همکاری EA و سامسونگ در گوشی های سری galaxy s4

Reza Castel

کاربر سایت
Samsung Galaxy S4 به تازگی به نمایش در آمد و احتمال میرود که برای چند سالی بهترین گوشی اندرویدی باشد.EA هم قصد پشتیبانی از این گوشی را دارد.

سایت A-list اعلام کرده است که EA قرار است 16 بازی برای این گوشی موبایل منتشر کند و این بازی ها در Google Play Store قابل دسترس خواهند بود.تعدادی از این بازی ها عبارتند از:

Tetris Blitz, Real Racing 3, The Simpsons: Tapped Out, Plants vs. Zombies, Monopoly و Bejeweled Blitz

Glenn Roland سخنگوی EA در این باره گفته است:"خوشحالیم که اعلام کنیم همکاری جدیدی را با Samsung آغاز کرده ایم و قرار است تعدادی از بازیهای محبوبمان را برای Samsung Galaxy S4 منتشر کنیم.رزولیشن بالاتر،صفحه ی بزرگتر و قدرت پردازش بهتر این گوشی،باعث میشود که بازی های ما حتی بهتر به نظر آیند.

منبع
Galaxy S4: EA to supply 16 games at launch | VG247

Samsung-Galaxy-S4-GamePad.jpg
"
galaxy-s-4.jpg

galaxy-s4-vs-playstation-4-mid.jpg

samsunggalaxys4controller-300x200.jpg

آخرین ویرایش:
فقط به یه چیزی ایمان دارم و اینو میتونید از هر کسی که دوست داشتید بپرسید اونم اینه که با همه محدودیت هایی که شما به نظر خودتون میگید، من ندیدم کسی رو که یک بار حداقل بیشتر از یک ماه از iPhone استفاده کرده باشه و بتونه بعدش با برند ها و گوشی های دیگه ارتباط برقرار کنه.

وقتی دنیای وسیعی از اطلاعات تو دستمون هست نیازی نیست 2 تا شو بگیریم تو دستمون و بخواهیم یکیرو انتخاب کنیم....این همه سایت های نقد کننده ، فیلم های یوتیوب ، و....نشون دهنده این هست چه گوشی برازنده در دست گرفتن هست.....خوشبختانه از لحاظ پولی هم گوشی های رده بالا سامسونگ تو ایران با اپل تقریبا برابری میکنه که نخواهیم بهانه بیاریم بگیم چون قیمتش بالاست پس کسی سراغش نمیره.

شما دستت تو اندروید خیلی خیلی بیشتر از ios بازه...یه سر به xda بزن و ببین چقدر کوکر وجود داره که میتونی با توجه به سلیقت و قابلیت هایی که میخوای اندروید مخصوص اون کوکر رو نصب کنی.

ایا رو گوشی اپل هم میشه ویندوز اکس پی نصب کرد ؟:d

لینوکس چی ؟ لینوکسم میتونید ؟

آخرین ویرایش:
من تو برند گیر نکردم. تو تفکر بچگانه بعضی موندم که میگن طرف iPhone میخره چون میخواد جلو دوستاش کلاس بزاره یا چون گرونه خوبه! واقعا نمیدونم چی بگم دیگه! با این تفکر من بیام چی رو نقل قول کنم دیگه. الان مثلا محدودیت تو چی ؟ اگر شما خودت رو "گیک" میدونی که مطمئنم تعریف دقیقش رو هم نمیدونی؛ من گیک ِ مثثا iPhone ام. دل و رودشو ریختم بیرون روش cydia نصب کردم. الان بلوتوث داره، دلیوری داره، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم ایده های عجیب غریب رو iPhone ام پیاده کردم. هیچ محدودیتی ام ندارم.

