دقیقا همونی که خواستم صحنه منفجر شدن خونه کلر رو ببینم

امین همه قسمت ها رو باهم نبینی ! به بیماری Lost Paranoid درگیر میشی جیره بندی کن:biggrin1:
راستش من اینا رو دونه ای 1000 خریدم.یعنی 23 تا بود که مجموعا شد 24 تومن.ولی شما که میخوای از دوستت بگیری 15 16 تومن بهش بده بگیر.ولی اگه dvix بگیری که ارزونتره.چون تو 7-8 دی وی دی جمع میشه کلش.سلام به سريال خورهاي عزيز
دوستان راستش مي دونم از تعرف هاي شما اين سريال ارزش زيادي داره ولي
من ميخوام از يكي از دوستان اين سريال بخرم كه در 24 تا dvd ميده به من
قيمت اينو شما چند ميگين كه من بخرمش
با تشكر
حسين نقويان

نمیدونم امیدی هست که زنده باشه یا نه؟! خیلی دوست دارم یه جورایی برش گردونن!
نمیدونم شاید من عادت به فیلم های ایرانی دارم...واقعا واسه چارلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم کلا از سیزن قبلش که داشت خاطراتش رو نشون میداد حالم یه جوری بد بود و یه جاهایی گریم گرفت وقتی رفتن اون ایستگاه زیر دریا و چارلی مرد انگار یه عزیزی رو از دست داده باشم گریه میکردم مخصوصا با اون اهنگ فوق العاده که روش گزاشته بودن نمیدونم امیدی هست که زنده باشه یا نه؟! خیلی دوست دارم یه جورایی برش گردونن!
اخر سیزن هم واقعا منو سوپرایز کرد مخصوصا قسمتی که کیت یهو از تو تاریکی اومد کف کردم اصلا فکرش رو نمیکردم به اینده بره! در هر صورت اونجا هم کلی حالم گرفته شد چون عشق جک هستم و دوست نداشتم این طوری باشه
دیشب دیدمش امروز همش احساس میکنم یه چیزی رو قلبم سنگینی میکنه چرا این طوری شد؟! نمیدونم شاید من عادت به فیلم های ایرانی دارم...
موفق باشید
:blushing:
:confused: ه...؟!