هواداران قدیمی از Doom IV لذت خواهند برد !

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
idsoftware-logo.jpg

Matt Hooper طراح Rage در جدیدترین مصاحبه ی خود به هواداران Doom وعده داد Doom IV همانی خواهد بود که منتظرش هستند !

Matt Hooper افزود : " Doom IV مطمئنا از سایر شوترهای id متمایز خواهد بود ، مطمئن باشید Doom IV بی نظیر و فوق العاده خواهد بود . "

Hooper در مصاحبه با EuroGamer گفت : " ما آنقدر افراد متخصص و بی نظیر در id داریم که بتوانیم با تیم مجزا روی Rage و Doom IV کار کنیم ، اما مطمئنا بارها پیش آمده که یک تیم به کمک تیم دیگر در مراحل طراحی بازی برود .

Rage عنوان خارق العاده ای خواهد بود که بازیکنان قادرند در یک وسعت بی نظیر هر طور مایلند بازی کنند و از آن لذت ببرند اما این بدین معنی نیست که Doom تحت تاثیر Rage قرار بگیرد ، Doom IV یک Doom <اقعی خواهد بود که هواداران واقعی از آن لذت خواهند برد .

Doom IV برای شکه کردن شما روش های خاص خود را خواهد داشت ، این برای شرکت ما بسیار مهم است که Doom و Rage کاملا مجزا و مستقل از هم به نظر برسند و تیم های مستقل ساخت هر کدام کاملا با هم هماهنگ و به این مساله واقفند ، این برای ما بسیار خطرناک است که Doom IV و Rage دو عنوان شبیه به هم به نظر برسند ."

وی در ادامه افزود : " Doom IV ادامه ای بر Doom III خواهد بود اما این بدان معنی نیست که ما Doom III را تکنولوژی برتر دو باره سازی کنیم ، Doom IV یک عنوان جدید خواهد بود که طرفداران قدیمی این سری به عنوان یک Doom واقعی از آن لذت خواهند برد "

Rage در September 13 منتشر خواهد شد این در حالی است که وجود Doom IV برای اولین بار در Quakecon 2010 تایید شد و انتظار میرود در همایش 2011 شرکت id برای اولین بار شاهد رونمایی آن باشیم .​

یه موقع هست یکی میاد نظرش رو به عنوان fact مطرح میکنه و زور میزنه که حقیقته. یه موقع هم هست یکی میاد نظرش رو میده و ادعایی بر اینکه 100 درصد درسته نداره. دقیقا دوتا مقوله ای که الان شده یکی از بزرگترین مشکلات بازیسنتر!

اتفاقا بهتره همون نظر شخصی را بگه که راحت بشه چون به غیر این صورت میشه حقیقت !
از اون حرفا بود ! فرض کن یه تابلو هست. من تابلو رو میبینم، بعد میگم که تابلوی قشنگیه. حالا چون نگفتم نظر شخصیه من اینه که این تابلو قشنگه. جمله اول من مساوی با حقیقت میشه ؟! مسلما نه برای اینکه هر کسی یه سلیقه ای داره !
خب وقتی یکی نظرش درسته و دلیلم داره باید بگه که نظر ما اشتباه تا بفهمیم اشتباهمون کجاست شاید از اون دید بهش نگاه نکرده بودیم
مگه اینکه اصلا دوست نداشته باشیم بفهمیم نظرات اکثریت چیه بگیم نظر نظر خودمه به نظره من اشکال نداره که همیشه ایشون با دلیل و منطق میخواد حرفش ثابت کنه حالا ماهم میتونیم بریم بگردیم ببینیم سایتی جایه معتبری ایا نظرش مثله ما بوده بعد بگیم اره اینجارم ببین اینم حرفش مثله ماله منه
حرف شما درست ولی بحث سر اینه که تا کسی میاد درباره Rage (مثلا) یه چیزی رو که به نظرش اومده(نکته منفی) میگه فرخ میاد میگه یعنی تو داری درست و میگی و این همه سایت که تعریف کردن دارن چرت و پرت میگن ؟!
خیلی از بازی ها یا فیلم ها بودن که قبل از عرضه کلی ازشون تعریف شده اما وقتی که نتیجه نهایی دیده شده همون ها که تعریف کرده بودن و تحت تاثیر جو قرار گرفته بودن میان و میگن محصول مورد نظر فلان مشکلات رو داره !

