همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
چه دلیل منطقیی میتونی برای اون فلش فوروارد که توش جین زنده و خوشحال بود و رفت پاندا خرید بیاری ؟؟ کلا شک نکن که زندست
آره زندس ولی زنده موندنش هم سوپرایزه.
ولی اون کارشون رد گم کنی بود بخاطر اینکه اول خوشحالمون کنه که جین زنده میمونه که وقتی ضد حال مردن جین رو میبینیم حالمون بیشتر گرفته شه
عزیزان اون فلش بک بود :دی
باره هزارمه که تو این تاپیک در موردش بحث میشه و هربارهم ثابت شده اون فلش بک بوده . . . باز میای میبینی دوباره بروبچ reset شدن . . . :دی

من فکر کنم این سیزن هم دوباره برمیگرده زمان گزشته رو نشون بده !!
کلا دلیل برای این که دوباره برگرده به گزشته نشون دادن سیزن 5 به نظر من زیاده

اتفاقا گفتن توی سیزن 5 خیلی به ندرت دیگه از فلش بک استفاده میشه .

چون من دنبال نمیکردم اون موقع این دلایل قانع کننده که همه هم قبول کرده بودند رو قبل از ریست:biggrin1: برای من دوباره نقل قول کن :biggrin1:
البته اون همش گمان بود و نگفتم که این طوریه از روی شواهدی که ذکر کردم احتمال دادم این طوری باشه ولی گیریم که نباشه چطوری اون مواردی که گفتم میخواد روشن بشه ؟؟:biggrin1:

یکیش همون که جین به اون پرستاره تو بیمارستان گفت تازه چند ماهه ازدواج کردم.

یکی دیگه اینکه وقتی از جزیره برگرده اونقدر پول بهش میدن که نمیخواد از این پادویی ها بکنه !

یکی دیگه اینکه اون یارو سفیر میگه به فلانی (بابای جین) سلام برسون و مطمئنا دیگه هرطوری هم دنیا بچرخه جین وقتی برگرده نمیره دوباره برای بابای سان کار کنه ! اونم از این کارا . تازه سان هم یه بخش زیادی از سهام شرکت رو خریده پس بازم جین نمیتونه بعد از بازگشتش بره اونجا پادویی کنه .

یکی دیگه اینکه . . . ای بابا بازم دلیل میخواید ؟ با این حساب خوده JJ هم بیاد بگه آقا این فلش بک بود باز شما باور نمیکنید که :)

خو نه من ماجرای اسمو اصلا توجه نکردم (نفهمیدم کلا) دلایل پیروشم لزا نمیدونستم !!ولی واجب شد یک بار دیگه بیشنم اون قسمتو نگاه کنم با دقت !!
پ.ن: ریست هم خودتی:biggrin1: من این همون دفعه اول که دیدم فهمیدم حتی شک هم نداشتم که ممکنه کلک نباشه.
میگم ملاحضه ی منم خو بکن که نفهمیدم ماجرا چیه و الان ضایع شدم و با این حرفی که زدی مقدارش خیلی بیشتر هم شدش :biggrin1:

آخرین ویرایش:
آخ که چقدر در این لحظه وحید از دستت حرص خوردم.:evil: خوب منم که n بار گفتم این فلش بکه.
همونطور که گفتم
ولی اون کارشون رد گم کنی بود
من منظورم این بود که مثلا اومدن ذوق زدمون کنن که جین هم جز اوشینیک 6 هست ولی وقتی آخرش جین اون حرفو میزنه میفهمیم که اون صحنه فقط یه ضد حال بوده.
مثلا هدفشون مثه این میمونه که مثلا یکی یه قول پی اس 3 به تو بده بعدش واست نخره.
جین هم اولش خواستن بگن مثلا زندس که اون جمله آخر جین حالتو عمیقا بگیره:دی
پ.ن: ریست هم خودتی:دی من این همون دفعه اول که دیدم فهمیدم حتی شک هم نداشتم که ممکنه کلک نباشه.
:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بابا حرص نخورید اینکه نارحتی و ضایع شدن و اینا نداره :دی آدمه دیگه یکهو دیدی ریست شد :دی حالا خوبه shutdown نشدید :)

