هنگام بازی کردن بازی های ترسناک چقدر می ترسید؟

واقعا Alan Wake خیلی ترسناک بود البته نمیشود بگی ترس بیشتر هیجان داشت مخصوصن وقتی دنبالت بودن چون من شبا بازی میکردم خیلی ترسناک بود....وقتی بازی میکردم فک کنم هر دفه یه 2 لیتری آدرنالین ترشح میکردم.:d
آره!واقعاً باهات موافقم....جوِّ AW فوق العاده بود!!مخصوصاً اون موقع که من بازی می کردم توو تهران طوفان میومد پنجره امم باز بود قشنگ حس می کردم خودِ Alan wake ام!:dیهو ام باد می زد در محکم بسته می شد.....من دیگه چسبیده به سقف بودم!!

من اصلا عین خیالم نیست نه از فیلم ترسناک میترسم و نه از بازی ترسناک . ولی 1 بار ترسیدم.
من یه شب خونه تنها بودم فرداش هم مدرسه نمیرفتم نشستم Land of Dead رو بازی کردم همه جاش برام عادی بود از هیچی نمیترسیدم رسیدم به اونجاش تو پارکینگ ه یه زامبی ه 4 دست و پا داشت میومد سمتم منم Ctrl رو نگه داشتم که بشینه بعد بزنمش که یک دفعه سرعتش زیاد شد منم گفتم الانه که از مانیتور بپره بیرون از جام بلند شدم رفتم تو پذیرایی :))

خب تو بازی هایی که اخیرا بازی کردم Alan wake البته اون هم اصلا ترسناک نبود بلکه همونطور که بعضی از دوستان گفتن هیجان انگیز بود ...

ولی اگه بخوام بازی که ترسناک بگم که واقعا میترسیدم رزیدنت اویل 3 که واقعا شبا با ترس و لرز بازی میکردم روی PC بازی میکردم - و هنوز هم بعضی وقتها یه مرور خاطرات میکنم ! ...

بعدش هم بازی Silenthill روی Psp که شبا هندزفری تو گوشم روی کاناپه بازی میکردم واقعا بعضی جاها میترسیدم (زیاد!)

درکل هیچی رزیدنت اویل نشد و نمیشه! . . .

من یادمه 7یا 8 سالم بود داداشم رزیدنت اویل 3 رو رو ps1 بازی میکرد نه صبح نه ظهر نه شب ساعت 3 صبح!!!
منم قشنگ تختم رو به روی تلوزیون بود یه بار بلند شدم برم دستشویی اونجایی بود که اون یارو غوله که تو re3 دنباله جیل میکنه
هیچی از ترسم دستشویی نرفتم فردا صبح تختم شده بود رودخونه :))

عجب تاپیک باحالی شده اینجا :d......تنها بازی لذت بخش ترسناکی که خیلی بهم صفا داد و چون انحصاری x360 بود و واقعا روش زحمت کشیده شده بود alan wake بود.....یجور ترسه خیلی جالب و دلهره آوری داشت که من فکر می کردم انگار نصفه شب رفته باشی جنگل های عباس آباد تو شمال :d......لعنتی جنگلاش عین همونجا بود :d. ..... اون صحنه هایی که دشمنا میومدن خیلی باحال بود......بدون هیچ افکت خونی و کثافت کاریاینجور بازی ترسناک ساختن شاهکاره.....این سایتا و مجلات خیای بهش کم لطفی کردن و امتیازهای پایینی بهش دادن......داستان پیچیده و پررمز و رازی داشت که تا حالا داستانی نظیر این بازی ندیدم و سبک خاص و تکیم بوچود آورد تو گیم (thriller)
بازی شاهکاری بود......من این بازیو جرات نمیکردم شب ها بازی کنم......:d

اخرین بازی ترسناکی که کدم fear1 بود یادم میاد با پسر داییم رو pc بازی میکردیم تازه اون 4 سال از من بزرگتره و دانشجو هست. وای اونجاش یادم نمیره که تو تاریکی این چشم قرمزا میومدن من از ترس داد میزم :-o پسر داییم از داد من میترسید:)):)):)):))=))=))=))یه 5 دقیقه بازی نمیکرد
ترسناک ترین جاش اونجاس که میری تو کوچه بعد بر میگردی یارو جلوت سب>:)ز میشه یادمه یه نعره ای زدم که خودم یادم نمیره:
d:d:d

من هنوز نگرفتم دوستان این ترسها رو که میگن شوخی میکنن یا جدی، مگه میشه؟
منو دوستام برنامه ریختیم بعد امتحانات یه کلیپ ترسناک بسازیم که شبیه به بازیه اول شخص باشه و تو قبرستون. واسه همینم دیروز 12 شب رفتیم قبرستون چند تا کلیپ گرفتیم ببینیم با دوربینهای ما میشه شب فیلم برداری کرد یا نه. که خوب بود، خلاصه بعد امتحانات کلیپ میدم بیرون خفن:d
اینو واسه تست گرفتیم، فقط نور کمه، چو فقط نور دوربین بود
http://www.youtube.com/watch?v=-dSJcoIuGB4

آخرین ویرایش:
بشینین 1 بار Dead Space رو با صدای بلند بلند و ترجیحا با صدای دالبی بازی کنین تا بهتون بگم ترس یعنی چی ؟! :d
AW هم جو خیلی فوق العاده ای داشت اما ترسش اندازه DS نبود !!

من هنوز نگرفتم دوستان این ترسها رو که میگن شوخی میکنن یا جدی، مگه میشه؟
منو دوستام برنامه ریختیم بعد امتحانات یه کلیپ ترسناک بسازیم که شبیه به بازیه اول شخص باشه و تو قبرستون. واسه همینم دیروز 12 شب رفتیم قبرستون چند تا کلیپ گرفتیم ببینیم با دوربینهای ما میشه شب فیلم برداری کرد یا نه. که خوب بود، خلاصه بعد امتحانات کلیپ میدم بیرون خفن:d
اینو واسه تست گرفتیم، فقط نور کمه، چو فقط نور دوربین بود
http://www.youtube.com/watch?v=-dSJcoIuGB4

اگه گرفتین بزار اینجا دور همی بترسیم:d

نمی دونم کسی اینجا سنش قد میده که Clive Barker's Undying رو بازی کرده باشه یا نه؟

به هر حال جواب من به این سوال اینه که از بازی های ترسناک زیاد نمی ترسم، ولی موقع بازی Undying زهره ترک می شدم!!

آف تاپیک: همچنین موقع دیدن بعضی قسمت های سریال Supernatural!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or