فقط به یه چیزی ایمان دارم و اینو میتونید از هر کسی که دوست داشتید بپرسید اونم اینه که با همه محدودیت هایی که شما به نظر خودتون میگید، من ندیدم کسی رو که یک بار حداقل بیشتر از یک ماه از iPhone استفاده کرده باشه و بتونه بعدش با برند ها و گوشی های دیگه ارتباط برقرار کنه. این هم جادو و جمبل و اتفاق نیست. شما بیان 5 رو بگیر دست راستت و SIII رو هم بگیر دست چپت، یکم بالا پایین کن، خودت متوجه منظور میشی. دیگه بیشتر از این حوصله توضیح دادن ندارن. اگر براتون مقدور نیست یا در توانتون نیست از نزدیک این مقایسه رو انجام بدید پس دیگه به بحث ادامه ندیم بهتره.

شما وقتی اول میگین iPhone بعد میگین Blackberry انتظار نداشت باشه ملت خیال کنند تو برند گیر نکردی..!
ما ها همه از قابلیت های ایفون خبر داریم و هیچ وقت زیر سئوال نمیبریمش ولی شما و دوست داران ایفون هیچ گوشی دیگه ای رو قبول ندارین و طوری حرف میزنید انگار مثلا باقی گوشی ها 1100 صفر هستن در مقابل ایفون..!
چه از لحاظ سخت افزاری به خوای حساب کنی چه از لحاظ نرم افزاری ایفون هیچ چیز خاصی نسبت به غول های اندورید بالاتر نداره به جزء یک سری محدودیت ها که مختص شرکت اپل هست قابلیت بالاتری رو نمیشه حس کرد..
این جاو و جمبلی هم که میگی بحث کیفیت نیست..! بحث علاقه به برند و کلاس گذاشتن و خاص بودنِ..!

من تو برند گیر نکردم. تو تفکر بچگانه بعضی موندم که میگن طرف iPhone میخره چون میخواد جلو دوستاش کلاس بزاره یا چون گرونه خوبه! واقعا نمیدونم چی بگم دیگه! با این تفکر من بیام چی رو نقل قول کنم دیگه. الان مثلا محدودیت تو چی ؟ اگر شما خودت رو "گیک" میدونی که مطمئنم تعریف دقیقش رو هم نمیدونی؛ من گیک ِ مثثا iPhone ام. دل و رودشو ریختم بیرون روش cydia نصب کردم. الان بلوتوث داره، دلیوری داره، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم ایده های عجیب غریب رو iPhone ام پیاده کردم. هیچ محدودیتی ام ندارم.

فقط به یه چیزی ایمان دارم و اینو میتونید از هر کسی که دوست داشتید بپرسید اونم اینه که با همه محدودیت هایی که شما به نظر خودتون میگید، من ندیدم کسی رو که یک بار حداقل بیشتر از یک ماه از iPhone استفاده کرده باشه و بتونه بعدش با برند ها و گوشی های دیگه ارتباط برقرار کنه. این هم جادو و جمبل و اتفاق نیست. شما بیان 5 رو بگیر دست راستت و SIII رو هم بگیر دست چپت، یکم بالا پایین کن، خودت متوجه منظور میشی. دیگه بیشتر از این حوصله توضیح دادن ندارن. اگر براتون مقدور نیست یا در توانتون نیست از نزدیک این مقایسه رو انجام بدید پس دیگه به بحث ادامه ندیم بهتره.
متاسفانه شما خیلی متعصبی و تعصبت باعث شده که حتی نتونی کامنتای منو بخونی! من نگفتم هر کی می خره به خاطر کلاسشه ، گفتم یه بخشی از اونایی که می خرن واسه کلاس می خرن.اینو می خوای رد کنی؟ نه واقعا می خوای رد کنی؟ بیا بریم نشونت بدم کساییو که با آیفونشون فقط بلدن زنگ بزنن و اس ام اس بدن و عکس بگیرن!
خیلی جالبه
تمام دنیا و حتی خود اپلی ها هم قبول دارن که IOS خدای محدودیته بعد شما اومدی می گی من هیچ محدودیتی ندارم!!
محدودیت های نرم افزاریش رو که همه می دونن،ولی چیزی که برای خودم هم جالب بود این بود که حدود یک ماه پیش سایت ifixit یه بررسی سخت افزاری روی تبلت ها انجام داد و محصولات اپل عنوان بد تعمیر ترین رو گرفتن.یعنی انگار عمدا یه جوری درست کردن که اگه خواستی بازش کنی حتما یه جاییش بشکنه!!
کلا این حالت تهاجمی ای که اپل نسبت به محصولاتش داره رو اگه همه داشتن الان هنوز انسان ها غار نشین بودن و داشتن تو سر و مغز هم دیگه می زدن که چرخ مال منه چرخ مال منه...! :) باید قبول کنی که دنیای مدرن جای این چیزا نیست.دنیای مدرن یعنی اشتراک... این که آندروید انقدر سریع پیشرفت کرد هم دقیقا به همین دلیله،چون همه می تونن دستکاریش کنن...چون همه می تونن ایده هاشونو روش پیاده کنن و دیگران هم بیان از اون ایده ها استفاده کنن

