نقل قول:
نوشته شده توسط
sAsAn.K
pspsasan عزیز ، اصلا کار Pre-IPL میدونید چیه ؟! Pre-IPL میاد و Firmware رو به طور کامل چک می کنه موقع Boot شدن دستگاه .
کارش اینه ، وقتی نتونن بهش دسترسی پیدا کنن و بازش کنن و تغییرش بدن ، یه هیچ دردی نمیخوره ، پس باید هک بشه که بشه دستکاریش کرد ، درسته ؟!
در ضمن شما توی پست صفحه ی قبلتون گفتید که دامپینگ IPL به پایان رسیده ! این یعنی چی ؟! وقتی من و شمایی که هیچ ادعایی نداریم و هیچ چیز حالیمون نیست میتونیم به راحتی این کارو انجام بدیم ، چرا باید بگیم عملیات دامپینگ IPL به پاان رسید ؟! در صورتی که خیلی وقته ...
در ضمن فکر نکنم من حرفی از Crack زده باشم ؟! اصلا استفاده از کلمه ی Crack در مورد PSP اشتباهه ، اصولا Hack و Decrypt به کار میبرن .
طبق حرف دوست عزیزم CyrusGreat ، من گفتم و میگم که Pre-IPL در مادربورد های جدید به راحتی قابل دسترسی نیست .
راستی میگید Pre-IPL هک شده ، لینک PLZ ؟!
من نمیتونم بحث رو گسترش بدم ! چون بچه ها اطلاعاتشون در باره سخت افزار کمه ! فقط یه چیز ! همه میدونن PRE IPL کارش چک کردن فریموه ولی آیا میدونی چه جوری ؟
بحث من سر هاوردهاست ! البته من ساسان نیستم ! ( ADELSOFT) هستم و کلمه "ما" هیچی حالیمون نیست اشتباهه چون خود من دارم شخصا رو PRE IPL کار میکنم و اطلاعاتم تقریبا" با دارکی و ... برابری میکنه .
--
هک بشه اصلا یعنی چی ؟ یعنی اینکه عبور امکال ها از راه درست . یه مثال ساده میزنم :
برای اینکه بری به یه بانک دستبرد بزنی خیلی راه وجود داره ولی راه امن ترش برای مثال اینه که اول بری تو حیاطش بعد از دریچه فلان بری تو فلان جا و از اونجا بری دستگاه ..... .
تو psp هم دقیقا همینه مثلا تا اونجایی که دارکی SIG رو هک کرده با ما میگه که باید از پرت #26 اسریکل به به پرت چهارم SIG بری و وارد محیط سه تیکه این AC بشی . ( بماند که باید حدود 300 امکال از تعدادی منظم پایه ها عبور بدی که پایه 13 آزاد بشه البته اونم برای 5 ثانیه !)
اینکه ما بیایم مستقیم فریمور رو نصب کنیم یعنی رفتیم شیشه بانک رو شکوندیم با اره برقی افتادیم به جون گاوصندوق !!!!!!!!!!
منظور من از عملیات دامپینگ با پایان رسید اینه کا با ازافه کردن یه کد هگز با برنامه دامپر تونستن یکی از ایسی ها رو دی کد و استخراجش کنن !!! و اگر هم شما تونستی دامپ کنی به خاطر اون هکریه که روزها روی اون برنامه کار کرده و کامپایلش کرده و شما به راحتی دانلود میکنی و دامپ ! و میگی که من دامپ کردم !در صورتی که اگر حرف شما رو مستند قرار بدیم باید کپی خور کردن PSP رو هم بگیم مثلا فلانی PSP هک کرد!؟ در صورتی که اون فقط یه سری دستورالعمل رو دنبال کرده و هکی انجام نداده !
Hack و Decrypt هم واژه هایی هستن که اولی به صورت کلی و دومی به صورت دی کد کردن بخش خاصی مثل AC ها به کار میره !
طبق حرف شما، خودتون گفتید و میگید که Pre-IPL در مادربورد های جدید "به راحتی "قابل دسترسی نیست و دلی لی برای غیر قابل دسترسی و جود نداره !
در ضمن : تا الان حدود 5 هکر تونستن PSP 3000 رو به طور کامل روش CFW نصب کنن! و لی هیچ آموزشی از کارشون نزاشتن و یکی از این هکر ها که تو چین زندگی میکنه PSP شما رو با مبلغی اندک کامل هک میکنه !
و در مورد لینک برای دامپ PRE IPL من گفتم به سایت گن ای میل بزنید . اگر هم مشکل زبان دارید با چند تا از بچه ها انجام بدید !
اینم بخونید بد نیست :
topic link
اگر نقدی درباره ی حرف های من دارید یا میخواید توضیحم رو کامل کنم ( در صورتی که حداقل (تکرار میکنم : حداقل )لیسانس یا فوق لیسانس سخت افزار کامپیوتر داشته باشید ) توی سایت irpsp بگید تا کامل کنم .
و اگر هم در این ضمینه تخصص ندارید خواهشا" دلایل غیر منطقی نیارید !
سوال نرم افزاری هم اگر دارید از SASAN-BSE بپرسید که برنامه نویس PSP سایت IRPSP هست !