هنگام بازی کردن بازی های ترسناک چقدر می ترسید؟

یه چیز جالب ! اخیرا میدونین از چه بازی ترسیدم؟! Mirror's Edge !!
اون مرحلش که اولش دو تا ازون آدم زرنگا میدون دنبال آدم خیلی ترسناکه!!:d هر لحظه ممکنه بهت برسن ولی اگه به پشت سرت نگاه کنی کار احمقانه ایه! چون سرعتت کم میشه!:-s

بچه ها یه چیز میگم بخندید ! اما جایی نگید .

داماد ما یکی از مقامات کشوری هست ! :d رده بالای بالا نیست اما خوب ..... ;)

خلاصه من و ایشون ! 4 یا 5 سال پیش IGI بازی میکردیم . شب تا صبح ..... بعضی وقتا تو بازی با اینکه ما 2 نفر بودیم که پیش هم نشسته بودیم . وقتی یه دفعه سرباز میومد بیرون میگفت ( STOP HERE ) :)) ما از ترس میپریدیم هوا !!!!!!!! شاید خنده دار باشه ! اما وقتی آدم ذهنش درگیر بازی میشه یه تلنگر کوچیک هم باعث وحشتش میشه :d

قبول ندارید ؟

من زیاد اهل بازی ترسناک نبودم ولی از بازیهای ترسناک حجمی (توش روح و وجودهای بی جسم نباشه) خوشم میومد ، با این که re3 رو خیلی دوست داشتم خیلی هم میترسیدم بازی کنم (/:)) ، سایلنت هیل 1 رو فقط وقتی داداشم بازی میکرد نگاه میکردم :-s ، پارازیت ایو رو هم بعضی وقتا بازی میکردم ولی بیشتر نظاره گر بودم ، یه بازی هم بود توی ps1 پسر خالم داشت که بعدا داداشم ازش گرفت اونم بدجور منو میترسوند فقط اسمش یادم نیست دوستان کسی فهمید بگه اسمشو ؛ اولش همه داشتن به خوبی و خوشی زندگی میکردن بعد یسری موجود کریه از درو دیوار اومدن تو شهر و چندتاشون هم رفتن تو یه کلیسا همه راهب ها رو خوردن ولی یه دونشون زنده موند و فرار کرد جراحتاشو باند پیچی کرد صورتش کلا باند پیچی شده بود و بعدش بازی شروع میشد .

در ضمن ترس سنو و سال نمیشناسه اینو یادتون باشه

با این حرف شدیدا موافقم ، مطمئن باشید هر کی میگه نترسیدم خالی بسته 100% چون ترس یکی از واکنش های طبیعیه بدنه و انکار کردنش محاله .

• Like
Reactions: Siavash_MH
من تا حالا نترسیدم ولی شکه شدم و از جا پریدم..
آخرین بازیی که این کارو باهام کرد dead space 2 بود
ولی با اینکه siren رو دارم هنوز بازیش نکردم ..
بازی کنم؟

بازی که اصلا ترس توش بی معنیه، ولی یه بار از یه فیلم ترسیدم، البته اون موقع سنم کم بود حدود 12 سال پیش بود که تنها شب یه فیلم رو با صدای بلند میدیدم، و اون RING بود.
اگه کسی دوستار ترسه میتونه این فیلم رو ببینه، قدیمیه مال 1998 ولی از هزار تا فیلم ترسناک جدید بهتره، راستی نسخه ژاپنی نه غربی

به نظر من ترس موقع بازی وجود نداره اون شوک و هیجانه!

من کلا مخالف همه ی این بازیا که گفتین هستم ، تا حالا هم بازی نکردم فقط بازی کردن دیگرانو نگاه کردم!
یه بار اومدم خلاقیت به خرج بدم خیر سرم سبکمو عوض کنم god of war1 رو گرفتم (قضیه قدیمیه ها! ) :d خشونتش اصلا با روحیم سازگار نبود :d موقع بازی سردم میشد میرفتم زیر پتو بعد عرق میکردم :d تا حد ممکن هم تنها بازی نمیکردم :d خداییش اصلا سخت نبود ولی نمیدونم چرا انقد هیجانی میشدم :d تا الان دیگه سمت GOW و همینایی که میگید نرفتم :d