بیخیال بیاید کامتون رو با اینی که براتون درست کردم شیرین کنید :دی
این Aeron هم عجب موجود نازنینیه :دی شصته kate رو گرفته داره می مِــکه ! آخــِی ! :دی

n6p7o8.gif

http://i37.tinypic.com/n6p7o8.gif

270 کیلوبایت بیشتر نیست صبر کنید ، باید لود شه

بچه ها یه چیزی:دی
من سان و ویدمورو ول نمیکنم:دی
اونجایی که سان با ویدمور صحبت میکنه بهش میگه
as you know we are not the only people who left the island
خوب؟ میگم فکر میکنین منظورش چیه؟ من تا حالا اصلا حواسم به این جمله نبود همش فکر میکردم منظورش اینه که جز ما کسان دیگه هم در جزیره بودن.اما الان که دقت کردم دیدم نه منظورش اینه جز ما فرد یا افراد دیگه هم از جزیره بیرون اومدن.مثلا بن یا لاک؟ اینجوری میره تریپ انتقامو اینا دیگه نه؟!
پ.ن:جینو نمیگه؟:دی

بچه ها یه چیزی:دی
من سان و ویدمورو ول نمیکنم:دی
اونجایی که سان با ویدمور صحبت میکنه بهش میگه
as you know we are not the only people who left the island
خوب؟ میگم فکر میکنین منظورش چیه؟ من تا حالا اصلا حواسم به این جمله نبود همش فکر میکردم منظورش اینه که جز ما کسان دیگه هم در جزیره بودن.اما الان که دقت کردم دیدم نه منظورش اینه جز ما فرد یا افراد دیگه هم از جزیره بیرون اومدن.مثلا بن یا لاک؟ اینجوری میره تریپ انتقامو اینا دیگه نه؟!
پ.ن:جینو نمیگه؟:دی

فکر کنم خود سازنده ها و نویسنده ها هم این طوری به متنی که مینویسن دقت نمیکنن ! :دی
شاید منظورش بن بوده. من که کلآ الآن همه چیز یادم رفته ولی فکر کنم بن گفت که وقتی اون هندل (!) رو میگردونه خودش از جزیره پرت میشه بیرون. حالا نمیدونم سان این موضوع رو چطوری میتونه فهمیده باشه ! پس بن نیست :دی

اون عکسه هم فکر نکنم چیز خاصی باشه !
آخه تا اونجایی که دیدیم توی جزیره همیشه بچه دست Claire بود و هیچ صحنه ای نبود که Claire بچه رو بده به Kate یا Sawyer و یکی از اونها هم بره پیش اون یکی که این عکس تشکیل بشه :دی اگه مربوط به قسمت پنجم باشه هم فلش بک میشه چون بچه بزرگ شده دیگه ! ولی یه احتمال 1% ای هم میتونه باشه که این دو تا بچه دار بشن !!
خودمم نمیفهمم چی میگم ! خسته ـم :دی
راستی یه چیز دیگه هم میتونه باشه که احتمالش از همه بیشتره. یه عکس الکی و پشت صحنه هست که ربطی به سریال نداره و همین طوری عکاس اومده عکس گرفته ! :دی

آخه تا اونجایی که دیدیم توی جزیره همیشه بچه دست Claire بود و هیچ صحنه ای نبود که Claire بچه رو بده به Kate یا Sawyer و یکی از اونها هم بره پیش اون یکی که این عکس تشکیل بشه :دی اگه مربوط به قسمت پنجم باشه هم فلش بک میشه چون بچه بزرگ شده دیگه ! ولی یه احتمال 1% ای هم میتونه باشه که این دو تا بچه دار بشن !!
چهار فصل از این سریالو دیدیم هنوز مشخص نشد claire عیسوی هست یا موسوی!!!:biggrin1:(هیچی ازش بعید نیست:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or