همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
آقا من دی وی دی3 سیزن 4 رو ندارم.گم گشته:( دقیقا همونی که خواستم صحنه منفجر شدن خونه کلر رو ببینم:(
اگه کسی دیده بگه بهمون
بچه ها توی یه تاپیک از سایت لاست.ای ار معما طرح کردن
که به نظرتون چرا با وجود اختلاف زمانی جزیره با بیرون ولی صداها و امواج صوتی بین جزیره و خارج جزیره آن تایم منتقل میشه؟

سلام
من سیزن 3 وسط هاش هستم نمیدونم چرا احساس میکنم این پدر جک شفرد در روند داستان کلی یه نقشی داره به عوامل این جزیره یه ارتباطی داره!;)

سلام به سريال خورهاي عزيز

دوستان راستش مي دونم از تعرف هاي شما اين سريال ارزش زيادي داره ولي

من ميخوام از يكي از دوستان اين سريال بخرم كه در 24 تا dvd ميده به من

قيمت اينو شما چند ميگين كه من بخرمش

با تشكر

حسين نقويان

سلام به سريال خورهاي عزيز

دوستان راستش مي دونم از تعرف هاي شما اين سريال ارزش زيادي داره ولي

من ميخوام از يكي از دوستان اين سريال بخرم كه در 24 تا dvd ميده به من

قيمت اينو شما چند ميگين كه من بخرمش

با تشكر

حسين نقويان
راستش من اینا رو دونه ای 1000 خریدم.یعنی 23 تا بود که مجموعا شد 24 تومن.ولی شما که میخوای از دوستت بگیری 15 16 تومن بهش بده بگیر.ولی اگه dvix بگیری که ارزونتره.چون تو 7-8 دی وی دی جمع میشه کلش.

دوستان همیشه در صحنه کجائید که خودم جواب معمای مطرح شده از سوی بچه های lost.ir رو جواب دادم:biggrin1:
اینم صورت مسئله و پاسخ:
http://forum.lost.ir/index.php?topic=13.75
:دی

سلام
سیزن 3 تموم:(

واقعا واسه چارلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم کلا از سیزن قبلش که داشت خاطراتش رو نشون میداد حالم یه جوری بد بود و یه جاهایی گریم گرفت وقتی رفتن اون ایستگاه زیر دریا و چارلی مرد انگار یه عزیزی رو از دست داده باشم گریه میکردم مخصوصا با اون اهنگ فوق العاده که روش گزاشته بودن:( نمیدونم امیدی هست که زنده باشه یا نه؟! خیلی دوست دارم یه جورایی برش گردونن!
اخر سیزن هم واقعا منو سوپرایز کرد مخصوصا قسمتی که کیت یهو از تو تاریکی اومد کف کردم اصلا فکرش رو نمیکردم به اینده بره! در هر صورت اونجا هم کلی حالم گرفته شد چون عشق جک هستم و دوست نداشتم این طوری باشه:(
دیشب دیدمش امروز همش احساس میکنم یه چیزی رو قلبم سنگینی میکنه چرا این طوری شد؟!:( نمیدونم شاید من عادت به فیلم های ایرانی دارم...
موفق باشید

امین
واقعا واسه چارلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم کلا از سیزن قبلش که داشت خاطراتش رو نشون میداد حالم یه جوری بد بود و یه جاهایی گریم گرفت وقتی رفتن اون ایستگاه زیر دریا و چارلی مرد انگار یه عزیزی رو از دست داده باشم گریه میکردم مخصوصا با اون اهنگ فوق العاده که روش گزاشته بودن نمیدونم امیدی هست که زنده باشه یا نه؟! خیلی دوست دارم یه جورایی برش گردونن!
اخر سیزن هم واقعا منو سوپرایز کرد مخصوصا قسمتی که کیت یهو از تو تاریکی اومد کف کردم اصلا فکرش رو نمیکردم به اینده بره! در هر صورت اونجا هم کلی حالم گرفته شد چون عشق جک هستم و دوست نداشتم این طوری باشه
دیشب دیدمش امروز همش احساس میکنم یه چیزی رو قلبم سنگینی میکنه چرا این طوری شد؟! نمیدونم شاید من عادت به فیلم های ایرانی دارم...
موفق باشید

امین من دیدم حالت اونجوری گرفتس فکر کردم یه اتفاقی افتاده ها:دی
چارلی که دیگه بر نمیگرده مرد تموم شد رفت ولی اگه اینجوری میخوای قاطی کنی نمیدونم بعد از سیزن 4 چجوری جمعت کنیم:دی نه که فکر کنی ناراحت کننده باشه نه ولی خوب خیلی خاصه.خالا خودت ببین بعدش یه دور تاپیکو بخون و منم تئوری های مهمو واست میگم:دی
پ.ن: آریا جان نیستید:)

مهسا

از الان رفتم تو شوکش ! تو که منو خوب میشناسی پس یه چیزی تو این سیزن 4 هست که میدونی منو میترکونه:(:blushing:
خیلی دلم میخواد این تئوری هات رو ببینم چیه که این قدر بحثش شد:دی ولی همون که گفتم پدر جک!!!!!!!!!!!! خیلی مشکوکه مخصوصا وقتی جک جنازش رو پیدا نکرد و تابوتش خالی بود!!:eek::confused: ه...؟!:دی

پ.ن: آریا جان نیستید:)
همین دور و ورام ! الآن تهران نیستم برای همین نمیتونم زیاد سر بزنم به سایت. ولی اومدم به امین بگم سیزن 4 رو ببینی چی میگی !! صد برابر سیزن 3 برات سوال میسازه !

این سیزن 3 بیشتر از سوال اعصابم رو خورد کرد! چارلی...:(
آخه میدونی من برای چی ناراحت شدم؟ زیاد واسش عزا داری! نشون نداد تو اون قسمت.:(مثلا کلر زیاد گریه نکرد باید بیشتر ناراحتیشو نشون میداد.باز هارلی بهتر بود بابا.ولی مثلا جک زیاد عکس العمل نشون نداد. چارلی کم نبود که مرد:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or