هواداران قدیمی از Doom IV لذت خواهند برد !

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
idsoftware-logo.jpg

Matt Hooper طراح Rage در جدیدترین مصاحبه ی خود به هواداران Doom وعده داد Doom IV همانی خواهد بود که منتظرش هستند !

Matt Hooper افزود : " Doom IV مطمئنا از سایر شوترهای id متمایز خواهد بود ، مطمئن باشید Doom IV بی نظیر و فوق العاده خواهد بود . "

Hooper در مصاحبه با EuroGamer گفت : " ما آنقدر افراد متخصص و بی نظیر در id داریم که بتوانیم با تیم مجزا روی Rage و Doom IV کار کنیم ، اما مطمئنا بارها پیش آمده که یک تیم به کمک تیم دیگر در مراحل طراحی بازی برود .

Rage عنوان خارق العاده ای خواهد بود که بازیکنان قادرند در یک وسعت بی نظیر هر طور مایلند بازی کنند و از آن لذت ببرند اما این بدین معنی نیست که Doom تحت تاثیر Rage قرار بگیرد ، Doom IV یک Doom <اقعی خواهد بود که هواداران واقعی از آن لذت خواهند برد .

Doom IV برای شکه کردن شما روش های خاص خود را خواهد داشت ، این برای شرکت ما بسیار مهم است که Doom و Rage کاملا مجزا و مستقل از هم به نظر برسند و تیم های مستقل ساخت هر کدام کاملا با هم هماهنگ و به این مساله واقفند ، این برای ما بسیار خطرناک است که Doom IV و Rage دو عنوان شبیه به هم به نظر برسند ."

وی در ادامه افزود : " Doom IV ادامه ای بر Doom III خواهد بود اما این بدان معنی نیست که ما Doom III را تکنولوژی برتر دو باره سازی کنیم ، Doom IV یک عنوان جدید خواهد بود که طرفداران قدیمی این سری به عنوان یک Doom واقعی از آن لذت خواهند برد "

Rage در September 13 منتشر خواهد شد این در حالی است که وجود Doom IV برای اولین بار در Quakecon 2010 تایید شد و انتظار میرود در همایش 2011 شرکت id برای اولین بار شاهد رونمایی آن باشیم .​

والا doom3 هرچی که بود مزخرف نبود فقط آخرای بازی کمی خسته کننده شد.گرافیکش که زمان خودش انقلابی بود مخصوصا نوع نورپردازیش

دوستان خودتون خسته نکنید تا بازی نیاد هیچی معلوم نیست دیگه ادم تو این دور زمونه به چشم های خودش هم شک می کنه
اولش یک چیزی نشون می دهند بعد که میاد یک چیز دیگه می بینیم !!!!!!!

• Like
Reactions: Akiba
فروم برای بحث کردنه و فروم هم یعنی بحث کردن .
مثلا این مورد زیر هم یه نظر شخصی حساب میشه ؟!
البته این فروم برای بحثهای تکراری شما و یکعده هست. به قدری تکراری که اگر یک کیوورد خاص از "بحث" های شما رو با گوگل سرچ کنید در سایت، احساس میشه که پستهاتون رو از یک فایل تی اکس تی کپی-پیست میکنید.
خدا نکنه بحث یک پروژه از IDS باشه، از زمانی که به خاطر دارم هرجا تاپیک درین مورد بوده شما بودید و "بحث"هاتون.

البته این فروم برای بحثهای تکراری شما و یکعده هست. به قدری تکراری که اگر یک کیوورد خاص از "بحث" های شما رو با گوگل سرچ کنید در سایت، احساس میشه که پستهاتون رو از یک فایل تی اکس تی کپی-پیست میکنید.
خدا نکنه بحث یک پروژه از IDS باشه، از زمانی که به خاطر دارم هرجا تاپیک درین مورد بوده شما بودید و "بحث"هاتون.
شما اگه یه سرچ بزنی میبینی که اکثر خبرهای مربوط به rage رو فرخ(Gartall) پوشش داده چون به بازی علاقه منده پس این قضیه بدیهیه که تو اون تایپیک باشه.
اصولا اینجا هم این مسئله عادیه که وقتی یه نفر از یه چیزی خوشش نمیاد، سعی میکنه اونو به شدت بکوبونه که این قضیه در خصوص بعضی از بازیها تو اینجا صدق میکنه از جمله همین rage که خب کسایی مثل فرخ هم برای اینکه جلوی این مسائل از بازیشون دفاع کنن مجبورن برای اثبات حرفشون از منابع معتبر استفاده کنن که خداروشکر بازم دوستان جناح مخالف کم نمیارن....

