اره دقیقا! بقیه به کنار ولی این کلیر چرا ناراحتی نشون نداد! تازه واسه من میره قهوه میخوره با کیت!!
چارلی خداییش حیف بود من خیلی دوستش داشتم...
اخ چه قدر عشف بنجامین دارم من

به نکته ی جالبی اشاره کردید ! چارلی زمانی مُرد که هرکس یه کاری برا خودش داشت انجام بده ، حتی اونجا که داشتن دو گروه میشدن ، هارلی داشت میگفت بخاطر چارلی بیاید این طرف هم زیاد تاثیری نداشت . . .اره دقیقا! بقیه به کنار ولی این کلیر چرا ناراحتی نشون نداد! تازه واسه من میره قهوه میخوره با کیت!!
مگه خودت ناموس نداری مردَ کاخ چه قدر عشف بنجامین دارم من خیلی باهاش حال میکنم ! این میمیک صورتش رو میبینم یه جوری میشم

به این میگی جیگر ؟ این عکسش که این سمته چپه س رو ببین چه جیگره پساین عکسشو ببین چه جیگره پس
به نکته ی جالبی اشاره کردید ! چارلی زمانی مُرد که هرکس یه کاری برا خودش داشت انجام بده ، حتی اونجا که داشتن دو گروه میشدن ، هارلی داشت میگفت بخاطر چارلی بیاید این طرف هم زیاد تاثیری نداشت . . .
مگه خودت ناموس نداری مردَ ک
از لاست فقط همین بنجامین مونده خز نشده ، ببینم اونم خزش میکنید یا نه
امین برو با همون جک و روحه چارلی و اینا حال کن شما :biggrin1:
آی ملت فقط شاهد باشید زمانی که من طرفدار بنیامین بودم اصلا کسی نمیدونست این چیه ، تعجب میکردن ملت که آواتارم بنیامینه ! دو روز دیگه برا ما شاخ نشن که آره فلان و این حرفا . . . :biggrin1:
راستی امین هرچند اصلا هیچ برام مهم نیستبا سویر چه کردی ؟

میمیک ؟ چی هست ؟
دیگه از این واضح تر نمیشه ! :منظورتو نگرفتم میشه واضح تر بگین منظورت چیه؟
چرا big mistake![]()
خ چه قدر عشف بنجامین دارم من:biggrin1: خیلی باهاش حال میکنم ! این میمیک صورتش رو میبینم یه جوری میشم![]()
این عکسشو ببین چه جیگره پس
مگه خودت ناموس نداری مردَ ک
از لاست فقط همین بنجامین مونده خز نشده ، ببینم اونم خزش میکنید یا نه
امین برو با همون جک و روحه چارلی و اینا حال کن شما :biggrin1: