همکاری EA و سامسونگ در گوشی های سری galaxy s4

Reza Castel

کاربر سایت
Samsung Galaxy S4 به تازگی به نمایش در آمد و احتمال میرود که برای چند سالی بهترین گوشی اندرویدی باشد.EA هم قصد پشتیبانی از این گوشی را دارد.

سایت A-list اعلام کرده است که EA قرار است 16 بازی برای این گوشی موبایل منتشر کند و این بازی ها در Google Play Store قابل دسترس خواهند بود.تعدادی از این بازی ها عبارتند از:

Tetris Blitz, Real Racing 3, The Simpsons: Tapped Out, Plants vs. Zombies, Monopoly و Bejeweled Blitz

Glenn Roland سخنگوی EA در این باره گفته است:"خوشحالیم که اعلام کنیم همکاری جدیدی را با Samsung آغاز کرده ایم و قرار است تعدادی از بازیهای محبوبمان را برای Samsung Galaxy S4 منتشر کنیم.رزولیشن بالاتر،صفحه ی بزرگتر و قدرت پردازش بهتر این گوشی،باعث میشود که بازی های ما حتی بهتر به نظر آیند.

منبع
Galaxy S4: EA to supply 16 games at launch | VG247

Samsung-Galaxy-S4-GamePad.jpg
"
galaxy-s-4.jpg

galaxy-s4-vs-playstation-4-mid.jpg

samsunggalaxys4controller-300x200.jpg

آخرین ویرایش:
در واقع دوران رفتارهای زشت اپل به پایان رسیده و دوران آزادی نرم افزار شروع شده
خوشبختانه این تفکر که "فقط من درست می گم"،"مشتری های من احمقن نمی فهمن چی می خوان،اون چیزی که من می سازم رو باید بخوان"،"مشتری من حق نداره چیزی رو تغییر بده و فقط باید طبق محدودیت های من عمل کنه" و از این قبیل تفکر های اپلی رو به پایانه.
شما نگاه کنید بیشترین درگیری با سایر شرکت ها رو اپل داشته.هر ساله و هرساله از چندین شرکت شکایت می کنه! واقعا دلیل این رفتارهای بچه گانه چیه؟! یعنی فقط اپل خلاقیت و نوآوری داشته؟! مگه مایکروسافت نوآوری نداشته؟ چرا اون این ازاین کارا نمی کنه؟!!
همه ی اینا بر می گرده به تفکر قرون وسطایی سردمداران اپل...
من مرده شما زنده ولی به زودی خواهید دید اون روزی رو که اپل هم به سرنوشت نوکیا و خیلی های دیگه دچار بشه
اگر فرض کنیم که سیستم عامل اپل بسیار روان تر از آندروید کار می کنه(که به خاطر سازگاری کامل با سخت افزار همین طور هم هست) رفتار اپل با مشتری انقدر توهین آمیزه که من شخصا هرگز سراغش نخواهم رفت.من هیچ وقت حاضر نمی شم به خاطر یه جنس مثلا 100 دلاری 300 دلار پول بدم، تازه اون هم با دنیایی از محدودیت ها و باید و نبایدها!
یعنی این همه آدم تو دنیا سال به سال این همه پول میدن تا آخرین iPhone رو خریداری کنن نمیفهمن و شما می فهمین ؟ مشتری همه این چیزایی که شما میگی رو میبینه و همون دلایلی که iPhone رو کرده iPhone دوباره میرن سمتش. دوستان یه جوری میگن اپل انگار دارن راجع به صاایران صحبت می کنن! شما وایسا تا اپل نزول کنه و همین محصولات کت و یقر و بی کیفیت سامسونگ رو خریداری کنید. تنها smartphone ـی که میتونه به iPhone و iOS نزدیک بشه فقط Blackberry Z10 ِ که واقعا گوشی خوش ساخت و خوبی ِ سیستم عامل فوق العاده ای هم داره.
دوست عزیز شما دوباره پستهات رو یه مرور بکن...شما نوشتی تو اندروید اگه چه 4 هسته باشه چه 400 هسته هیچ فرقی نداره...که من امدم گفتم چرا خیلی فرق داره ..اصلا من حرفی از مقایشه IOS و Android زدم ؟​

خوب دقیقا حرف من برمیگرده به مزخرف بودن و اپتیمایز نبودن android . یه لقمه حاضر و آماده که روی گوشی های 100 دلاری هم میزارن و فقط قیافه ـشو عوض می کنن تا مثلا انحصاری یه برند خاص بشه. حتما اون ویدئو صفحه قبل رو دانلود کنید خودتون همه چیز رو متوجه میشید، به زبان شیرین مادری مقایسه کرده و بنچمارک ها رو نشون میده.