کدوم بقیه ؟ واقعا بدم میاد پست نخونده جواب میدی.

من میگم گرافیک بازی در حد Tech Demo 2007 نیست

( حاضرم شرط ببندم ندیدی اصلا اونو ) من گفتم گرافیکش بده ؟

گفتم به درد نمی خوره ؟ توی پست اولم هم گفتم گرافیکش خیلی خوبه و با توجه به 60 فریم بودنش انتظار نمیره در سطح Crysis 2 باشه. اقا , برادر , عزیز پست درست بخون.

در مورد رنگ بندی هم منظورم طیف و یا هیتلر رنگ نیست. منظورم اینه که رنگ هاش خیلی مرده هستند ( یا بهتره بگم شدند ) تریلر های قبلی بازی رنگ ها خیلی زنده بودند.

کلا من به شخصه ندیدم طرفدار قدیمی DOOM از مزخرفی مثل Doom 3 خوشش بیاد. نظر شما محترمه البته.

بقیه منظورم سایتها و شاید عده ای که نظر منو دارند .

Tech Demo برای نمایش قدرت انجینه که الان Tech Demo های ue3 و cryengine هم همین شکلین با خود بازی تفاوت دارند .

تو این حرفو میگی من قبول ندارم چون از این بهتر روی کنسول گرافیک نیست که بتونه حتی 30 فریم اجراش کنه حالا که 60 فریمه دیگه بهتر ! خب حرف من نیست بازم راهنمایی میکنم بری حرف خود سایتها را بخونی . نقل قول زیاد دارم میخوای بدم ؟

رنگ بندی را قربونت برم چند بار گفتم تو هر لوکیشن تو هر محیط متفاوته ! تو این تریلر که لوکیشن متفاوتی داشت یه رنگبندیه دیگه داره . با رنگبندیش سعی کرده جو بازی را القا کنه اتفاقا ایده بسیار خوبیه بنظرم . تریلر قبلی چون رنگش زنده بود چون محیطش فرق میکرد چون همون رنگبندی ها بازم هست بیا این عکس ماله 1 ماهه پیشه از همون محیط که داری ازش حرف میزنی پس بازم اون رنگبندی ها هست نیاز نیست نگران باشی :دی
ss_preview_rage_pc_1292665190_055.jpg.jpg
طرفدارهای قدیمی خب یکیش من میخوای چندتا دیگه نام ببرم ؟:دی

آخرین ویرایش:
اول به اسم id Tech 5 بود بعدا گفتن همون رو میکنیم یه بازی به نام Rage.:d

خوب خیلی فرقشه ! مثل اینه که بگیم همه ی جلوه های بصری ای که توی Tech Demo جدید Unreal Engine نمایش داده شده باید توی بازی جدید Epic باشه ! یا همین مثال برای CE 3.0 و Tech Demo هاش هم صادقه ولی آیا توی Crysis 2 ما همه ی تکنولوژی ها رو دیدیم ؟

برای id Tech 5 هم من احساس میکنم همین صادقه و به مرور زمان همه ی قابلیت هایی که برای اولین بار نمایش داده شده به طور کامل پیاده سازی خواهد شد ، همونطوری که کارمک هم گفته قدرت واقعی id tech 5 در Doom IV نمایش داده خواهد شد .

در کل از نظر من Rage عنوان واقعا خوبیه و اینطوری خطاب کردنش و حتی از Borderlands پایین تر دونستنش بی انصافیه ، E3 2010 به من ثابت کرد کسایی که بازی رو تجربه کردن واقعا ازش لذت بردند ، توی یکسال مطمئنا خیلی پیشرفت کرده ولی خب کلا نمیتونیم منکر این بشیم که سبک خاص Level Design و هسته ی گیمپلی توی شرکت id بعد از Quake III Arena به اندازه ی جلوه های بصری پیشرفت نکرده...امری که وقتی با شرکت های رقیب مثل Valve و Epic و نمونه هایی نظیر GeoW و Portal و یا حتی L4D مقایسه بشه واقعا توی ذوق میزنه .

يجوری اين rage بد بختو ببينم ميبری بالا فرخ تا بعد اومدنش با سر مثل AW بخوره زمين اينجا....

