هنگام بازی کردن بازی های ترسناک چقدر می ترسید؟

من با ps1 سایلنت هیل رو میذاشتم هروقت مهمون داشتیم بازی میکردم که تنها نباشم بترسم.

یک بارم land of dead رو با pc داشتم بازی میکردم همون مرحله اول یه زامبی عین الاغی اومد وسط صفحه من از روی صندلی افتادم

راستش من تاحالا نه RE بازی کردم و نه SH دلیلش هم اینه که اون موقع که این بازی ها نسخه های ابتداییشون تازه عرضه شده بود من 7-8 سال بیشتر نداشتم و نکته دیگه اینکه اون موقع فقط Sega Mega Drive داشتم، یه بازی ایزومتریک RPG بود توی سگا که خیلی ترسناک بود و منم چون 7-8 سالم بود هروقت صحنه Gameover شدن و نشون دادن اون جنگل تاریک و مردن شخصیتم رو میدیدم کلی میترسیدم:d توی PC از هیچ بازی نترسیدم تا حالا، مثلا Dead Space 2 خیلی برام معمولی بود و با اینکه با هدست هم بازیش میکردم اصلا ترس نداشت ولی توی PS3 اون اولا که تازه Demon's Souls رو گرفته بودم یکم ازش میترسیدم یعنی با یه حس سنگینی بازیش میکردم چون سازنده هاش بازی رو طوری درست کرده بودند که روانت رو بهم بریزه مدتی گذشت تا Walktroughــش رو خوندم و یاد گرفتم چطوری باید در بازی پیشرفت کنم و اون حسم هم نسبت بهش برطرف شد اما انگار سازنده هاش قصد ندارن دست از سرمون بردارن این شات از Dark souls برای من بهترین شات بازی های سال 2011 بحساب میاد:

i418003_sspreview32973DS12.jpg.jpg

راستش من تاحالا نه RE بازی کردم و نه SH دلیلش هم اینه که اون موقع که این بازی ها نسخه های ابتداییشون تازه عرضه شده بود من 7-8 سال بیشتر نداشتم و نکته دیگه اینکه اون موقع فقط Sega Mega Drive داشتم، یه بازی ایزومتریک RPG بود توی سگا که خیلی ترسناک بود و منم چون 7-8 سالم بود هروقت صحنه Gameover شدن و نشون دادن اون جنگل تاریک و مردن شخصیتم رو میدیدم کلی میترسیدم:d توی PC از هیچ بازی نترسیدم تا حالا، مثلا Dead Space 2 خیلی برام معمولی بود و با اینکه با هدست هم بازیش میکردم اصلا ترس نداشت ولی توی PS3 اون اولا که تازه Demon's Souls رو گرفته بودم یکم ازش میترسیدم یعنی با یه حس سنگینی بازیش میکردم چون سازنده هاش بازی رو طوری درست کرده بودند که روانت رو بهم بریزه مدتی گذشت تا Walktroughــش رو خوندم و یاد گرفتم چطوری باید در بازی پیشرفت کنم و اون حسم هم نسبت بهش برطرف شد اما انگار سازنده هاش قصد ندارن دست از سرمون بردارن این شات از Dark souls برای من بهترین شات بازی های سال 2011 بحساب میاد:

i418003_sspreview32973DS12.jpg.jpg
این که دلیل نمیشه من تو سن 9 سالگی SH 1 رو تا آخرش رفتم. در ضمن Dead Space رو داخل غار هم بازی کنی نمیترسی:d . و اینکه به این Screen shot ها اعتنا نکن

دوستان الان جواب اولین تا آخرین پست رو میدم.
اول اینکه آقای masoud_persia جوک نگو لطفا، نمیدونم شما چجوری حساب میکنی، اما من هرجوری حساب میکنم میبینم فیلم اصلا ترس نداره و بازی ترسناکه، به هرحال.
و اما درباره ی بازی :
سری RE که مزخرف بود، هرچی زامبی بود آوار میشد سرت، یه سبک اکشن به تمام معنا.
و اما Siren : میتونم بگم بد نبود، توصیه نمیکنم، وقت تلف کردنه.
و اما Silent Hill : فقط میتونم از کلماتی مانند فوق العاده، بی نظیر، معجزه، زندگی و در نهایت یه بازی ترسناک استفاده کنم. و اما سبک : داستان پیچیده و گیرا، ترس روانشناسانه و ماورا. اگه دنبال ترس واقعی میگردید که هم بترسید و هم حال کنید دور RE و Siren و صدتا بازی ترسناک دیگه خط بکشید و بیاید سراغ Silent Hill . حسی که نه تجربه کردم و نه خواهم کرد. توجه داشته باشید که Silent Hill 1 ,2 ,3 ,4 میشه چنین القابی رو بهشون داد و Home Coming و Shattered Memories و Origins و Downpour یه افتضاح بودند که گند زدن به سری. وقتی اولای بازی Silent Hill 1 که Harry داشت کابوس میدید رو یادم میاد مو به تنم سیخ میشه و تو دلم آشوب میشه. من به این ترتیب با سایلنت هیل حال کردم :
Silent Hill 1
Silent Hill 4
Silent Hill 2
Silent Hill 3
و بقیه هم که هیچی. فقط میتونم بگم بازی رو از دست ندید که بدجوری ضرر میکنید. البته اینو بگم اگه دوست دارید واقعا بترسین Silent Hill 4 رو توصیه میکنم و بعد 1 . درضمن قبل از بازی Atmosphere رو مهیا کنید که واقعا لذت ببرید از بازی.
نظرتون رو وقتی بازی کردین بگید.
مهم نیست چطور حساب کتاب کردی، اول برو اون فیلمی رو که گفتم تماشا کن بعد بیا نظر بده، البته الان واسه من ترسناک نیست ولی اون موقع که سنم کم بود(12 سال پیش) ترسناک بود. در مورد بازی هم بستگی به آدمش داره، واسه آدمی مثل من که شب نشینی با بچه ها میریم قبرستون این گیم ها فان حساب میشن.
در مورد RE، فکر کنم RE3 رو بازی نکردی، 4 و 5 اکشن بودن نه بقیه
در مورد سایلنت هیل باحات موافقم، خیلی ها با نسخه 2 حال کردن ولی من بیشتر از نسخه 4 خوشم اومد.

