همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
کلا Sawyer شخصیت محبوبیه ! رفتار و عملش هم برای خیلی ها جالبه ! همین تکه هایی که میندازه واقعا خیلی باحاله ...

سان حالا یه حرفی ! البته شوهرش نماینده اونم هست ! ولی کلیر ... میخوام یه تاپیک بزنم 10 شخصیت منفور تاریخ که در صدرشون کلیر باشه !

در مورد کلیر باهاتون موفقم آقای اکو :d یهو شخصیت وینسنت رو هم به نظرسنجی اضاف میکردین دیگه :)

بعد اینجا عراقی هم داشتیم خبر نداشتیم ؟ :d

بحث خیلی داغ !
به نظر من فقط Ben لامسب شخصیتش خیلی جالبه با اون قیافه خندونش :love:
من که میخوام برای همین LOST 5 یک ADSL بگیرم تا هفته ای یک قسمتشو دانلود کنم . ها وقتی سریال شروع بشه چند وقت طول میکشه تا زیرنویس بشه

به به واقعا !!
من حالا نخوندم این صفحه رو شاید هم اعتراض شده هم جواب داده شده ولی من هرچی فکر میکنم چرا چارلی بی شک محبوب ترین شخصیت سریال از نظر قشر کثیری از مردم و جامعه :دی تو این نظر سنجی حضور نداره متوجه نمیشم !!:(
نه ولی واقعا دیگه هرچقدرم میخواستیم بد به این زوج چارلی کلر نگاه کنیم-که دلیل اصلی منفوریتشون هم اون کلر بی همه چیز بود- خدایی چارلی رو نمیشد در هر صورت نزاشت تو این لیست :(
در هر صورت رای ما چارلی !!:love:

به به واقعا !!
من حالا نخوندم این صفحه رو شاید هم اعتراض شده هم جواب داده شده ولی من هرچی فکر میکنم چرا چارلی بی شک محبوب ترین شخصیت سریال از نظر قشر کثیری از مردم و جامعه :دی تو این نظر سنجی حضور نداره متوجه نمیشم !!:(
نه ولی واقعا دیگه هرچقدرم میخواستیم بد به این زوج چارلی کلر نگاه کنیم-که دلیل اصلی منفوریتشون هم اون کلر بی همه چیز بود- خدایی چارلی رو نمیشد در هر صورت نزاشت تو این لیست :(
در هر صورت رای ما چارلی !!:love:
یکی از دلایلی که مردم ایران چارلی رو دوست دارن -عملی بودنشه-یکی هم گیتار به دستیش
تو ایران همه ی جوونا از این کارا میکنن:cheesygriمنم خیلی خدا بیامرز رو دوست داشتم
کلا از همه بیشتر
من فکر میکردم
اول بن بشه بعد سویر و بعد جک یا لاک
مثل اینکه بازم قهواه ای شدیم
:cheesygri
پ.ن:اریا اگه تونستی یک تاپیک هم درباره ی Prison بزن اونم فن خیلی داره ها
یکیش الان داره این پست رو مینویسه:cheesygri

من حالا نخوندم این صفحه رو شاید هم اعتراض شده هم جواب داده شده ولی من هرچی فکر میکنم چرا چارلی بی شک محبوب ترین شخصیت سریال از نظر قشر کثیری از مردم و جامعه :biggrin1: تو این نظر سنجی حضور نداره متوجه نمیشم !!:(
مرتیکه مُفَنگی !! من هنوز تو کفم که چرا مخصوصآ مُرد ! خب خیلی راحت میتونست از اون اتاقه بیاد بیرون !!!

