همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
سلام

حقیقتا شخصیت پردازی تو این سریال حرف نداره تمامی شخصیتا دارای نقاط قوت و ضعف هستند و همین هست که سریال رو جذاب کرده.

در مورد نظر سنجی به نظر من شخصیت بن فوق العادست

اپیزود 12 فصل4 وقتی بن میخواد وارد گلخونه بشه جان بهش میگه با اون مردای مسلح چه میکنی؟ بن میگه من خدمت اونا میرسم. جان میپرسه چطور؟
بن میگه چند بار تکرار کنم

I ALWAYS HAVE A PLAN
"من همیشه یه نقشه دارم"
کسانی که 4 فصل لاست رو دیده باشن این جمله بن رو کاملا درک میکنن.

من هم به شخص از شخصیت جان لاک خوشم می یاد و ساویر . فعلا که بیشتر حوادث حساس در حضور جان می افته و به نظر من فصل جدید فصل جان لاک هست .

اما عجب چیزی هست این ماشن زمان بن . باید ببنیم چی مشه تو فصل جدید . شاید کل این حوادث به خاطر جزیره نیست و به خاطر اون هست . البته این سریال خیلی خوفه و نمی شه در مورد چیزی گفت چون هر اتفاقی می تونه بیوفته و غیر قابل پیش بینی هست .

.

بچه ها خودتونو خسته نکنید که معلومه سایر نظر سنجی میبره:laughing:
اول سایر بعد بن:love:
باید بگم که این جک رو اعصابه با اون کارای رو اعصاب:evil:که همش دستور میداد به کیت می گفت تو نیا با این کاراش بعضی وقتها میخواستم جفت پا برم تو تلویزیون:cheesygri

حامد لااقل یه عکس بهتر میذاشتی این که دیگه واقعا" نوبره :دی

قبلی که اثری نداشت این شاید اثر کنه
evangeline-lilly.jpg

من که به دلایلی این سریال را تا به حال ندیدم ولی به امید خدا از این هفته فصل 1 را شروع به دیدن می کنم.

این4 تا فصل چند ساعت سریال هستش؟

دوستان میگم یکی کوروش جان (خودمو نمیگم کوروش مدیر انجمن:دی) رو خبر کنه بیاد این جا !! حداقل این کیت یه رای بیار چون جز فن های دو اتیشه ی این شخصیت بود تا اون جایی که یادم میاد !!:دی
.........
میگم کسی جایی رو تو تهران سراغ داره که حداقل سریال های معروف رو سریع بیاره ؟؟ مثلا همین لاستو اگه یکی نه بتونه دانلود کنه نه بخواد منتظر زیر نویسو ایناش واسه باید چی کار کنه ؟؟:(
لینک دانلود سیزن 5 رو بزارین لطفا
یه هفته دیگه حداقل باید صبر کنی !!

میگم کسی جایی رو تو تهران سراغ داره که حداقل سریال های معروف رو سریع بیاره ؟؟ مثلا همین لاستو اگه یکی نه بتونه دانلود کنه نه بخواد منتظر زیر نویسو ایناش واسه باید چی کار کنه ؟؟:(

تو همین سایت کلی تاپیک واسه فروش سریال هست:دی!!

لینک دانلود سیزن 5 رو بزارین لطفا

یه چند روزی زود اومدی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or