همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
pandora tomorrow :
اینکه چرا ریچارد بالای سر جان لاک بود وقتی جان لاک به دنیا اومد هم مشخص شد:biggrin1:!
امین من یادم رفته اون تیکه رو :دی کجا بهش اشاره میشد ؟! :دی (ماشالله حافظه !)

behzad :
یعنی مثلآ روسو اون کار (نجات دادن جین) رو انجام داده ولی به یه دلیلی یادش رفته ؟ :دی چون به قول خودت اونا چیزی یادشون نمونده ولی بالاخره اون کار رو باید انجام داده باشن دیگه. چون اگه روسو جین رو نجات نداده باشه , پس توی اون صحنه باید یه روح باشه ولی نیست !

r10ronaldinho :
یکی از چیزایی که توی خیلی فوروما راجع بهش بحث شده همینه ! بیشتر به نظر میاد یه سوتی باشه :دی چون شعاع جزیره به قول خودت روی هلی کوپتر تآثیر نداشت پس روی کشتی و جین هم نباید تآثیر داشته باشه. بچه ها میگفتن جین تونسته از کشتی فرار کنه (که من هرچی اون اپیزود رو میبینم , نمیتونم فکر کنم توی یه صدم ثانیه فرار کرده :دی) ولی اگه فرار کرده باشه هم با سرعت 10 برابر مارک فلپس نمیتونسته شنا کنه و به شعاع جزیره برسه. از اون طرف هم اگه فرض کنیم جین روی کشتی مونده باشه و کشتی منفجر بشه و جین پرت بشه , اولآ انقدر پرت نمیشه که به شعاع جزیره برسه , دومآ موقع انفجار روی کشتی نبوده چون اگه بود میمرد :دی

امین من یادم رفته اون تیکه رو :biggrin1: کجا بهش اشاره میشد ؟! :biggrin1: (ماشالله حافظه !)
همونجا که جان و ریچارد تو چادر داشتن حرف میزدن و بعدش اون نور اومد ورفتن به اینده:دی برو دقت کن میگه برای اینکه باورت بشه وقتی به دنیا اومدم(تاریخ به دنیا اومدنش رو گفت بهش) بیا من رو ببین:دی

امین :
همونجا که جان و ریچارد تو چادر داشتن حرف میزدن و بعدش اون نور اومد ورفتن به اینده:biggrin1: برو دقت کن میگه برای اینکه باورت بشه وقتی به دنیا اومدم(تاریخ به دنیا اومدنش رو گفت بهش) بیا من رو ببین:biggrin1:
یادم اومد :دی خب این طوری که همون حرف من درست از آب درمیاد ! وقتی لاک به ریچارد اون حرف رو میزنه و ریچارد اون حرف رو یادش میمونه , پس روسو هم باید یادش مونده باشه که جین رو نجات داده :دی
به قول بهزاد کسانی که توی زمان سفر میکنن همه اتفاقات یادشون میمونه ولی بقیه نه. ریچارد توی زمان سفر نمیکنه ولی اون حرف جان لاک یادش مونده ! قضیه چیه ؟!

یادم اومد :biggrin1: خب این طوری که همون حرف من درست از آب درمیاد ! وقتی لاک به ریچارد اون حرف رو میزنه و ریچارد اون حرف رو یادش میمونه , پس روسو هم باید یادش مونده باشه که جین رو نجات داده :biggrin1:
به قول بهزاد کسانی که توی زمان سفر میکنن همه اتفاقات یادشون میمونه ولی بقیه نه. ریچارد توی زمان سفر نمیکنه ولی اون حرف جان لاک یادش مونده ! قضیه چیه ؟!

ریچارد که خودش تهه Special ئه :دی
توی همه‌ی زمانا هست سن و سالشم که تغییر نمیکنه. اونم ظاهرا مثه لاک و سایر و اینا مسافر زمانه ولی از جاده اصلی میاد و میره :دی

حالا بهرحال روسو که الان مرده و تغییریم که توی گذشتش به وجود اومده بعد از مردنش بوده. پس زیاد فرقی نداره. در ثانی اگرم قرار بود که روسو این موضوع یادش باشه، توی سال 2004 یادش نمیبود چون چیزیه که توی سال 2007 به گذشتش اضافه شده. هان؟ :دی
مثه دزموند که اون تغییر رو دقیقا وقتی که انجام شد یادش افتاد نه مثلا بعد از اینکه جان لاک و جک اومدن توی Hatch
حالا باز ممکنه اینکه کسی که توی گذشتش تغییر ایجاد میشه خودش توی چه زمانی و کجا باشه هم مطرح باشه
ولی اینجوری که تا الان میشه برداشت کرد، اگه مثلا توی قسمت 4 اونجا که سایر کیت رو دیدی میرفت باهاش حرف میزد، کیت توی لس آنجلس نباید این موضوع یهو یادش میفتاد. حالا در مورد کلیر چون هنوز توی جزیرس نمیشه گفت یادش میفتاد یا نمیفتاد! کلا زیاد بهش فکر نکن به جاش بشین Prison Break ببین :دی

یادم اومد :biggrin1: خب این طوری که همون حرف من درست از آب درمیاد ! وقتی لاک به ریچارد اون حرف رو میزنه و ریچارد اون حرف رو یادش میمونه , پس روسو هم باید یادش مونده باشه که جین رو نجات داده :biggrin1:

ریچارد که خودش تهه Special ئه :دی
توی همه‌ی زمانا هست سن و سالشم که تغییر نمیکنه. اونم ظاهرا مثه لاک و سایر و اینا مسافر زمانه ولی از جاده اصلی میاد و میره :دی