بازم میگم که همون طوری که دلیلی وجود نداره که حرف سایت ها و مجلات درباره یه بازی که عرضه نشده درست باشه، دلیلی هم وجود نداره که نظرات مخالفش مثل نظر من و کسرا هم درست باشه !

پ.ن:جملات نقل قول دقیق نکردم و فقط قصدم رسوندن منظورم بود

این حرفش به نظر من بهونه ای که ما رو قانع کنه که DOOM III زیاد خوب نیست ! (گرافیک) و خبر قبلیم که در مورد این بود که ادعا میکردن DOOM3 از نسل پیش تا حالا مراحل ساخت میگذرونده و کلا حرفشون اینه :
ببخشید DOOM 3 از لحاظ گرافیکی زیاد خوب نشد ! DOOM IV میترکونه ! امیدوار باشید :دی

عجب بابا تحلیل کردی :d این بازی واقعا گرافیک خوفی داشت در زمان خودش شبیه اینو ندیده بودم ....نه پس می خواستی اون موقع گرافیک این نسل را اجرا کنند اونم سال 2004 ای خداااا :|

از اون حرفا بود ! فرض کن یه تابلو هست. من تابلو رو میبینم، بعد میگم که تابلوی قشنگیه. حالا چون نگفتم نظر شخصیه من اینه که این تابلو قشنگه. جمله اول من مساوی با حقیقت میشه ؟! مسلما نه برای اینکه هر کسی یه سلیقه ای داره !
شما یه فرومی که فقط توش تایپ میکنی را با یه فضای واقعی که داری باهاش حرف میزنی که بگی تابلوی قشنگیه مقایسه نکن !
میشه به من بگی چطور میشه نظر شخصی را با حقیقت فرقش داد ؟! کلمه نظر شخصی همینطوری اختراع نشده و تو فرومها ازش بکار میبرن . الان یکی میخواد نظرش را قالب کنه و بگه حقیقته با کسی که نظر شخصیشه و سلیقه خودشه از کجا میشه تشخیص داد ؟

شما یه فرومی که فقط توش تایپ میکنی را با یه فضای واقعی که داری باهاش حرف میزنی که بگی تابلوی قشنگیه مقایسه نکن !
میشه به من بگی چطور میشه نظر شخصی را با حقیقت فرقش داد ؟! کلمه نظر شخصی همینطوری اختراع نشده و تو فرومها ازش بکار میبرن . الان یکی میخواد نظرش را قالب کنه و بگه حقیقته با کسی که نظر شخصیشه و سلیقه خودشه از کجا میشه تشخیص داد ؟
اتفاقا این قضیه که قبل حرفی بگیم نظر شخصی از اختراعات فروم های فارسی زبان هست. برای اینکه ملت خارجی زبان میفهمن که هر کسی در رابطه با نکات ضعف و قوت یه بازی صحبت میکنه داره نظر شخصی خودشو بیان میکنه. همون طوری که یه نقد از بازی هم نظر شخصی نویسنده نقد هست و برای همین هم هست که هر نقدی با دیگری فرق داره. اگر قرار بود که همه بیان حقیقت و بیان کنن که دیگه فقط یه نقد بود و مرجع برای همه. در رابطه با تشخیص این قضیه هم خیلی ساده است. صحبت درباره یک سری از مسائلی که هنوز به طور کامل مشخص نیست(چون بازی عرضه نشده) کاملا نظر شخصی است. البته یک سری مسائل مثل استفاده از فلان تکنیک گرافیکی بحثش فرق داره ولی کسی اینجا درباره این مسئله حرفی نزده !

