Sha7ab
کاربر سایت
سلام دوستان 2سوال درمورداين سريال دارم
1-ايافصل5سريال فقط17قسمت است
2-ايافصل6اين سرال را بازيرنويس كسي مي فروشه
1 - آره
2 - فصل 6 هنوز پخش نشده
سلام دوستان 2سوال درمورداين سريال دارم
1-ايافصل5سريال فقط17قسمت است
2-ايافصل6اين سرال را بازيرنويس كسي مي فروشه
جوگیر شوید !
![]()
این عکس و این عکس بزرگ شده پوستر بالا هستن و شخصیتهای جالبی رو توشون میشه دید ! از همه جالبتر طرز ایستادن جان لاک هست !!
IGN یه سری چیزا در مورد این پوستر گفته که شاید همه نخوان بخونن :
یه سری چیزای دیگه هم توی این صفحه نوشته که چون دارم میرم بیرون نمیتونم بخونم فعلآ.چند وقتی میشه که میدونیم بعضی از کاراکترها در Season 6 برمیگردن مثل Charlie و Boone و همین طور Juliet هم در این Season حضور داره.
ولی این پوستر نشون میده که میتونیم منتظر خیلی کاراکترهای دیگه هم باشیم ! حالا در هر شرایطی (شاید در گذشته , شاید در جزیره یا به هر صورت دیگه) افرادی مثل Mr.Eko (ای جـــــــان !) , Libby , Anna Lucia , Michael و ... تنها فرد مهمی که توی پوستر غایب هست هم Walt پسر Michael هست !
دقيقا باهات موافقم!من میگم اصلا ممکنه بمب نترکیده باشه نشون که نداد...به نظر من نترکیده
حال میکنم باهات، دقیقا این خاطره برای منم پیش اومده:biggrin1::biggrin1:سریال باحالیه . خاص بودن هم بیخیال !
یادش بخیر اون اولا مدرسه نمی رفتم میشستم اینو میدیم![]()
ولی نظر من اینه،کسی رو خدا توی این سالها بوجود اورده باشه از این نعمت بهره مند نشه-من میخواستم صبر کنم تا سیزن فاینیل بیاد تا توی خماری نمونم اما خوب النفس اقوی. به نظرم تماشا کردن این سریال جز برای فوت وقت کار بیهوده ایه و حتی برای فوت وقت هم کار بیهوده ای هست.
حال میکنم باهات، دقیقا این خاطره برای منم پیش اومده:biggrin1::biggrin1:
ولی نظر من اینه،کسی رو خدا توی این سالها بوجود اورده باشه از این نعمت بهره مند نشه-
اومدنش با نبودنش هیچ فرقی نداره واقعا برای من جزوی از زندگیمه با خیلی چیزا عوضش نمیکنم
من موقعی که این سریال رو ندیده بودم داشتم وقتم رو حروم میکردم-خدایش 1001 درس به ما داد(البته توی سیزن 1تا 4 بیشتر بود سیزن 5 داشت امتحان میگرفت:biggrin1
--
بهرحال هر کسی نظری داره
این فصل کی شروع میشه و کی تموم؟
بابا تایمر هم داریدا- دمتون گرم بخدا:biggrin1:شروع که 83 روز و 23 ساعت
تمام شدنشم من نمیدونم
پس این 160 روزو 5 ساعت دیگه چیه ؟شروع که 83 روز و 23 ساعت
تمام شدنشم من نمیدونم
نه دیگه بابا- هر سال کریسمس میشد 1 ماه بعدش را میفتاد!!!پس این 160 روزو 5 ساعت دیگه چیه ؟
http://www.lost4815162342.com/countdown/