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 PM ارسال شده بود ----------

یه نکته هم یادتون باشه.اپل یه شرکت نوپا نیست که بخواد نابود بشه.اپل یه چیزی در حد مایکروئه پس خواهشا انقدر مغرضانه قضاوت نکنید.

من از خودم حرف نزدم ...
شما کافیه یه نگاه ساده به ارزش سهام اپل بکنی...نزدیک 40 درصد کاهش داشته.از 705 دلار رویایی به 420 دلار رسیده!!!!
شما فکرشو می کردی یه روزی نوکیا به این جا برسه؟
اینا همه نتیجه ی انحصار گراییه...

^میشه منبع این آمار رو لطف کنید؟​

بله چرا که نمیشه.

این درباره فروش
According to Strategy Analytics, Apple's iPhone 5 was already the best-selling smartphone in the US, and the survey outfit says that it also outsold all other models elsewhere on the planet, too. Cupertino's new bauble sold an estimated 27.4 million units during the period to dethrone last quarter's champ, the Samsung Galaxy S III, which landed in around 15.4 million hands globally. To top it off, the iPhone 4S actually shipped an estimated 17.4 million units to bump Samsung's best-seller down to third place, giving Apple the two most popular handsets on the planet and over 20 percent of the global market. Of course, the Korean maker might be throwing down soon with a new contender, and we know how fast you can go from champ to chump in the smartphone game.

منبع :
Strategy Analytics: Apple's iPhone 5 tops world smartphone sales for Q4 2012

................
این درباره درآمد اپل

Apple today announced its earnings for its first fiscal quarter of 2013. Apple’s revenue amounted to $54.5 billion in Q1. With earnings of $13.81 per share. Apple posted $13.1 billion in profit. This means that Apple narrowly missed street estimates on the revenue numbers, but beat on profits.

منبع : Apple Q1 2013: Record Breaking Revenue

.................

این هم درباره درامد گوگل

Earnings season is swinging into high gear and today's big player is Google. The internet giant just announced its earnings for the fourth quarter of 2012, and unsurprisingly it's still raking in the dough. For the three month period ending December 31st, 2012 the company pulled in $14.42 billion in revenue -- a staggering 36 percent increase year-over-year. That doesn't even include revenue generated by Motorola's recently spun off Home division, which would have pushed the total to $15.24 billion

منبع : Google announces Q4 2012 earnings: impressive revenues of $14.42 billion, excluding Motorola Home

.................
فقط دو تا نکته

1 - جفت این گزارش های مالی برای یک دوره هستند. جفتشون به ترییب 22 و 23 ژانویه منتشر شدند پس فکر نکنید تاریخی جا به جا شده.
2 - من توی پست اول IDC با Strategy Analytics قاطی کردم.

