یک بارم land of dead رو با pc داشتم بازی میکردم همون مرحله اول یه زامبی عین الاغی اومد وسط صفحه من از روی صندلی افتادم

ایول، خیلی باحال بود، ترکیدم از خنده
این که دلیل نمیشه من تو سن 9 سالگی SH 1 رو تا آخرش رفتم. در ضمن Dead Space رو داخل غار هم بازی کنی نمیترسی:d . و اینکه به این Screen shot ها اعتنا نکنراستش من تاحالا نه RE بازی کردم و نه SH دلیلش هم اینه که اون موقع که این بازی ها نسخه های ابتداییشون تازه عرضه شده بود من 7-8 سال بیشتر نداشتم و نکته دیگه اینکه اون موقع فقط Sega Mega Drive داشتم، یه بازی ایزومتریک RPG بود توی سگا که خیلی ترسناک بود و منم چون 7-8 سالم بود هروقت صحنه Gameover شدن و نشون دادن اون جنگل تاریک و مردن شخصیتم رو میدیدم کلی میترسیدم:d توی PC از هیچ بازی نترسیدم تا حالا، مثلا Dead Space 2 خیلی برام معمولی بود و با اینکه با هدست هم بازیش میکردم اصلا ترس نداشت ولی توی PS3 اون اولا که تازه Demon's Souls رو گرفته بودم یکم ازش میترسیدم یعنی با یه حس سنگینی بازیش میکردم چون سازنده هاش بازی رو طوری درست کرده بودند که روانت رو بهم بریزه مدتی گذشت تا Walktroughــش رو خوندم و یاد گرفتم چطوری باید در بازی پیشرفت کنم و اون حسم هم نسبت بهش برطرف شد اما انگار سازنده هاش قصد ندارن دست از سرمون بردارن این شات از Dark souls برای من بهترین شات بازی های سال 2011 بحساب میاد:
![]()
مهم نیست چطور حساب کتاب کردی، اول برو اون فیلمی رو که گفتم تماشا کن بعد بیا نظر بده، البته الان واسه من ترسناک نیست ولی اون موقع که سنم کم بود(12 سال پیش) ترسناک بود. در مورد بازی هم بستگی به آدمش داره، واسه آدمی مثل من که شب نشینی با بچه ها میریم قبرستون این گیم ها فان حساب میشن.دوستان الان جواب اولین تا آخرین پست رو میدم.
اول اینکه آقای masoud_persia جوک نگو لطفا، نمیدونم شما چجوری حساب میکنی، اما من هرجوری حساب میکنم میبینم فیلم اصلا ترس نداره و بازی ترسناکه، به هرحال.
و اما درباره ی بازی :
سری RE که مزخرف بود، هرچی زامبی بود آوار میشد سرت، یه سبک اکشن به تمام معنا.
و اما Siren : میتونم بگم بد نبود، توصیه نمیکنم، وقت تلف کردنه.
و اما Silent Hill : فقط میتونم از کلماتی مانند فوق العاده، بی نظیر، معجزه، زندگی و در نهایت یه بازی ترسناک استفاده کنم. و اما سبک : داستان پیچیده و گیرا، ترس روانشناسانه و ماورا. اگه دنبال ترس واقعی میگردید که هم بترسید و هم حال کنید دور RE و Siren و صدتا بازی ترسناک دیگه خط بکشید و بیاید سراغ Silent Hill . حسی که نه تجربه کردم و نه خواهم کرد. توجه داشته باشید که Silent Hill 1 ,2 ,3 ,4 میشه چنین القابی رو بهشون داد و Home Coming و Shattered Memories و Origins و Downpour یه افتضاح بودند که گند زدن به سری. وقتی اولای بازی Silent Hill 1 که Harry داشت کابوس میدید رو یادم میاد مو به تنم سیخ میشه و تو دلم آشوب میشه. من به این ترتیب با سایلنت هیل حال کردم :
Silent Hill 1
Silent Hill 4
Silent Hill 2
Silent Hill 3
و بقیه هم که هیچی. فقط میتونم بگم بازی رو از دست ندید که بدجوری ضرر میکنید. البته اینو بگم اگه دوست دارید واقعا بترسین Silent Hill 4 رو توصیه میکنم و بعد 1 . درضمن قبل از بازی Atmosphere رو مهیا کنید که واقعا لذت ببرید از بازی.
نظرتون رو وقتی بازی کردین بگید.
من این ME هفته پیش دوباره تموم کردم ......آره پدر سوخته ها خیای سریعو و ترسناکن.....همینجوری ضربان قلبت میره بالا ......یه سوتی بدی کارت تمومه....برگردی خیلی ناجوره ....با دو لگد میکشتنت.:dیه چیز جالب ! اخیرا میدونین از چه بازی ترسیدم؟! Mirror's Edge !!
اون مرحلش که اولش دو تا ازون آدم زرنگا میدون دنبال آدم خیلی ترسناکه!! هر لحظه ممکنه بهت برسن ولی اگه به پشت سرت نگاه کنی کار احمقانه ایه! چون سرعتت کم میشه!