حالا بهرحال روسو که الان مرده و تغییریم که توی گذشتش به وجود اومده بعد از مردنش بوده. پس زیاد فرقی نداره. در ثانی اگرم قرار بود که روسو این موضوع یادش باشه، توی سال 2004 یادش نمیبود چون چیزیه که توی سال 2007 به گذشتش اضافه شده. هان؟ :دی
مثه دزموند که اون تغییر رو دقیقا وقتی که انجام شد یادش افتاد نه مثلا بعد از اینکه جان لاک و جک اومدن توی Hatch
حالا باز ممکنه اینکه کسی که توی گذشتش تغییر ایجاد میشه خودش توی چه زمانی و کجا باشه هم مطرح باشه
ولی اینجوری که تا الان میشه برداشت کرد، اگه مثلا توی قسمت 4 اونجا که سایر کیت رو دیدی میرفت باهاش حرف میزد، کیت توی لس آنجلس نباید این موضوع یهو یادش میفتاد. حالا در مورد کلیر چون هنوز توی جزیرس نمیشه گفت یادش میفتاد یا نمیفتاد! کلا زیاد بهش فکر نکن به جاش بشین Prison Break ببین :دی

:eek::eek:

فکر نکنم
چون زمان ها با هم موازی که پیش نمی رند !:biggrin1: اگه تو گذشته یه اتفاقی بیفته دیگه فرق نمیکنه از چه زمانی اومده باشند و اون تغییر رو انجام داده باشند ؟! :cool: اینکه روسو یادش نمونده واسه اینه که اون مسافر زمان نیست یعنی فقط مسافران زمان اون اتفاق ها رو یادشون می مونه !؟
حساب ریچارد هم از بقیه جدا کنید :biggrin1::love:

این زنه سان میخواد با اون تفنگ چه غلطی بکنه؟:biggrin1:

در موزد بحث سفر تو زمان هم فکر کنم خود نویسنده ها هم مث ما .. گیجه گرفته باشن :biggrin1: ، احتمالا میشه از این سناریوی سفر در زمان در آینده ازشون سوتی گرفت .

اینکه روسو یادش نمونده واسه اینه که اون مسافر زمان نیست یعنی فقط مسافران زمان اون اتفاق ها رو یادشون می مونه !؟
من نمی‌دونم روسو قبل از مردنش یادش بود همچین چیزی رو یا نبود؛ ولی طبق قوانین زمان که دنیل گفت نباید یادش بوده باشه.
البته اینجا منظور از یادش موندن تاثیر گذاشتن توی زندگیه. دنیل گفت که اگر به گذشته بری و تغییری ایجاد کنی، وقتی دوباره به زمان خودت برگردی اون تغییر اعمال نشده.
بعد اونجا که در زد و دزموند درو باز کرد به دزموند گفت تو با بقیه فرق داری و قوانین در مورد تو صدق نمیکنه. که همینطور هم شد. یعنی دزموند این صحنه رو به خاطر آورد. یعنی یه نفر توی زمان سفر کرد و تغییری در گذشته‌ی دزموند به وجود آورد (ملاقاتش با دنیل) و بعد از اینکه دزموند این ملاقات رو به خاطر آورد، یعنی این اتفاق بخشی از زندگیش شده.
حالا به گفته‌ی دنیل این موضوع در مورد بقیه نباید صدق کنه. یعنی اینکه جین توی زمان سفر میکنه و توسط روسو نجات پیدا میکنه (در واقع قسمتی از گذشته‌ی روسو رو تغییر میده) نباید توی زندگی روسو در آینده تاثیری بذاره. به عبارت دیگه روسو نباید همچین چیزی رو به خاطر بیاره چون اصلا براش اتفاق نیفتاده
اگه قرار باشه همه هر تغییری که توی گذشتشون رخ داده رو به یاد بیارن (بخشی از زندگیشون بشه اون تغییرات) میشه بهره برداری کامل از سفر در زمان دیگه. برمیگردن عقب مثلا هیتلر رو میکشن دیگه جنگ جهانی اتفاق نمیفته.

در مورد مسافران زمان هم که میگم یادشون میمونه منظورم این نیست که کارایی که انجام میدن تاثیر هم میذاره توی زندگیشون. مثلا اگه الان سایر برگرده به 30 سال پیش و مثلا نذاره باباش خودکشی کنه؛ و بعد دوباره برگرده به زمان حال، احتمالا به خاطر میاره که قصد داشته اجازه نده باباش خودکشی کنه، و میدونه که با اینکه اینکارو در گذشته انجام داده، بازم تاثیری نداشته و الان باباش مُرده

این زنه سان میخواد با اون تفنگ چه غلطی بکنه؟
میخواد Ben رو بکشه دیگه :دی

این زنه سان میخواد با اون تفنگ چه غلطی بکنه؟
میخواد Ben رو بکشه دیگه
غلط میکنه:cheesygri
ولی چگونگی توجیه اینکه که چطور جین هنوز زنده هست و توی اون انفجار کشته نمیشه هم برای خودش جالبه.

راستی این مدت زمانی که به بن داده شده برای جمع کردن ocean six احتمالا تا زمانی هست که جان به ایستگاه ارکید میرسه درسته؟

فکر کنم والت کلا ربطی به این 6 نفر نداشته باشه
چرا؟؟ اگه قضیه اینه که از جزیره خارج نشن خوب اینم نباید بشه. پس چرا فقط روی این شش نفر حساسن؟

اینجاست که یکی دیگه از سوتی های داستان و کمبوداش حس میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or