وا... یهترین امکاناتی که یه تلفن همراه میتونه داشته باشه رو ارائه میده .فقط چون اپل ازش شکایت کپی برداری کرد!که شما هنوز هم که هوزه نفهمیدید برای چیه!دارید میگید کپیه!!!
اون دقیقا فقط به دیزاینش ربط داشت و galaxy s اول! وقتی هیچی نمیدونید،فقط یه هیتر میتونید باشید که این نظرات رو میگه. وگرنه الان گوشی جدید htc کپی ایفونه ،اگه هیتر سامسونگ نبودید از اونا هم میگفتید!
دقیقا! یادمه اولین بار که گوشی htc one رو دیدم خیال کردم ورژن جدید ایفونه! حالا چرا اپل ازش شکایت نمیکنه اینه که میدونه هیچ خللی در فروش گوشی هاش ایجاد نمیکنه ولی این سامسونگه که هر سال با یه جهش خیره کننده داره بازار موبایل رو دست میگیره! اپلم بایدم بترسه و شروع کنه به این شکایت های بچگانه و قضیه کپی برداری ... جالبه که همه فقط روی سامسونگ حساسند که این خودش نشون دهنده پیشرفت و حس عقب موندن شرکت های دیگه از این غول بزرگ دنیای الکترونیکه!

بابا به پیر به پیغمبر ، سامسونگ هم دقیقا از همون پلاستیکی (poly carbonate) استفاده می کنه که htc ، LG ، nokia ، Sony و ... استفاده می کنند.دلیل این که ظاهرش بده اینه که سامسونگ لایه ای به نام hyperglaze روی بدنه پلاستیکی میکشه که باعث میشه بد به نظر بیاد.

الان کجا سونی تو گوشی رده بالاش مثل xperia z از پلاستیک استفاده کرده ؟
یا HTC ONE ؟ همه دارن میرن سمت متریال های عالی برای گوشی های رده بالا اما سامسونگ گلکسی S4 رو پلاستیک پوش آورده تو میدون !
وقتی چیزی نمیدونی ، بهتره الکی نپری وسط و یک چیزی بگی ! اونم با حرف هایی که بخوای مسخره کنی آقای دلقک .

الان کجا سونی تو گوشی رده بالاش مثل xperia z از پلاستیک استفاده کرده ؟
یا HTC ONE ؟ همه دارن میرن سمت متریال های عالی برای گوشی های رده بالا اما سامسونگ گلکسی S4 رو پلاستیک پوش آورده تو میدون !
وقتی چیزی نمیدونی ، بهتره الکی نپری وسط و یک چیزی بگی ! اونم با حرف هایی که بخوای مسخره کنی آقای دلقک .

سامسونگ برا این کارش دلایل منطقی داره.همین اچ تی سی بخاطر بدنش تو تولید به مشکل برخورده و به زور میتونه ماهی1میلیون گوشی تولید کنه...ولی سامسونگ میخواد زودتر تو اکثر کشورهای دنیا گوشی رو عرضه کنه و برا1ماه باید10میلیون گوشی بسازه..یعنی بیشتر از کل فروش سونی یا اچ تی سی توی3ماه:دی
اینجور نیست که سامسونگ نخواد فلزی بسازه میگن تو نمونه ها اولیه گوشی فلزی بود ولی جالبه حتی کارکنان خود سامسونگم تا زمان معرفی نمیدونستن کدوم یک رو انتخاب میکنن:دی

ولی سامسونگ ارزونترینشو که تولیدش راحت تر بود رو انتخاب کرده

گلکسی های قبلی هم پلاستیک بودن این همه فروش کردن و این همه تحسین شدنو بهترین گوشی سال شدن
پس معلومه نه مشتری نه کارشناسان به پلاستیک بودن زیاد اهمیت نمیدن..
خب وقتی سامسونگ اینو میبینه مگه مریضه بیاد فلزی بسازه هزینه تولید رو بالا ببره و تو تولیدشم به مشکل بخوره؟؟:دی