یعنی این همه آدم تو دنیا سال به سال این همه پول میدن تا آخرین iPhone رو خریداری کنن نمیفهمن و شما می فهمین ؟ مشتری همه این چیزایی که شما میگی رو میبینه و همون دلایلی که iPhone رو کرده iPhone دوباره میرن سمتش. دوستان یه جوری میگن اپل انگار دارن راجع به صاایران صحبت می کنن! شما وایسا تا اپل نزول کنه و همین محصولات کت و یقر و بی کیفیت سامسونگ رو خریداری کنید. تنها smartphone ـی که میتونه به iPhone و iOS نزدیک بشه فقط Blackberry Z10 ِ که واقعا گوشی خوش ساخت و خوبی ِ سیستم عامل فوق العاده ای هم داره.

خوب دقیقا حرف من برمیگرده به مزخرف بودن و اپتیمایز نبودن android . یه لقمه حاضر و آماده که روی گوشی های 100 دلاری هم میزارن و فقط قیافه ـشو عوض می کنن تا مثلا انحصاری یه برند خاص بشه. حتما اون ویدئو صفحه قبل رو دانلود کنید خودتون همه چیز رو متوجه میشید، به زبان شیرین مادری مقایسه کرده و بنچمارک ها رو نشون میده.

من نگفتم اونایی که می خرن نمی فهمن! من می گم فلسفه ی تمام کارای اپل و همین طور برخوردش با مشتری توهین آمیز و برای من غیر قابل تحمله.خوب شاید واسه بعضی ها توهین آمیز نباشه!
در کل مشتری های اپل از این چند دسته خارج نمی شن:
1 کسایی که فکر می کنن اپل کلاس داره.این دسته از اونایی هستن که از 10 درصد قابلیت های گوشیشون بیشتر استفاده نمی کنن و فقط صرفا برای کلاس گذاشتن جلوی دوستاشون می خرن.
2 کسایی که فکر می کنن چون آیفون از بقیه خوشکل تر و گرون تره حتما بهتر هم هست!
3 کسایی که از قدیم از محصولات اپل استفاده می کردن(زمانی که اپل واقعا حرفی برای گفتن داشته) و خود به خود توی این سالها یه تعصبی نسبت به اپل پیدا کردن و نمی خوان قبول کنن که دیگه هیچ وقت این اپل اون اپل سابق نخواهد شد!
4 آمریکایی ها...! در واقع بخش بزرگی از فروشش تو آمریکاست و خوب طبیعیه از تولید ملی شون حمایت می کنن
یه گیک عاشق اینه که دل و روده ی سخت افزار و نرم افزار دیوایس هاش رو بیرون بکشه بنابر این هیچ وقت سراغ یه چیزی که از سر و صورتش محدودیت می باره نخواهد رفت.

در مورد این که می گی آندروید آشغاله:
شما اگه همون برنامه نویسی ساده توی دانشگاه رو هم پاس کرده باشی باید بدونی که تو نوشتن یه برنامه چند تا عامل مهمه یکیش همون performance که شما می گی آندروید توش ضعیفه منم تا حدودی قبول دارم. ولی یه چیز دیگه که در کنار performance مهمه مسئله flexibility هست.این که آندروید می تونه رو هر پردازنده ای تقریبا با هر نوع معماری و روی هر نوع سخت افزاری بدون هیچ محدودیتی اجرا بشه از نظر من یه معجزه است! این که وقتی همه چیز معلومه یه کاری رو بکنی هنر نیست هنر اینه که همون کار رو وقتی هیچ چیز معلوم نیست بکنی... دقیقا همین کاری که آندروید می کنه.
ضمن این که عمر IOS خیلی بیشتر از آندرویده.در واقع آندروید یه سیستم عامل نوپاست باید چند سال دیگه صبر کرد اون وقت خواهید دید که آندروید به کجا خواهد رسید!

