همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
جوگیر شوید !

lost-20090911004220892_640w.jpg

این عکس
و این عکس بزرگ شده پوستر بالا هستن و شخصیتهای جالبی رو توشون میشه دید ! از همه جالبتر طرز ایستادن جان لاک هست !!
IGN یه سری چیزا در مورد این پوستر گفته که شاید همه نخوان بخونن :
چند وقتی میشه که میدونیم بعضی از کاراکترها در Season 6 برمیگردن مثل Charlie و Boone و همین طور Juliet هم در این Season حضور داره.
ولی این پوستر نشون میده که میتونیم منتظر خیلی کاراکترهای دیگه هم باشیم ! حالا در هر شرایطی (شاید در گذشته , شاید در جزیره یا به هر صورت دیگه) افرادی مثل Mr.Eko (ای جـــــــان !) , Libby , Anna Lucia , Michael و ... تنها فرد مهمی که توی پوستر غایب هست هم Walt پسر Michael هست !
یه سری چیزای دیگه هم توی این صفحه نوشته که چون دارم میرم بیرون نمیتونم بخونم فعلآ.

جوگیر شوید !

lost-20090911004220892_640w.jpg

این عکس
و این عکس بزرگ شده پوستر بالا هستن و شخصیتهای جالبی رو توشون میشه دید ! از همه جالبتر طرز ایستادن جان لاک هست !!
IGN یه سری چیزا در مورد این پوستر گفته که شاید همه نخوان بخونن :
چند وقتی میشه که میدونیم بعضی از کاراکترها در Season 6 برمیگردن مثل Charlie و Boone و همین طور Juliet هم در این Season حضور داره.
ولی این پوستر نشون میده که میتونیم منتظر خیلی کاراکترهای دیگه هم باشیم ! حالا در هر شرایطی (شاید در گذشته , شاید در جزیره یا به هر صورت دیگه) افرادی مثل Mr.Eko (ای جـــــــان !) , Libby , Anna Lucia , Michael و ... تنها فرد مهمی که توی پوستر غایب هست هم Walt پسر Michael هست !
یه سری چیزای دیگه هم توی این صفحه نوشته که چون دارم میرم بیرون نمیتونم بخونم فعلآ.

مرسی اریا جان عکس جان لاک هم در نوع خودش جالبه اینکه به پشت ایستاده و سرش رو نیم رخ کرده معنی خواصی میده

اخرین اخبار سیزن 6 لاست

• کریستین ویچ (E! Online), مایکل آسیلو (Entertainment Weekly Columnist): الیزابت میشل در فصل ششم حضور خواهد داشت ولی از بازیگران اصلی نمی باشد.
  • دیمن لیندلوف (نویسنده و سازنده ی سریال) و کارلتون کیوز (نویسنده و سازنده ی سریال): بنجامین لاینوس و "هنر گیل" قبل از مرگ "هنری" با هم حرف زده اند. بن به صورت تصادفی در دام "روسو" افتاده بود.
  • دیمن لیندلوف (نویسنده و سازنده ی سریال): "سربروس" نام دارمایی برای دود سیاه می باشد.
  • دیمن لیندلوف (نویسنده و سازنده ی سریال): "مستر اکو" برخواهد گشت, لزوما نه به عنــوان فلشبک.
  • متیو فاکس: در این فصل تلفات زیادی خواهید دید.
  • مایکل امرسون: این امکان وجود داره که کسی که من کشتم جیکوب نبوده باشه.
  • مایکل امرسون: در پایان یکی از غم انگیزترین داستان های تمام دوران را خواهید دید.
  • متیو فاکس: جک و جان بیش از پیش در تقابل همدیگر قرار خواهند گرفت.
  • متیو فاکس: اولین صحنه از فصل ششم به شکل عجیبی شما را در خود می بلعد چون آن را در تضاد با پایان فصل پنجم خواهید یافت.
  • ساکن هاوایی: مگی گریس(شنون) در هاوایی دیده شد.
  • مایکل آسیلو (Entertainment Weekly Columnist): بیش از 1/5 ساعت فیلم برداری اضافی در سال های 2004 تا 2007 از شخصیتهایی همچون والت, ایرون و کودکی جان لاک گرفته شده است که در سال 2010 به صورت گذشته ی این کاراکترها در همان سن و سال به نمایش گذاشته می شود.
  • مایکل آسیلو (Entertainment Weekly Columnist): "جیکوب" زنده است.

من میخواستم صبر کنم تا سیزن فاینیل بیاد تا توی خماری نمونم اما خوب النفس اقوی. به نظرم تماشا کردن این سریال جز برای فوت وقت کار بیهوده ایه و حتی برای فوت وقت هم کار بیهوده ای هست.

سریال باحالیه . خاص بودن هم بیخیال !

یادش بخیر اون اولا مدرسه نمی رفتم میشستم اینو میدیم :دی
حال میکنم باهات، دقیقا این خاطره برای منم پیش اومده:biggrin1::biggrin1:

من میخواستم صبر کنم تا سیزن فاینیل بیاد تا توی خماری نمونم اما خوب النفس اقوی. به نظرم تماشا کردن این سریال جز برای فوت وقت کار بیهوده ایه و حتی برای فوت وقت هم کار بیهوده ای هست.
ولی نظر من اینه،کسی رو خدا توی این سالها بوجود اورده باشه از این نعمت بهره مند نشه-
اومدنش با نبودنش هیچ فرقی نداره واقعا برای من جزوی از زندگیمه با خیلی چیزا عوضش نمیکنم

من موقعی که این سریال رو ندیده بودم داشتم وقتم رو حروم میکردم-خدایش 1001 درس به ما داد(البته توی سیزن 1تا 4 بیشتر بود سیزن 5 داشت امتحان میگرفت:biggrin1:)
--
بهرحال هر کسی نظری داره

این فصل کی شروع میشه و کی تموم؟

حال میکنم باهات، دقیقا این خاطره برای منم پیش اومده:biggrin1::biggrin1:

ولی نظر من اینه،کسی رو خدا توی این سالها بوجود اورده باشه از این نعمت بهره مند نشه-
اومدنش با نبودنش هیچ فرقی نداره واقعا برای من جزوی از زندگیمه با خیلی چیزا عوضش نمیکنم

من موقعی که این سریال رو ندیده بودم داشتم وقتم رو حروم میکردم-خدایش 1001 درس به ما داد(البته توی سیزن 1تا 4 بیشتر بود سیزن 5 داشت امتحان میگرفت:biggrin1:)
--
بهرحال هر کسی نظری داره

این فصل کی شروع میشه و کی تموم؟

شروع که 83 روز و 23 ساعت
تمام شدنشم من نمیدونم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or