بی خيال شيد بابا کارمک انقد نمياد تعريف الکی بکنه از بازی...

جناب 619 یکی از طرفدارای قدیمیه doom منم هستم که doom 3 به نطرم فوق العاده ترین بازیه id تا الان هست. شما چون خودت خوشت نیومده نمیتونی بیای به بازی بگی آشغال.
ماشا ال.. این بازی کمم تحسین نشد.
در مورد رنگبندی هم اگه فقط یکم سلیقه و ذوق داشته باشین میفهمین که ID چرا واسه ی هر لوکیشن یه رنگبندیه خاص درست کرده. تو این تریلر اخیر این رنگ حس نابودی و اضمحلال رو در جایی که قبلا دارای شکوه خاصی بوده نشون میده. همونطور تو لوکیشن های دیگه ی بازی هم رنگ هایی رو میبینیم که کاملا با واقعیت اون محیط قبل از برخورد شهاب سنگ و بعد اون مطابقت میکنه. اتفاقا به نظرم این اوج تصویر سازیه هنریه بازی میتونه باشه. گیم پلی هم بحث نمیکنم تا وقتی بازی بیاد خودتون متوجه شید.

جناب 619 یکی از طرفدارای قدیمیه doom منم هستم که doom 3 به نطرم فوق العاده ترین بازیه id تا الان هست

فکر کنم Doom 3 اولین بازی ای بوده که شما از این شرکت بازی کردید .

فکر کنم Doom 3 اولین بازی ای بوده که شما از این شرکت بازی کردید .
نه خیر من از wolf 3d تا همین wolfenstein 2009 هرچی ساخته بازی کردم گفتم از نظر من. پستمو درست بخون،من با تمام بازی های ID زندگی کردم ولی واسم قابل قبول نیست که یه عده میگن doom 3 طرفدارای doom رو راضی نکرد. من و تمام دوستام بهترین نسخه ی این بازی رو نسخه ی 3 میدونیم. کاری به بقیه ندارم هر کسی سلیقه ای داره ولی فقط باید بیاد از جانب خودش حرف بزنه.

جناب 619 یکی از طرفدارای قدیمیه doom منم هستم که doom 3 به نطرم فوق العاده ترین بازیه id تا الان هست. شما چون خودت خوشت نیومده نمیتونی بیای به بازی بگی آشغال.
ماشا ال.. این بازی کمم تحسین نشد.
من به بازی میگم اشغال چون از نظر من اشغاله. اما اینکه طرفدارها عموما خوششون نیومده جز واضحات هست. مت هوپر دو سال پیش خودش گفت که جهتی که Doom 3 رفته بودش اشتباه بوده و Doom 4 می خواد اون اشتباهات جبران کنه. جف کیلی هم سال پیش یک مصاحبه با Todd Hollenshead, داشت که توی اون مصاحبه مدیر ID گفتش Doom 4 مثل نسخه های قبلی یک بازی زیگ زاگ شوتر هست ( همون R&G خودمون ).
من و تمام دوستام بهترین نسخه ی این بازی رو نسخه ی 3 میدونیم. کاری به بقیه ندارم هر کسی سلیقه ای داره ولی فقط باید بیاد از جانب خودش حرف بزنه.
عزیزم نمی خوام خودم توجیه کنم اما من مدت زیادی توی این سایت ناظم بودم و همیشه هم با کسایی که سلیقه شون تحمیل می کردم مشکل داشتم منتها وقتی خدمه خود استودیو سازنده میاند میگند Doom 3 مشکل داشت و بازی مورد علاقه طرفدارها نبود دیگه اینجا سلیقه من و شما ملاک نیست چون فید بک بیشتر طرفدارها منفی بوده.
خوب خیلی فرقشه ! مثل اینه که بگیم همه ی جلوه های بصری ای که توی Tech Demo جدید Unreal Engine نمایش داده شده باید توی بازی جدید Epic باشه ! یا همین مثال برای CE 3.0 و Tech Demo هاش هم صادقه ولی آیا توی Crysis 2 ما همه ی تکنولوژی ها رو دیدیم ؟
نه می دونی یک فرقی داشت. همون موقع چند تا عکس از بازی اومد که در اصل جزیی از همون نمایش بوده و به عنوان اسکرین شایت رسمی بازی عرضه شد. اون هم اصلا بیخال شیم همون اولین تریلر بازی با الانش قابل مقایسه نیست.
تو این حرفو میگی من قبول ندارم چون از این بهتر روی کنسول گرافیک نیست که بتونه حتی 30 فریم اجراش کنه حالا که 60 فریمه دیگه بهتر ! خب حرف من نیست بازم راهنمایی میکنم بری حرف خود سایتها را بخونی . نقل قول زیاد دارم میخوای بدم ؟
نقل قول نمی خوام یعنی تو میگی Rage ( بدون احتساب فریم ) از Crysis 2 بهتره ؟ اگه اینو بگی کلا جوابی ندارم بدم چون همه چی واضحه و من هم برام نقل قول مهم نیست فقط توصیه میشه شما نقد تکنیکی Crysis توی دیجیتال فاندری بخونی ( دبگه منبع از این معتبر تر هم داریم ؟ )
در مورد رنگبندی هم اگه فقط یکم سلیقه و ذوق داشته باشین میفهمین که ID چرا واسه ی هر لوکیشن یه رنگبندیه خاص درست کرده. تو این تریلر اخیر این رنگ حس نابودی و اضمحلال رو در جایی که قبلا دارای شکوه خاصی بوده نشون میده.
این بازی کلا دو تا لوکیشن اصلی داره دوست من. بعدشم هم بیخیال گفتم طیف رنگی که من میگم خیلی با اون رنگ بندی مرده که حس و حال اخر زمانی بده فرق می کنه.
گرافیکش که زمان خودش انقلابی بود مخصوصا نوع نورپردازیش
گیم پلی گفتم با گرافیک چی کار دارم ؟