سامسونگ برا این کارش دلایل منطقی داره.همین اچ تی سی بخاطر بدنش تو تولید به مشکل برخورده و به زور میتونه ماهی1میلیون گوشی تولید کنه...ولی سامسونگ میخواد زودتر تو اکثر کشورهای دنیا گوشی رو عرضه کنه و برا1ماه باید10میلیون گوشی بسازه..یعنی بیشتر از کل فروش سونی یا اچ تی سی توی3ماه:دی
اینجور نیست که سامسونگ نخواد فلزی بسازه میگن تو نمونه ها اولیه گوشی فلزی بود ولی جالبه حتی کارکنان خود سامسونگم تا زمان معرفی نمیدونستن کدوم یک رو انتخاب میکنن:دی

ولی سامسونگ ارزونترینشو که تولیدش راحت تر بود رو انتخاب کرده

گلکسی های قبلی هم پلاستیک بودن این همه فروش کردن و این همه تحسین شدنو بهترین گوشی سال شدن
پس معلومه نه مشتری نه کارشناسان به پلاستیک بودن زیاد اهمیت نمیدن..
خب وقتی سامسونگ اینو میبینه مگه مریضه بیاد فلزی بسازه هزینه تولید رو بالا ببره و تو تولیدشم به مشکل بخوره؟؟:دی

حرفت درست ، اما همون اولم گفتم اگه میتونست چنین کاری رو بکنه عالی بود . نظر خودم رو گفتم . من خودم گوشی پلاستیکی دوست ندارم ، برای همین سمت سامسونگ نمیرم . شما اگه پست قبلی من رو بخونین کاملا متوجه میشین که میگم عیب من از نظر من به گوشی های سامسونگ متریال معمولی و طراحی های یکنواختش هست .
ولی خوب بقیه دوست دارن ، میخرنن ، خیلی راخت . من فقط نظرمو گفتم ولی این دوستمون میخواست یک چیزی بگه همینطوری پست من رو نقل قول کرد و ...
این پست من بوده .
این سامسونگ اگه یکم طراحی گوشی های مختلفش متفاوت تر بود و از متریال مرغوبتر تو گوشی هاش استفاده میکرد واسه من بیشتر خوش آیند بود .

انتشار این بازی ها هم خیلی عالیه . اگه یک ME باشه که خیلی عالی میشه .

^دوست عزیز فکر می کنم منظور بنده رو بد متوجه شدید یا لحن نظر من نامناسب هست در هر صورت عذر میخوام اما قصد توهین به شما رو به هیچ وجه نداشتم و تعصب خاصی هم نسبت به یک شرکت کره ای ندار و اتفاقا حرف شما رو هم کاملا قبول دارم.گوشی های سامسونگ در زمینه طراحی جذاب نیستند و مخاطب کامنتم هم شما نبودید ، کلی عرض کردم
و فقط یک نکته ای هم ذکر کنم که xperia ZL که در واقع flagship دوم سونی محسوب میشه به علاوه ی one X ، One X+ و Droid DNA ( Butterfly همگی از جنس پلاستیک هستند.قصد بنده فقط رفع ابهام بود که دوستان فکر نکنند سامسونگ گوشی هاش رو از بطری نوشابه میسازه و بقیه شرکت ها از مرغوبترین نوع پلاستیک.و این انتخاب های htc هم الآن موجب ضررش شده.جنس بدنه به علاوه مشکلات ساخت دوربین ultra pixel باعث شده با کمبود دستکاه مواجه بشه و عرضه دچار تاخیر بشه.
در هر صورت باز هم عذر میخوام

چون HTC و اپل توافق کردن با هم

HTC هر سال مبلغ سنگینی رو به اپل واسه این حق اختراع ها پرداخت میکنه:>
برای شکل و شمایل گوشیم به اپل حق اختراع(!) داده؟ دقیقا روی ایفون 5 اسکی رفته
بعد همین اپل میاد از سامسونگ به خاطر شباهت گلکسی اس از گوشیش شکایت میکنه!

این چرتو پرتا چیه تو این تاپیک دارین بهم میگین ؟ :-/
کامل از موضوع منحرف شدین !