یه مثال میزنم برای اون دسته از دوستانی که میگن سایت ها هم مثل خیلی از گیمرها جوگیرن. همین بازی portal 2 که دیروز عرضه شد و میانگین امتیازاتش 5/9 هستش توی e3 2010 کلی جایزه درو کرد از همین سایت IGN بهترین بازی همه ی پلتفورم ها انتخاب شد توی 10 بازی برتر 2011 از دید IGN بازی چهارم بود و الان موفقیت این بازیرو همه با میانگین امتیازات بالا دارن مبینن.پس سایت ها همچین هم جوگیر نیستن:). حالا یه نگاهی به rage بندازیم این بازی تو E32010 از دید IGN بهترین شوتر انتخاب شد اونهم در میان بازی های مطرحی مثل cod bo و bullet storm و crysis 2 و dead space 2 و socom 4 و... همینطور بهترین بازی ( best overal game ) هم شد و در لیست بهترین های 2011 از دید IGN بازی سوم هستش. نه تنها این سایت بلکه gt و gc هم همین عناوین رو به این بازی دادن این در حالیه که بازی تازه نمایش مفصل هم نداشت. دیگه خودتون قضاوت کنین.

اتفاقا این قضیه که قبل حرفی بگیم نظر شخصی از اختراعات فروم های فارسی زبان هست. برای اینکه ملت خارجی زبان میفهمن که هر کسی در رابطه با نکات ضعف و قوت یه بازی صحبت میکنه داره نظر شخصی خودشو بیان میکنه. همون طوری که یه نقد از بازی هم نظر شخصی نویسنده نقد هست و برای همین هم هست که هر نقدی با دیگری فرق داره. اگر قرار بود که همه بیان حقیقت و بیان کنن که دیگه فقط یه نقد بود و مرجع برای همه. در رابطه با تشخیص این قضیه هم خیلی ساده است. صحبت درباره یک سری از مسائلی که هنوز به طور کامل مشخص نیست(چون بازی عرضه نشده) کاملا نظر شخصی است. البته یک سری مسائل مثل استفاده از فلان تکنیک گرافیکی بحثش فرق داره ولی کسی اینجا درباره این مسئله حرفی نزده !

پس الان تو فرمهای خارجی از کلمه نظر شخصی یا I think و.....استفاده نمیکنن و فقط تو فروم های ایرانی هست دیگه ؟!
یادم میاد همین اوایل عضویت من تو این فروم تو یه پست از نظر شخصی استفاده نکردم بلافاصله توسط یکی از مدیرها یه چند روزی ما را فرستاد گردش ! فروم برای بحث کردنه و فروم هم یعنی بحث کردن .
مثلا این مورد زیر هم یه نظر شخصی حساب میشه ؟!
Any game can look good in photo mode. When you actually start playing both games on a HDTV I know for a fact UC3 will look 10x better than Gears 3

در مورد جوگیزی سایتها هم حداقل امسال ثابت شده که سایتها بیش از اندازه سخت گیرن و تقریبا 1 ساله که سایتها هر بازی هایپ زده بوده با نمرات قشنگشون بازیها را پایین کشیدند !

عجب بابا تحلیل کردی :d این بازی واقعا گرافیک خوفی داشت در زمان خودش شبیه اینو ندیده بودم ....نه پس می خواستی اون موقع گرافیک این نسل را اجرا کنند اونم سال 2004 ای خداااا :|
با خودم بودم :دی
اما hl2 هم همون نزدیکا بودا :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vahid_ba
آقا من که زسما با این تریلر اخیر داخل بازی Rage جا خوردم! بدجور! فکر نمیکردم با 60fps تا این حد گرافیک و جو اتسمفر باورنکردنی داشته باشه !! (یه جورایی منو یاد استالکر مینداخت!) بعضی از دوستان توی تاپیک بقلی از طراحی سلاح بازی ایراد گرفته بودند! این خودش نشونه خوبیه برای اینکه ثابت کنه سابقه کار ID و کارمک و از همه مهمتر خود Rage در چه سطحی ظاهر شده که بعضی ها به سلاحها گیر دادن! یه چند وقت دیگه هم به عینک جان کارمک گیر میدن! من فکر میکنم هر اندازه که شکل اسلحه ها افتضاح باشه تاثیری توی روال بازی نداره که بخواد توی امتیاز دهی یا بقیه وارد هم دخالت داشته باشه...کلا
Easy Boy...No Problem

بحث نمیدونم RAGE یا Doom ؟
من از Doom چند تا توقع دارم، هیولاهای عجق و جق، ترس، تاریکی، هیجان، گرافیک خوب و صداهای باحال باحال ...

درباره Rage :

به هر حال تا الان تریلر آخری رو ندیدم :d.

به همین دلیل فعلا نظرم به نظر کسری و محمد نزدیک تره :-".

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or