هواداران قدیمی از Doom IV لذت خواهند برد !

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
idsoftware-logo.jpg

Matt Hooper طراح Rage در جدیدترین مصاحبه ی خود به هواداران Doom وعده داد Doom IV همانی خواهد بود که منتظرش هستند !

Matt Hooper افزود : " Doom IV مطمئنا از سایر شوترهای id متمایز خواهد بود ، مطمئن باشید Doom IV بی نظیر و فوق العاده خواهد بود . "

Hooper در مصاحبه با EuroGamer گفت : " ما آنقدر افراد متخصص و بی نظیر در id داریم که بتوانیم با تیم مجزا روی Rage و Doom IV کار کنیم ، اما مطمئنا بارها پیش آمده که یک تیم به کمک تیم دیگر در مراحل طراحی بازی برود .

Rage عنوان خارق العاده ای خواهد بود که بازیکنان قادرند در یک وسعت بی نظیر هر طور مایلند بازی کنند و از آن لذت ببرند اما این بدین معنی نیست که Doom تحت تاثیر Rage قرار بگیرد ، Doom IV یک Doom <اقعی خواهد بود که هواداران واقعی از آن لذت خواهند برد .

Doom IV برای شکه کردن شما روش های خاص خود را خواهد داشت ، این برای شرکت ما بسیار مهم است که Doom و Rage کاملا مجزا و مستقل از هم به نظر برسند و تیم های مستقل ساخت هر کدام کاملا با هم هماهنگ و به این مساله واقفند ، این برای ما بسیار خطرناک است که Doom IV و Rage دو عنوان شبیه به هم به نظر برسند ."

وی در ادامه افزود : " Doom IV ادامه ای بر Doom III خواهد بود اما این بدان معنی نیست که ما Doom III را تکنولوژی برتر دو باره سازی کنیم ، Doom IV یک عنوان جدید خواهد بود که طرفداران قدیمی این سری به عنوان یک Doom واقعی از آن لذت خواهند برد "

Rage در September 13 منتشر خواهد شد این در حالی است که وجود Doom IV برای اولین بار در Quakecon 2010 تایید شد و انتظار میرود در همایش 2011 شرکت id برای اولین بار شاهد رونمایی آن باشیم .​

بعضی از دوستان توی تاپیک بقلی از طراحی سلاح بازی ایراد گرفته بودند! این خودش نشونه خوبیه برای اینکه ثابت کنه سابقه کار ID و کارمک و از همه مهمتر خود Rage در چه سطحی ظاهر شده که بعضی ها به سلاحها گیر دادن! یه چند وقت دیگه هم به عینک جان کارمک گیر میدن! من فکر میکنم هر اندازه که شکل اسلحه ها افتضاح باشه تاثیری توی روال بازی نداره که بخواد توی امتیاز دهی یا بقیه وارد هم دخالت داشته باشه...کلا
Easy Boy...No Problem
این هم از اون دسته حرف ها بود که اوج بی منطقی طرف مقابل رو میرسونه!
این حرف شما این معنی رو میده که بنده که گفتم با اسلحه های Rage حال نمیکنم یعنی با بازی مشکل دارم و چون نتونستم از هیچ جای بازی ایراد بگیرم چسبیدم به طراحی اسلحه هاش!الان اینجا همه محکوم به اینن که از طراحی اسلحه های بازی خوششون بیاد!؟من هیچ مشکلی با rage ندارم.خیلی هم منتظرش هستم ولی به نظر من طراحی اسلحه هاش میتونست بهتر باشه.این هم ربطی به این نداره که دنبال ایراد گرفتن از بازی باشم.

این هم از اون دسته حرف ها بود که اوج بی منطقی طرف مقابل رو میرسونه!
این حرف شما این معنی رو میده که بنده که گفتم با اسلحه های Rage حال نمیکنم یعنی با بازی مشکل دارم و چون نتونستم از هیچ جای بازی ایراد بگیرم چسبیدم به طراحی اسلحه هاش!الان اینجا همه محکوم به اینن که از طراحی اسلحه های بازی خوششون بیاد!؟من هیچ مشکلی با rage ندارم.خیلی هم منتظرش هستم ولی به نظر من طراحی اسلحه هاش میتونست بهتر باشه.این هم ربطی به این نداره که دنبال ایراد گرفتن از بازی باشم.
من اگه بگم تو درست میگی یعنی منطق کامل دارم؟! خب شاید عده ای برعکس شما از طراحی سلاح ها خوششون بیاد! هر چند من خودم هم از این موضوع گله دارم و نگفتم که شما اشتباه میکنید و باید خوشتون بیاد حتما ! حرف سر اینه که وقتی یه بازی ایراد خاصی نداره (با توجه به تریلر) یه راست میرید سر جزییات بازی تا یه عیبی توش پیدا بشه و گندش کنین و 300 صفحه روش بحث بشه ! واقا جالبه ! اینهمه ویژگی های مثبت بازی (60fps,گرافیک،افکت،گیم پلی) کسی روش "مثلا" بحث با منطق نمیکنه اما تا یه عیبی توش پیدا میشه هرچند نا چیز،همه از منطق حرف میزنن !

