جونه هر کی دوست دارین کم کم بنویسین. آدم چشماش سیاهی میره. من که هیچ کودوم رو نخوندم. اصلا قهرم.
مهرداد تا جیغ نزدم کم بنویس کم بنویس که من راحت تر بخونم به تستای کنکورم هم برسم
پ.ن: میام نظرمو راجع به پستات میگم
:biggrin1:ویرایش: نه من واقعا لذت بردم...کم ننویس دوست دارم شنونده باشم... حتما بیا و بگو... از نظراتتون مهرداد و اردلان استفاده میکنم
فقط یه خواهش لطفا.فونتتونو درشت کنید لطفا و بولد بنویسید.و بین خطها هم فاصله بگذارید.من دوست دارم همه رو بخونم

... شخصاً فکر میکنم هدف واقعی اثر عظیمی مثل LOST خیلی بیشتر از این باشه که بشینیم ببینیم آینده داستان چی میشه ... یا مثلاً بگیم من از لاک خوشم میاد از بن بدم میاد و ... خلاصه کمی از سطح به عمق بریم بهتره ... البته سطح هم خوبه ها اما فقط برای جذاب تر کردن عمق ... اون نظرات سطحی بیشتر شبیه روزنامه ها و مجلات زرده ... همه میتونیم عمقی تر فکر کنیم و مفاهیم و پیام های اصلی رو پیدا کنیم و در موردشون نظر بدیم و واقعاً کم لطفی به این سریال و خودمونه که اگه غیر از این باشه . راستی این شکلی خوبه یا گنده ترش کنم !!! به جان خودم خود نویسنده ها هم نمیدونن آخر سر چی میشه
جدی دیگه اعصاب برامون نمونده . این فصل 5 هم نمیاد که .
من که دیگه اصلا نسبت به سوالاتم در مورد لاست بی تفاوت شدم.
اه اه اه
.
...
:frown:
واقعاً حق داری ... اینقدر پیچش دادن که فکر کنم خودشونم توش موندن ! حتماً آخرش میان میگن هوگو یا همون هارلی همه این ماجرا رو به خاطر پر خوری خواب میدیده.
سلام به همه لاست خور ها!
من میخام سیزن 1 رو بخرم.میشه راه نماییم کنید تا بدونم کدوم dvd ها کاملن سالمن؟از نظر زیر نویس ها و هماهنگ بودن اونها و کیفییت .....
سلام
مهرداد میدونی این قدر تو نت چرت و پرت پر شده در مورد داستانش که خوده نویسنده که میخونن گیج میشن! یه نویسنده خیلی دوست داره بدونه در مورد سریالش چی دارن میگن و مطمئنا این نظریه های تو نت رو میخونه واسه همون یه جورایی خودش هم دچار سردرگمی شده...
عکس هایی که اپلود کردی واسه من لود نمیشه...!
یه چی بگم بخندید!
زدم 22 گیگ کل 4 فصل لاست رو دانلود کنه!!!
البته فصل 4 رو از اول داشتم اما نگاش نمیکردم(چون داستان رو نمیدونم)
تازه 7 گیگ دانلود شده

:scare:

البته گویا خط داستانیش مشخص شده و پایانی در خور لاست واسش انتخاب کردن نمیدونم این رو کجا خوندم یا همین جا بود یا سایت لاست!!
!!! من امروز قسمت Par Avion از Season 3 رو تموم کردم ... همون جا که کیت و سعید و جان میرن دنبال جک و اونو تو کمپ بنجامین اینا در حال بازی بیس بال میبینن و همین جا تموم میشه !منم بالاخره تمومش کردم آخرش باور نکردنی بود !
... مگه آخرش ساخته شده که باورنکردنی هم باشه !؟ :confused:نه 256k هست سرعتمعجب ایثاری کردی !
حالا اینترنتت ADSLـه 1 mbps یا Wimax ؟؟؟
نگو با Dial-Up داری Download میکنی .
تو Season 3 یه قسمت هست به نام Flashes Before Your Eyes که دزموند بعد از انفجار Hatch به گذشته میره ! یکی از پارادوکس های جالب تئوری سفر در زمان در این قسمت مطرح شده !
یه روز یه دانشمندی که تو آزمایشگاهش که به بزرگی یه آشیانه هواپیما بوده داشته رو پروژه ماشین زمان کار میکرده که یه دفه کل آزمایشگاه میلرزه و یه توپ سیاه بزرگ وسط آزمایشگاه ظاهر میشه ! چند لحظه بعد یه تیکه از توپه شروع میکنه به بخار کردن و به طرف بیرون میاد و میره بالا ... مثل یه در ! بعد پله هایی از ماشینه پرت میشه بیرون و یه نفر ازش پایین میاد ... میره طرف دانشمنده که تقریباً در حد مرگ ترسیده و خشکش زده بود و تستشو به طرفش دراز میکنه تا باهاش دست بده ولی دانشمنده عکس العملی نشون نمیده ، یارو هم همون دستشو که دراز کرده بوده میزاره روی شونه دانشمنده و با قیافه و صدای عاقل اندر صفیانه ای به دانشمند میگه از تو بعیده !!! ناسلامتی دانشمندیا !!! عیبی نداره ... میخوام تو ساختن ماشین زمان بهت کمک کنم ، چون کاملاً مطمعنم که بدون کمک من هرگز موفق نمیشی که بسازیش !!!
خلاصه یارو کمک میکنه تا دانشمنده ماشین زمان رو بسازه و برای اولین آزمایش آمادش کنه ... روزی که قراره ماشین زمان آزمایش بشه یارو به دانشمنده میگه : من که دارم میرنم اما یه سوالی دارم ، چه کسی ماشین زمان رو اختراع کرد ؟
مثل ماجرای سفر در زمان دزموند ماست ... اگه خوب در مورد این پارادکس زمانی و اون قسمت از LOST دقت کنید کاملآً نکته رو متوجه میشید !!! پارادوکسم که جواب نداره اما کشفش بینهایت لذت داره !
حالا چی باعث شد دزموند دل سارا رو بشکنه ؟!
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=551732&postcount=717کسی میتونه لینک دانلود زیرنویس فصل اولشو بده؟
میخوام برا کسی رایتش کنم رو dvd