شما اونی نبودی که با Doom3 هم مشکل داشتی!:dپس با این وجود اینم به سرنوشت Doom3 دچار میشه!:dالبته من قبول میکنم تحت تاثیر اون تریلر گفتم گیم پلی! هنوز زوده بخوایم نظر قطعی بدیم...ولی چیز بدی بنظر نمیاد.البته بیشتر حرفم روی گرافیک،کنسول،محیط و 60فرم بودن بازی هست.
من غلط بکنم بگم با Doom مشکل دارم :d. البته ممکنه با Doom 3 مشکل داشته باشم، ولی دیگه نه در این حد :d.

اگه از نکات مثبتش به حساب نیاد قطعا از نکات منفی اون هم به حساب نمیاد.
واقعا من نمیدونم بعضیا چه انتظاری از بازی دارن تا اونو به عنوان یه بازی خوب محسوب کنن.خو قرار نیست همه چیز rage کاملا جدید و فضایی باشه تا بشه بهش گفت خوب که!
نه خب آخه وقتی مثلا میگه از ویژگی های مثبت خب باید یه چیز جدید هم توش باشه دیگه ها؟ کلا گیم پلیش توی این تریلر یه چیز معمولی بود.

تو گیم پلی رو تو چی معنی میکنی؟
گیم پلیش چه چیز متفاوتی نسبت به بازی های دیگه داره؟

نقل قول نمی خوام یعنی تو میگی Rage ( بدون احتساب فریم ) از Crysis 2 بهتره ؟ اگه اینو بگی کلا جوابی ندارم بدم چون همه چی واضحه و من هم برام نقل قول مهم نیست فقط توصیه میشه شما نقد تکنیکی Crysis توی دیجیتال فاندری بخونی ( دبگه منبع از این معتبر تر هم داریم ؟ )
آره من میگم روی کنسول بهتره ! خیلی هم راحت میگم ! همونطور که خیلی از سایتها میگن ! در ضمن مگه بازی RAGE اومده DF در موردش چیزی بگه؟!

این بازی کلا دو تا لوکیشن اصلی داره دوست من. بعدشم هم بیخیال گفتم طیف رنگی که من میگم خیلی با اون رنگ بندی مرده که حس و حال اخر زمانی بده فرق می کنه.
کی گفته دوتا لوکیشن داره ؟ چون تا حالا دوتا لوکیشن نشون دادند ؟!
در مورد رنگ هم حرفت را عوض نکن برات تصویر نشون دادم که اون رنگبندی ها که قبلا دیدی در لوکیشن مربوطه موجوده و این لوکیشن رنگ بندیش را هم با فیلم بهت نشون دادم . حالا چون به هر دلیلی ازش خوشت نمیاد دلیل بر افتضاح بودنش نیست ! دلیل بر FACT بودنش نیست !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or