واقا جالبه ! اینهمه ویژگی های مثبت بازی (60fps,گرافیک،افکت،گیم پلی)
من تریلر آخری بازی رو دیدم، الان دقیقا گیم پلی کجای ویژگی مثبت Rage حساب میشه؟ همین بازی های مقاومتی خودمونم در سطح همین گیم پلی دارن :d.

من اگه بگم تو درست میگی یعنی منطق کامل دارم؟! خب شاید عده ای برعکس شما از طراحی سلاح ها خوششون بیاد! هر چند من خودم هم از این موضوع گله دارم و نگفتم که شما اشتباه میکنید و باید خوشتون بیاد حتما ! حرف سر اینه که وقتی یه بازی ایراد نداره یه راست میرید سر جزییات بازی تا یه عیبی توش پیدا بشه و گندش کنین و 300 صفحه روش بحث بشه ! واقا جالبه! اینهمه ویژگی های مثبت بازی (60fps,گرافیک،افکت،گیم پلی) کسی روش "مثلا" بحث با منطق نمیکنه اما تا یه عیبی توش پیدا هرچند نا چیز،همه از منطق حرف میزنن !
نه.وقتی شما منطق داری که طرف مقابلت که هنوز نمیدونی چه نظری درباره ی بازی داره و قبلا چه چیزایی دربارش گفته رو به این متهم نکنی که چون نتونسته ایراد دیگه ای از بازی بگیره گیر داده به اسلحه هاش!
درباره ی محسنات بازی قبلا صحبت کردم.شما یه سر به تاپیک بازی میزدی میدیدی و دیگه اینجوری در مورد کسی قضاوت نمیکردی و هی جمع نمیبستی:
حرف سر اینه که وقتی یه بازی ایراد نداره یه راست میرید سر جزییات بازی تا یه عیبی توش پیدا بشه و گندش کنین و 300 صفحه روش بحث بشه
حرف منم اینه که وقتی نمیدونی نظر فلانی در مورد بازی چیه,نیای بگی داری بازی رو تخریب میکنی(معنی آخر حرف شما همین بود.)اونم به خاطر اینکه یه چیزی که به نظرش ایراد بود رو گفته.همین.
=====================
من تریلر آخری بازی رو دیدم، الان دقیقا گیم پلی کجای ویژگی مثبت Rage حساب میشه؟ همین بازی های مقاومتی خودمونم در سطح همین گیم پلی دارن :d.
این پستت بوکمارک شد میثم وقتی بازی اومد بهت میگم کجاش حساب میشه!:دی

شما اونی نبودی که با Doom3 هم مشکل داشتی!:dپس با این وجود اینم به سرنوشت Doom3 دچار میشه!:dالبته من قبول میکنم تحت تاثیر اون تریلر گفتم گیم پلی! هنوز زوده بخوایم نظر قطعی بدیم...ولی چیز بدی بنظر نمیاد.البته بیشتر حرفم روی گرافیک،کنسول،محیط و 60فرم بودن بازی هست.
نه.وقتی شما منطق داری که طرف مقابلت که هنوز نمیدونی چه نظری درباره ی بازی داره و قبلا چه چیزایی دربارش گفته رو به این متهم نکنی که چون نتونسته ایراد دیگه ای از بازی بگیره گیر داده به اسلحه هاش!
درباره ی محسنات بازی قبلا صحبت کردم.شما یه سر به تاپیک بازی میزدی میدیدی و دیگه اینجوری در مورد کسی قضاوت نمیکردی و هی جمع نمیبستی:
حرف منم اینه که وقتی نمیدونی نظر فلانی در مورد بازی چیه,نیای بگی داری بازی رو تخریب میکنی(معنی آخر حرف شما همین بود.)اونم به خاطر اینکه یه چیزی که به نظرش ایراد بود رو گفته.همین.
ببین دوست عزیز ، منظور من مستقیما شما نبودی که اینقدر بهت بر خورده! منظورم این بود که وقتی یه بازی در حین نمایش ایرادی نداشته باشه دوستان وارد جزییات میشن و از اسلحه ی بازی ایراد میگیرن! خب این خودش نشون میده تا اینجاش بازی از خیلی جهات بی عیب و نقص بوده.
چون نتونسته ایراد دیگه ای از بازی بگیره گیر داده به اسلحه هاش!
در این مورد شک ندارم حالا شاید شما منظور دیگه ای داشته باشی.
-------------
کلا Rage از لحظه ی معرفی که حتی یدونه شات هم ازش نبود مورد عنایت خیلی ها توی این سایت قرار میگرفت.فکر کنم مشکل ناموسی داشتن با جان کارمک !:d

