همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
اگه داوطلبانه بود که اون چشمش(که البته قربونش برم:p) اون طوری نمیشد:دی
ایول خوشم اومد شخصیت های خوبی رو انتخاب کردی:دی البته یه متنفر از سایر هم تهش میزدی بهتر میشد:دی

البته یه متنفر از سایر هم تهش میزدی بهتر میشد:biggrin1:
نه دیگه شرمندتم :-"
ساویر یه چیز عجیبیه برا خودش :biggrin1: اما جک هم جای خود ;)
کلا من به جز جولیت و اون ذغال سنگ( به قول خودش آقای اکو) از کس دیگه بدم نمیاد

کلا من به جز جولیت و اون ذغال سنگ( به قول خودش آقای اکو) از کس دیگه بدم نمیاد
دلت میاد واقعآ ؟! Mr.Eko عشق من بود ! :دی کلآ Lost یدونه John Locke داشت و یه Mr.Eko . جان لاک که این اواخر شده بود سوهان روح ! فقط نصیحت میکرد عین پدربزرگا :دی اکو هم که خیلی الکی حذفش کردن (یه جایی خوندم قرار بوده خیلی بیشتر بازی کنه ولی چون با آب و هوای محل فیلمبرداری سازش نداشته گفته منو یه جوری حذف کنین !)
خدا بیامرزتش !

وای خدا مردم از استرس :دی او فلش رو که دیدم مثله دیونه ها از بچه های تو یاهو میپرسیدم اون کده چی بود. به مغزمم نمیومد از اینترنت بگردم. یهو شد 1 دقیقه چنان استرسی برداشت که نگو. :دی

دوستان چند هفته پيش تصميم داشتم يک تاپيک بزنم با يک نظر سنجی بزرگ ، که اسم تمامی بازيگران معروف و نميه معروف لاست توش باشه ، بعد بچه ها بيان نظر بدن کدوم يکی رو بيشتر از همه دوست دارن ( بدون بحث کردن باهم ) اما ديدم هم اسم همه ی شخصيت هارو يادم نيست ، هم ...
از مدير عزيزمون دايناسور يا يکی از کاربران عزيز خواهشمندم چنين تاپيکی رو ایجاد کنن تا ببينيم محبوب ترين شخصيت این سريال کيه . ( البته اون که معلومه بن اول ميشه اما رتبه های بعدی مهمه !! )
من به شخصه اول بن ، بعد لاک ، بعد اکو ، بعد ساوير ، بعد ...
کلا از کس خاصی بدم نمياد ، البته جک بعضی جاها واقعا رو اعصاب ميره اما اگر منطقی نگاه کنيم ميفهميم که انسان بسيار خوبی هست و نيت خوبی داره .

زدن یه تاپیک دیگه در مورد Lost که زیاد جالب نیست. احتمالآ همینجا یه نظرسنجی درست کنیم برای شخصیتها
خدا وکیلی پایتم اریا خودم عشق mr eko بودم خیلی دوسش داشتم:love:
خیلی مغموم (!!!) بود :دی بیچاره داداشش که اون طوری شد , توی جزیره هم که داداشش رو دید , بعدشم که ...
میگم حالا که Lost تخیلی شده بریم دعا کنیم Mr.Eko هم برگرده !

کلآ Lost یدونه John Locke داشت
آریا جون موافقم . واقعا j:love:hn یه دونه بود اما ...
و یه Mr.Eko
نه دیگه این یارو اصلا خورده شیشه داشت :biggrin1: تا میگفتی دادشت هیکلشو عین پلنگ که میندازه رو آهو مینداخت رو اون هنر پیشه های بدبخت. به زور هم زیاد متوصل میشد و دیکتاتور بود:biggrin1:حتی به
جان هم حمله کردو گرفت زدش:(چطور راضی شدی بگی mr آدم باحالیه؟ تنها کار مفیدی که کرد 2تن از others رو کشت و تو آفریقا کلیسا رو از دست اوباش خلاص کرد ولی مردم همه ضدش شدن بیچاره :((
خدا وکیلی پایتم اریا خودم عشق mr eko بودم خیلی دوسش داشتم:love:
امین اولین صحنه ای که اکو اومد پیش جک اومد قیافه ی جکو یادته:biggrin1: بنده خدا جک ....
او فلش رو که دیدم مثله دیونه ها از بچه های تو یاهو میپرسیدم اون کده چی بود. . یهو شد 1 دقیقه چنان استرسی برداشت که نگو. :biggrin1:
فردین جون منم یادم نمیومد لامصبو بعد وقتی 10 ثانیه شد (تند تندم آژیر میزد) خدایی گفتم الان pc میترکه بعد دیدم نوشته شما باید اعداد رو وارد میکردد(گند زد تو هیجان قضیه )
بروبچز فصل 5 وقتی که اولین قسمتش پخش بشه زیر نویسش کی میاد ؟
همین چند صفحه پیش بحثش بود. ع.ف جاوید قول داده زوده زود زیر نویس کنه:love:

من عاشق این مثلث عشق جک , کیت , ساویر هستم....:love:
همشون دوست دارم ولی ساویر یه چیز دیگه است :love:خدا حفظش اگر بخوان بهش دست بزنن خودم میرم هاوایی تک تک عوامل ساخت فیلم میکشم جز کیت(Evangeline Lilly):-"
مثل اینکه بیخیال داستان جغده شدن که هوگو صدا کرد یا اون دوتا سنگ که جک تو بدن دوتا جنازه برای بعد از دنبال گریز از دست زنبورها تو غار پیدا کردن:cheesygri
به نظرتون کیت آخرش به ساویر میرسه یا جک؟؟؟@!
من که میگم ساویر با جولیت همون دکتر زنان روی هم میزیزن:((:cheesygri
یادتون اون قسمتی که جک تو ساحل نشسته بعد با عجله چارلی میاده به جک میگه یکی تو دریا داره غرق میشه......آخرش میگه من شنا بلد نیستم ولی تو فصل سوم با شنا خودش به اون پایگاه دارما که زیر آب رسوند............:confused:

من رفتم تو ویکی پدیا ببینم این چارلی کیه بعد چشم به این جمله خورد
He has been dating his former Lost co-star Evangeline Lilly since 2004. The couple broke up in 2007, but were together again as of January 2009
آخه چرا این دوتا با هم باید باشن؟؟!!چرااااااااااا؟؟؟!!!
درضمن من بسیار نسبت به کشته شدن کلیر شاکی هستم....همینجا اعتراض خودم اعلام میکنم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or