پ.ن:اریا اگه تونستی یک تاپیک هم درباره ی Prison بزن اونم فن خیلی داره ها
یکیش الان داره این پست رو مینویسه:cheesygri
آماده هست دیگه چرا بسازم ! :دی
Prison Break

خب خیلی راحت میتونست از اون اتاقه بیاد بیرون !!!
نه نمیتونست :biggrin1: چون دزموند بهش گفته بود اگه بمیری کلیر نجات پیدا میکنه.
حرف دزموند هم درسته درسته:biggrin1:

نه نمیتونست :biggrin1: چون دزموند بهش گفته بود اگه بمیری کلیر نجات پیدا میکنه.
حرف دزموند هم درسته درسته:biggrin1:
خب من حافظه ـم یه کم قویه !
دیگه بدتر ! با این کارش به خاطر کمک به منفورترین شخصیت سریال , خودش در رتبه دوم منفورترین ها قرار میگیره :دی

برادر آريا

شما اومدی اکو رو گذشتی بعد انا لوسيا رو نزاشتی! :biggrin1:
شايد يکی به اون علاقه داشت! :biggrin1:
به هر حال لاک و ساير شخصيت های محبوب من هستند.

WOoOoOoOoWwWw
من الان اين تاپيك رو يافتم !!! ايول به بچه هاي BC !!!:biggrin1:
فقط ميتونم بگم فوق العادس همين:love:
من تا 6 صبح پاي سريال بودم منو از كارو زندگي انداخته بود!!!
فكر كنم يكي از دلايلي كه XboX360م به رحمت خدا رفت همين بود:biggrin1:
واقعا نشد يه قسمت بدون هيجان باشه!!!
در مقايسه با Prisone Break ميتونم بگم كه LOST شديدا سر تره!!!
خلاصه به اميد اينكه زودتر Season 5 هم بياد تا حالشو ببريم!!!
الان كه شديدا تو كفيم:biggrin1:
ولي Season جديد هم بياد بازم تو كف ميمونيم چون تمومي نداره اين سريال:biggrin1:
منم به جك & ساوير & جان علاقه ميدارم!!!

آخرین ویرایش:
شما اومدی اکو رو گذشتی بعد انا لوسيا رو نزاشتی! :biggrin1:
برادر پوریا ! بابا هرکی که میگه یه نفر رو بزارین :دی کوروش میگه اون معتاده رو بزار , شما میگی اون دختر قلدره رو بزار :دی من این وسط برای دل خودمم که شده میرم Mr.Eko رو میارم اول لیست :دی البته اول میخواستم به John Locke رآی بدم ولی دیدم اون که بالاخره رآی میاره (بعدش فهمیدم اشتباه میکردم :دی)

اریا دم در وایسا !!:دی
به هزار یک دلیل در رو بست اول !!
اولیش همون نجات کلیر با قریبانی کردن خودش دومی اینه که میدونست در هرصورت باید بمیره و اگه الان نمیمرد شاید موقع ی خروج از کشتی میمرد لذا بهتر بود با جان فشانی و غرور بمیره !! سوم این که اگه نمیمرد کی میخواست در اتاق رو از داخل ببنده که اب نیاد توش ؟؟ و و و .....

آریا ، بینم واسه چی ژولیت منو نذاشتی ؟؟ :دی هان ؟؟ ژولیت میذاشتی تا بهش رای بدم :دی به نظر من اون کیت حروم لقمه اصلا لیاقت جک ما رو نداشت و نداره ، ژولیت بیتره :دی

آریا ، بینم واسه چی ژولیت منو نذاشتی ؟؟ :دی هان ؟؟ ژولیت میذاشتی تا بهش رای بدم :دی به نظر من اون کیت حروم لقمه اصلا لیاقت جک ما رو نداشت و نداره ، ژولیت بیتره :دی
اي بابا.:biggrin1:
اين كيت (:love::love::love:...) بيچاره رو چرا فحش ميدي؟!:biggrin1: دختر به اين باحالي و زرنگي.:biggrin1: نه پس ميخواي مثل اون كلير لوس يا شانون ...:evil: باشه؟!

خو نکته ی جالب تا اینجا اینه که Kate با اون همه دب دبه کب کبه(میدونین چی میگم که ! :دی) هیچی رای نیاورده.:laughing:
بسی قِشنگ بود این حرکت.

پ.ن:رای ما Ben Linus ...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or