کلا نه طرفدارایه اپل زیره بار حرف میرن نه سامسونگی ها نظرشون با این حرفا تغییر میکنه ... :|
چیزی که مشخصه اینه که سامسونگ باهوش و سیاستش اومده با کمپانی EA قرارداد بسته !

اندروید این چند وقته همیشه خواسته از IOS جلو بزنه اما هیچوقت نتونسته کامل برتریشو ثابت کنه که دلیله اصلیش بازی هاش بوده !!!
کاربرایه اندروید همیشه یه قدم از اپلی ها عقب بودن اما حالا سامسونگ با اینکارش میخواد کامل اون رویه سکه رو به همه نشون بده ! :d

با قدرتی که این گوشی از لحاظ سخت افزاری داره و با پشتوانه ی شرکت EA این گوشی کامل میتونه خودشو از بقیه ی اسمارت فون ها جدا کنه !

به شخصه بیصبرانه منتظرم ببینم EA واسه ی گالکسی 4 در آینده چی میده بیرون ؟!؟ b-)

پ.ن : در مورد اونایی هم که گوشیهایی مثه گالکسی 3 یا 4 رو میان با آیفون 4 یا 5 مقایسه میکنن بگم که :
کلا برتری سخت افزاری گوشیهای سامسونگ مشخصه ! ( اگه باور ندارین برین یه چندتا مقایسه ی سخت افزاری بخونین ! هیچ جایه بحثی وجود نداره ) :d

در مورد اینکه کی اومده فلان قطعه رو زودتر داده بیرون هم بگم که کلا چرتو پرتی بیش نیس !!! و ? Who gives a ***T about that
اینجور مسائل رو طرفدارا میکشن جلو که هم کم نیارن هم به خودشون روحیه کاذب بدن ... :|

آخرین ویرایش:
پولم رو نگه میدارم برای پی اس4 و یه ویتا!
یه گوشی هیچ وقت نمیتونه وسیله High End برای بازی باشه!
بازیاش هم همه قدیمیه! حداقل رو iOS به روز میاد و نصب کردنش سختی نداره.... appstoreش هم تو ایران فعاله....
هم نوت 2 داشتم هم آیفون 5 با 5 کارم بهتر راه میفتاد. کافی بود با آیفون یه سری با مرورگر خودش به فیسبو***ک میزدید تا تفاوت رو احساس کنید! وقتی با کسی چت میکردی میزد ***is typing ولی تو نوت 2 از این خبرا نبود و حتما باید نرم افزارائو نصب میکردی!

پ.ن : در مورد اونایی هم که گوشیهایی مثه گالکسی 3 یا 4 رو میان با آیفون 4 یا 5 مقایسه میکنن بگم که :
کلا برتری سخت افزاری گوشیهای سامسونگ مشخصه ! ( اگه باور ندارین برین یه چندتا مقایسه ی سخت افزاری بخونین ! هیچ جایه بحثی وجود نداره )

این حرفتو باور ندارم و با این حرفت مععلومه که تاحالا اپل نداشتی

من برادرم گوشی باز خیلی خفنیه و بعضی موقع ها که گوشی زیادی میخره و نمیدونه چیکار کنه میده به من و اپلش رو داده بود به من. من فک میکردم از هرچی تو دنهیاست سخت افزارش قوی تر باشه اما نبود و فک میکنم معماریش خاص باشه چون با سخت افزار ضعیف تر خیلی بازیای خفنی رو که بعضی از گوشی ها میمیرن تا بیارنش این به راحتی میاره

کلا اپل یه چیز دیگست شکی درش نیست:>

وقتی میبینید بازی خیلی رون رو اپل اجرا میشه دلیلش کاملا واضحه...سازنده با یک گوشی طرف هست...ولی اندروید 100 تا گوشی هست با سخت افزار متفاوت و قرار نیست همه بازی ها رو همه گوشی های اندرویدی رون اجرا بشه..این مشکل از اندروید و ساختارش نیست و این حرف که میگید ios خیلی تو بازی و نرم افزار رونتر از اندروید هست حرفی بی پایه و اساس هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or