همکاری EA و سامسونگ در گوشی های سری galaxy s4

Reza Castel

کاربر سایت
Samsung Galaxy S4 به تازگی به نمایش در آمد و احتمال میرود که برای چند سالی بهترین گوشی اندرویدی باشد.EA هم قصد پشتیبانی از این گوشی را دارد.

سایت A-list اعلام کرده است که EA قرار است 16 بازی برای این گوشی موبایل منتشر کند و این بازی ها در Google Play Store قابل دسترس خواهند بود.تعدادی از این بازی ها عبارتند از:

Tetris Blitz, Real Racing 3, The Simpsons: Tapped Out, Plants vs. Zombies, Monopoly و Bejeweled Blitz

Glenn Roland سخنگوی EA در این باره گفته است:"خوشحالیم که اعلام کنیم همکاری جدیدی را با Samsung آغاز کرده ایم و قرار است تعدادی از بازیهای محبوبمان را برای Samsung Galaxy S4 منتشر کنیم.رزولیشن بالاتر،صفحه ی بزرگتر و قدرت پردازش بهتر این گوشی،باعث میشود که بازی های ما حتی بهتر به نظر آیند.

منبع
Galaxy S4: EA to supply 16 games at launch | VG247

Samsung-Galaxy-S4-GamePad.jpg
"
galaxy-s-4.jpg

galaxy-s4-vs-playstation-4-mid.jpg

samsunggalaxys4controller-300x200.jpg

آخرین ویرایش:
Astiλk

شما رشد هر سال اندورید و سامسونگ رو نگاه کنید متوجه میشین اپل داره به وضعیت نوکیا دچار میشه حالا امسال نه سال آینده..! از این ایفون هم فقط یک فن بیسی باقی مونده که محصولاتش رو هر سال تهیه میکنن و کاری ندارن سامسونگ بهتره یا ایفون..!
مهم این بود که همه فکر میکردن ایفون امپراتور گوشی موبایل هست و تا هزار سال هیچکی نزدیکش نمیشه ولی هر سال داره سهمش رو میده شرکتهای رغیب..!

در واقع دوران رفتارهای زشت اپل به پایان رسیده و دوران آزادی نرم افزار شروع شده
خوشبختانه این تفکر که "فقط من درست می گم"،"مشتری های من احمقن نمی فهمن چی می خوان،اون چیزی که من می سازم رو باید بخوان"،"مشتری من حق نداره چیزی رو تغییر بده و فقط باید طبق محدودیت های من عمل کنه" و از این قبیل تفکر های اپلی رو به پایانه.
شما نگاه کنید بیشترین درگیری با سایر شرکت ها رو اپل داشته.هر ساله و هرساله از چندین شرکت شکایت می کنه! واقعا دلیل این رفتارهای بچه گانه چیه؟! یعنی فقط اپل خلاقیت و نوآوری داشته؟! مگه مایکروسافت نوآوری نداشته؟ چرا اون این ازاین کارا نمی کنه؟!!
همه ی اینا بر می گرده به تفکر قرون وسطایی سردمداران اپل...
من مرده شما زنده ولی به زودی خواهید دید اون روزی رو که اپل هم به سرنوشت نوکیا و خیلی های دیگه دچار بشه
اگر فرض کنیم که سیستم عامل اپل بسیار روان تر از آندروید کار می کنه(که به خاطر سازگاری کامل با سخت افزار همین طور هم هست) رفتار اپل با مشتری انقدر توهین آمیزه که من شخصا هرگز سراغش نخواهم رفت.من هیچ وقت حاضر نمی شم به خاطر یه جنس مثلا 100 دلاری 300 دلار پول بدم، تازه اون هم با دنیایی از محدودیت ها و باید و نبایدها!

آخرین ویرایش:
در کل فرقی نداره یه گوشی آندرویدی 4 تا هسته داشته باشه یا چهارصد تا
دوست عزیز شما دوباره پستهات رو یه مرور بکن...شما نوشتی تو اندروید اگه چه 4 هسته باشه چه 400 هسته هیچ فرقی نداره...که من امدم گفتم چرا خیلی فرق داره ..اصلا من حرفی از مقایشه IOS و Android زدم ؟

آندروید الان به جایی رسیده که از هر نظر نسبت به ios برتری داره . من به شخصه هیچ موردی سراغ ندارم (وجود هم نداره ) که ios در اون از آندروید بهتر عمل کنه چه بسا در بسیاری از موارد آندروید بهتره .
مثلا برتری های android رو میشه توضیح بدید؟