به بچه ها پیشنهاد میکنم موقع انجام بازی ها ترسناک دوستی فامیلی چیزیو خفت کنید بیارین بقلتون بشینه که اگه زامبی اومد بخورتتون اونم بخوره تنها نباشین . :d

من بچه بودم از بازیه Syphon Philter (میدونم اشتباه نوشتم آخه بنویسم Filt** ستاره میشه) میترسیدم...:d.....نمیدونمم کدومش قسمتش بود.....ماله برادرم بود.....
بازیه بعدی که ازش ترسیدم Silent Hill بود البته شماره 1....................
بازیه بعدیی که ازش ترسیدم Doom 3 بود............دیگه الان بازیه مسخره شدن.......
کلا ترس تو همه چیز هست.....نمشه انکارش کرد......تو همه چیز بدون استثنا.........تو زندگی عادی , تو بازی , تو فیلم..............
اما چاشنیه زندگیه خداییش.........

من بیشتر شوکه میشدم تا ترس

RE3 رو که یادش بخیر با پسر خاله ها میشستم میرفتم اونا تشویق می کردن من می رفتم:d

یه دفعه هم سره Fear 1 بود که حسابی منو به لرزه انداخت اون صحنه ای بود که باید از نردبون میرفتیم پایین همین که بر می گشتیم آلما پشت سرمون بود

کلا بازی نبوده که ازش بترسم چندتا بازیه به خصوصه که اتمسفر و جو خاص خودشو داره یکی سایلنت هیل و یکی الن ویک تنها بازی که کمی در من ایجاد دلهره کرد همین الن ویک بود و بس

یه چیز جالب ! اخیرا میدونین از چه بازی ترسیدم؟! Mirror's Edge !!
اون مرحلش که اولش دو تا ازون آدم زرنگا میدون دنبال آدم خیلی ترسناکه!! هر لحظه ممکنه بهت برسن ولی اگه به پشت سرت نگاه کنی کار احمقانه ایه! چون سرعتت کم میشه!
من این ME هفته پیش دوباره تموم کردم ......آره پدر سوخته ها خیای سریعو و ترسناکن.....همینجوری ضربان قلبت میره بالا ......یه سوتی بدی کارت تمومه....برگردی خیلی ناجوره ....با دو لگد میکشتنت.:d

:d
بستگی داره نصف شب بزنم یا نه
اول alan wake اساسی:))
تو خونه خفتت میکن اولین تجربه تو این سبک منحصر به فرد جلل خالق:d
دد اسپیسم که اولاش واقعا

به خیلی چیزا بستگی داره
مثلا condmend واقعا از اون دست بازی هایی بود که حس دلهره همش باهام بود ولی نه اینکه نتونم بازی کنم ولی همین حس دلهره الکی که فقط به خاطر یکدفعه بیرون پریدن ادماش رخ میداد باعث شد بازیش نکنم چون واقعا لذت نداشت اذیت میکرد ادم را ولی یک بازی مثل dead space واقعا ترس با حالی داشت ادم میترسید و قشنگ ادرنالین را حس میکرد در رابطه با بازی هایی مثل residents evil به نظرم بیشتر ترس به خاطر دستو پا چلفتی بودن کارکتر بود دو ساعت طول میکشید اسلحه را بیاره بالا زامبی را بکشه و از وقتی که این حالت با نسل جدید از بین رفت این بازی هم ترس خودش را از دست داد ولی کلا حال نمیکنم با بازی الکی ترسناک بازی ترسناک میخوای Alan Wake را روی آخرین درجه برو فقط حواست باشه که پشت صندلی یک متکایی چیزی بزاری چون من یک بار داشتم در حالی که دونبالم بودن میدویدم یهو یکیش 2 میلی من ظاهر شد چنان از جام پریدم که از روی صندلی بر عکس شدم و فقط صدای ترکیدن آلن را شنیدم

در ضمن به نظرم تنها علت ترسناک بودن silent hill همزاد پنداری با شخصیت داستان باشه چون مثلا اون شماره ای که یک دختر تنها با یک چراغ قوه ..... واقعا ادم خودش تنها و بی دفاع فرض میکنه در کل ترس ریشه در کودکی افراد دارد و اگر کسانی که از موضوعاتی این چنین میترسند بایستی به دونبال علت آن در کودکی باشند

آخرین ویرایش:
واقعا Alan Wake خیلی ترسناک بود البته نمیشود بگی ترس بیشتر هیجان داشت مخصوصن وقتی دنبالت بودن چون من شبا بازی میکردم خیلی ترسناک بود....وقتی بازی میکردم فک کنم هر دفه یه 2 لیتری آدرنالین ترشح میکردم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or