koorosh
کاربر سایت
توجه داشته باشید که هر شبانه روز شامل 24 ساعت میشهیعنی این همه که داره پخش می شه فقط 65 ساعت پخش کردند...!
من فکر کردم 1 یا 2 روز بشه:biggrin1:
توجه داشته باشید که هر شبانه روز شامل 24 ساعت میشهیعنی این همه که داره پخش می شه فقط 65 ساعت پخش کردند...!
من فکر کردم 1 یا 2 روز بشه:biggrin1:
سلام . میگم ممکنه FAKE باشه؟قرآن قطورترین کتاب در قفسه کتابخانه بن در سریال لاست
توجه داشته باشید که هر شبانه روز شامل 24 ساعت میشه![]()
unish:
:biggrin1:سلام . میگم ممکنه FAKE باشه؟
آخه کی اهمیت میده که بن قرآن بخونه؟ تازه تو خود سریال هم تکیه ای به این نشده. ساختن اینجور عکس ها هم که دیگه با دوربین موبایل هم امکان پذیره. بعد با اینکه زیاد یادم نیست ولی
اتفاقا مثل اینکه سعید تو کتابخونه ی بن اینو پیدا کردهبچه ها فكر كنم اون قرآنه مال سعيد باشه.:biggrin1:
بابا جان لاکش 4 تا آورده حالا دیگه این چه توفه ایه رای بیاره؟!آقا چرا هيشكي به كيت راي نميده؟!![]()

نمیدونم. اونجا هم در مورد کتاب ها توضیح داده. به نظر من امکان fake بودنش هم وجود داره .یه نگاهی به لینک زیر بنداز
تازه اول ماجرایی--->باید بکار سرعت بدی من سیزن 3 رو تموم کردم (دور سوم)خب دوستان من امروز یکی دوتا اپیزود رفتم. فعلا تا دیدن اون خرس قطبی رفتم جلو...
جالب بود.
لا مصب زیاده...تازه اول ماجرایی--->باید بکار سرعت بدی من سیزن 3 رو تموم کردم (دور سوم)
باید شبی 8 قسمت ببینی -جنس توپیه سریال
سلاملا مصب زیاده...
داستان و شخصیت ها بی نظیره. به آدم حسی دست می ده که سریع ادامه فیلم را ببینه. :biggrin1:
فعلا در یک شب تا آتش زدن جنازه ها دیدم:biggrin1:
قسمتم هست 
اکران چیه ! مگه سینماست !بچه ها دیگه تحمل نمونده برام. فقط 1 روز مونده تا اولین اپیزور از فصل 5 اکران بشه.
راستی وقتی که اکران شد از کجا می شه دید؟؟؟ بعد دانلود کرد. یعنی تو کودوم کانال نشون میده ببینیم. توروخدا یکی بگه دارم. فردا هم امتحان فیزیک 1 دارم.
نمی دونم چه ربطی داشت امتحانم به این مسئله؟ یه لحظه یادم افتاد دلم گرفت.