنه بدون مشکل
اما ۱ ساله جمع کردم pc رو
اما ترجیه میدم رو tv بازی کنم
بزارم زیر میز تلویزیون ۲ دسته یا ۴ دسته بخوره منو داداشم و حتی فامیلا بازی کنیم باهم
این ویژگی برتر کنسول هاست که از اول هدفش همین بوده

میگم playstation classic دنبالشی ، یه جا پیدا‌کردم ۳۸۰ هزار قیمت زده
اگر تهرانی ، بهم پیام بده باهم بریم
آیدی تلگرامم
playstationclassicfan

اگر مثلا یکی کنسولی برا بازی همون کنسول خریده ، بازی میکنه حال میکنه
در کنارش میبینه شبیه ساز کنسول ها قبلی هم براش اومده خوب چی از این بهتر
( بازم بنظرم اشتباهه چون مثلا دسته ps4 خراب کنی که به فرض ۶۰۰ هزار تومن پولشه برا بازی میکرو و سگا و پلی ۱ و پلی ۲ کردن )

ولی اگر کسی بخواد کنسول گرونی بخره که بتونه بازیا قدیمی بازی کنه
این دیگه بدتر
یادمن یکی از دوستان تو همین فروم ویتا خریده بود ۸۵۰ هزار آکبند + هزینه رم و محافط صفحه و‌.... جدا
بعد روش بازیا میکرو بازی میکرد ، میگفتن داداش کنسول به این خوبی و زیبایی و قدرتمندی چرا بخاطر بازیا میکرو مستهلکش میکنی برو میکرو چینی آک بخر ۲۰ هزار تومن

یا یکی میگفت چرا دنبال ps2 هستید یه pc بخرید ۱۰ میلیون تومن ، بازیا ps2 روش با شبیه ساز 4k بازی کنید
،،،،، بهش گفتم کنسول ۳۰۰ هزاری نخریم بریم ۱۰ میلیون بدیم بازیایی که برا زمان کابل ۳ فیشن رو 4k ساخته نشدن رو 4k بازی کنیم

همه اینا بنظرم اشتباهه

من خودم pc دارم راحت میتونه بازیا ps2 شبیه سازی کنه بدون مشکل
اما ۱ ساله جمع کردم pc رو
اما ترجیه میدم رو tv بازی کنم
بزارم زیر میز تلویزیون ۲ دسته یا ۴ دسته بخوره منو داداشم و حتی فامیلا بازی کنیم باهم
این ویژگی برتر کنسول هاست که از اول هدفش همین بوده

میگم playstation classic دنبالشی ، یه جا پیدا‌کردم ۳۸۰ هزار قیمت زده
اگر تهرانی ، بهم پیام بده باهم بریم
آیدی تلگرامم
playstationclassicfan

نه تهران نیستم .فعلأ منصرف شدم از خریدps1 کلاسیک .هنوز..راستی اگه ps1 classic موجود داری میشه یه تست کنی ببینی دسته pc یه xbox 60 میخوره بهش یا نه خیلی ممنونم..
موقعی که کنسول روشن داخل منو بازیها هست دسته اصل خودش در بیار که یک خطا میده میگه کنترل جدا کردی ..همون لحظه دسته pc یا xbox 360 اگه موجود داری وارد کن از طریق usb..بعد کنسول ریسیت کن .تا منو بازیها بالا بیاد احتمالأ دسته رو میشناس..موقع ریسیت کردن حتمأ جواب میده ..تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or