من خودم به شخصه چیزی که مد نظرم هست project shield رو ترجیح میدم به چند دلیل
1. حالت طراحی برای دست رو فکر می کنم خیلی بهتر هست چون فقط برای این کار طراحی شده
2.نبودمui خیلی مخصوص واسش و نداشتن سیم کارت میتونی واسه گرفتن اندروید های جدید خیالت راحت باشه
3.قیمت خیلی پایین تر این گلکسی 4 حد اقل 2500 تا 3000 هستش این دسته هم حد اقل 200 تومان ولی دستگاه شیلد حد اقل یک چهارم قیمت این رو داره
4.و ساپورت nvidia رو خیلی بیشتر بهش ایمان دارم تا سامسونگ
و اینکه اسپیکر خیلی بهتری داره
اینم عکس
nvidia-project-shield-00-thumb-550xauto-108806.jpg

اون اوایل اپل فن ها میگفتن قدرت سخت افزار خیلی مهمه و یکی از برتری های ایفون رو قدرتش می دونستن الان میگن فرقی نمیکنه 2 هسته ای باشه یا 40 هسته ای..!

من خودم به شخصه چیزی که مد نظرم هست project shield رو ترجیح میدم به چند دلیل
1. حالت طراحی برای دست رو فکر می کنم خیلی بهتر هست چون فقط برای این کار طراحی شده
2.نبودمui خیلی مخصوص واسش و نداشتن سیم کارت میتونی واسه گرفتن اندروید های جدید خیالت راحت باشه
3.قیمت خیلی پایین تر این گلکسی 4 حد اقل 2500 تا 3000 هستش این دسته هم حد اقل 200 تومان ولی دستگاه شیلد حد اقل یک چهارم قیمت این رو داره
4.و ساپورت nvidia رو خیلی بیشتر بهش ایمان دارم تا سامسونگ
و اینکه اسپیکر خیلی بهتری داره
اینم عکس
nvidia-project-shield-00-thumb-550xauto-108806.jpg

دوست عزیز این کنسول دستی هست اون گوشی موبایله..!
به نظرم گرافیک خارقالعاده ای داره بازیهاش و راحت میشه با این گوشی همه کار کرد بدون اینکه بر به مشکل بخوری..

بک نکته ای راجب به smart pause بدم.براساس مقاله ی cnet این ویژگی با تاخیر انجام میشه.نه این که مشکل داشته باشه و دیر جواب بده.در واقع سامسونگ این نکته رو در نظر گرفته که اگر سرتون رو تکان دادید و یک لحظه سرتون رو برگرداندید ، ویدئو استاپ نمیشه بلکه 1-2 ثانیه وقفه می اندازه و اون پیش بینی هایی که گفته میشه با هر سر تکان دادنی باید دوباره ویدئو رو پلی کنید رو سایت i-phone.ir (که بسیار در دادن اطلاعات غلط خبره است ) نوشته

شما رشد هر سال اندورید و سامسونگ رو نگاه کنید متوجه میشین اپل داره به وضعیت نوکیا دچار میشه حالا امسال نه سال آینده..! از این ایفون هم فقط یک فن بیسی باقی مونده که محصولاتش رو هر سال تهیه میکنن و کاری ندارن سامسونگ بهتره یا ایفون..!
شما هم قبل از دادن پست های جذاب برید ببنید فروش تلفن های هوشمند در چه سطحیـــــــــــه. توی گزارش IDC آی فون 5 پرفروش ترین گوشی سه ماه اخیر دنیا بود. رتبه دوم رو هم 4S داشت.
درامد سالانه (توی هر مدت سه ماهه) گوگل نزدیک 15 میلیارد اما اپل نزدیک به 40 -50 میلیارد. من نمی دونم سطح این پست ها با گفته های بعضی مردم توی تاکسی چیه ؟

این سامسونگ اگه یکم طراحی گوشی های مختلفش متفاوت تر بود و از متریال مرغوبتر تو گوشی هاش استفاده میکرد واسه من بیشتر خوش آیند بود .

انتشار این بازی ها هم خیلی عالیه . اگه یک ME باشه که خیلی عالی میشه .

بابا به پیر به پیغمبر ، سامسونگ هم دقیقا از همون پلاستیکی (poly carbonate) استفاده می کنه که htc ، LG ، nokia ، Sony و ... استفاده می کنند.دلیل این که ظاهرش بده اینه که سامسونگ لایه ای به نام hyperglaze روی بدنه پلاستیکی میکشه که باعث میشه بد به نظر بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or