گفتم که سلیقه اییه حالا شما دوست داری با کیفیت کنسول قدیمی بازی کنی من دوست دارم با شبیه ساز
من تند نمیرم شما خیلی داری کند مییای
1-من بازیای کنسول 8 بیتی و 16 بیتی رو هم روی مانیتورم 27 اینچی 144 هرتزی اجرا میکنم با کلی فیلتر و تنظیمی که شبیه ساز داره خیلیم عالیه
2-دم شما گرم که سال 2018 تونستی فت اک!پیدا کنی 210 تومن اگه الان پیدا کردی به ما هم خبر بده من یه 1210000 از شما میخرم
من خودم فت داشتم فروختم اونم چه فتی گرچه الان از داشتن همین کنسول 90000 هم کاملا راضیم مرگ نداره لنز فوق العاده قدرتمند دیویدی دارم انگار با سیم ظرفشویی کشیدی روش راحت بازی رو بالا مییاره راحت سیدی بازی ps1 روهم اجرا میکنه یه کنترلم براش گرفتم قشنگ فیلم دیویدی هم نشون میده یه multitap هم دارم گاهی دوستان قدیمی جمع میشن به یاد قدیم کراش بش 4 نفره بازی میکنیم
3-من کاری به xclassic ندارم ما داریم راجع به ps2 حرف میزنیم گرچه اگر اکس باکس کلاسیک هم شبیه ساز درست درمون داشت همونم همه بازیهاشو با شبیه ساز میرفتم چون شبیه ساز امکاناتش ورای ارتقای وضوحه ولی خب خدا رو شکر اکس باکس وضوح بازیاش بهتر از ps2عه و قابل تحمل تر
سیستم گرون رو میخرن که بازیهای روز رو با بهترین کیفیت بازی کنن فکر کنم شما غرق رتروگیمینگی کلا بازیها روز رو ندید میگیری!!
من اصلا بازی موبایلی و بازی رو موبایلو قبول ندارم چه برسه اینکه بخوام روش بازی هم بکنم من دارم از ازادی عمل و اینکه مثلا می تونم با بهترین وضوح کلی فیلتر و تنظیمات مثلا با دسته اکس باکس وانم با هدفون مورد علاقم یا سیستم صوتیم بشینم بازی محبوب ps2 ام رو روی شبیه ساز بازی کنم حرف می زنم شما داری از بازی رو موبایل با شبیه ساز حرف میزنی!!:ا
شما دوست داری با دسته همون کنسول بازی کنی خب دسته ps2 رو بزن به pc
شما کجای کاری سال 2001 همون زمانی بود که کنسول روز ps2 بود الان سال 2019 هست!همین شبیه سازها هستند که الان اینا رو تو نت زنده نگه داشتند
ضمنا تمام کنسول ها رو میشه زد به lcd حالا چه مستقیم چه با تیدبل ولی شما با کامپوننتم بزنی کیفیتش خوب نیست چه برسه به اینکه بخوای بازی هم تموم کنی