اونوقت این بده؟
یعنی یک عده ای "آدم تر" هستند و باید OS مخصوص خودشون رو داشته باشند و همه جهان نباید از یک چیز لذت ببرند؟
همین بسته بودن و احساس premium بودن و تفکر one for all احمقانه اپل هست که باعث شده به وضع فعلی افتاده

یه لقمه حاضر و آماده که روی گوشی های 100 دلاری هم میزارن و فقط قیافه ـشو عوض می کنن تا مثلا انحصاری یه برند خاص بشه.
این خودش یکی از اصلی ترین مزایای اندروید برادر>:d

تو این سایت امار همه جانبه گوشی ها و میزان استفاده و فروششون رو مورد بررسی قرار داده و امارشون رو به صورت نمودار تا اگوست 2012 بررسی کرده که با توجه به نمودار هر ماه اندروید داره درصدش زیاد میشه و فروش تلفن های همراه سامسونگ تقریبا 2 برابر اپل هست تازه این امار برای وقتی هست که نوت 2 تازه امده بود.

Smartphone sales and statistics

یعنی این همه آدم تو دنیا سال به سال این همه پول میدن تا آخرین iPhone رو خریداری کنن
نمیفهمن​
و شما می فهمین ؟

شما وایسا تا اپل نزول کنه و همین محصولات کت و یقر و
بی کیفیت​
سامسونگ رو خریداری کنی

خوب اون50میلیون نفری که اس3خریدن نفهمیدن بی کیفیت شما فهمیدی؟؟میتونستن با همون پول ایفون بخرن یا با قیمت کمتر اندروید یا ویندوز فون بخرن
کارشناسانgsma.t3معتبر ترین نشریه های ای تی اروپا و..جایزه بهترین گوشی سال رو به اس3دادن نفهمیدن بی کیفیت شما فهمیدی؟؟

جالب اینجاست که تو وفاداری مشتری به برند سامسونگ از اپل هم بالاتره..یعنی اکثر اونای که سامسونگ خریدن انقد راضی بودن که گجت بعدیشون هم سامسونگ میگیرن و تو این از اپل هم بهر عمل کرده.بعد شما میگین بی کیفیت؟؟

درضمن دوستان امروز هزینه ساخت اس4 اعلام کردن جالبه ایفون و گلکسی اس تقریبا هم قیمتن ولی هزینه ساخت اس4 تقریبا2برابر ایفون5ه

دوستان من خودم دوستدار سامسونگم ،ضد اپل نیستم ،اما از این سیاست انحصار طلبیش بیزارم ولی دوتا نکته یادتون باشه:
ios رو اولین بار اپل معرفی کرد و آندروید یک کپی قوی و زیبا از ios هست
تمام چیزهای جدیدی که ما داریم توی گوشیهای سامسونگ میبینیم مبدعش اپل بوده
یه نکته هم یادتون باشه.اپل یه شرکت نوپا نیست که بخواد نابود بشه.اپل یه چیزی در حد مایکروئه پس خواهشا انقدر مغرضانه قضاوت نکنید.

.

شما تو برند گیر کردین باید دیدتون خیلی باز تر بشه..

شما تو برند گیر کردین باید دیدتون خیلی باز تر بشه..
من تو برند گیر نکردم. تو تفکر بچگانه بعضی موندم که میگن طرف iPhone میخره چون میخواد جلو دوستاش کلاس بزاره یا چون گرونه خوبه! واقعا نمیدونم چی بگم دیگه! با این تفکر من بیام چی رو نقل قول کنم دیگه. الان مثلا محدودیت تو چی ؟ اگر شما خودت رو "گیک" میدونی که مطمئنم تعریف دقیقش رو هم نمیدونی؛ من گیک ِ مثثا iPhone ام. دل و رودشو ریختم بیرون روش cydia نصب کردم. الان بلوتوث داره، دلیوری داره، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم ایده های عجیب غریب رو iPhone ام پیاده کردم. هیچ محدودیتی ام ندارم.

فقط به یه چیزی ایمان دارم و اینو میتونید از هر کسی که دوست داشتید بپرسید اونم اینه که با همه محدودیت هایی که شما به نظر خودتون میگید، من ندیدم کسی رو که یک بار حداقل بیشتر از یک ماه از iPhone استفاده کرده باشه و بتونه بعدش با برند ها و گوشی های دیگه ارتباط برقرار کنه. این هم جادو و جمبل و اتفاق نیست. شما بیان 5 رو بگیر دست راستت و SIII رو هم بگیر دست چپت، یکم بالا پایین کن، خودت متوجه منظور میشی. دیگه بیشتر از این حوصله توضیح دادن ندارن. اگر براتون مقدور نیست یا در توانتون نیست از نزدیک این مقایسه رو انجام بدید پس دیگه به بحث ادامه ندیم بهتره.