دوستان الان جواب اولین تا آخرین پست رو میدم.
اول اینکه آقای masoud_persia جوک نگو لطفا، نمیدونم شما چجوری حساب میکنی، اما من هرجوری حساب میکنم میبینم فیلم اصلا ترس نداره و بازی ترسناکه، به هرحال.
و اما درباره ی بازی :
سری RE که مزخرف بود، هرچی زامبی بود آوار میشد سرت، یه سبک اکشن به تمام معنا.
و اما Siren : میتونم بگم بد نبود، توصیه نمیکنم، وقت تلف کردنه.
و اما Silent Hill : فقط میتونم از کلماتی مانند فوق العاده، بی نظیر، معجزه، زندگی و در نهایت یه بازی ترسناک استفاده کنم. و اما سبک : داستان پیچیده و گیرا، ترس روانشناسانه و ماورا. اگه دنبال ترس واقعی میگردید که هم بترسید و هم حال کنید دور RE و Siren و صدتا بازی ترسناک دیگه خط بکشید و بیاید سراغ Silent Hill . حسی که نه تجربه کردم و نه خواهم کرد. توجه داشته باشید که Silent Hill 1 ,2 ,3 ,4 میشه چنین القابی رو بهشون داد و Home Coming و Shattered Memories و Origins و Downpour یه افتضاح بودند که گند زدن به سری. وقتی اولای بازی Silent Hill 1 که Harry داشت کابوس میدید رو یادم میاد مو به تنم سیخ میشه و تو دلم آشوب میشه. من به این ترتیب با سایلنت هیل حال کردم :
Silent Hill 1
Silent Hill 4
Silent Hill 2
Silent Hill 3
و بقیه هم که هیچی. فقط میتونم بگم بازی رو از دست ندید که بدجوری ضرر میکنید. البته اینو بگم اگه دوست دارید واقعا بترسین Silent Hill 4 رو توصیه میکنم و بعد 1 . درضمن قبل از بازی Atmosphere رو مهیا کنید که واقعا لذت ببرید از بازی.
نظرتون رو وقتی بازی کردین بگید.

وای وای هنوزم از نمسیز می ترسم مخصوصا موقعی که از پنجره می پره تو یا داد می زنه نمسیز اولاش تا دمو اولش می دیدم دستگاه خاموش می کردم :twisted:

دفعه دوم تا همون منوش کردم گزینه استارت زدم بازم خاموش کردم دستگاه >:)

دفعه سوم تا اون جایی رفتم که نمسیز از پنجره می پره تو

دفعه اخرم مردم زنده شدم ( البته اونموقع کلاس 4 دبستان بودم )

از همین جا پیشنهاد می کنم هیچکس re3 بازی نکنه

من از اون موقع که re3 بازی کردم هر بازی ترسناکی بازی می کنم خندم می گیره

ولی الان فکرش می کنم شب خوابم نمی بره:">
داری شوخی میکنی یا جدی میگی؟ RE3 که اوضاع خنده بود، با اون زامبی هاش:)) در ضمن کلاس چهارم من از بازی Shrek هم میترسیدم، این که دلیل نمیشه.

من از Tomb rider اولی اسمشو یادم نیست
از سگاش بد فرم می ترسیدم
البته واسه خیلی وقت پیشه
و از همه بیشتر تو بازی Condemned 1 عرق سرد از بدنم ریخت واقعا ترسناک و در عین حال زیبا بود :دی

حدودا 6،7 سالم بود
اولین بار re3 رو با ps1 بازی کردم
همه تو خونه خواب بودن اون موقع هم که مثل حالا نبود 24 یاعت پای به چیز باشی
بالاخره از ترس هم که بود میگفتیم باید از مامان بابا اجازه بگیریم آفا منم نصف شب رفتم بازی رو گذاشتم که بازی کنم نمیدونم دمو اولس بود یه تیکه فیلم بود وفتی نمسیز رو دیدم یه جیغ زدم که تا 7 تا خونه اونور همه بیدار شدن
اولا هم از اون مرحله توی برف مکس پین میترسیدم ترس نبود اون حس تنهایی ادم رو یه جوری میکرد

من از Tomb rider اولی اسمشو یادم نیست
از سگاش بد فرم می ترسیدم
البته واسه خیلی وقت پیشه
و از همه بیشتر تو بازی Condemned 1 عرق سرد از بدنم ریخت واقعا ترسناک و در عین حال زیبا بود :دی
و در عین حال ترحم بر انگیز #:-s

حدودا 6،7 سالم بود
اولین بار re3 رو با ps1 بازی کردم
همه تو خونه خواب بودن اون موقع هم که مثل حالا نبود 24 یاعت پای به چیز باشی
بالاخره از ترس هم که بود میگفتیم باید از مامان بابا اجازه بگیریم آفا منم نصف شب رفتم بازی رو گذاشتم که بازی کنم نمیدونم دمو اولس بود یه تیکه فیلم بود وفتی نمسیز رو دیدم یه جیغ زدم که تا 7 تا خونه اونور همه بیدار شدن
اولا هم از اون مرحله توی برف مکس پین میترسیدم ترس نبود اون حس تنهایی ادم رو یه جوری میکرد
احتمالا تو برفا سردت شده بوده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or