کلا Rage از لحظه ی معرفی که حتی یدونه شات هم ازش نبود مورد عنایت خیلی ها توی این سایت قرار میگرفت.فکر کنم مشکل ناموسی داشتن با جان کارمک !:d
دقیقا! نمیدونم مشکل از کجا بود؟! ولی از اولین نمایش این بازی کل بازی را زیر سوال بردن هیچ یادم نمیره که از لحظ تکنیکی هم بازی را با سونیک مقایسه میکردند ! بعد اسم خودشون را گذاشته بودن خدای منطق و دارو دسته ها از حرفشون دفاع میکردند ! خلاصه از اولین روز فشار این بازی برای بعضی ها زیاد بوده !

اميدوارم بشه رو حرفشون حساب كرد !!
دوم 3 هم چيزي نبود كه دوم هاي كلاسيك به ارمغان اوردن !

اتفاقا دقیقا همون بود + گرافیک بالا ( خیلی بالا):d همین باعث شد در برابر شوترهای نوآورانه ای مثل HL2 ، FARCRY و EFBB خیلی به حساب نیاد ! اگر نه طرفداران Doom واقعا ازش لذت بردند!

اگه از نکات مثبتش به حساب نیاد قطعا از نکات منفی اون هم به حساب نمیاد.
واقعا من نمیدونم بعضیا چه انتظاری از بازی دارن تا اونو به عنوان یه بازی خوب محسوب کنن.خو قرار نیست همه چیز rage کاملا جدید و فضایی باشه تا بشه بهش گفت خوب که!

آقا به نظرم بحث بی مورده. این خیلی فرق میکنه که یکی بیاد بگه من با این نوع بازی مشکل دارم و ازش خوشم نمیاد تا اینکه بیاد از المان هایی ایراد بگیره که تمام منتقدین تحسینش کردن. تو مورده اول میشه گفت سلیقه ی طرف به این بازی نمیخوره که هیچ ایرادی هم نداره هر کسی یه سلیقه ای داره ولی بعضیا میان اینجا یه چیزایی میگن که اصلا قابل هضم نیست یکی میگه شوتینگ بازی فاجعست! یعنی reaction دشمنارو نسبت به گلوله ندیده؟ از تنوع رنگ بازی ایراد میگیرن که من خودم سایت بازیرو لینکشو توی یه تاپیک گذاشتم گفتم برید گیم پلی بازی رو تو سایتش ببینید فقط ببینید بازی چقدر لوکیشن داره. پس به این نتیجه میرسیم هر کاری هم سازنده ی بازی بکنه و ما هم هر چقدر آدرس بدیم که بابا برو فلان تریلر رو ببین فایده نداره. خرده گیران باز هم خرده میگیرند پس باید وایسیم تا انتشار بازی اونوقت معلوم میشه.

یه زمان فقط بحث سر گرافیک بود (فرخ یادشه چه زجرهایی که نکشیدیم!:d) فکر کنم خدا روشکر حل شده! هان؟
یه زمان هم بحث سر 60فرم بودن یا نبودن بود.هان؟! الان بحث سر چیه،گیم پلی؟! :d آینده سر چی خواهد بود؟ از الان مشخص کنید لطفا...

در مورد گرافیکو گیمپلی نزن این حرفها را که این سایتها و مجلات یه مشت احمق نیستند !
چه ربطی داره ؟ ببین فرخ این نوع پست دادن ها دوره اش گذشت. من ترجیح میدم یک نفر یا پستمو بخونه و نقل قول کنه یا اگه درست نخونده اصلا نقل قول نکنه. شما و هر کس دیگه می تونه خودش گول بزنه اما این تریلر اخری اصلا و ابدا هیچ شباهتی به اون Tech Demo 2007 نداشت. اون چند تا عکس اول بازی هم یادتونه. یعنی انصافا شما میگید گرافیک در همون سطحه ؟
گیم پلی هم حرفی دربارش نمی زنم موقعی که اومد دربارش بحث می کنم. همین کافیه که بدونیم طراح اصلی بازی همون تام ویلتس که اشغالی مثل doom 3 تحویل داد که ماشالا نهایت لول دیزاین بود !!
نکته اخر : دوستان همیشه در صحنه و طرفدار id والا بلا جان کارمک تقریبا توی طراحی گیم پلی و مراحل بازی های id هیچ کارست و فقط کارش طراحی بخش گرافیک یا بصری هست. حالا هی بگید گیم پلی بازی خوبه چون کارمک پشتش هست.