من ندیدم کسی رو که یک بار حداقل بیشتر از یک ماه از iPhone استفاده کرده باشه و بتونه بعدش با برند ها و گوشی های دیگه ارتباط برقرار کنه.
شدیدا این جمله تایید میشه.نمیدونم چه جادویی داره وقتی دستت میگیری دیگه باقیه گوشیها حس خیلی چندانی بهت نمیدن

شدیدا این جمله تایید میشه.نمیدونم چه جادویی داره وقتی دستت میگیری دیگه باقیه گوشیها حس خیلی چندانی بهت نمیدن
اینطوری ها هم نیست بستگی به شخصی داره که ازش استفاده میکنن خیلی ها رو هم میشناسم که فقط دارن به خودشون فحش میدن که چرا از این برند گوشی خریدن

بشنو و باور مکن
yahoo_4.gif
میشنومو باور میکنم:d
حسین گوشی مثل بقیه چیزا نیست خیلی خیلی سلیقه ایه مثلا یکی مثل من حال میکنه رو صفحه سوپر amoled نوت حال کنه به اون بزرگی یکی حال میکنه با 4 اینچی ایفون حال کنه (تازه شده 4 اینچ قبلا که 3.5 بود)
این یکی بود هزاران هزار دلیل هست
نمیگم هر کی بخره ناراضیه یکی بقول تو جادو میشه یکی هم براش یه ریال ارزش نداره
اتفاقا 4s یکی از بچه ها رو گرفتم یخورده باش کار کردم انصافا قیافشو که دیدم کف بر شدم ولی بازم بهs2 نمیرسید برا من یه چند دقیقه ای باش بازی کردم گوشی با حالی بود ولی خوب بس نا جوانمردانه به hand من نمیخورد

آخرین ویرایش:
در حد ؟!!!
اپل از ماکرو خیلی جلوتر هست ...
Microsoft made a $150 million investment in non-voting Apple stock in 1997.
من نظرم اینه که باز بریم دانشگاه شریف جمع شیم واسه ی استیو جابز و باقی مرحوم های اپل خرما پخش کنیم.

آخرین ویرایش:
حرفی که شما داری میزنی نشون میده منظورو متوجه نشدی تو دینا 10 تا ماشین ساز هست ولی 4 تاشون level دارن مثلا بنز یا BMW یا فراری و پورشه برای اینکه نوآوری دارن شاید چیزی بسازن بعد از دو سال شما روی ماشینای دیگه ببینی ولی نوآوریش اول ماله اونا بوده برای همین اسم و رسمی دارن همه میگن بـــــــــــــــنزه بابا این Level و از نو آوریش به دست آورده ولی سامسونگ هر چی میسازه خیلی مشخصه که یه کپیه الانم برند بدی نیست ولی level نداره چونکه از خودش نوآوری نداره یه برند consumer level معمولیه تو سطح حرفه ای یا جایی که کیفیت و نوآوری قراره حرف اولو بزنه بگی سامسونگ مردم چی فکر میکنن آخه؟
من منظور رو دقیق گرفتم . جوابش رو هم دادم . اینم شما برای خودت بست دادی،فقط اومدی یچیزی بگی که خودتم نفهمیدی چی گفتی...

ساسمسونگ الان تاپ موباید فروشهای دنیاست.اینو قبول کن. سامسونگ دیسپلی قول شماره 1 جهانه! توی لوازم خونگی میتونی هرچقدر دلت خواست ببریش زیر سوال .ولی تو این دو مورد اصلا نمیتونی!
شما از محصولاتش نه استفاده دائمی داشتی .نه چیزی دیدی. فقط یه هیتری!غیر اینه؟

وا... یهترین امکاناتی که یه تلفن همراه میتونه داشته باشه رو ارائه میده .فقط چون اپل ازش شکایت کپی برداری کرد!که شما هنوز هم که هوزه نفهمیدید برای چیه!دارید میگید کپیه!!!
اون دقیقا فقط به دیزاینش ربط داشت و galaxy s اول! وقتی هیچی نمیدونید،فقط یه هیتر میتونید باشید که این نظرات رو میگه. وگرنه الان گوشی جدید htc کپی ایفونه ،اگه هیتر سامسونگ نبودید از اونا هم میگفتید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or