Dinosaur
Loyal Member
pandora tomorrow :
امین من یادم رفته اون تیکه رو
کجا بهش اشاره میشد ؟!
(ماشالله حافظه !)
behzad :
r10ronaldinho :
اینکه چرا ریچارد بالای سر جان لاک بود وقتی جان لاک به دنیا اومد هم مشخص شد:biggrin1:!
behzad :
یعنی مثلآ روسو اون کار (نجات دادن جین) رو انجام داده ولی به یه دلیلی یادش رفته ؟
چون به قول خودت اونا چیزی یادشون نمونده ولی بالاخره اون کار رو باید انجام داده باشن دیگه. چون اگه روسو جین رو نجات نداده باشه , پس توی اون صحنه باید یه روح باشه ولی نیست !
r10ronaldinho :
یکی از چیزایی که توی خیلی فوروما راجع بهش بحث شده همینه ! بیشتر به نظر میاد یه سوتی باشه
چون شعاع جزیره به قول خودت روی هلی کوپتر تآثیر نداشت پس روی کشتی و جین هم نباید تآثیر داشته باشه. بچه ها میگفتن جین تونسته از کشتی فرار کنه (که من هرچی اون اپیزود رو میبینم , نمیتونم فکر کنم توی یه صدم ثانیه فرار کرده
) ولی اگه فرار کرده باشه هم با سرعت 10 برابر مارک فلپس نمیتونسته شنا کنه و به شعاع جزیره برسه. از اون طرف هم اگه فرض کنیم جین روی کشتی مونده باشه و کشتی منفجر بشه و جین پرت بشه , اولآ انقدر پرت نمیشه که به شعاع جزیره برسه , دومآ موقع انفجار روی کشتی نبوده چون اگه بود میمرد 

اینکه روسو یادش نمونده واسه اینه که اون مسافر زمان نیست یعنی فقط مسافران زمان اون اتفاق ها رو یادشون می مونه !؟