راهي نيست مهدي جان . غفلت كردي ديگه قابل برگشت نيست:biggrin1:یه کمپ به من معرفی کنین من نمیتون لاست و ول کنم .
پ ن: کــــــــــمـــــــــک![]()
فردین جان به نظر من بن شخصیتی داره که کاملا به فکر خودشه و بعضی اوقات این کارها به نفع خودش و دیگرانه و بعضی اوقات به نفع خودش و ضرر دیگران هست. ولی من از خونسردیش خیلی خوشم میاد و فکر می کنم به همین علت به همراه جان لاک و جیمز (سایر) جزو شخصیت های مورد علاقه من هستنوید جان هنوز هیچی معلوم نیست. اگه می فهمیدیم خوبه یا بد که تقریبا بعضی چیزا حل میشد![]()

میتونی از اینجا بگیری منبع هم دیگه مشخصهكسي از بچه ها لينك مستقيم قسمت سوم را ندارد؟
ممنون فردین جان. پس هی باید این Cd ها رو بخریم و بریم جلو:biggrin1:این کانال ماهواره ای نیست. توی شبکه کابلی آمریکا به نام ABC پخش میشه.
(البته بعد از مدتی بعضی از کانال ها شروع به پخشش میکنن.)
من که تا حالا اتفاق خاصی توی Season 5 ندیدم4 قسمت گذشته ولی هیچ چیزی که گره ای باز کنه یا داستان رو جلو ببره توش نبوده !
توی جزیره که هی عقب و جلو میشن که با اینکه خیلی جالبه ولی کمک زیادی به داستان نمیکنه (به جز مثلآ مورد چارلز ویدمور که توی جوونی توی جزیره بوده) بیرون چزیره هم که اتفاق خاصی نمیفته و وقتی همه میدونن آخرش اینا جمع میشن برمیگردن به جزیره , دیگه هدر دادن این همه اپیزود برای این موضوع خیلی زیاده !
فعلآ به نظرم باحال ترین تیکه برای روسو هست که بیچاره توی جوونیش بوده
اون تیکه سایر هم خیلی محشر بود که اول گفت Thank you lord ! و بعدش گفت I take that back !!
راستی یه سوال :
این آدمایی که توی هر زمان میبینیمشون (مثلآ همین روسو یا چارلز ویدمور و بقیه) کلآ آدم هستن یا فقط یه خاطره هستن ؟!! یعنی مثلآ روسو سال 2004 یادش هست که قدیما یکی رو از توی آب نجات داده یا نه ؟! اگه نه , پس اینا فقط یه تصویر و خاطره میشن دیگه ؟! قاطی کردم