چه ربطی داره ؟ ببین فرخ این نوع پست دادن ها دوره اش گذشت. من ترجیح میدم یک نفر یا پستمو بخونه و نقل قول کنه یا اگه درست نخونده اصلا نقل قول نکنه. شما و هر کس دیگه می تونه خودش گول بزنه اما این تریلر اخری اصلا و ابدا هیچ شباهتی به اون Tech Demo 2007 نداشت.
یعنی چی این حرفها قدیمی شده ؟! یعنی اون قدیمها سایتها معتبر بودن الان دیگه نیستند ؟ کسی خودش را گول نمیزنه ! منو هم که کلا قبول نداری ؟! پس بقیه چی ؟
بالاخره این بازی تابه الان گرافیکش فنیش مورد تحسین سایتها بوده تو e3 هم برنده شد .
در مورد رنگ بندی گفتی خب اگه نظر شخصیه اشکالی نداره ولی مگه بده تو بازی با انواع اقسام رنگبندی مواجه بشی ؟ بنظر من اتفاقا یه جو خاص با رنگبندیش تو هر لوکیشن میده که خیلی هم عالیه نمونه فیلمهایی مثل The Book Of Eli

اون چند تا عکس اول بازی هم یادتونه. یعنی انصافا شما میگید گرافیک در همون سطحه ؟

گیم پلی هم حرفی دربارش نمی زنم موقعی که اومد دربارش بحث می کنم. همین کافیه که بدونیم طراح اصلی بازی همون تام ویلتس که اشغالی مثل doom 3 تحویل داد که ماشالا نهایت لول دیزاین بود !!

نکته اخر : دوستان همیشه در صحنه و طرفدار id والا بلا جان کارمک تقریبا توی طراحی گیم پلی و مراحل بازی های id هیچ کارست و فقط کارش طراحی بخش گرافیک یا بصری هست. حالا هی بگید گیم پلی بازی خوبه چون کارمک پشتش هست.
این کل تصاویر بازی کدوم منظورته ؟
http://www.eurogamer.pt/gallery.php?game_id=8183&article_id=1350936
اون اوایل هم تمام نمایشهاش off-screen بوده و تصاویرش هم همینطور .

خب ببین دیگه وقتی از DOOM3 خوشت نیومده خب کلا سلیقت با من زمین و اسمان فرق داره :دی ولی همین rage تو زیمنه گیم پلی هم e3 کلی جایزه برد .

یه همچین کلمه ای که بگم کارمک همه کارست را من کی گفتم تا الان ؟!

آخرین ویرایش:
کسی خودش را گول نمیزنه ! منو هم که کلا قبول نداری ؟! پس بقیه چی ؟
بالاخره این بازی تابه الان گرافیکش فنیش مورد تحسین سایتها بوده تو e3 هم برنده شد .
کدوم بقیه ؟ واقعا بدم میاد پست نخونده جواب میدی. من میگم گرافیک بازی در حد Tech Demo 2007 نیست ( حاضرم شرط ببندم ندیدی اصلا اونو ) من گفتم گرافیکش بده ؟ گفتم به درد نمی خوره ؟ توی پست اولم هم گفتم گرافیکش خیلی خوبه و با توجه به 60 فریم بودنش انتظار نمیره در سطح Crysis 2 باشه. اقا , برادر , عزیز پست درست بخون. در مورد رنگ بندی هم منظورم طیف و یا هیتلر رنگ نیست. منظورم اینه که رنگ هاش خیلی مرده هستند ( یا بهتره بگم شدند ) تریلر های قبلی بازی رنگ ها خیلی زنده بودند.
خب ببین دیگه وقتی از DOOM3 خوشت نیومده خب کلا سلیقت با من زمین و اسمان فرق داره :biggrin1: ولی همین rage تو زیمنه گیم پلی هم e3 کلی جایزه برد .
کلا من به شخصه ندیدم طرفدار قدیمی DOOM از مزخرفی مثل Doom 3 خوشش بیاد. نظر شما محترمه البته.
یه همچین کلمه ای که بگم کارمک همه کارست را من کی گفتم تا الان ؟!
فرخ ,قربون شکلت, اگه منظورم تو بودی پست خودتو نقل قول می کردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or