اگه داوطلبانه بود که اون چشمش(که البته قربونش برم
) اون طوری نمیشد
ایول خوشم اومد شخصیت های خوبی رو انتخاب کردی
البته یه متنفر از سایر هم تهش میزدی بهتر میشد
) اون طوری نمیشدایول خوشم اومد شخصیت های خوبی رو انتخاب کردی
) اون طوری نمیشددلت میاد واقعآ ؟! Mr.Eko عشق من بود !کلا من به جز جولیت و اون ذغال سنگ( به قول خودش آقای اکو) از کس دیگه بدم نمیاد
خیلی مغموم (!!!) بودخدا وکیلی پایتم اریا خودم عشق mr eko بودم خیلی دوسش داشتم![]()
آریا جون موافقم . واقعا jکلآ Lost یدونه John Locke داشت
hn یه دونه بود اما ...نه دیگه این یارو اصلا خورده شیشه داشت :biggrin1: تا میگفتی دادشت هیکلشو عین پلنگ که میندازه رو آهو مینداخت رو اون هنر پیشه های بدبخت. به زور هم زیاد متوصل میشد و دیکتاتور بود:biggrin1:حتی بهو یه Mr.Eko
چطور راضی شدی بگی mr آدم باحالیه؟ تنها کار مفیدی که کرد 2تن از others رو کشت و تو آفریقا کلیسا رو از دست اوباش خلاص کرد ولی مردم همه ضدش شدن بیچاره 
امین اولین صحنه ای که اکو اومد پیش جک اومد قیافه ی جکو یادته:biggrin1: بنده خدا جک ....خدا وکیلی پایتم اریا خودم عشق mr eko بودم خیلی دوسش داشتم![]()
فردین جون منم یادم نمیومد لامصبو بعد وقتی 10 ثانیه شد (تند تندم آژیر میزد) خدایی گفتم الان pc میترکه بعد دیدم نوشته شما باید اعداد رو وارد میکردد(گند زد تو هیجان قضیه )او فلش رو که دیدم مثله دیونه ها از بچه های تو یاهو میپرسیدم اون کده چی بود. . یهو شد 1 دقیقه چنان استرسی برداشت که نگو. :biggrin1:
همین چند صفحه پیش بحثش بود. ع.ف جاوید قول داده زوده زود زیر نویس کنهبروبچز فصل 5 وقتی که اولین قسمتش پخش بشه زیر نویسش کی میاد ؟

خدا حفظش اگر بخوان بهش دست بزنن خودم میرم هاوایی تک تک عوامل ساخت فیلم میکشم جز کیت(Evangeline Lilly)
:cheesygri